Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Szokás szerint van néhány jó pick, de a lista nagy része fail. Die Hard 3 kapásból hiányzik mint szó szerint a legjobb akciófilm evör, és ha már az Indie 1 ott van a listán, akkor Indie 3 szintén hiányzik, ami egy sokkal jobb film. De több Svarci és Stallone klasszikus is missing. A gyűrűk ura mit keres a listán?

Chief Exorcist



Habár amúgy nem láttam, meg sok képregényes társával egyetemben nem is fogom a Párducot, de érdekes az a körülmény, hogy míg a pontszáma 7.3, addig a reviewekbe kattintva már egy egészen más kép bontakozik ki...

https://www.imdb.com/title/tt1825683/reviews?ref_=tt_urv

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem is tudom hol kezdjem mennyi baj van ezzel a listával :D



mit keres az a szar az elso 50-ben?
ki a faszom gondolja, hogy az a fos, jobb mint az aliens?

jon wick jobb, mint az aliens?! vagy a terminator? vagy mint a tengo&cash? miafaszom?

Parizer forever.



Akciófilmes top 50, ahol Atomic Blonde meg Vándorvumen szerepel (Black Panther 9. hely is lol), de pl egy True Lies nem, hát... :D




egész svájcban lövöldözik mindenki, franciaország lángokban áll, mindenki imádja a legújabb szuperhősfilmet



Azért az utolsó elég durva lenne.



Ja, és adócsökkentés.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



F.szom, csak Facebook Marketplace-en ne akarjátok eladni a szarjaitokat...
Ennyi idiótát egy rakáson...



mit adsz el?

Parizer forever.



szart... ott írta...



Anyám szeretett volna egy levegős sütőt (air fryer szerű dolgot), FB market place-n látott egyet. Mondja este munka után vigyem oda, mert sötét van és nem mer vezetni, és egyébként se talál oda (hiába a Google nav, mivel nő, reménytelen).

Hirdetesben az volt, hogy 1x használva, nem jött be, visszacsomagolva.

Odaértünk, tényleg szépen becsomagolva. Kibontattam vele, konkrétan szét volt törve a cucc, és a kajamaradék még benne volt.

Úgy elküldtem a büdös kurva anyjába, aztán jelenteni akartam a hirdetést, de mire hazaértem már levette a büdös paraszt.

A vége az lett, hogy vettem egyet a muternak karácsonyra újonnan.

Chief Exorcist



Van a Hotelnek is facse pédzse. Az üzeneteim két részre oszlanak:

15% Akik olyan naivak, hogy ott akarnak foglalni, ahelyett, hogy felhívnának, vagy emailt írnának, mint egy komolyan vehető ember
85% Ezekkel a sablon konzerv dumákkal kezd, amit a facse felkínál. Pl "időpontot kér", illetve "ez a hely hol van" - vagy valami ilyesmi. Mindegyikre válaszolok, de már csak egy szóban. A feladó mindig valami nyugdíjas nőci, soha nem lesz belőlük beszélgetés.

Ha esetleg munkatársat keresek, még jobb: A jelentkezők 80%-a mindenféle szakmai múlttól mentes cigó, akik amúgy valszeg minden létező hirdetésre jelentkeznek.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Wtf... Elképesztő :(

@Gabi: az evezőpadom. Mióta nyáron kondibérletet vettem, azóta nem használtam és csak a helyet foglalja.



Prohardver futos topikba irj, szerintem valaki elviszi.

Parizer forever.



Közművek átírása külön balett :D
Előre kitöltöttem minden űrlapot, lebeszéltem mindent az ügyfélszolgálattal telefonon: 2 helyre kell menni, ott el lehet intézni az áram, gáz, víz, csatorna, hulladékszállítás fogyasztóváltozásokat.
A kettőből 5 hely lett végül (igen, mindent máshol), a b-zi Simple appba beakadt a parkolásom és a 600 Ft/óra helyen, ahol 20 percet voltunk, végigment a full 3 óra. Aztán egy másik helyen nem indította el a parkolást végül, így büntetést is kaptam.

Azt csodálom, hogy Narniába nem küldtek el. Bürokráca FTW.



Ha esetleg Vodás vagy ajánlom a Vodafone Easyridert. Ezidáig hiba nélkül tudtam vele parkolni.



Most akkor rádfér egy relax sör :D

Gondolom mindegyik különböző szolgáltató, tehát nekem a kulon helyre ménes logikusan hangzik. Mi alapján mondták azt a telefonon, hogy csak 2 hely lesz? :o

Chief Exorcist



Azt mondták, hogy a Díjbeszedő Holdingnál átírjak a Víz, Csatorna, Szemétszállítás pakkot, az MVM-nél pedig az áramot és a gázt.
Ehhez képest a DBH-nál kuka, Vízműveknél víz, Csatornázási műveknél csatorna, MVM Gáz-nál gáz, MVM áramnál áram :D (Jó, ez a kettő Zuglóban kb 500m-en belül volt.)

