Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Én is 19-20 nál járok de oda mintha bebetonoztak volna.
Legyártottam egy zoolock decket ez eredményesnek tűnik bár még 2-3 at játszottam vele eddig.



A doomslayert, hogy tudod használni? Eddig konkrétan akárhányszor kiraktam jött a silence vagy egyszerűen csak leverték.



Hát a silence az silence, azzal nem lehet mit csinálni. Lesz lent egy értéktelen 0/7-es lapod, max egy power overwhelming-et tudsz rá játszani és ütni vele egy nagyot, de a defender of argus is jól jöhet ilyenkor. Lesz lent egy nagy seggű tauntod, bár ez már csak ilyen "hozzuk ki a legjobbat egy szar helyzetből" scenario :D. Ebben a deckben kicsit más a szerepe a doomsayer-nek, mint a klasszikus freeze mage deck-ekben, ahova pusztán a boardclear miatt teszik be. Itt simán tempo előnyre lehet szert tenni vele, ha leteszed. Még ha le is verik, nyertél vele egy kört, mivel mindenképpen foglalkozni kell vele az ellenfélnek. A lapszinergiákat meg nem kell magyaráni (Dreadsteed, Nerubian Egg)

SZERK: taktikai felhasználása is jó. Esetlegesen olyan szituációban amikor a 3. vagy 4. körnél nincs lent seninek semmije, lerakod és biztosítottad, hogy a köv körben se rak le az ellenfél semmit, vagy el kell lőnie valami removal-t rá, amit valószínűleg nem fog, mert nem nyer vele semmit.



Most úgy döntöttem, fuck the ladder, csináltam egy fatigue warriort, és trollkodom a gyorsan ladderezni vágyókat... Remek szórakozás :-D



Tegnap játszottam párat Reno mage val.
10 életem volt. Ellennek pont kijött Thaddius..
Reno letettem meg a Duplicate secretet hozzá. Jött a full heal. Köv körbe leverte Renot így lett belőle két példányom még :D Közbe letett két tauntot is. Meg Thaddiussal engem is ütött ilyen 13 as sebzéssel. De kétszer full healeltem a két Renoval meg közben Ethereal Arcanist adott egy pyroblastot :D Szóval leszedtem Thaddiust meg a két tauntot és győztem. Szerintem kitépte a haját mérgében...



Bandido írta: Szerintem kitépte a haját mérgében...

Pár bukás után én is hajlamos vagyok felhúzni magam, de arra sosem vetemednék, hogy bejelölöm a másikat friend-nek hátha visszajelöl és lehet neki anyázni. Van, hogy mások bejelölnek, de mindig decline-t tolok, most viszont visszaigazoltam egy warlock-ot, mert jó volt a meccs, azt hittem lesz valami jó kis elemzése, de az alábbi mély beszélgetés zajlott le:
rwurl=http://kepfeltoltes.hu/160102/fucking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



Azért tényleg a jó anyját az RNG-nek, úgy kaptam ki, hogy én 2 HP + 2 armoron, hunter 9 HP-n 4 körön át, tauntja semmi, nekem 2 tauntom lenn, és utolsó körében behúz egy Kill Commandot. Azért utolsó körében, mert 1 lapom maradt a pakliban: Grommash Hellscream (kezemben meg az innerr age) :-D



Viszont a taunt warrior egyszerűen remek, szinte érzem, ahogy hullámokban áraszt el a face hunterek gyűlölete :-D



muti a decklist-et



Ja, az engem is érdekelne.



Íme, nem egy nagy kaland igazából, és egy normál metában életképtelen szerintem, de most jól szórakozok vele. A két piros bizbasszal jelölt lap váltakozó, kísérletezek. Az egyik helyett tuti Ragnarost tenném be, ha lenne, a most ottlévő Armorsmith nem vált be, visszaraktam egy piloted shreddert. Deathlordot is próbáltam, de miután egymás után kétszer a deathrattle effektjéből kapott minionnal végeztek ki, kivettem :-D Amin még tűnődöm, az a sunfury protectorok helyett 2 defender of argus, a +1/+1 miatt nem halott lap akkor sem, ha nincs lenn nerubian egg.

Szerk: lássunk egy Khel'thuzadot és egy shield slamet! :-D

rwurl=http://inkvizitor.hu/roodie/wp-content/uploads/2016/01/Hearthstone-Scree...



:D Na kipróbálom majd, bár a sunfury protector-okat nem igazán értem benne, mivel eleve rengeteg tauntod van + ott van még a sparring partner. Lehet kicserélném 2 acolyte of pain-re.

