Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


=)

"okey-dokey!"



Tango írta:
Arra is kíváncsi lennék, hogy mi jár most Kína fejében. Kínának nagyon kellene új terület, és tőle északra ott van egy erőforrásokban gazdag, alig lakott ország, aminek le van kötve a katonasága egy "Speciális Katonai Műveletben"... Nem gondolom, hogy a világ rohanna segíteni, ha Kína megtámadná az oroszokat.

Remek:
https://youtu.be/clCnGjjAWRI?t=614

Tango

"Lagging is a lifestyle."



komolyan valami ukrán biased youtube szakértő véleményére alapozol? ez lenne a független objektív média?



(Nem) látod, pont ezért írtam, hogy agymosott vagy. Kétszer is említettte, hogy a forrás a Financial Times. Csak azt hallod meg, ami beleillik a világképedbe. Lásd még:

https://youtu.be/FAFbOK01uE4?t=525

És még:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga

Tango

"Lagging is a lifestyle."



miért a Financial Times függetlenobjektív médiumnak tekinthető?

Államadóssághoz meg ne a wikipedias grafikont vedd alapul, hanem ezt:

rwurl=https://pcdn.hu/articles/images-o/p/u/s/puszla2-639115.png
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20231120/magasan-ragadt-a-magyar-allamadossag-652549

Láthatod a Fidesz kormány hatalomra kerülése utáni trendet, amit a covid meg az EU-s boszorkányüldözés tört meg.

De inkább írj valami jó játéktesztet az oldalra, azt szívesebben olvassuk.



Ezért mondtam korában, hogy nem érdemes válaszolni neked. A portfolio kormánylap. A wikipédia nem az.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



jajj istenem! Ezek hivatalos adatok, nem lehet manipulálni. Amit a wikipedian látsz, az nem arról szól, amire te gondolsz.

*summon* RE@L vagy Zoo pls, hogy megnyugtasson!



Tango írta: A portfolio kormánylap.

Ez azért kétséges, mert egy irodaházban vannak velünk, és utálnak minket mint a szart :))

(nagyon jól elszeletelitek itten egymást, úgyhogy nem folynék bele, csak azt szerettem volna tisztázni, hogy a portfolio egy lipsi szar :)))

Chief Exorcist



de ha lipsik, akkor miért van index-be ágyazva? és most mi van akkor indexszel? Magyar Petike nem tért végül ki rá, pedig belengette telex interjúban.



Mi lenne? A kormány fenntart magának pár álellenzéki oldalt, amin keresztül szűrve megy az "ellenzékiség". Ilyen pl. az Index meg az ATV, ahol többségében korrekt a hírszolgáltatás, kivéve, amikor fontos, hogy ne legyen az. Viszont meg van tűrve meg publikálhat rajtuk egy csomó mindenki, szóval szelepnek is jó.

A lényeg, hogy nem kell nekik még egy Origo, mert olyan már van, így az Index meg az ATV finomabban lettek áthangolva, szóval pl. osztják az ellenzéket, ahol érik bármiféle megoldási javaslat vagy konstruktivitás nélkül és olyan kétes emberkék fossák rajtuk a szót, mint Hont András vagy Schiffer. Nem direkt, hanem alattomos propaganda tulajdonképpen.



Tehát marad, hogy ahol nem a szakadék csöves Uj Péter önti a mindenszarizmust mint függetlenojjektiv, és valójában megszólalhat rajta mindenféle szereplő a véleményével (még a Gyurcsány is) az valójában finoman áthangolt alattomos propaganda.

Chief Exorcist



Ismerjük a tulajdonosi kört, fölösleges ezzel mismásolni. A seggnyalós Lölő interjút pl. mivel magyaráznád, azt is azzal, hogy nincs ott Uj Péter? Szponzorált tartalom. :D

Gyurcsány meg a rendszer része, hát persze hogy írhat oda cikket. Minél többet, annál jobb, annál inkább felszínen van tartva.



