Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


(Bocs a dupléárt, így egyértelmű, mire válaszolok)

Neked tökéletes memóriád van és minden, Grifter által felsorolt filmet (amik példák voltak, tehát jön még mellé 100 hasonló másik) moziban láttál anno? Irigyellek, tényleg. Ne adj' Isten mozid van? :D

Mert amiről szó van éppen az az, hogy hála a hádénak, ma már a nappalidban is kifogástalan minőségben élvezheted ezeket, ahogy a készítői azt megálmodták. Nem kell 560-as felbontásban, régi Videoton TV-n, elcsúszott színekkel végigizgulni, ahogy a fekete massza mozog a sötét háttér előtt a Nostromon :)
Túlzok, persze, de a HD és SD között még egy laptopon (tableten, stb) is óriási különbség van, nemhogy valami értelmes TV-nLátványos az Avatar is, mégis egy határ szar az is..Nem értem, minek néztétek meg egyáltalán.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Trainwreck

Abszolút úgy ültem le elé, hogy utálni fogom (ha jól emlékszem konkrétan ki is jelentettem), mert Amy Schumer baromi ellenszenves és a trailer is fos volt. De végül megnéztük. Ez a nő továbbra is úgy néz ki, mint Miss Röfi (leszarom, hogy mennyi a súlya, 50 kilogrammosan is pont olyan lenne az arca) és a karaktere egy antipatikus picsa. Viszont valamiért a film mégis bejött, voltak benne jó pillanatok és nem álltam fel keserű szájízzel utána. Többször nyilván nem nézem meg, de egynek jó volt.Mármost
-mindenképpen örülök hogy neked jól telt vele az idő,
-de nekünk az asszonnyal végigásítozós volt, és a legelején a monogámiás babás poént (az jó volt) leszámítva el se mosolyodtunk egyszer se... Továbbá annyira klisé volt a történetvezetés hogy nem csak azt lehetett tudni mi fog történni, de azt is hogy melyik percben...

szóval nekünk az jött le hogy ezt az egy poént érdemes belőle:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-LLQnAEqnTY

(ugyanakkor a mi ízlésünk semmiképpen sem etalon, tehát ettől még lehet az év filmje, csak nem nekünk)Az "egynek jó volt" és az "év filmje" igazán távol áll egymástól. Amúgy meg nem tudom mit vártatok, az ilyen filmek 99%-a kiszámítható, ez sem kivétel :)Egyszer nekünk is jó volt.
John Cena majdnem akkora színész, mint Schwarzi.
Mint több hozzászólásomból észrevehetted tényleg öreg szar vagyok, és a felsorolt filmeket mind moziban láttam, sőt volt amit 70mm-es vetítőn toltak anno, analóg, eszméletlen jó minőségben.
Tarantinó se fütyiverésből sírta vissza a 70mm-t. Ráadásul emlékszem, ifjú koromban akkora vászonra tolták, hogy az IMAX egy vicc a maga 4:3-as képarányával, és a mai fiatalok erre izgulnak be.

Amiről meg szó volt, hogy a történet SD-ben is meg kell, hogy álljon a lábán, ha jó. A plusz minőség a vizuálnak szól és akkor fontos, ha a körül pörög a termék. Amúgy a vitaindító torrend pont, hogy DVD screener minőségben látott napvilágot, még a sajtó is ezen csámcsogott...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Őszintén örülök, hogy nem én írtam le (majdnem ugyan azt), amit progabe, és ezért nem én kaptam ezt a választ.

Komolyan. Rühelltem volna magam minden másodpercért, amit egy értelmes válaszba fektettem - volna.

Veralafutas: Amiről szó volt, azaz átlag jelenlévők átlag élménye/tapasztalata = 4-8× alkalommal átmásolt, vagy az HBO-ról, szarrá használt VHS kazettára felvett filmekről, amiket kb. 40 centi átmérőjű csöves TV-n néztél, persze legalább 2-3 méter távolságból.

Egy film története általában akkor is összeáll, ha háttal ülsz a TV-nek. De nem ettől lesz igazi élmény, ráadásul úgy garantáltan nem 'teljes'.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawAmiért te nem tudod használni a válasz gombot.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawEzt meg rájöttem, hogy ide is berakom:

SW (felírat/2D)

Harmat gyenge volt, sehogy se jött át. Buta történet, amit még bénán is adnak elő, zavaróan sok 'homage', szinte nulla varázs a régiből, ugyan akkor folyamatos durva túltolások.
Rey karaktere pozitív csalódás volt (és pont nem a szintén túltolt képességei miatt), meg még talán a kis narancs csaj - és ennyi.
A vége is jobb lett volna, ha nem tolják túl a helikopteres kamerával.

