Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


nekem csak steam van. ja meg ubisoft izé ami a far cry-ok miatt feltelepült a steam-en keresztül.
de nem is akarok mást, mert csak bonyolítaná az életet. meg hát minek, alig van játék ami jó nekem.



Bassza meg az Alan Wake Remaster akciorol lekestem... 2.3k volt sokaig most meg 8700 Xboxra :( qrva elet



Én nem tudom mi a faszt oktatnak manapság KRESZ néven, de letörném a kezét az összes seggtitánnak, aki már ha csak elkezd lemenni a nap, felbassza a ködlámpát. Élmény volt így hazaautózni



csak a baj van!
-letört a fogam
-megint kikapcsol a konvektor XD
-front miatt hetek óta nem érzem jól magam, ráadásul sétálni se tudtam mert esik az eső
-nem indul be a másodlagos pc-m
-nincs sétaszimulátorom
-afrikában éheznek

persze ez nyafogás, hiszen:
-bár letört a fogam, de soha életemben nem fájt a fogam, és fogorvosnál is csak minimálisan. csak az időt sajnálom amit ott elpocsékolok :D
-jó idő van, alig kell fűteni, eddig be se kapcsoltam a konvektort, csak néha az elektromos hősugárzót
-holnap séta! és november van de hetek óta mindig tudtam sétálni, tavaly is szinte egész télen
-munkahelyen amit csinálok grafika tök jól néz ki (autóverseny)
-év(tizedek) óta írok egy tudományos elméletet és most egy kicsit haladtam vele (marha lassan halad amúgy)
-igazából marha nagy jólétben élünk itt európában...

:)



egy kis esotol miert nem setalsz? en is voltam futni (meg elotte vegigneztem egy meccset 90p)

Parizer forever.



kis eső nem gond, de azért mostanában több esett. meg erdőben a sár se jó sétáláshoz.

más: meguntam az állandóan lekapcsoló konvektort, kicseréltettem. és csoda történt, lehetett még venni olyan konvektort, amiben NINCS SZÁMÍTÓGÉP XD (sima ugyanolyan elven működik mint a régi FÉG. ez is FÉG, csak újabb) :D



Konvektorok jöhetnek, nekem valami fos lemezes van olyan kéne ami SOHA nem kattog (mostanit le kell tekernem hogy ne kattogjon este aztan kelhetek fel a cirka 19 fokba)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



19 fok még sok is éjszakára



+1

En kb pont 19 fokban vagyok jól nap közben is :D

Chief Exorcist



Jaja, 19.5 fokban vagyok HO-ban, bementem az irodába, és egész nap majd elaludtam a 23 fokban, egyszerűen nem tudtam koncentrálni a meleg miatt.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



21 fokban szetfagyok itthon. ahogy orexem kezdek fazos lenni :(

irodaban nadragban cipoben melegem lenne nekem is 23 fokban, de itthon polo, gatyaban ulok :D

Parizer forever.



eMAG bekaphatja! Mi a halál f*száért kell román kártyás rendszert használniuk? Persze, hogy nem megy. Másoknál miért lehet PayPal-al (is) fizetni? Nesze Black Friday akció. :P

OFF: Nálam most egy "légkondi" csinálja a meleget. Én 21 fokra állítottam, de valaki levette 20 fokra. Ez a hőmérséklet tök jó. Ott FENT a sarokban. Padló környéke ilyen 16 fok, hogy csessze meg. És én már official fázós vagyok, meg öreg.



miért jó pólóban, mezítláb, rövidgatyában lenni és tolni a fűtést, ahelyett, hogy felvenne az ember egy kényelmes vastag zoknit, egy jó melegítő nadrágot. És akkor már valszeg a póló is elég mellé.



A keringés már nem optimális.



+1



Komplikato írta: OFF: Nálam most egy "légkondi" csinálja a meleget. Én 21 fokra állítottam, de valaki levette 20 fokra. Ez a hőmérséklet tök jó. Ott FENT a sarokban. Padló környéke ilyen 16 fok, hogy csessze meg. És én már official fázós vagyok, meg öreg.

