Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


mindenkinek nagyon jó fizuja van környezetemben, rengeteget emelkedtek elmúlt években, a KSH szerint is. Az én cégem egy anomália ebből a szempontból. De én amúgy se értek semmihez, szal végülis megérdemlem.



Ne aggódj, nem fognak egyhamar kipusztulni a szelek mert hétvégén csülkös bableves volt otthon.



engem hasonlo skillekkel nem tudnatok felvenni? ;)

Parizer forever.



netto 350ert tovabbra is barkit elteszek lab alol :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



nekem eccerre cuki is meg szani is, ahogy megmagyarazod, hogy ugyan minden szar de majd eccercsak jo lesz meg egyre jobb, a nyugat meg yol rabaszik merthat a vezer is megmondta.
en ezt mar vegig halgattam a kommcsi rendszer alatt egyszer regen magyarorszagon. de akkor meg kotelezo volt ezt szajkozni, te meg onkent teszed - szal mondom, megerdemled es sok sikert hozza. nincs ottan semmi amit en innen irigylesre meltonak talalnek. hajra dude, elore, nem hatra! =)

"okey-dokey!"



mert a tendencia a lényeg, mint a tőzsdén. Ha nyugat hanyatlik, Magyarország meg lassan, de egyre jobb lesz, akkor mégis hol akarna az ember tervezni hosszútávon?



Hol hanyatlik a nyugat egyébként? Néha vannak first world problemjeik, de kb. ennyi, attól még jól élnek, nálunk meg szegényedés van masszívan. Ha kitömöd az agyadat naranccsal, ezzel akkor sem lehet sokat csinálni. 700-ért kólát, bazmeg?



kimész bárhova nyugaton, nyitott szemmel és látványosan pukkan le az egész. Tele fos munkát és szolgáltatást nyújtó migrivel, koszosak azok a környékek, amik korábban patyolatok voltak, közbiztonság durván leromlott. És ezt nem csak én látom, hanem a kint élő rokonok is állandóan ezt szajkózzák, hogy mennyire gáz a korábbihoz képest.
+ nézd meg a hivatalos statisztikákat a keleti munkaerő hazavándorlásáról. És a keleti munkaerő adta a gazdasági működésük egyik alapját. A migrikkel nagyon sokat esik a színvonal.

De az a baj, hogy ahogy Ti pesti lipsik sem látjátok mennyire lepukkant koszfészekben éltek, dugókban rohadva a rozsdás korlátok között a kátyús utakon, jobbról balról csövesekkel körülvéve, ugyanúgy nem akarják a nyugati woke-lipsi nácik elfogadni, hogy omlik össze körülöttük az országuk. De most már nagyon kevés idő és jön vissza a jobboldal mindenhol, és akkor elkezdődik a purge.



hol nem?!
vakon elsz cula?

vesziti el tech es industry leader pozicioit
a tarsadalom gerincet ado kozeposztaly egyre fosabbul el usaban is nyugaton is
feher tfr fos
csak az eladosodas (pilotajatek) miatt latszik ugy, mint ha none a gazdasag/gdp
kinaba apropenzert es a negyedeves profitert outszorszoltuk a gyartast, mi meg egymas kutyapedikurozesebol porgetjuk a dzsidipit

Parizer forever.



Valszeg ez is keletibb munkaerő volt :D

https://rtl.hu/belfold/2024/02/21/wolt-futar-tiktok-video

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut




Csak egy lehetőség van, irány Nigéria!



Az van, hogy nem is értem ezt a kommentet. :D Tehát pukkan le a nyugat, de Pest a büdös szaros koszos város... akkor most Pest is nyugat? Akkor minden hanyatlik, mmint mi is, pedig nálunk jobboldali kánaán van, nem? Én valahogy sosem értettem, hogy láthatóan évről évre szarabbul megy, már lassan visszasírom a patásördög Gyurcsányt is, erre megy itt a pozitív jövőbelátás a világvége topikban (!) arról, hogy hú, hát nézzétek, jön vissza jobboldal, jön a megváltás.Itt már 14 éve jobboldal van és egy szar, nektek kéne a legkritikusabban hozzáállni ehhez a dologhoz. Pl. ha olyan faszán megy, akkor ez a csodálatos kormány miért nem vakarta ki a koszos gecis Pestet a koszosgeciből?