Szóval az egész kurvára túl volt tolva. (A szétváló, több célpontra külön támadó nyalábok... facepalm.)

Ennél konkrétan jobbat vártam. (Nem reméltem semmit.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shawthe martian
nagyon jopofa, klassz szineszi jatekkal es jo humorral. persze hulyeseg az egesz hiszen az urben nem lehet tulelni hang nelkul, 5/7

the hateful eight
verfurdos, sot ver-gozfurdos western drama egy marek zsenialis szinesszel. tetszetos volt de nem hiszem, hogy feliratkozna a nagy kedvencek koze-a bone tomahawk jobban bejott.

"okey-dokey!"Grifter írta: Amiért te nem tudod használni a válasz gombot.

A technikusaim már dolgoznak az ötlet gyakorlatba történő átültetésén, habár jelen esetben többeknek kívántam általánosságban odaszólni, így feleslegesnek éreztem külőn valakinek címezni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."3:-) (kéne egy tipikus amerikai romantikus vígjátékot csinálni Vajkról és Grifterről, csak még azt nem tudom, miből lenne a film kétharmadánál a műfajilag kötelező összeveszés?) 3:-)Összekeveri a piruláinkat a patikus?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket.""Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Hogy megdugtam a csaját. (Bocs.)

De én inkább közös fasztendfjúriuszt akarok! (Kocsival több esélyem lenne, mint puszta kézzel, bár már lehet túlgyurta magát annyira, hogy meg se tud mozdulni.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawÉn meg a muterját.

A BKV-n :D

BTW szervezgetünk baráti körben is kisebb szerpentinezéseket, ügyhogy bármikor lehet jelentkezni. Általában nem nagy erőgépek jönnek, úgyhogy csak bátran.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Hogy lelökhess vmi szakadékba balesetnek álcázva? Lófaszt!

// Majd ha nagyjából elkészült a kocsi tavaszra, talán. De tudod, hogy veled ellentétben nem izgulok ezekre.

szerk:

http://smokingbarrels.blog.hu/2015/12/25/a_nosztalgia_es_a_geekek_fogjak...

Ez jó.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawHabár bevalottan mindig is szívem csücske volt a motorizáció, most nem én ajánlkoztam ;)
Mi baja a szekérnek?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Wag the dog (Amikor a farok csóválja)
Én már láttam és szeretem, asszony még nem, így most együtt. A végéig neki is tetszett, az valamiért nem.
Aki még nem látta: A meg nem nevezett amerikai elnök botrányba keveredik. A problémamegoldó embere ugrasztja a gépezetet: a(z újra)választásig hátralévő kb két hétig el kell erről terelni a figyelmet. Lehetne mondjuk egy háború, tudomisén, csak működjön...Nagyon jó film és gyönyörű dupla csavar, ahogy a filmről azt hiszi az átlag néző, hogy az csak egy fikció. Poén a poénban :)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


ShowHide spoiler #


Goosebumps

Nem kicsit a Jumanjira hajaz a cucc, de igazából szódával ez is elmegy, egyszer meg lehet nézni.Vajk írta: Én meg a muterját.

A BKV-n :D

Made my day :D

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Hateful eight

Nem bírtam ki, kiugrottam Amerikába [ :D ] és megnéztem. Érdekes, mert a három órás hossz ellenére nem éreztem hosszúnak, vagy vontatottnak, nagyjából végig érdekes tudott maradni és az egész kicsit Agatha Christie vs. The thing mashupnak hatott (nyilván űrlények nélkül), de semmiképp sem Tarantino filmnek. A Jackie Brownnál jobb, de ez az én szememben nem egy nagy teljesítmény. Nem rossz film, de ennél sokkal többet vártam.The visit
Jol szorakoztam rajta, nem egy kimondottan jo film, de van annyira bizarr, hogy nem bantam meg a ra forditott idot.

Absolutely anything
Elment, volt benne egy-ket jo poen es mar ezer eve nem hallottam Kate Beckinsalet angol akcentussal beszelni.Sicario

Nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyen jó akció-krimit. A film kétharmada környékén

ShowHide spoiler #

Ettől eltekintve viszont pöpec.
8/10

Non serviamBe kell vallanom, én legalább olyan buta vagyok, mint a főszereplő, mert én sem értettem.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!