Jelenlegi hely

Foci

Utolsó bejegyzés


Balfaszok... kapitális hiba. Meg mi az hogy nem lehet megállítani a gamát? Nem történt érdemben olyan támadás, vagy bármi, ami miatt ne lehetett volna közbeiktatni egy 30 mp ezelőtt megesett gólt. Ráadásul a VAR volt az aki nem figyelt rendesen és a kommunikáció félrecsúszott, mert azt mondta, hogy checked, perfect... Majd utána elindult a játék és tudatosult bennünk, hogy a pályán hozott döntés meg les volt és nem azt kellett volna mondani, hogy checked perfect (vagy mi az Istent mondtak), hanem hogy the goal was onside, the goal is valid vagy tudom is én..., amiből egyértelmű, hogy a pályán rossz döntés született.



ez történik akkor, amikor a jog szigorú alkalmazása nagyobb igazságtalanságot szül... A szabálykönyv szerint nem lehetett volna megállítani a játékot és megadni utólag a gólt, így viszont igazságtalan és szabályellenes döntés született. De ezek a balfaszok azt se gondolták végig, hogy ha visszafújják és megadatják a gólt, akkor megússzák valszeg simán az egészet, és utólag módosítják a szabályt, a Tottenham se nagyon reklamált volna. Így viszont az egész világ kiakadt rájuk és hatalmas botrány kerekedett belőle...

jah és a legkeményebb, hogy ha a Liverpool nem erőlteti utólag ennyire a dolgot, akkor valszeg még ezt is elsumákolták volna...



Fiammal elmennék egy válogatott mérkőzésre a puskás arénába. Úgy néztem a menetrendet, hogy november 19-én játszunk Montenegróval ami jó lenne, mert nem sokkal a születésnapja után van.
Mivel sosem voltam még ilyen meccsen, lenne pár amatőr kérdésem:
- Mennyivel előtte lehet még ilyenekre jegyet venni és hol?
- Nyilván a keménymagot kerülni szeretném a lelátón, hova érdemes megvenni a jegyet?
- Hol tudok parkolni biztonsággal a környéken? Vagy ha a környéken nem ajánlatos, akkor valami "közeli" parkolóházat tudna e valaki ajánlani, ahonnan tömegközlekedéssel könnyen oda lehet jutni a helyszínre?
- Meccs vége után mennyire könnyű kijutni a stadionból? :D



szinte lehetetlen, hogy jegyet vegyel barmely hazai meccsre
berletet kellett volna :(

nyugodtan vehetsz amugy barhova jutni
kijutas bejutas nagyon profi, mi eleg messze szoktunk megallni videkikent, aztan jon 2-3km seta. (hos utcaban vagy hol alltunk legutobb)

https://valogatottjegy.mlsz.hu/

a szerb meccsre 30000 helyre talan 90 ezren probaltak bejutni, mire en raneztem par ora kesessel mar 0 db jegy volt. szoval en meg benne sem vagyok ebben a 90k-s letszamban az 5 jegyemmel.

ingen, ha tudsz sajto vagy barmilyen jegyet szerezni nekem a szerb meccsre...

Parizer forever.



Köszi! Ahogy nézem a litván meccsre van még jegy, de csak ilyen 3. kategóriás 6ezer forintos, nem tudom oda megéri e menni, mennyit lehet onnan látni, bár a gyereknek így is nagy élmény lenne biztos



csak az litvaniaban lesz!

LITVÁNIA - MAGYARORSZÁG: PÉNTEKEN KEZDŐDIK A JEGYÁRUSÍTÁS

Férfi A-válogatottunk október 17-én, 20.45-től a litván válogatott vendégeként játszik Eb-selejtezőt Kaunasban, a Dariaus ir Girėno Stadionban.

valaki vett a trollfocin is :)

Parizer forever.



Nem sok koszonet lesz ebben a ket haza meccsben, tuti ket loss Orban nelkul.



Nem lesz ott a főfőnök vezér elvtárs a sáljában?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



:-D



Hungary will host team Israel during the remaining 2 home matches in #EUROqualifiers due to the war at home.

🇮🇱🇨🇭Israel - Switzerland on 15 November.

🇮🇱🇷🇴 Israel - Romania on 18 November.

Chief Exorcist



Ha jól látom kijutottunk az EB-re? XD

Vagy ezt még korai elkiabálni, mert megtarthatják máshol a meccset?