A tulajdonosi körből levezetni érdekes dolog, mert amikor az Index még valódi újság (ballib), a függetlenojjektív média zászlóshajója, a magyar sajtoszabadsag utolsó bástyája volt, akkor is NER vállalkozó volt a tulajdonosa.

De imádom ezt, hogy ennyire ravasz a rendszer, hogy üzemeltet egy médiát ahol a politikai paletta minden szereplője teret kap. Egy igazi, valódi függetlenojjektív médiának olyan egyoldalúnak kell lennie mint a 444, csak mi ezt a sajtó dolgot mucsai paraszt magyarok még nem értjük, tanulhatnánk a németektől.

Chief Exorcist



Es melyik most a top3 legolvasottabb magyar hirportal?



Index, Origo, 24hu talán, változó sorrendben.

Chief Exorcist



Index, Blikk, Origo



mondjuk ez az origo meglepett :O



nemtudom mennyire pontos de egy becslésnek ez is jó lehet:
https://www.similarweb.com/top-websites/hungary/



Amilyen csöcsáradat van ott minden nap, nem tudom mire föl vagy meglepve :D



ezt mondták kollégák is, aztán belegondoltam, hogy tényleg, ha valami magyar celeb picsáról keresek meztelen képet, akkor mindig origot dobja föl :D



ha jol emlexem van rovat szerinti meres is (hirek, politika), az talan relevansabb
de ott is az index vezet, az embereknek igenyuk van a normalis tajekoztatasra
csipi is a 444/telex szemet kurvara

Parizer forever.



Taktikai Konzerv írta: A tulajdonosi körből levezetni érdekes dolog, mert amikor az Index még valódi újság (ballib), a függetlenojjektív média zászlóshajója, a magyar sajtoszabadsag utolsó bástyája volt, akkor is NER vállalkozó volt a tulajdonosa.

De imádom ezt, hogy ennyire ravasz a rendszer, hogy üzemeltet egy médiát ahol a politikai paletta minden szereplője teret kap. Egy igazi, valódi függetlenojjektív médiának olyan egyoldalúnak kell lennie mint a 444, csak mi ezt a sajtó dolgot mucsai paraszt magyarok még nem értjük, tanulhatnánk a németektől.

Egyrészt te hoztad fel a 444-et meg Uj Pétert, szóval azt illetően magaddal vitatkozol, nem velem. Nem tartom non plus ultrának a 444-et én sem és szerintem tökre nem zsinórmérték semmihez.

A másik része a dolognak már érdekes, mmint a tulajdonosi kör. Ugye a 444 pont azért lett, mert Uj Péterék leléptek, amikor beállt a NER közeli tulajdonosi helyzet, holott konkrét tartalmat illető követelés semmi nem volt. Ezt követően aztán lett régi-új szerkesztőség, az Origo beszántásakor jöttek az Indexhez sokan pl., ami adott a dolognak valamiféle hitelességet annyiban, hogy lehetett tudni: aki az Origótól húzott el, az itt is fel fog mondani, ha lesz valami.

Aztán valami lett 2020-ban és lelépett a szerkesztőség, mindezt állítólag úgy, hogy nem volt egy darab olyan cikk sem az oldalon, ami tartalmilag befolyásolt lett volna. Csak hát nem tudták biztosítani azt, hogy ez a jövőben is változatlan maradjon.

Ez a félelem pedig abszolút bejött és ide szúrnám be, hogy én egyébként teljesen úgy álltam hozzá a dologhoz, ahogyan azt te most prezentálod. Én nem töröltem ki az Indexet a könyvjelzők közül, máig olvasom a többihez hasonlóan (jó, Origót nem) és abszolút nem érdekeltek a tulajdonosi viszonyok.

Csak aztán jöttek a szar cikkek, a Lölő-interjú meg a hasonlók és ne mondja nekem senki sem, hogy a Lölő cikk pl. magyarázható azzal, hogy "hú hát ők csak független objektívek" (a függetlenről meg ugye tényszerűen tudjuk, hogy nem is igaz). Egy fenét, konkrétan bizonyíthatatlan a fasziról a cikkben meg a Fideszben lefesteni vágyott kép, egy kamu az egész annyira, hogy rengeteg fideszes ismerősömnek is fáj, mert nem tudnak vele mit csinálni.