Jól be van állítva, hogy merre fújjon? Nekem a hőszivattyús klíma asszem 45 fokot fúj be, és leültem 3-4 méterrel odébb a kutya mellé az ő kis helyére a padlóra csekkolni, hogy ebből ő mennyit érez, és hát ő is kapta a szaunát rendesen :))

Chief Exorcist



a meleg mindig felmegy a plafonra, méghozzá nagyon gyorsan. a radiátoros és hasonló fűtéseknél viszont a meleg radiátor oldalról sugározza az hőt. klímás fűtésnél viszont az összes hő felmegy a plafonra és max a plafonnak van hősugárzása... (persze keveri is a levegőt, de az nem sok)



Apósoméknál felszereltek valami elektromos fűtőtestet a plafonra, az tolja lefele a meleget. Nekem annyira nem adja a dolog, de az biztos hogy durván jól bemelegíti a szobát.



de a meleg levegő nem felfele száll? :)



szerintem ez az infrapaneles (vagy hogy hívják) cucc lehet, ami tulajdonképpen lefelé sugározva melegíti át a stuffokat a helyiségben, és attól lesz jó hőérzet

Chief Exorcist



igen, infrapanel. Napelemmel termelnek, ezekkel + légkondival fűtenek. De akárki akármit mond, sztem radiátor meg padlófűtés hőérzet a legkellemesebb (meg természetesen a kandalló/cserépkályha).



padlófűtés a nagy vágyam nekem is, elvileg az a legjobb



Nem tudod olyan jól szabályozni, sokkal lassabban pörög fel és nem annyira hatékony. Haveroméknál van és azt mondta nem érdemes lejjebb venni napközbenre, amikor üres a ház, mert nem tudja úgy beidőzíteni a Nesttel, hogy az esti hazaérésre megint komfortos legyen, ezért kb folyamatosan mennie kell. A padló nem tudja olyan hatékonyan tartani a meleget, mint egy radiátor/panel/kályha stb



A padló nagyon jól tartja a meleget, pont ezért nagy a tehetetlensége -- ha egyszer felfűtötted nem érdemes kapcsolgatni a termosztátot, mert nem lesz értelme, hiszen sanszosan a következő X órában amúgy se kapcsolna be a fűtés, amíg a nagy tömegű kő tartja a meleget.

Ennek a termosztát-hőmérséklet baszogtatásnak amúgy se látom egyébként sok értelmét, legfeljebb kisebb lakásokban tudom elképzelni, hogy valami értelme van. Egy házban ősszel bekapcsolod a fűtést, oszt nem nyúlsz hozzá tavaszig, amikor meg kikapcsolod, oszt csókolom.

Érzetre meg messze a padlófűtés a legjobb. A legfontosabb, hogy az ember lába ne fázzon, mert akkor komplettan fázik. A padlófűtésnél meg nemhogy nem fázik, hanem kellemes langyin tapicskolászol.

Chief Exorcist



a padlofutesnek van vagy ket nap tehetetlensege. a hazban amit bereltunk par evig az volt, nagyon jo volt... az eves futesszamla 600k volt akkor :)

most talan 60k ha sporolnek es nem furodnek minden nap lehet 20k lenne az EVES gazszamlam :)

Parizer forever.



probaltam, de ugy is fazom.

Parizer forever.



Én nagy okosan elektromos padlófűtést alakitottam ki egy teljes 14nm-es szobában amikor felszedtem a padlót, na, tök jó volt. Aztán jött a kormány és kivezette a rezsicsökit, azóta ki van kapcsolva, mer 4.5KW-os a fogyasztása amikor épp megy, hát elég sokat ment, pedig 25 fokra volt állítva, és nagyon okos termosztátra van kötve...

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



nalunk per pill 22 fok van... csak ugy mondom. marhogy alapbol. XD

"okey-dokey!"



lehet venni olyan "odamutatós" hőmérőt ami egyből kijelzi a felület hőmérsékletét. érdemes nézegetni vele a plafon, padló és egyéb helyeket. majd ha hidegebb lesz én meg nézem hogy a szobám feletti szoba padlója hány fok, és hogy a nem fűtött szoba feletti szoba hány fok. kíváncsi leszek...



Amúgy megy itt a hatékonyságbeli fingreszeles, ilyen-olyan napelem, hű de hatékony hőszivattyú, erre ott a több száz éves cserépkályha tech, ami 3-5 db fával meleget csinál egy teljes napon át. Elképesztő mennyire hatékony, persze hely kell neki, meg sulytarto alap,ert simán van 15 tonna a súlya akár.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!