Chief Exorcist



faszom se tudja mi van :)

Parizer forever.



Mégis megrendezik a meccset Szófiában, kabaré :D

Chief Exorcist



Bohócok.



https://telex.hu/sport/2023/11/13/szoboszlai-dominik-bolgar-magyar-eb-se...

Talán az U12-es bajnokságban fordult elő velem legutóbb, hogy vasárnap még nem tudtam, lesz-e meccsünk csütörtökön” – mondta Szoboszlai Dominik, a magyar futballválogatott csapatkapitánya azzal kapcsolatban, hogy mit szól a bolgár–magyar Eb-selejtező körüli bizonytalansághoz.

Chief Exorcist



Szobo rendesen baszott. Dibusz 💪💪💪

Egyébként meg ennyi geccc csoportelsőként az Eb-re 💪💪💪🤟🤟🤟

Fiatalkorom egy hazugság volt. "magyar betegség", "túl nagy nyomás", "nemzetközi tempó" aztán kiderült, hogy a nagy faszt. képesek vagyunk erős, egységes és eredményes csaptot csinálni! ENNYI GEC

https://vm.tiktok.com/ZGeJG8CLC/

Chief Exorcist



akkor most keresztény lettél?



Ezek az EB kijutasok tobbet érnek nektek, mint az egesz megafonos baromkodas...



Én nem követem a focit, mert nem nagyon érdekel. De.
Nem azért jutottunk ki, mert duplázták a kijutó csapatok számát? Vagy keverem a VB-vel?



Chief Exorcist



Chief Exorcist



most csoportelsőként jutottunk ki, tehát bármilyen rendszer esetén kijutottunk volna. EB-n nem dupláztak sztem, de valamennyit bővítettek a létszámon már korábban, a két pótselejtezős kijutásban asszem ez is benne volt. VB-n lesz nagy bővítés jah, de annyira én nem követem a változásokat, meg az odébb is van még.
De Nemzetek Ligájában és EB selejtezőben nagyon szépen helyt állt a magyar válogatott elmúlt években, konkrétan lehoztuk 2023-at vereség nélkül!

Orbiék nagyon jól tudták azt, hogy a népnek szüksége van sikerélményre, valami olyanra, ahol tényleg büszke lehet az ember arra, hogy magyar. A foci olyan, mint a vallás vagy a jog, a társadalmat lehet rajtuk keresztül irányítani, manipulálni. Ez tökéletesen látszódott 2016-ban, amikor a pesti körúton a lámpaoszlopon lógtak az emberek, vagy 2021-ben, amikor rendezők voltunk és dugig volt minden szurkolókkal. Az meg hogy van egy Szoboszlai, egy világsztár a csapatunkban, még inkább jót tesz a nemzeti érzelmeknek. Sztem amúgy Azahria, ha sikeres lenne külföldön is, még az is nagyot dobna a Kormány népszerűségén, akkor is, ha az arc egyébként ellenzéki.



Utánalestem gyorsan. 2016-ban bővült az UEFA Euro 16-ról 24 csapatra, a FIFA WC meg 2026-ban fog 32-ről 48-ra.

Chief Exorcist



Moken írta: a pesti körúton a lámpaoszlopon lógtak az emberek

ömmm.... ööööö, izé :D

Chief Exorcist



Az egyik nem a magyar bajnokság színvonaláról értekezik míg az utóbbi a magyar válogatott sikeréről, akik jellemzően külföldön tolják a szekeret? Csak mert én nem mosnám össze a kettőt... És ez a kép így elég megtévesztő és alattomos. :)



Örömükben! Bármennyire is azt vizionálod, hogy kötélen... :D



Persze de egy kicsit, hát, szerencsétlen a megfogalmazás :))))

Chief Exorcist



főnökeid is fognak még, nyugi! ;)



hát a komcsik mindig akasztani akarnak, szóval ha visszatérnek valaha, akkor benne van a pakliban :))

Chief Exorcist



Bővítették az EB-keretet, ha nem így lett volna, akkor nem ez lett volna a csoportleosztás - ez szerintem belátható. Azért valamennyire szerencsénk is volt, hogy csak a szerbek voltak a kemények a csoportunkban, de azt azért ne feledjük, hogy mind a két szerb meccsen, illetve a bolgároknál is elég nagy mákunk volt, borzasztóan játszottunk.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!