Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


nem kerek semmilyen posztot, csak legyen egy ado, ami egy az egyben nekem jon :)

Parizer forever.



Moken legyen az igazságügyi miniszter

primae noctis-t be is vezetném egyből. Végrehajtó: Vajk, InGen, Gabika, myself, najó Szabolcsban Harvy lehetne az illetékes.



Moken írta: LOL már csak az kéne. A létező legrosszabb dolog egy ország életében, ha koalíciós kormány van.
Haladni kell, nincs idő tárgyalgatni, kompromisszumokat keresni, úgy kell vezetni az országot, mint egy céget, ahol nincs visszapofázás a vezérigazgatónak.

Erről vajon miért a diktatúra jut eszembe? :D

Az a baj ezzel a felfogással, hogy a cégvezetésnek van egy olyan hátránya, hogy nem tart örökké, mert a cégek az országok jelentős többségével ellentétben előbb-utóbb megszűnnek. Egy állam nem tud megszűnni abban az esetben, ha szarul vezetik és fizetésképtelenné válik, nem tudja elbocsátani az állampolgárait és azt mondani nekik, hogy srácok nézzetek új ország után, mert a legutóbbi üzleti negyedév alapján le kell építeni a népességet és átstrukturálnánk kevesebb nyuggerrel és több keresőképes nagykorúval. Pedig olyan jó lenne egy csődeljárás ahelyett, hogy Putyin Orbán hajába törli a kezét.



Moken írta: najó Szabolcsban Harvy lehetne az illetékes

Emberi erőforrások minisztere. A poén az, hogy tutira jobb lenne, mint a Kásler.



Erről vajon miért a diktatúra jut eszembe?

Pontosan! Én gimnazista korom óta állítom, hogy a diktatúra sokkal hatékonyabb kormányzási forma, mint ez a kamudemokrácia, amivel beetetik a népet.

Minden állam akkor volt sikeres és erős, ha erős vezető állt az élén, aki letörte a sok demokrata szárnyát és betömte a pofájukat, hogy azt csinálhassa, amire szükség van. Thatcher, Churchill, Roesewelt, Putyin, Merkel, stb.
Mondj már egy olyan országot, ahol a koalíció miatt szárnyaltak!



Egyedül akkor van gond ha nem bölcs a vezető :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Mondj már egy olyan országot, ahol a koalíció miatt szárnyaltak!

Svájcban ‘59 óta koalíciós kormány van. De pl Írországban is most az van és legutóbb 8,5 milliárd eurós költségvetési többlettel zárták az évet, ami elég jó



Moken írta:
Pontosan! Én gimnazista korom óta állítom, hogy a diktatúra sokkal hatékonyabb kormányzási forma, mint ez a kamudemokrácia, amivel beetetik a népet.

Azért tippre gimnazista korod óta érettebbé vált a gondolkodásod, szóval lehet, hogy nem érdemes ott leragadni.

Kiragadni dolgokat meg mindenhonnan ki lehet igazából, mint jó meg rossz példákat. Pl. mondhatjuk Hitlerre is azt, hogy erős vezető volt, aki az uralma elején fellendítette a német ipart, csak aztán a teljhatalma miatt nem lehetett megakadályozni azokat a döntéseit, amik miatt aztán végül szétbombázták Berlint.

Alapvetően egyébként nem hiszem, hogy tévedsz abban, hogy az erős vezető előny és nekem sem feltétlenül a hatalom mértékével, hanem a leválthatatlanság miatti túlkorosságával van bajom. Putyin, Netanjahu vagy Orbán pl. közel vagy teljesen leválthatatlanok, miközben látszik a kormányzáson, hogy öregszenek és elavulnak. Nálunk a Fidesz szerintem olyan 2018 körül jutott el odáig, hogy onnantól már csak lefelé van, érezhetően jót tenne a váltás kb. teljesen mindegy, hogy milyen konstrukcióban. Csak ott a bibi, hogy ha le lehetne őket váltani, akkor se lenne kire, mert lehet választani a nemcsak látszólag, de valóban inkompetens ellenzéki bagázsból.

Belülről meg eleve nem lehet megújulni, mert hát erős a vezető, szóval elnyom mindenkit, aki veszélyt jelentene rá és akkor megint ott vagyunk, hogy elkerülhetetlen elavulás.



Fuck. De mééé? Nem igaz hogy a digic önmagában nem nyereséges. Vagy létezik ilyen?
https://ipon.hu/magazin/cikk/a-digic-is-leepitesek-aldozata-lett



mi lesz lajos lippsi baratommal?!?!

Parizer forever.



