Jelenlegi hely

Eltűntek, csellengők, hátrahagyottak...

Utolsó bejegyzés


Nem vagyok sem a kollegad, sem a haverod, de meg csak az ismerosod se. Egy maganyos taknyot latok beloled, aki annyira ragaszkodik az egyetlen kozosseghez, ami meg megturi, hogy az sem zavarja, mert megmagyarazza maganak, hogy tobbszor mutattak neki itt ajtot - ablakot, mint barkinek. Lelkikel elkepesztoen sivar eleted lehet, ha ez jelenti a csucsot - 20 eve visszaterni ugyanoda, nap mint nap kiserteni, mikozben vered a nyalad, hogy mindenki hulye, csak te vagy helikopter. Torold a gecid a sajt dus hajadba, ha meg van, legalbb valami erzelmi, mi tobb, testi kapcsolatra teszel szert. Csokoltatlak, bubukam :>

Csak azér' mer cigány vagyok?



Ha egy pis, egy exodus, meg barmi nem nem volt eleg ezt... a... minek is nevezted? Tarsasagot? Szetbaszni, akkor en aztan plane nem fogom. Tudom, a kurva anyam. En csak megrokonyodtem, hogy annak idejen a HW hivatkozasi alap volt, fejlesztok, muforditok, szinkronszineszek adtak egymasnak a kilincset, most meg maradt a jobberseg, meg a hajbageci.

Csak azér' mer cigány vagyok?



Ezt sokáig tartana kifejteni és nem is fogom, de már bocs, a HW tiszavirág életű "mainstream" relevanciáját Flatline-ék barmolták el kb. olyan gyorsan, amilyen gyorsan jött.

A rólam írt szösszeneted meg természetesen téves. A vicc az, hogy egyébként ja, voltam magányos én is, de én azt az időszakomat pont arra használtam fel, hogy megtanuljak kijönni magammal meg megértsem magamat egy picit jobban, hogy az egyedüllétben is találjak némi örömet. Találtam, sőt, olyan extra skillekkel jöttem ki belőle, amik megkönnyítették az új barátok találását és az ismerkedést is.



En csak megrokonyodtem, hogy annak idejen a HW hivatkozasi alap volt, fejlesztok, muforditok, szinkronszineszek adtak egymasnak a kilincset,

nah acsi! en sohse tudtam, hogy a HW az ilyen sznoberias meno csapat volt, csak talatam ott egy csomo jo arcot akivel lehetett anno dumalni szinte mindenrol. (epp mostanaban dobbentem ra, hogy volt az tobb mint husz eve, hiszen meg a keszulo jatekhireknel vitaztunk Sogunnal, hogy tul sok e a bloom a majdani oblivionban, izgatottan vartam a Gothicot egy csomo mindenkivel es egyutt anyaztunk, hogy hol van man a Stalker!!!?)
es nem erzem igy ahogy mondod, jah, lettunk annyira oregek es toleransak, hogy meg az idiotainkat is megtartottuk. egymashoz nottunk ugymond. :)

"okey-dokey!"



Én ilyen hírös-neves fejlesztőt LY és Marcika személyében tudnék mondani a régi időkből. Nem mondanám, hogy a szakma krémje a HW-n egymásnak adta a kilincset.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Volt még egy két sikeresebb arc.
Pld a WETA-s csávó, asszem Ward volt a neve?

Meg hát ki hogy méri a sikert. :D



Volt sok Digital Realitys arc is anno, meg Exigo fejleszto.



Azért én is írtam pár bash scriptet linux alá, szóval elit vagyok!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



IRC FTP trade script számít? :D



en is dolgoztam a DR-nel, akkor megiscsak sztar vagyok (voltam)?
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=IlEhXSLDhmc

"okey-dokey!"



mikkamakka írta: en is dolgoztam a DR-nel, akkor megiscsak sztar vagyok (voltam)?

azt mondtam volna igen, ha nem linkeled ezt a retek videót mellé :D



akkoriban az voltál :D



chowder nem retek, arra aludtam el minden vietnami eszakan! :D
amugy sokkal nagyobb sztarnak ereztem magam amikor hatalom kartyai, meg biborhold szerepjatek magazin meno grafikusa voltam. meg amikor a nav'n'go jatekfejleszto grafikusa.
szal lof@sz a seggetekbe, most szupersztar mosogato vok. xD

"okey-dokey!"



nem az volt a kérdés boldogabb voltál-e, hanem hogy legendary melód volt.



amit irtam az sokkal epicebb filing volt. a HKK-s gyerekek a mai napig megkeresnek arckonyvon, hogy megvan-e vmelyik kartya kep eredetije, de ha nincs vagyonokert hajlandok ujrafestetni. szal igazan sztaaarnak erezhetem magam meg most is (tehat meg mindig vannak "rajongoim"). a szigeten ingyer rugtam be, mert ismeretlen rpg fan gyerekeknek valemelyik haver elarulta ki vagyok. egy alkalommal vmeik bulizos helyen osszejottem valami cukorborsoval es bejott a batyoja, hogy majd jol osszepakol, azt kiderult, hogy o is fan es reggelig fizette a soromet bocsanatkeresek kozott, hogy nem is ugy gondolta... :)
osszefoglalva az sokkal menobb filing volt, mint a DR-ben texturazni, meg 3D-s mapet epiteni a papirusz jatekhoz amibol mar a rajzfilm is gagyi volt.
ugyan melot mar nem vallalok mert kiegtem es mert nem kell a zse annyra penzre (ez gondolom eleg hujjen hangzik).

"okey-dokey!"


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Menni lehet, hogy mennek, de nem futnak. Az SG-hez képest ez a mostani RW népsűrűségre Azahriah-koncert, annyira döglődik évek óta. Indexen sportos topikokat látogattam, mára azok elég pusztulatosak a korábbiakhoz képest. Ez volt a két legnagyobb fórum, az Index még lehet, hogy így is az, de az SG-n már szinte új hozzászólások sincsenek.

@Moken

A PC Dome már PlayDome, és ott is hullaszag terjeng már sok éve. Amikor itt még sok komment volt a cikkek alatt, akkor ott már alig. Prohardveren még van élet, de hiába regisztráltam oda ezer éve, nincs összehasonlítási alapom, mert 90%-ban adni-venni jártam oda, fórumozásra ott volt a HW.

Sors bona, nihil aliud.



mikkamakka írta: en is dolgoztam a DR-nel, akkor megiscsak sztar vagyok (voltam)?
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=IlEhXSLDhmc

Van 1000 feliratkozóm Youtube-on, sztár vagyok? :D



sot, ha belinkeled, akkor 1000+1 =)
sztem az vagy!
a sztaaaaaaar!

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!