Amúgy ezt a folyamatos város vs. vidék dolgot nem értem nálad, egyre inkább kezdem azt érezni, hogy Debrecenben leszarva érzed magadat valamiért és azt látod, hogy Pesten több mindent tudnál magaddal kezdeni, de ezt nehezen adod be magadnak és ezért Pest az élhetetlen hely most nálad.

Gabikára meg csak annyit, hogy a középosztály nálunk is csúszik lefelé, Kína abszolút nem új fejlemény stb., nem ezek a dolgok fogják bedobni a küllők közé a csavarkulcsot. Szvsz a woke a rákfenéjük most, ami totális first world problem és úgyis meg fog bukni végül, a bal és a jobboldal között meg csak látszatbeli különbségek vannak, szóval nekünk aztán teljesen tök mindegy, ki lesz hatalmon. Itt is tök mindegy egyébként, nálunk sem a jobb-bal tengely a fontos, hanem az, hogy elfajzottak a teljhatalomban az urak, aztán lett Tóni, Löller, pedofidesz meg a faszom. A faszom mondjuk tényleg lehetne, mert azt bevehetik.



Amúgy ezt a folyamatos város vs. vidék dolgot nem értem nálad

ez nála valamiféle kisebbségi komplexus némi kognitív disszonanciával leöntve :)



ZakMegrekken írta: Itt is tök mindegy egyébként, nálunk sem a jobb-bal tengely a fontos, hanem az, hogy elfajzottak a teljhatalomban az urak, aztán lett Tóni, Löller, pedofidesz meg a faszom. A faszom mondjuk tényleg lehetne, mert azt bevehetik.

Can't agree more...



akkor most Pest is nyugat? Akkor minden hanyatlik, mmint mi is, pedig nálunk jobboldali kánaán van, nem? Én valahogy sosem értettem, hogy láthatóan évről évre szarabbul megy, már lassan visszasírom a patásördög Gyurcsányt is, erre megy itt a pozitív jövőbelátás a világvége topikban (!) arról, hogy hú, hát nézzétek, jön vissza jobboldal, jön a megváltás.Itt már 14 éve jobboldal van és egy szar, nektek kéne a legkritikusabban hozzáállni ehhez a dologhoz. Pl. ha olyan faszán megy, akkor ez a csodálatos kormány miért nem vakarta ki a koszos gecis Pestet a koszosgeciből?

Elég baj, hogy nem érted, mert pont ez lett volna a mondandóm lényege. Pest a Tietek, "baloldalé". Ti magatoknak köszönhetitek, ami van. A Ti woke promótáló multis munkáltatóitok, az ultraliberális hipsztereitek, Ti akik képesek vagytok egy ilyen NER rendszerben egy inkompetens ellenzéki polgármestert megválasztani, aztán csodálkoztok, hogy büntetésből rátok rohasztják a várost (nagyon helyesen)...
Basszátok meg, Tarlós idején anno kitakarították a csöveseket a tereitekről meg a metróból, de Ti elmebeteg pesti lipsik elkezdtetek sírni, hogy jajj szegény jólelkű hajléktalanokkal mit tettek és képesek voltatok visszacsináltatni!!! A pesti lipsiknél idiótább komolyan nincs.
De kurva vicces, hogy a nagy része már Mészárosnak vagy NER-nek dolgozik, Szentendrén, Gödön, Fóton meg ki tudja hol lakik, távol a fertőtől az CSOK hitelből épített luxuskecókban, és mégis habzó szájjal fikázza a kormányt :DDD

Viszont sírtok, hogy nincs egy értelmes kórház, nem veszitek észre, hogy egy koszfészek az egész város, álltok a dugóban órákat, amin a hülye Harry Potter még ront is a biciklisávjaival, stb,stb.

Addig vidéken a nagyvárosok meg szépen fejlődnek. Nézzétek meg Szegeden az ellenzéki polgármester mit el tudott érni konstruktív hozzáállással, de erre a pesti lipsik képtelenek lennének!

Persze, hülye, tolvaj helyi vezetők mindenhol vannak, itt Debrecenben is elszállt a lóláb, meg is lesz a következménye majd nyáron. De még mindig 1000x jobb itt lakni, mint Pesten, sose cserélném el 3x fizetésért se!



Ja,ja ott meg kell venni az összes colat és eladni Norvégiaban!



I mean... lol? Kimaradt a gyogyóbogyó?




Na jó, én is hozzászólok a politikai témához. Teszem ezt úgy, hogy régen semennyire se érdekelt a politika, mert engem még úgy neveltek, hogy jobb, ha nem érdekel.

