Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Tudom hogy én tehetek róla, lehettem volna mondjuk patológus is és akkor nem szívatnának a kedves betegek, de gyógyszerész vagyok.
A héten volt olyan aki homeopátiás szert akart venni, de ne nyúljunk hozzá kézzel, mert sérül mebbe az információ. Volt olyan aki homeopátiás szert vett és alufóliába csomagolta még a zacskót is amibe tettük. Most meg olyan volt aki INNI VALÓ desztillált vizet akart mert IGENIS árulunk mi olyat mert ő tudja hogy ez ivóvíz csak kivonják belőle a NEHÉZVIZET.
A desztillált vizes visszajött, penaszkönyvet akar, aláz engem, és fel akar jelenteni mert kimért voltam vele, és nem is desztillált a víz amit vett tőlem.

A popszakma, meg úgy az egész világ...
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RPK5EiozemY



:DDDDDD ez kész

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Szép szóvicc, a kimért gyógyszerész... =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ahh, homeopátia.... amikor LAN-on begőzölt az egyik gyerek, és elájult (oh yeah), és a kiérkező mentőknek az anyja mondta, hogy perrrrsze, szed rá gyógyszert, homeopátiásat. Na akkor tikkelni kezdett a mentősök és a mi szemünk is.



szerintem qrva jo dolog a homeopatia, kar, hogy nem nekem jutott eszembe vizet/placebot eladni brutal aron...

Parizer forever.



Oxigénnel dúsított vízről hallottál-e már? ;)



Pont a múlt héten írtam össze havernak aki ezekkel akart poénkodni, néhány a "vizek" közül amiket a kitttűnő betegek kérésére beszereztünk:
-Tengervizes orrcsepp/orrspré. Egy deci legalább egy ezres de többnyire kettő, van hogy három. Kevés só sok vízben, semmi más...
-Oxigénes víz. 500-1000 ft egy palack. Értelemszerűen nem lehet benne több oxigén mint mondjuk a csapvízben, sőt a szénsavasban még annyi se...
-Deutériumszegény víz. Enough said. Ebből már két és fél-három és félezer forint egy palack...
-Pí víz. ENERGIÁKKAL. Ezt nem tudom mennyi mert hála a jóégnek idáig mi már nem süllyedtünk, de ez se két fillér...
-Ezüst-(arany) (vas) (mikor mi a sláger) kolloidos víz. Mert hogy ez jó minden betegségre és/vagy lefogysz tőle és/vagy hajhullásra... Ideális esetben nem jó semmire, rosszabb esetben kifejezetten árt... Kb két deci két-háromezer forint.

és még van ám bőven...



ez gyönyörű, az előző postod is :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Hát ha egyszer nem desztillált, ő meg azt kért, akkor átbasztad.

Még a végén a nehézvizet is elkezdik keresni rajtad, szóval csak okosan!

// Az O2-es oxigénnel dúsított víz málnás változatát szeretem!

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Tno képe
Tno

Bezzeg ha gépezés helyett kint a szabad levegőn fociztatok volna, most akár még focisták is lehetnétek.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ahhoz nem színészkedünk eleget.



Annó laboron csináltunk olyan vizsgálatot, melynél mértük a víz O2 szintjét.
Valamelyik márka vizét vizsgálva (talán szentkirályi?), ami ilyen jellegű volt, abban minimálisan, de nagyobb volt az oldott oxigén! (A csapvízhez képest...)
Az más tészta, hogy kibontás után 5 perccel már kimegy belőle, de ettől még lehetséges.
Tehát nem tagadom, hogy f@szság, ilyet venni, de attól még lehet benne minimálisan több oldott O2. Nyilván, ha hidegen tartod, akkor lassabban megy ki belőle.

Egyébként a kísérlet úgy zajlott, hogy kaptunk 4C fokos csapvizet, keverőpohárban, mágneses keverővel vagy bő 5 percig kevertük és összehasonlítottuk az előtte/utána állapotot, mejd azt is megnéztük, hogy mennyi idő alatt távozik a pluszban bekevert O2. Ezt megcsináltuk 20 fok körüli csapvízzel is. Meg az O2-vel dúsított vizet is megmértük kibontás után közvetlenül. Persze az eredményekre már nem emlékszem, de a hidegebb vízbe jóval több O2-t lehetett beoldani, nomeg, hogy a gyári palackban is némileg több az oldott O2...

