Jelenlegi hely

Egyéb, ami olyan... egyéb!

Utolsó bejegyzés


(Akiről meg nem tud nem eszembe jutni az, hogy anno pont az oroszok találták ki a Jobbikot) BTW nekem anno tetszett a cukiság kampányuk, így rájuk szavaztam. kár, hogy a többség nem így gondolta...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Igen, ott még lehet valami, csak a Második Reformkornak is az lesz a problémája, ami szerintem MZP-t is taccsra tette: az első lépés a Fidesz megdöntéséhez az, hogy porig kell rombolni a DK-t. :D Plusz Vonának valahogy el kell fogadtatnia magát a nácizásra és beskatulyázásra különösen hajlamos belpesti értelmiséggel is.

Ami Vonának hozhat, az igazából az, hogy a DK-n és a Mi Hazánkon kívül nincs értelmes párt az ellenzéki oldalon, ebből a kettőből meg ugye a Mi Hazánk akkor is a Fidesz fiókpártja, ha egyébként nem az. :) A többi az koncepciótlan (pl. a Momentumról és az LMP-ről én máig nem tudom magállapítani, hogy mi a kurva életben hisznek) vagy gyakorlatilag nem létezik, abból a sokból meg csak akad annyi kiábrándult szavazó, hogy elbánjon a DK-s nyuggerhaddal.



Nem kerül mar annyba.

Parizer forever.



Baromság. Jelenleg kicsit emeltebb aron van gaz de majdnem a háború előtti szintre visszament nincs sokszorozodas. Csak a fidesz meg mindig azzal propahantazik.

Parizer forever.



én nem tudom, én nem értek hozzá, csak hallgatok marha sok beszélgetést és mindenfélét mondanak a szakértők :)
de az hogy brutál infláció van nálunk, az árak elérték a nyugati(!!!) szintet, a bérek meg továbbra is fele-harmada... és egy átlagembernek nyugaton csak minimálisan drágább a rezsije mint nálunk.
de ha nem a nyugatot nézzük hanem a volt szoci országokat, akkor is marha nagy gáz van...

ezt sehogy se lehet kimagyarázni, max a segghülye lusta bulvárembereknek, akiknek elég az, amit a habony+papok+ai beleokádik a szájába...



bulvárembereknek

*

*amerikai**

**magyar

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



pátyi történet, nem tudom mennyi igaz belőle:

-itt pátyon állítólag régóta rossz a szennyvíz tisztítás, amit a fideszes polgármester tagad, az ellenzék állítja ezt. mindkét oldal szakértőkkel támasztja alá :)
-viszont a pátyi, elvileg tisztított szenyvíz továbbfolyik biatorbágyra, ahol szintén fideszes a polgármester :)
-és hát a biatorbágyi polgármesternek is gáz ez mert a büdös víz végigfolyik a városon... emiatt aztán átjött megnézni a pátyi szennyvíztelepet... meglátta az állapotokat és kihívta a rendőrséget és végigfotózták az egészet :D

micsoda szép történet, a fideszes szennyvize a másik fideszes fejére folyik :D



ja és hogy miért nem bírja a rendszer a sok szennyvizet? mert pátyon engedélyeztek egy csomó építkezést, egész telep (kb 80 IKERház!) nőtt ki a földből pár év alatt, és már engedélyeztek még egy ilyet :D




Most kiköptem előre a reggeli kv-m.:D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"




Tessék, itt a Youtube-csatornája is:
https://www.youtube.com/@bishbharbie2498



Az Alibaba elnök vezérigazgatója, Joe Csaj is sietett mindenkit megnyugtatni, hogy „teljes a bizalma a cégben.”

Ennél faszább név nincs is.



:DS:DSA:D:SA:D



hala a kormanyunknak, miota az index szakertoi media lett es tele van sz@rva bulvarabbnal bulvar szutykokkal, kepbe kerultem, hogy mik tortennek az otthoni "celeb" vilaggal. nos nem mintha barmelyik nev mondana valamit, de ezen a fickon mindig felvinnyogok amikor olvasok rola (csak a focimeket)

Az RTL Kőgazdag fiatalok című műsorából ismert Papp Olivér, azaz PSG Ogli 7 az Instagram-oldalán jelentette be, hogy lecsukták a testőrét, Papaszitát. Az influenszer szerint egyelőre nem tudni, hogy barátja meddig marad a börtönben, de jelenleg úgy tűnik, hogy legalább egy évig rácsok mögött lesz.

ha nem lenne egy 120 kilos kigyurt allat, valszeg mar felvilagolta volna legalabb egy spanyolul beszelo ismerose, hogy gyakorlatilag trenszvesztita a beceneve - papaszita, helyesen papaszito, hiszen a spanyolban az "a" vegzodesu szavak noi nemuek, mig a himnemu szavak "o"-ra vegzodnek.
XDDD

"okey-dokey!"



PSG Ogli és Papaszita valóban zseniális :DDDDDDDDDDD

Chief Exorcist



gondolom, hogy viccesek birnak lenni, de nekem mar a maunika show is tul sok volt amikor a zex csajom nezte tizensok evvel ezelott es az sztem meg nem is volt ennyire tomeny. inkabb beultem fulessel wowozni.:)

"okey-dokey!"



ez az egész jóval cringe-ebb, mint a maunika show, ez utóbbi ma már meg sem ütné az ingerküszöböt :))))

Chief Exorcist




az ember már az öngyilkossághoz is társadalmi beleegyezést akar? ez már a végső csordaemberség...



ez még mindig nem öngyilkosságról (nem csak) szól...