Aki úgy gondolja, hogy jó irányba megy az ország, az nyilvánvalóan nem öreg eléggé ahhoz, hogy első kézből lássa, milyen volt szovjet bábállamnak lenni. Csak pár dolog, ami hirtelen eszembe jut:
- kötelezően oroszul kellett tanulni, ha más nyelven tanultál, gyanús lettél
- hamis történelmet tanultál
- gyerekként emlékezetes dolog volt bármi nyugati dolgot látni, pl egy túrista Opel Record-ját, egy német Edder-Koppen képregényt, bármilyen nyugati filmet (amit kb. egy ember mondott alá az egész országban). Sörösdobozokat gyűjtöttünk, mert azok annyira menők és különlegesek voltak.
- orosz laktanyák voltak mindenfelé (akik persze lopták a cuccokat, és elcsencselték)
- akár évekig kellett várni egy autóra

Azóta persze eltelt sok év, de megnézhetjük milyenek a jelenlegi kilátások az orosz világba tartozó országokban:
- korlátozott hozzáférés a hírekhez/internethez, leginkább csak az állami propagandát hallod/látod
- a média folyamatosan mossa az agyát a lakosságnak
- letartóztatnak bármiért (legújabb pár példa: virágot viszel Navalnij ravataljára, feltartasz egy üres papírlapot, stb.)
- mindig van egy "ellenséged", akire haragudni kell (NATO, neonácik, migránsok, stb). Ezáltal addig sem a kormányra figyelsz.
- a világ egyik legsötétebb országa Észak-Korea, mert még áramuk sincs elég. Oroszország lehetne valódi szuperhatalom is, bőven van területük, nyersanyaguk. de képtelenek kiaknázni. Kína meg egyszerűen csak abból él, hogy minden tudást ellop, és a végtelen embererőforrás kihasználásával olcsóbban gyártja.
- az országok népe egy kis elit réteget szolgál csak ki
- a gyereked az óvodában/iskolában már a Szeretett Vezér imádatára tanítják, meg hogy milyen gonosz a Nyugat. (Mondjuk az US zászlóra felesküvés minden reggel is elég kultuszos.) Van továbá fegyverekkel ismerkedés is.

Magyarországról pár gondolat:
Orbán Viktor monnyon le! Persze sosem fog. President for life! Szívesen látnám azt a jelenetet, ahol a 89-es OV szembeköpi a mostani dagadt férget, amivé vált.

Az ÖRFASZ (Öreg Fasiszták Szövetsége, mert ugye se nem fiatalok, se nem demokraták) konkrétan ugyanazokat a módszereket használja, mint egy híres német politikus az 1930-as években.
- Agymosás a média által. Minden lényeges média a kezében van, azt kommunikál, amit akar. Így fordulhat elő, hogy a vidékiek, akiknek leginkáébb csak az állami médiához van hozzáférése, rettegnek, hogy elviszik őket harcolni a háborúba... vagy hogy elveszik a házaikat és odaadják a migránsoknak... még leírni is nevetséges, az ő fejükben meg ez van, mert ezt ültette bele a média. Emlékeztek, hogy hogy kezdődött a migráns balhé? Beengedték őket a pályaudvarra, majd napokig nem engedték őket tovább. Így egy sima, mesterségesen generált káosz lett a dologból, nagyon látható "probléma".
- A fentiekből jön, hogy mindig van "ellenség", akire haragudni kell, aki a (mesterségesen generált) oka minden problémánknak. Először voltak a migránsok, aztán Soross, most épp Brüsszel meg a woke. Időnként befigyel a listára egy-egy ellenzéki vagy külföldi politikus. Az milyen már, hogy Gyurcsányt még mindig az őszödi beszéddel sározzák? Gyurcsány lehetett volna kb. az egyetlen valamennyire megbízható politikus, hiszen ha egyszer látványosan lebuktál, akkor egész egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy rajtakapjanak még egy hazugságon egy ilyen pozícióban.
- Ha megnézed bármelyik állami kommunikáció kérdőívet, amiket időnként kapunk, úgy vannak megfogalmazva a kérdések, hogy hülyének érezd magad, ha nem az állam akaratát támogatod. Elképesztően átlátszó, gondolatvezető kérdések. Hogy mennyire megbízható ezeknek a kérdőíveknek a feldolgozása, arról ne is beszéljünk. Mondjuk a fentiek miatt mindegy, már túl sok az agymosott ember, lásd legutóbbi választás.
- Közben az államadósság folyamatosan növekszik, de nem baj, a NER-lovagok nem érzik, majd vesznek egy másik országot, ha ez elfogy.