Az ügyintézésről rosszat nem lehet elmondani btw, a leghosszabb idő, amit ügyintézőre vártam, az 10 perc volt. Az utazás miatt lett 3,5 óra a kör.

A sör jó ötlet :D



Telekom :(
Simple sem baszott ki velem ezidáig. De most a Simple Classic és az új app is megfeküdt.



amikor forgolódok össze vissza, hogy olcsóbb benyát tankoljak még emelés előtt, erre fél literrel kevesebb fért a verdába a kedvezményhez, így 17 ftal drágábban jöttem ki :D



orosz harckocsit tankolsz? Ha nem, akkor miért éri meg harcolni a 20 liter benzinen megspórolt 140 forintért?

Chief Exorcist



Én már az előző lakásvételemnél is online közműátírást választottam. Persze, kerül pár ezerbe, de ott egy céghez beküldöd a papírokat szkennelve, a többit meg ők elintézik, oszt kalap kabát!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



400 ft az :D Nem tom amúgy, egyszerűen csak a tudat, hogy nem maxoltam ki egy opciót.



https://index.hu/tudomany/2024/02/09/kutatas-farkas-farkasok-csernobil-mutacio-rak/

ezért tartottam mindig óriási baromságnak az ilyen Fallout és hasonló posztapokaliptikus történeteket. A természet sokkal ügyesebben megalkotta a szervezeteket, ritka jó adaptációs képességgel bír a testünk, sose fogunk ilyen zombi mutánsokká válni a sugárzás hatására, hanem azok az egyedek, akik ilyen körülmények között is megszületnek, 1-2 generáció alatt kb. ellenállóvá fognak válni az egészre.



sose fogunk ilyen zombi mutánsokká válni a sugárzás hatására

Ha a ghoulokra gondolsz, akkor persze, hogy nem, mert a ghoul a Falloutnak eleve a faszság része. A ghoulokra asszem a játékokban is csak annyi a magyarázat, hogy bizonyos emberekre valamiért máshogy hat az atomrobbanás, amikor telibekapja őket és ilyen zombikülsejű-kvázihalhatatlan izék lesznek ahelyett, hogy meghalnának.

Egyszer asszem olvastam valami elméletet arról, hogy ez pont azért lehet, amiről írsz: a Fallout társadalma a bombák előtt is atomalapú volt (pl. az autók atommeghajatásúak, a Nuka-Cola konkrétan radioaktív stb.), szóval a népesség valószínűleg már eleve olyan volt, mint a csernobili farkasok.

Csak a bökkenő ezzel ugye az, hogy a nagy intenzitású sugárzás meg egy bomba lökéshulláma stb. ellen nem lehet immunitást kifejleszteni, mert a nagy sugárzás az elektronok szintjén szétbassza a szervezetedet, lánchasadást idéz elő a DNS-edben meg ki tudja mit csinál még veled. Nem egy betegség vagy fertőzés, ami ellen az evolúció harcolhatna, hanem egy romboló folyamat, mintha szétvernék a fejedet egy kalapáccsal a sejtjeid szintjén kb. És nem, a csótányok sem élnék túl. :D

Ebből persze az is következik, hogy sosem lesznek ház méretű radfarkasok sem, akik leszarják, ha bomba robban mellettük, szóval az evolúciónak is vannak határai.



Hanyan kaptak sugarzast nagasakiban meg hiroshimaban aztan vigan eleltek 80 eves korukig. Sztem igenis vannak ellenallobb szervezetek, fugghet ez a vizhaztartasodtol, anyagcseredtol, stb.



Irreleváns, mert egyrészt nem erről beszéltem, másrészt meg azok a bombák semmik voltak a későbbiekhez képest.

Szvsz egyébként inkább abban irreális a Fallout a ghoul féle hülyeségeken túl, hogy ha annyi bombát ledobnának bolygószerte, mint ott, akkor egyértelműen világvége van és kihal az emberiség.



mennyi bombát dobnak le Falloutban?

másrészt meg azok a bombák semmik voltak a későbbiekhez képest.

Pusztító erőben semmik voltak, sugárzásban viszont sokkal rosszabbak voltak. Egy hidrogénbomba azokhoz képest sokkal "tisztább". Kivétel, ha földi robbantásra kerül sor, akkor jobban szétszórja a radioactive falloutot a nagyobb robbanás miatt, de egy légköri robbantás esetén semmivel sem rosszabb sugárzás terén egy 1 MT-s hidrogénbomba, mint a korai atombombák, sőt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!