Kár hogy innét ragequitelt. Sokmindennel egyetértettem vele meg van amiben nem de azért szakmailag mindenképp respekt jár neki. Meg az oldal népessége is 10%os leépítést szenvedett el :D



bitblueduck írta: Fuck. De mééé? Nem igaz hogy a digic önmagában nem nyereséges. Vagy létezik ilyen?
https://ipon.hu/magazin/cikk/a-digic-is-leepitesek-aldozata-lett

A fene tudja egyébként. Változik a piac és az in-game grafika fejlődésével egyre kevesebb az igény menő Digic CG trélerekre. A játékosok inkább azt szeretnék látni, ami majd ténylegesen is ott lesz a képernyőiken.

Ettől függetlenül a dolog mögött tutira az áll, hogy összeszarta magát az Embracer Group, nem olyan régen pont malackával beszéltünk erről kb. erre.

Amúgy meg ja, LY hiányzik, mondom ezt úgy, hogy kb. azért jöttem vissza a fórumra, mert egy nap gondoltam egyet és láttam, hogy "bazeg, senki sincs már itt, akivel konfliktusom volt, I guess I'm back then". :D Ő viszont mindig nagyon érdekeseket és jókat írt meg sok dologban fel tudta nyitni az ember szemét a kulisszák mögül, hogy "jé, ezt így csinálják?"



en is sajnaltam, raadasul asszem miattam lepett :(
azt meg semmikepp nem akartam.

Parizer forever.



itt többet írnak:
https://www.gsplus.hu/uzlet/a-magyar-digic-pictures-is-leepit-allitolag-...

igen, egyre inkább saját játékmotorral csinálnak átvezetőket, bár nem értem hogy a digic ezek szerint még mindig csak játék átvezetőket csinál?



Meg Love Death Robotsot



filmekbe is csinaltak effekteket, emlexem LY itt meselte vmelyik termiben mi volt az o munkajuk.

"okey-dokey!"



ja tényleg. de ez már elég régen volt, azóta én nem hallottam ilyesmiről tőlük. most ránéztem a honlapjukra, ott is csak "game cinematics"-okat látok



Pedig a Digicnél simán jobb a CG, mint a Marvel filmekben és sorozatokban manapság.



attol tartok, hogy az ilyen technikai ujitasoknak "hala", mint az UE5, meg az artist AI-k az ilyen jellegu melok gyakorlatilag hazilag, nemi sufni tuninggal megoldhatoak lettek. eleg egy ket tehetseges szakember, hogy osszehangolja a cuccokat.

"okey-dokey!"



Azért ha egy másfél órás wh40k animációs filmet összedobnának arra elmennék moziba. Ilyen projektekre ideálisak lennének csak valaki rakjon le fél milliárd dollárt erre.



nálam is bejött a yutub adblock tiltása... viszont... reload-olom az ablakot, átugorja a reklámot :D igaz, ha több reklám jön, annyiszor kell reload-olni XD
jól megoldották a diplomás programozók :))



Előbb utóbb a lejátszó se fog betölteni, onnantól kell az uBlockOrigin cache-t törölni és reloadolni a listákat, van hogy naponta többször.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ja, a legnagyobb poén, hogy Droidon olyan játékban, ahol bonusért lehet reklámot nézni, feldobott reklámot, hogy vegyem meg a YT Premiumot, hogy ne legyenek reklámok :D (mobilnettel, mert wifin nálam alapból nincs reklám, hála az OpenWRT-nek.)

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Miután a uBlock nem tudta kezelni az új youtube felugró ablakot, váltottam adblocker utimate-re, amely most jól véd ellene.

szerek: nevermájnd, ez is összefosta magát. Szerintem az lesz, hogy egy ideig basztatják a kódot, a blockerek meg nem tudnak/akarnak a napi szinten változó kihívásnak utána menni. Ez megy pár hétig, hónapig, amíg a gyengék megveszik az előfizut, aztán minden visszaáll a régi kerékvágásba. Szerintem. Addig meg egy kis detox jól jöhet videózásból.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



what?
nekem kb tiz yt videobol egyszer elsotetul a video egy masodpercre, onnan tom, hogy megkuzdott egy epik reklammal, amugy semmi egyebb. a yt neha popup ablakkal nyit, hogy aszongya erzekeli a reklam blokker szoftvert, szal irgum-burgum, vagy engedejezzem a reklamokat vagy vegyek yt premiumot. siman leixelem es minden megy tovabb.

"okey-dokey!"



Továbbra sem láttam még semmit :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



igen, tegnapig ez volt nálam is :)



most akkor beszéljünk komoly dolgokról: a közmédiában ezerrel tolják, hogy "vége a hosszú béke időszaknak a világban, új korszak jön a világban. vége, világ, korszak, vége, világ, korszak"



"okey-dokey!"



Ezt a gyűjtést ajánlom:
https://444.hu/2023/08/03/a-vilaghaboru-kirobbano-formaban-van-az-origot-aztan-nem-lehet-majd-azzal-vadolni-hogy-nem-szolt
Ez a közmédia meg a fidesznyik média összességében: rettegtetés, gyűlöletkeltés és egyéb butaságok. A mamák meg kétpofára zabálják és szavaznak a temetésükig.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!