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



ugyanígy működik a szóda is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ettől függetlenül még mindig több o2 jut a szervezetedbe egy levegővétellel :D



Ráadásul a gyomorból nem szívod fel a zoxigént, de beleidből se.



Tudom szabad országban élünk meg minden, de én szélvészgyorsasággal tiltanám ki az egész homeopátiás cirkuszt, ill. kifejezetten a hozzá kapcsolódó készítmények árusítását a gyógyszertárakból (jó esetben en bloc mindenhonnan). Elhiszem, hogy sok pénz van benne, de akibe egy csepp ész szorult, az tudja, hogy ez szemfényvesztés/kuruzslás/csalás, aminek nincs helye a 21. századi gyógyászatban.



Mondjuk valaki elmagyarázhatna egy dolgot. Én alapvetően természettudományos képzést kaptam (Iron a tanúm :-D), asszony nem, de beleneveltem (bezzeg anyja vett már biotron lámpát meg mágneses izületgyógyító szart...), teli pofával röhögök ezeken.

Aztán pár éve, amikor jött a gyerek foga, és nyugtalan meg nyűgös volt, de annyira, hogy nem bírt már aludni, Anita végső kétségbeesésében beletömött a szomszéd által rátukmált homeopátiás bogyóból egyet... és segített. Nem egyszer, többször azon a héten.

Nekem ez azóta sem fér a fejembe. Meggyőződésem volt, hogy a kis cukorbogyó maga mulasztotta el, nem a humbug, de nem tudtam reprodukálni semmiféle más cukorbogyóval. A neve alapján kamillateát is próbáltunk, az sem segített. Csak az a szar bogyó. Ez wtf?



+1

@Roodie

Cukros a bogyó nem? Van egy jellegzetes íze nem? Kondícionálás, ennyi.



Részemről elfogadhatónak tartom azon álláspontot, hogy persze, hogyne, minden rendben, tőlem árusíthatják AMINT átesett egy ugyan olyan teszt és bizonyítási folyamaton, mint bármelyik másik gyógyszer, vagyis valóban hat, stb.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



+1
de ez biznisz és ahol sok pénz van...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Ezzel egyetértek, mert ez esetben valóban gyógyszernek/gyógyhatású készítménynek nevezhető az adott termék. De enélkül semmi keresnivalójuk egy gyógyszertárban.


Lou képe
Lou
Donator

agyfaszt kapok a vaterás barmoktól :D
megvesz egy szinte bolti állapotban lévő hibátlan usb3-as belső kártyát, (ami nekem már nem kell, új alaplapon van már alapból,) dobozostul, mindenestől, bolti ár feléért. kérdésére a hivatalos oldalakra irányítom, illetve onnan idézek. újabb kérdésére meg se várja a választ, leüti a terméket
nővére öt percre lakik tőlem, mondom is neki átadáskor, hogy bármi gond van, nem tetszik, visszahozzák, visszaadom a pénzt
erre ad egy semlegeset, mert szte félrevezető választ adtam, amikor beidéztem a hivatalos oldalról infót, és hogy kellett vennie vmi extra tápcsatit, hogy rákösse.
de egy kurva szóval nem mondaná előtte, csak így hozzámbassza az értékelést.
kurva anyádat.
istentelen barmok gyülekezete. fele vaterás vevőknél ilyen kreténekbe futok bele...
maradok az egyéb apróhirdetéses oldalaknál, nincs szükségem ilyen állatok értékelése miatti vérnyomásnövekedésre

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ez ugyan az a jelenség, mint amikor a hivatalnoknak ott egy pillanatra lehetősége van vkit megszopatni - és ő meg is teszi! ;D
Mindenki ellenőrnek születik.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Nekem van 131 pozitív, 3 semleges és egy negatívom összesen a Vaterán.

Bukott a statisztika.

De az tény, hogy akik nem adtak pozitívat, azok jórészt "furcsák" voltak.

Aki negatívot adott, az leütött anno egy okostelefont tőlem, amire kerek perec megírtam a leírásában is, hogy nem postázom, csak személyesen adom át, mert karcos a kijelzője és nem akarok garit adni rá a helyszíni kipróbáláson túl.

Emberünk leütötte, majd írta, hogy Debrecenbe mennyi a posta. Mondom nem postázom, de igen, de nem. Miért nem. Ok, adásvétel lezárva, én semleges, ő negatív.

