Jelenlegi hely

Egyéb, ami olyan... egyéb!

Utolsó bejegyzés


Kevés kivételtől eltekintve úgy gondolom, hogy itt a többség pontosan magát adja.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Engem? Es miota magazodunk?!

Csak azér' mer cigány vagyok?



Nem hozzád szóltam, bubus ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Neked csak Bubur, ha kerhetem :-)

Csak azér' mer cigány vagyok?



Működhet a dolog, de ahhoz előbb meg kell tanulnod Buburként viselkedni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ennyire nem vagyok otthon a az HW-RW-FUD-DISCORD mondakorben, rolad fogalmam sincs, ki vagy. Uj joveveny? Lattad hogy itt sok fideszes baratod lehet?

Csak azér' mer cigány vagyok?



Szerintem meg senki sem, bár nyilván kérdés, hogy mit értünk azon, hogy magát adja. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki a külvilágban ne viselkedett volna teljesen másként, mint online. Az alap személyiségvonások persze megvannak, csak tök más irányokba eltolva.

Saját magam elemzése (ami így nyilván nem lesz objektív, de oh well) pl. nagyjából úgy néz ki, hogy a "valóságban" egy közvetlen, jó kedvű, haverkodós-ökörködős ember vagyok, online meg az ökörködős vonalat el szoktam túlozni meg durvítani a saját szórakoztatásomra. Ezt leszámítva kb. megegyezem a valós énemmel, de pont akkora a különbség, hogy simán lejöhetek helyi őrültemberként.



Én pont ugyanolyan stílusban beszélek a közelebbi barátaimmal, mint az itteniekkel. Minden a közeg függvénye. Más IRL szituban mást érdemes adni, de még az alkotói személyiségem is más stílusban nyilvánul meg. Ezek ilyen egyértelmű dolgok, hogy másként beszélsz a szomszéd gyerekkel, mint a nagymamáddal.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



De nem Sance! Letol egy 1000 oras pszichologiai tesztet amin itt mindenki megbukna, kozli, hogy ez itt a limbo es mind faszok vagytok, aztan marad. x>

Csak azér' mer cigány vagyok?



Szerintem te valamit nagyon félreértettél, annak a kommentnek csak annyi volt az értelme, hogy furának tartom azt, hogy van olyan itt, aki szerint nincs ki a négy kerekem, miközben lehet, hogy innen egyedül nekem van papírom arról, hogy teljesen normális vagyok. Semmi extra nincs a tesztben egyébként, minden normális ember átmegy rajta, csak egy átfogó, egy napos szar, ahol nyilván kiderült volna, aminek ki kellett volna derülnie itt sokak szerint.

kozli, hogy ez itt a limbo es mind faszok vagytok, aztan marad. x>

Azt se nehéz megérteni amúgy, hogy miért ütöm fel a fejemet itt rendszeresen: pont azért, mert nem érdekelnek engem ilyen dolgok. A saját megfejtésem erre kb. az, hogy a való életben rengeteget kommunikálok egyébként is, szóval online már nincs nekem energiám az olyan dolgokra, hogy pl. nicknevek normális emberi kapcsolatokként való kezelése. Ez nekem mindig is egy baromkodás volt valahol, amibe ja, belefér az is, hogy Vajk parasztkodásból nem enged be a politikás részbe. Pedig én a Vadhajtásokra is szoktam járni röhögni, annál biztosan nem rosszabb.

A Sancézéssel meg nem tudom, miért akarsz folyamatosan revolverezni, amikor ez soha nem volt titok és személyes okai vannak a nickváltásomnak ("szétmentem" azzal a haverommal, akivel közösen sancéztunk a HW-n, egyedül meg nem akartam azon a néven tolni).



Apukám, nagyon pazar, hogy itt vagy 😀



Szerintem meg senki sem, bár nyilván kérdés, hogy mit értünk azon, hogy magát adja. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki a külvilágban ne viselkedett volna teljesen másként, mint online.

rosz volt a mintavetel?
en akikkel altalaban taliztam azok tok ugyanolyanok. Vajk, Zoo, Chill, Hancu, meg Drifter is vagy Prince Tybalt - csak a leghirtelenebb peldak, akik eszembe jutottak (de vannak meg paran) es qrva reg ota ismerjuk/tuk egymast. de asszem jomagam is beleferek.

