Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


mennyi bombát dobnak le Falloutban?

Nem tudom, amennyi van. :D A sztori az amcsikra fókuszál meg kb. a setting is az, hogy annyira el lettünk pusztítva, hogy már azt se tudjuk, mi volt az előző világban, szóval nincs egzakt szám, de a teljes bolygó fucked up. Az alsó hangon több ezer töltet, az meg szerintem annyira szétcseszné a Földet, hogy már nem nagyon lenne hova feljönni, sugárzás ide vagy oda.

Pusztító erőben semmik voltak, sugárzásban viszont sokkal rosszabbak voltak. Egy hidrogénbomba azokhoz képest sokkal "tisztább".

Erről sajnos fogalmam sincs, de én egyébként úgy tudom, hogy pl. Hirosimában azért van most is egy tök jó város ellentétben mondjuk Csernobillal, mert az atombomba által kiváltott sugárzás viszonylag gyorsan lecsökken. Tehát pl. a "lemegyünk egy óvóhelyre, aztán kijövünk" helyzet elvileg teljesen reális, egyáltalán nem kell sok időt kihúzni, olyan fél-egy évet maximum.

Szóval én nem magára sugárzásra gondoltam, hanem az egész csomagra a detonációval és a rövid távon kapott baromi magas sugárdózisokkal. Azt nem lehet túlélni és pl. a csernobili farkast is elvinné függetlenül attól, hogy kisebb eséllyel lesz rákos. Plusz az előbbiekből következően máshogyan kell túlélni egy atombombát, mint egy Csernobilt, a bomba egy rövidtávú dolog, ahol nincs szükség az evolúcióra. Persze a valódi apokalipszis nem lenne ennyire tiszta, mert ofkorsz mennének a levesbe az atomerőművek is.

Amúgy abban teljesen egyetértek, hogy néhány generáció alatt megszoknánk a fertőzött Földet, ahogyan a modern légszennyezésbe sem hal bele mindenki annak ellenére, hogy növeli a rák kockázatát meg csökkenti az átlagéletkort.



Volt anno egy jo sorozat, ami sajnos asszem csak 2 evadot elt meg, talan Jericho volt a cime. Az pont arrol szolt h egy videki kisvarosban, hogy elnenek tul a pusztitas utan. Ott is ugye jon a radioaktiv eso, termofold felso reteget le kell fejteni stb.

Abban igazad van, hogy a bomba robbanasakor kapott sugardozis ellen nem lehet adaptalodni, de az csak a populacio azon reszet erinti, akik a robbanas kozvetlen kozeleben voltak. De utana a radioaktiv szel, eso, por, stb. az ami hosszutavon nagyon sok embert erintene. Erre mondom azt hogy valszeg szelekcios evolucioval 1-2 generacio utan mar a tobbsegrol leperegne, viszont az is igaz hogy egy nuklearis fegyver utan addigra mar nem is maradna vissza annyi sugarzas, mint egy Csernobil utan, ami kb. vegtelen ideig ontja magabol.



Volt anno egy jo sorozat, ami sajnos asszem csak 2 evadot elt meg, talan Jericho volt a cime.

Az első évadot láttam annó, de már a fenére sem emlékszem belőle sajnos.



Lehet, hogy az államfő asszonyságnak most kicsit kellemetlen, de mi ez ahhoz képest, hogy a szomszéd tegnap azt mondta; lehet, iszunk.

Erre most semmi. Nyema. Át sem kopogtat. Romokban vagyok!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



De TE ezért a traumáért nem fogsz kapni életed végéig havi 4 és fél millát. Szóval igen, te húztad a rövidebbet. :)



Ha legalább meghúzhattam volna őket...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jericho egyik kedvenc sorozatom ever. Még az sem tudja elrontani a hangulatát hogy az antiszínész Skeet Ulrich a főszereplő :D

Chief Exorcist



Ha lemond is jár neki a nyugdíj?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Persze. Meg a rezidencia, az autó, a sofőr, a testőr, az utazás, stb...



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Lassan a végéhez ér a felújítás (a faszt, maximum bent), de így négy hét után halott vagyok. Nem ritka a napi 3 kör Praktiker/Obi/anyámfaszabarkácsbirodalom.
Még jó, hogy ebben a hónapban meg tudtam rohadt sok dolgot magam csinálni, mert így is annyiba kerül ez az egész, hogy ha lenne hajam, már nem lenne.

Amúgy lekopogom, eddig a legtöbb szaki nagyon jó volt, ár-érték arányban kudos minenkinek.
Kivétel a kedvencem, a gázszerelő, aki képes volt egy tíz perces melóért elkérni negyven rongyot.