A 3 semlegesből egy eladó adott egyet, mert vettem tőle egy gyerek nadrágot, de nem találta meg, egyik leütött egy terméket nálam, majd 2 hétig írogattam neki emaileket, hívogattam. Nem válaszolt, nem vette fel, nem hívott vissza. Lezártam negatívval, ő meg semlegessel.

És még panaszkodott is, hogy rugalmatlan vagyok.

A harmadik semleges meg figyelmetlenül licitált, nem akarta megvenni. Ő volt az egyetlen, akit megértettem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Sunyi írta: A 3 semlegesből egy eladó adott egyet, mert vettem tőle egy gyerek nadrágot, de nem találta meg, egyik leütött egy terméket nálam, majd 2 hétig írogattam neki emaileket, hívogattam. Nem válaszolt, nem vette fel, nem hívott vissza. Lezártam negatívval, ő meg semlegessel.

LOL :DDD



a: ha a beadó (feleséged) is hisz benne, azt érezheti a gyerek is, máshogy áll hozzá, mint ha semleges attitűddel kapná. (ezért működhet pl állatoknál is)

Therapeutic effect of the consultation ― the care, concern, and reassurance a patient experiences when opening up to a compassionate caregiver can have a positive effect on the patient's well-being

b: elmúlt volna magától is, a cukorgolyó nem osztott/szorzott

Unassisted natural healing ― time and the body's ability to heal without assistance can eliminate many diseases of their own accord.

https://en.wikipedia.org/wiki/Homeopathy#Explanations_of_perceived_effects

ShowHide spoiler #

Vill du bli ihop med mig?



Placebo



Nagy kedvenc, mikor például eladsz egy telefont. Csere nincs. Erre megkérdi, hogy csere van? Persze! Pénzért telefon...

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson


Lou képe
Lou
Donator

nem bukott a statisztika, mert a legutóbbi eladási hullámomról beszéltem.
az elmúlt években hanyagoltam a vaterát, mert nem volt kedvem eladásokkal szórakozni, de idén mégis tartottam egy "készletsöprést" két részletben
eddig volt: 78 pozitív, 1 semleges.
ebből idénre lett: 82 pozitív, 2 semleges, 1 negatív

negatív: fix ár nélküli aukció volt, licitált vmilyen összegig és ragaszkodott hozzá, hogy zárjam le az aukciót, hiszen ő áll nyerésre mindkettőn, és most azonnal átvehesse a bicikliket, mert, hogy egy hétvégi jótékonysági versenyre kell neki.
hát baszki, nulla opcióm van aukciómódosításra, ha már licitáltak a termékre, le se tudom zárni hamarabb, semmi. ki kellett várni az aukció végét, tényleg nem érkezett frissebb licit, de nem volt hajlandó innentől átvenni a cangákat.

semleges meg ugye, amit fent írtam.

de a beszerzett 4 pozitívból is marhára necces volt az egyik, mert szintén úgy ütötte le az aukciót, hogy rohadtul csak személyes átvételt írtam a termékre, de nyilván postázva kérte. sikerült megoldani, de nem véletlenül hagytam abba a postázgatást, kurvára nem tetszik, amikor belekényszerítenek.
mintha el se olvasnák az emberek a leírásokat...

a régi semleges meg olyan volt, hogy apám ragaszkodott hozzá, hogy üssek le vaterán egy aukciót. "téglák vegyesen" címmel, mert hogy milyen jó áron van egy adag bontott tégla, ugyan vszleg többsége hulladék, de neki pont jó lenne. Kicsit tartottam tőle, de le van tojva, megtörtént. Erre elmegy átvenni, és az eladó kitalálja, hogy az bizony nem a képen látható téglakupacra vonatkozó ár, hanem 1 téglára :DDD
1 aukció volt, nem darabszámos! szóval apám nevetett egyet, én meg kaptam érte egy semlegeset "félreértés az aukciónál". no comment :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



jofogason engem kiakasztottak az 1000-3000ft-os teteleknel a postazok
odairtam, hogy nincs posta, viszont 3 nagyvarosban (koztuk bp-n) szemelyesen atveheto

mindegyik hulye felhivott, hogy nem tudnam-e megis postazni
persze, 1000ft-ert vacakoljak csomagolassal (roller, bebitaxi, meg ilyesmik, tehat nem egyszeru), menjek postara, alljak sorba
tobbet er az idom...

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!