Anonim, mi?

rwurl=https://imgur.com/uOgpOW7

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



na de en pl. tok masokat adtam meg mint a valodi :D

Parizer forever.



+ az utolsó 3 kérdés a kormány gazdaságpolitikájáról szól...



Na, akkor már biztos készül a kampány a gyilkos baloldalról Rogánéknál. :D

Egyébként én ezt annyira nem értem, mmint hogy mégis a mi a gondja a Fidesznek az eutanáziával. Jó, azokkal a verziókkal nekem is erős fenntartásaim vannak, amik pl. szociális meg lelki egészségi okokból is engedik, mert embertelennek tartom az állam részéről, de egészségügyi okból, halálos betegeknél?

Az ALS-es jogász meg kb. a tökéletes "jogeset" olyan emberre, akin az életfenntartó kezelés visszautasítása abszolút nem segít, viszont olyan betegségben szenved, hogy egészen a valamikor bekövetkező fulladás általi haláláig teljesen cselekvőképes lesz. Na most ha az abortuszt engedjük (mondjuk én ott a jelenlegi demográfiai adatokra tekintettel egyébként szigorítanék, de ez mellékes) arra hivatkozva, hogy bizonyos esetekben az anya önrendelkezési joga felülírja a magzat feltételes jogalanyiságát / élethez való jogát, akkor egy teljesen cselekvőképes állampolgár önrendelkezési joga miért nem írhatja felül a saját élethez való jogát? Teljesen logikus lenne.



szia dulakh,

Koszi a kommentet, teljesen ertheto az aggodalmad. A Pegapoll cegnel fejlesztek, a cegrol annyit, hogy az biztositja az indexnek (es tobb mas oldalnak) a platformot kerdesek / felmeresek / kvizek letrehozasara, de egyebkent egy kozossegi halo, teljesen fuggetlen az indextol, csak mint platform hasznaljak ugyanugy mint a facebookot, youtube-ot stb.
Fontos nekunk, hogy a resztvevoink teljes mertekben megertsek es kenyelmesnek erezzek magukat az adataik megosztasakor. De a felmereskor gyujtott adatok kizarolag aggregalt formaban erhetoek el MINDENKI szamara. Tehat ha mondjuk egy 500 fos falubol egy 80 eves nenike szavazna ugy, hogy az adott faluban mindenki mas mondjuk 30 eves, akkorsem tudnank beazonositani, mivel csak aggregalva lehet lekerni az adatokat. Tehat arra lehet filterezni, hogy Lakhely tipusa: "Kozseg", Nem: "No", Kor: "65+", es akkor ugy mar egyertelmuen latszodik, hogy bizony nem tesz beazonosithatova a szavazatod. De ne higyj nekem, ha elnavigalsz a pegapoll oldalara es kitoltesz egy szavazast, akkor ott Te magad is lathatod, hogy nem lehetseges beazonositani senkit sem. Teljesen mindegy, hogy admin vagy, vagy olyan felhasznalo aki 5 perce regisztralt. Jogosan kerdezheted, hogy "Ok, de az adatbazisba el van mentve minden adatom, ergo be lehet azonositani, igy mar nem anonim!", es persze ezek tarolva vannak, de minden el van hash-elve, CSAK onmagadnak erheto el, senki masnak (meg fejlesztokent sem latok ra a felhasznalodra), persze az adatbazisbol ha nagyon szeretnenk persze ki tudnank keresni, de mivel minden el van hash-elve, ezert kb vert izzadva tudnank kikeresni barkinek is a szavazatait, szoval sohasem tennem / tennenk.
Ami viszont jogos felvetes, hogy az "anonimitas" itt felrevezeto, mint ahogy irod is, talan egy olyan szoveg, hogy: "a szemelyes adatokat a gdpr-nak megfeleloen kezeljuk, azaz harmadik felnek csak anonimizalas utan adjuk at", vagy mondjuk "... csak aggregalt formaban adjuk at" jobban fedne a valosagot. Errol velemeny?
(csak teljesen mellekesen megemlitem, hogy tobb jogasz is atnezte az oldalt, es jogilag minden rendben volt, es fontos a GDPR szabalyok betartasa, de persze azt is megertem ma mar, hogy annyi a valaszod ra, hogy "aztat barki mondhassa")



Nice! Hogy találtál erre az eldugott kis fórumra? =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



bitblueduck-kal baratok vagyunk az eletben, es O hivta fel ra a figyelmem, hogy jott egy ilyen visszajelzes itt, es ezert szerettem volna kicsit tisztazni a dolgot.
De nyilvan mint felhasznalo megertem a szituaciot :D



Ó, köszi a kimerítő választ!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



igen, a facebook és a többi nagy cég is így csinál statisztikákat, nem lehet személyes dolgokat elérni, még politikusok, államok, habonyok sem tudnak ezektől a cégektől ilyen adatokat venni :o)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!