Szóval gyakorlatilag az van, amit írtam az előbbi posztban, hogy alapvetően olvasható az oldal, csak néha beszűrődik az állami akarat. Ez elég rossz, max annyi előnye van, hogy sok olvasó double checkeli a zindexes cikkeket, ami nyilván húzza fel többek között a Telexet. A szoft propaganda meg fogalmam sincs, mennyire tud működni, egyelőre főleg kioltani akartak ügyeket az Indexszel, de nem nagyon jött nekik össze. Talán egy bukott kísérlet az oldal, de attól még kísérlet.

Szerk: Csak hogy hivatkozzak valami konkrétra még, ez is jó:
https://telex.hu/belfold/2022/01/03/felmondott-az-index-szerkesztoje-kormanyparti-nyomasrol-ir-es-arrol-hogy-platformkent-hasznaltak-a-lapot-politikai-celra



dehat latod, van ra igeny. :)

"okey-dokey!"



Hát van, mondjuk nem tudom, hogy még meddig, mert az én fideszes ismerőseim mostanában elkezdtek egészen nem fideszesekként viselkedni. Nem tudom, hogy mit mérhettek a pedofilbotrány kapcsán, de azért feltűnően gyorsan mondtak le emberek (Schmitt Pál anno pl. több hónapig vajúdott) és kb. most az látszik, hogy ez sem elég. Ez még beakadhat, csak hát kéne valami közelítőleg kompetens nemgyurcsány formáció, ahova mehet a jobb meg baloldali elégedetlen is, mert egyelőre csak a szokásos jut eszembe: a picsába.

Ez is egészen érdekes egyébként: a múltkor Bayer Zsoltról derült ki, hogy a szerinte zsidókat mentő nagyapja valójában testüregi motozást oktató nyilas volt, erre most jön egy ilyen is:
https://444.hu/2024/03/01/karsai-laszlo-sulyok-tamas-apja-nemzetiszocialista-volt-nem-a-kommunista-terror-artatlan-aldozata
Szerintem alapból senkit sem érdekel, kinek az ősei mit csináltak (mondjuk a mi családunkban pl. nyilas meg komcsi sem volt, nem tudom, hogy ez mennyire ritkaság, lehet-e dicsekedni), csak azt nem kéne promózni, hogy zsidómentők meg ártatlanok voltak, ha nem.

Ha már a jogász szakma lejáratása, akkor meg Varga Zs. András is ott van, akit én évekig védtem minden ismerősömnek, mert egyetemen egy nagyon rendes embernek ismertem meg:
https://hvg.hu/itthon/20240226_kuria_varga_zs_andras_vizsgalat_folyoirat_kegyelembotrany
Itt szerintem tutira az történt, hogy Varga Zs. beszart és gyorsan beszántotta volna a Kúriai Döntéseket, de aztán leszóltak neki, hogy ezt nem kéne. Nem értem egyszerűen, hogy miért húzza le magát valaki tényleg komoly szakmai múlttal ilyen gyorsan a vécén.




Mintha pont ezt papoltam volna amikor a csúcsértéken sikerült a szakértő kormánynak nyélbe ütnie ezt a remek üzletet.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Várom gabika magyarázkodását...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Már a válság eleje óta csinálja a Népszava ezeket a számításokat, és sosem stimmel. Többször kérdeztem erről a Hortay Olivért is, ők is kiszámolták sokszor, és egyszerűen nem igaz.

Faszért kell egyébként az Indexnek pont szájjlbakúrt Népszavát szemléznie bazmeg amúgy ezt magyarázza már el valaki, meg főleg azt hogy miért létezik még Népszava, diktatúrának is kurva szar vagyunk faszomat.

Chief Exorcist



Bárcsak mutatna akkor valaki egy helyes számítást, nem csak annyit, hogy "ez nem igaz". A lehetőség adott.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Kerjuk akkor hozzatok nyilvanossagra a szerzodeseket es a szamlakat ;)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!