Most meg ott tartunk már, hogy ég a pofámról a bőr, hogy magyar vagyok. Az oroszokat támogatni nagyon gáz. Amit az oroszok művelnek Ukrajnában, az szégyen. Csak a dokumentált háborús bűnök mennyisége is elképesztő, és nyilván nem tudunk még sokkal többről. Kivégzik a hadifoglyokat/civileket, kínozzák a foglyokat, civil infrastruktúrát támadnak folyamatosan, elhurcolják és átnevelik a gyerekeket, stb. Az meg a szánalom csúcsa, hogy még mindig nem hívják háborúnak.

És mi ezt az Oroszországot támogatjuk, bazdmeg. Tényleg ez az érdeke a magyar népnek? Vagy csak pár embernek? Mi leszünk az egyetlen ország, amelyik elveszít 3 világháborút.

Most már eléggé felhúztam magam, szóval még pár gondolat, és befejezem.

Ami Amerikában megy, az is szupergáz. Most tekintsünk el attól, hogy mennyire gáz az US (mert sok szempontból az), de amit a republikánusok művelnek, az szégyen. Azt meg fel sem foghatom, hogy egy ilyen ember mint Trump, hogy kerülhet egyáltalán szóba, hogy újrtaválasszák? Nem gondoltam volna, hogy az Idiocracy egy dokumentumfilm volt...

Arra is kíváncsi lennék, hogy mi jár most Kína fejében. Kínának nagyon kellene új terület, és tőle északra ott van egy erőforrásokban gazdag, alig lakott ország, aminek le van kötve a katonasága egy "Speciális Katonai Műveletben"... Nem gondolom, hogy a világ rohanna segíteni, ha Kína megtámadná az oroszokat.

Verdikt: El kéne költözni erről a bolygóról, bm. Nem irigylem a mai fiatalokat.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



leginkább csak az állami propagandát hallod/látod
- a média folyamatosan mossa az agyát a lakosságnak
- letartóztatnak bármiért

na ez pont, hogy nyugaton van.

Agymosás a média által. Minden lényeges média a kezében van, azt kommunikál, amit akar. Így fordulhat elő, hogy a vidékiek, akiknek leginkáébb csak az állami médiához van hozzáférése

Lehet oroszoknál így van, de itthon max 50% a fideszhez tartozó média érdekeltség, ami nagyon durva, ha belegondolunk mi lehetett előtte...

Most meg ott tartunk már, hogy ég a pofámról a bőr, hogy magyar vagyok. Az oroszokat támogatni nagyon gáz.

mégis mivel támogatjuk az oroszokat???

- Közben az államadósság folyamatosan növekszik

NER hatalomra lépése után folyamatosan csökkent, csak éppen elmúlt években gazdasági világválságot élünk, ami közbe a szövetséges EU nem, hogy támogatta volna a magyar gazdaságot, hanem kihúzott alól vagy 35 milliárd euró jogosan járó pénzt...

Nem gondolom, hogy a világ rohanna segíteni, ha Kína megtámadná az oroszokat.

Kína nem nagyon szokott expanzív katonai műveleteket folytatni, egy szaros Tajvant se rohant még le. Oroszok meg atomhatalom, atomhatalom nem támad atomhatalomra. Semmi értelme nem lenne Kínának belemenni egy konfliktusba, amikor nekik fut a szekér.

Kína meg egyszerűen csak abból él, hogy minden tudást ellop, és a végtelen embererőforrás kihasználásával olcsóbban gyártja.

Ez egyrészt már rég nem igaz, másrészt nagyon jól tették. Nyugat kihasználta őket a globális kapitalizmus minden eszközével, ők meg szépen húztak egy reverse uno-t.



Ne haragudj, de nem érdemes válaszolnom neked, te is az agymosott tömegek közé tartozol.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



forditva. minden amit ir igaz, valos teny, melyikhez szeretnel forrast?

pl. nemet sajto es szolasszabadsagra jo pelda a petry ugy

Parizer forever.



=)
koszonom, hogy ilyen szepen leirtad ugyanazt amit en is gondolok.

"okey-dokey!"