Jó villanyszerelőt találtál?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Pesten tudok egy jót, de ha olyan van, szokott Balatonra is menni.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Köszönöm! Főleg Bp meló. Írsz róla kicsit priviben?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



kellett az a 4 új Gripen, mint egy falat kenyér... Mennyibe kerülhet 1? 30 milliárd forint? + a fenntartási és üzemeltetési költségek. Bárki ellen is harcolnánk, az a 4 gép nem oszt nem szoroz, lásd orosz légierő Ukrajnában.
Az elbambult pilóták utasszállítóit meg tudja kísérgetni egy darabig a mostani állomány is...



A kiszabott NATO kötelezettségnek eleget kell tenni. Önmagában 4 gép nem sokat ér de ha a nato öszegységet nézed úgy már van értelme. Amúgy maga az Magyar légierő sem ér sokat szerintem mire felszállnak itt Kecskeméten a gépek addigra kb leverik a repteret bárhonnan is támadnak szerintem olyan kicsi az ország.



Konkrétan be kell jelentkezni majdnem az összes környező országnál, mert úgy vannak a légifolyosók kijelölve, hogy átlógnak mindenkihez :D



Ez lélegeztetőgépre vagy tanári fizetésre átszámolva mennyi?

Tüntetőleg szigszalagozd majd magad a kecsó reptérre amikor jönnek.

Chief Exorcist



Mondjuk a 20 eve igert debreceni intermodialis kozpont kijonne darabjabol... vagy az osszes pesti hid felujitasa, uj hid epitese, vagy par uj fedett stadion is, de ha csak krumplit osztogatnatok belole a valasztasi csalas kereteben, akkor is hasznosabban lenne elkoltve ez a penz.



Akkor tényleg oda kell ragasztanod magad!

Debreceni intermodális központ nélkül NEM vagyok hajlandó egy napot se tovább élni!

Chief Exorcist



Ettől a viccesnek szánt köpködésen kívül azért fura nem, hogy a svédeket fújoltak ránk, mi ezért vétóztuk a nato csatlakozást.
Majd iderepülnek és 4 grippennel eladásával megveszik a főnököt. Úgy értem ennyit ért a szava. Mostantól a svédek már nem is fújtak a magyarra, mert vehettünk 4 grippent?

Vehettünk volna másik típust mástól és kész.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Simán lehet hogy a gripenek csak valami kamu indítékok. Tovább már nem lehetett húzni a csatlakozás szabotálását és az is hülyén jön ki ha másfél év után csak úgy igent nyomnak. És akkor így mindössze kb 100milliárdból lemásolták az Erdoganos f16 kunyerálást.



Ultraszanalmas vergodes volt ez az egesz, modern diplomaciatortenet egyik szegyene, de Zoo majd talan egyszer kifejti, miert is tettek azt amit.



Semmit nem tudunk arról mi zajlott a háttérben 2 évig, és soha nem is fogjuk megtudni. De Moken okoskodasat meg hottakejeit nézni mindig fun :D

Chief Exorcist



hat vegul is megcsinalta a canossa jarast + kozos fenykepen vigyorog a diktatorral, szerintem foleg ezt vartuk tole.

en meg szemelyszerint a 20MRD ejronk megkapasat is.

azt lattatok, hogy a lengyelek 0 reforrmal, barmilyen valos valtoztatas nelkul hirtelen jogallam lettek? eleg volt megfelelo lippsi kurmanyra valtani.

kurva gaz az ejropai szovjetunio beavatkozasa a tagallami valasztasokba :(

ez meg lippsikent, baloldalikent, ojban gyulolokent is kurva gaz kell hogy legyen mindenkinek.

Parizer forever.



en most Moken mellett vagyok a temaban, mert ettol csak meg szanalmasabb zsarolas pofaja lett az egesz svedes hozongesnek.
ez sztem gaz.

"okey-dokey!"



na igen de ez még mindig a "jó verzió" a Putyin csicskája, NATO/EU tégla esethez képest.



Ami alapból hülyeség, hiszen akkor a finneket kellett volna feltartanunk, hiszen miattuk lett még jó sok száz km határa a ruszkiknak a natoval.

Chief Exorcist



A svédek amúgy is de facto a NATO része volt kb, csak de jure nem. Most is részt vesznek a közös hadgyakorlaton, mint szövetséges. Igazából nem is nagyon értem miért éri meg nekik ez a csatlakozás,de ez már az ő dolguk nyilván.

Chief Exorcist



akármi is volt brutális károkat okozott az ország megítélésének.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!