"okey-dokey!"



keptelenseg eveken, evtizedeken keresztul megjatszani magad.

Parizer forever.



Zoo-val pl. tökre nem értek egyet: ő nagyon kimért, átgondolt és kicsit sótlan szokott lenni a fórumon, élőben meg sokkal lazább és barátkozósabb, teljesen más ember. Oké, csak egyszer találkoztunk.



ezert inkabb le is mondtam rola.
en ezekkel a faszikkal kb tobb mint 20 eve jarok ossze-az elejen eves szinten, plane amikor WoW guildunk volt. es a masik, tul oreg vagyok ahoz, hogy erdekeljen ki mit gondol. ha ezt a csaladomnal ervenyesitem, akkor gondolod, hogy majd zavarna az online haveroknal?

"okey-dokey!"



en nem azt mondtam, h minednki ugy muxik mint en. de nekem pl Zoo kb eleg ugyanolyan, csak
eloben lazabb, mert rajon, h 4-6 sor utan meg plane sem tud senki annyi tenyt felsorakoztatni mit O. :DDD

"okey-dokey!"



Te voltál valamikor a Black Ravensben papesz?

Chief Exorcist



assztatat kell kell mongyam, hogy mindent tagadok!
nem tom ez milyen tarsasag/szekta/vallasi kozosseg amirol kerdezel - de sohse voltam resztvevoje semmi hasonlonak!
lecci csinajjal szkrinshotot!

"okey-dokey!"



Tybalt WoW guildje volt baszod, aszittem arról beszélsz :D

Chief Exorcist



naaah, Tybaltal egyut vettem WoW-ot, az HW guildje volt: a szormadarak, a Hancu utana evekig nyomott rola valami magyar blogot, az qrva jo volt!

"okey-dokey!"



ja most leesett! voltam ott, nemrom milyen karival. :DDD
horda volt vagy alliance?

"okey-dokey!"



Jaaa, akkor két guild volt? Mert én a Black Ravens MT-je voltam a Burning Crusade korszak első felében, és ott Tybalt meg Hancu volt a főnök

Chief Exorcist



Horda volt, nyilván nem játszottunk buzi gnomokkal baszod :d

Chief Exorcist



A guild még mindig létezik és egy és ugyanaz a guild, jó pár éve viszem már. Szőrmadaraknak indult, amiből lett Black Ravens! Az oldal neve meg Frostshock! volt, de az már alighanem rotty. Tybalt aka Cascade, illetve Hancu, meg jómagam.



=P
:-*
nahatna!

"okey-dokey!"



Jó hallani, hogy megy még. Én ugye aztán átmentem a Public Enemybe, behúztuk az összes magyar firstöt BC-ben, aztán ebben a hc raidelésben sikerült is annyira kiégnem, hogy a következő kieget már meg se vettem. Meg asszem pont költöztem spanyolba dolgozni, szóval pont jó volt, hogy nem kellett ezzel már napi szinten "kötelezően" foglalkozni. :D

Chief Exorcist



spanyolba dolgozni?



Moken írta: spanyolba dolgozni?

Rémálom. Reggel semmi nincs nyitva, délután szuszóka, aztán minden este későig dajdaj meg zsibongás. Szerencsére csak pár hónap volt, de akkor jöttem rá, hogy katolikus ország nekem nem való, ha nem nyaralásról van szó. Csak olyan helyre mennék "hosszabb" távra dolgozni, ahol a protestáns erkölcs szerint élnek meg dolgoznak az emberek, Németo. mondjuk. De nem vágyom már ilyesmire igazából :))

Chief Exorcist



Nehari, de ez megint egy széles látókörű benyomás lehetett. ;)
Attól függetlenül, hogy van azért ott is gond*, nem is oly kevés.

*nem gond az, csak ők máshoz szoktak hozzá és máshogy élnek



Igen. Én sem állítottam mást. Csak annyit, hogy az a típusú élet velem nem kompatibilis :) más meg biztos imádná, habitus kérdése.

Turistaként 1 hétig egyébként kiváló. :D

Chief Exorcist

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!