SZERK: ez meg a control warrior-om. Aggro deck-eknél nagyon sok múlik a mulligan-en sajnos, de amúgy szépen működik. Elég drága deck lett:
rwurl=http://kepfeltoltes.hu/160102/tgtcontrolwarrior_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



1 sparring partner kevés, most lecraftolok még egyet, úgy már talán. Amúgy az ok, amiért benn van: első körben MINDIG feldobja az egyik tojást az RNG, és rá 1-2 körre stabilan jön az egyik protector. Kipróbáltam most két meccsen a Defender of Argusokat, 6. körnél korábban egyiket sem dobta. Lehet ez csak babona, de mindegy is :-D

Lapot húzni csak ha muszáj, most is fatigue-val nyertem egy control pala ellen :-D



Az összes hunter bekaphatja...



Valahogy elkerültem a mill rogue paklit... mostanáig. Össze is jött neki minden, csak lestem, amikor 3 coldlight oracle-lel telirakta a kezem, majd vanisht tolt, így pápá volt a lenn lévő 5 tauntomnak... aztán még berakott gyorsan 4 ambushert is a paklimba. A végén egy -9-es fatigue végzett ki :-D



Nem szeretek mill rogue-gal játszani. Stresszes, hogy minden faszán jöjjön miközben egyensúlyozol az életeddel. Bár ha így nézzük a handlock meg a fentebb másol dreadsteed demonlock is hasonló. Minden kör para, hogy lesz e az ellenfélnek valami nagy kombója vagy sem.



Ki-hol tart a ranglistán?



r17 1 csillaggal... nem megy jól :S



18 + két csillag

Szóval két nyerés kell a 17 hez



Érdemes bezúzni olyan kártyákat (epic) amiket nem használok, hogy legyártsak 1db olyan kártyát ami jó egy bizonyos pakliba? Vagy ki tudja még, hogy szükség lesz e rá alapon inkább hagyjam meg őket?



Egy csillagra voltam 16-tól. Most 19-en vagyok. Nagyon erősen elgondolkodtam, hogy befejezem ezt a szart, cakkum-pakk. Nem élvezetes már ez a játék, az RNG és a szemét, mocsadék, bosszantó lapok elveszik az ember kedvét tőle, de nagyon



RNG részével megbékéltem, viszont az egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy nem kell nagy tudás ehhez a játékhoz. A "profik" is rengeteget buknak, viszont cserébe irgalmatlan mennyiségű partit lejátszanak és mivel azért általában többet nyernek mint vesztenek, így szépen fel tudnak mászni gyorsan 10 alá. Múlt szezonban felmentem a már említett r9-re, de simán csak azért, mert lényegesen több ranked-et játszottam mint előtte. Alapvetően saját poén paklikkal unranked-ben szoktam tolni.


CJ képe
CJ

Miért csak egy deaths bite?

Amúgy ezzel a deckkel 10 lvl körül kéne, hogy legyél.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ma többször is megállapítottam, hogy aki hunterrel játszik az buzi... képtelenség őket leverni.
Most vert le úgy egy hunter, hogy konkrétan 1 et sem tudtam rajta sebezni...



Én 16-ig mentem szintén, miután abbahagytam a trollkodást, aztán visszaestem most 18/** -ra, hála a retkes renolockoknak meg a 6 legendarys control pakliknak, de nem adom fel :-)



Ja, meg amitől instant beráng az arcom, a secret paladin. Most is belefutottam egybe, 6. körben 5 secretje volt fenn, meg teli volt a boardja.

Szerk: 5 secret paladin egymás után, a kurva anyjukat



CJ írta: Miért csak egy deaths bite?

Amúgy ezzel a deckkel 10 lvl körül kéne, hogy legyél.

Gromash-on kívül nincs enrage-es minion. Ezen kívül nincs frothing berserker, meg grim patron se.. Oké, a deathrattle effectje jó még az armorsmith képességének a triggerelésére is, de csak akkor jó igazán, ha sok lényem van lent, ez pedig nem az a pakli. Egyébként meg nem tudom mi helyett lehetne beszorítani, nyitott vagyok a javaslatokra.
Ezzel a deck-el lettem novemberben 10-es, de nem játszottam annyira nagyon sokat. Lehet ment volna még 1-2 szint.



Marha jó ez a 2nyerés aztán 2vesztés és ez ismétlődik folyamatosan.... Egy helyben állok...



17 ről vissza 19 re onnan meg 18 ra. jó móka...



Aki gondolja vegyen fel friend list-be. Battletag: movingshadow#2981 aztán néha mehet pár friendly duel, vagy csak simán a másik meccseinek a kukkolása.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!