Lehet oroszoknál így van, de itthon max 50% a fideszhez tartozó média érdekeltség, ami nagyon durva, ha belegondolunk mi lehetett előtte...

bizony elotte kicsivel ez 100%-volt. a kommcsiknal. de meg oksem nyomtak fullba a kretent, voltak szelepek, pl Hofi.
igazabol semmilyen medianak nem lenne szabad kormanykezben lennie. jobbikos sajto? legyen! alt-right sajto? legyen! anti woke sajto?(bar adna az eg!) legyen!
de attol meg fuggetlen es minden iranyban kritikusnak es a tenyekbol epitkezonek kellene lenniuk.
ezt hivjak sajto szabadsagnak.
abban a pillanatban, hogy a kormany sajat kezbe vesz es a szocsoveve tesz akar egyetlen hirforrast is, ez megszunik letezni. ezert is felhaborito az az 50% amit meg te is belatsz.

mégis mivel támogatjuk az oroszokat???

ezt szkippelem, ennyire te sem vagy vak sztem.

35 milliárd euró jogosan járó pénzt...

ez a resze kulonosen faraszto. mitol jogosan? beleptunk egy szovetsegbe, aminek megigertuk, hogy eleget teszunk az elveinek, reszesei leszunk. ok cserebe megigertek, hogy kessel segitik a 40 ev kommunizmusbol a gazdasagi felzarkozast, hogy gazdasagilag is egy szinten legyunk. a kormany nem tesz eleget az elvi kovetelmenyeknek, az EU nem fizeti ki a zset.
mijafasz az hogy jar nekunk?

"okey-dokey!"



Magyar Peternek igaza van, mintha ket alternativ valosag letezne orszagon belul...



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=lAorvh5tjyI

hallod, te mar beetted. erre jaccanak. :D

"okey-dokey!"



ez a resze kulonosen faraszto. mitol jogosan? beleptunk egy szovetsegbe, aminek megigertuk, hogy eleget teszunk az elveinek, reszesei leszunk. ok cserebe megigertek, hogy kessel segitik a 40 ev kommunizmusbol a gazdasagi felzarkozast, hogy gazdasagilag is egy szinten legyunk. a kormany nem tesz eleget az elvi kovetelmenyeknek, az EU nem fizeti ki a zset.
mijafasz az hogy jar nekunk?

belepeskor szo sem volt hogy a belpolitikaba belepofaznak (lghdtv)

az a penz jar nekunk valoban, hiszen megnyitottuk a piacunkat, a munkaeropiacunkat, es olcso munkaerot biztositunk a nemet cegeknek.

es a lengyel pelda jol mutatja, hogy az egesz jogallamisagra hivatkozas egy baromsag: amint megfelelo kormanyt valasztottak, mar nem is kellett semmit csinalniuk, erkezik a penz :)

Parizer forever.



belepeskor szo sem volt hogy a belpolitikaba belepofaznak

a f@szrol beszelsz?
liberaldemokratikus allamszovetsegbe leptunk be, avval a feltetellel, hogy azok maradunk.

az a penz jar nekunk valoban, hiszen megnyitottuk a piacunkat, a munkaeropiacunkat, es olcso munkaerot biztositunk a nemet cegeknek.

jah, avval is mindenki jol jart-mint en mosogatokent-ti meg moken szoptok otthon. tehat az allampogarnak jo vot, a qrmany vesztett csak, de miert veded a qrmanyt? ja mert otthon maradtal es most szopsz? xD szal azert jar a qrmanynak, mert eladta occso rabszolganak a kepzett es munkakepes magyarokat? de te meg tobbek gyavak voltatok elni a lehetoseggel es otthon seggeltetek, hatha az en munkambol kifizet teged az EU?
ne elmesz a f@szba! :DDD

"okey-dokey!"



Ki szopik itthon? A mosogatok meg szakmunkasok szoptak inkabb a nyugati munkasszallokon, rabszolgakent dolgoztatva, de a keleti ertelmisegi munkasokat se nagyon nezik sokra ott nyugaton. Mindig meg fognak kulonboztetni a bennszulottektol. Ketfele ember ment nyugatra: aki itthon nem ert semmit, ezert elment kulimunkazni oda ahol rabszolgakent dolgozott, de ossze tudott sporolni legalabb egy lakasra, a masik aki tenyleg jo es tehetseges munkaero es elorelepes volt neki nyugatra menni, mert itthon mar korlatokba utkozott. De szerinted mi az arany? 90 vs 10 szazalek?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!