Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


ezt nem értem én se, hogy az infos agyonfizetett ismerősöktől azt hallom, hogy home officeban tolja végig a legújabb gameket, korábban meg bent xboxoztak 2 órát ebédszünet alatt, meg kb. tojnak rá, néha valami menedzser kicsit fenékbe billenti őket, hogy haladjon a projekt, de egyáltalán nem az a fajta Blizzardos vagy NetherRealm-es orrvérzésig hajtott feeling jön át nekem.

Rohadtam volna meg, amikor otthagytam az info kart, de olyan gyökér 60+ tanárok voltak anno, hogy totál kiábrándultam pár hét alatt...



Mondjuk Dante szerintem tudna ilyenekről mesélni a multis világból.

Egyszer egy csajt interjúztattam egy medior marketinges pozira, a HR-körön már átment, tehát elvileg rendben volt.
Végig magasan hordta az orrát, faszságokat beszélt, szakmailag finoman szólva is megkérdőjelezhető volt. Majd úgy 40 perc után csörgött a telefonja, mondta, hogy fel kell vennie. Felvette, majd szólt, hogy nagyon jól sikerült az interjú, de neki mennie kell, mert megjött a taxija.
WTF



Jó csaj volt?



Jól nézett ki, ja.
De nem modellt kerestem 😂



Bazmeg nem tudom hogy, de ezzekkel az agilis fos fejlesztésekkel alig lehet lógni. Szóval ezek a srácok ugyesebbek mint én.

Parizer forever.



ne már basszus kiszedtem egy ősz hajszálat a hajamból. Már csak az hiányzik, hogy elkezdjek őszülni... Apámnak 75 évesen is alig őszül a haja.



de hát a fényképeden marha menő manga őszhaj van



Én már vagy 10 eve oszulok ne parazz lehetsz george Clooney legalább :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Hajam ugyan nincs, de nekem idén, 38 évesen kezdett pár ősz szál feltűnni a szakállamban. Egy-kettővel indult év elején, mostanra van olyan 15-20.



Nekem egyre kevesebb ősz hajszálam van. Az a trükk hogy fogy a hajam. Kopaszon ez a probléma végülis teljesen megoldódik haj szempontjából :D



Az elég jo, látszik nem voltál házas :)

Parizer forever.



Tök jó, én meg életemben először idén kezdtem szakállat növeszteni (eddig nem túl sok sikerrel)...



Parizer forever.



Sztem az open office-nak tud lenni egy hangulata egy bizonyos méretig, de a cikknek igaza van, hogy karakterfüggő a dolog. Én pl. úgy sakkoztam, hogy amint lehetett (felszabadult, mert kollégát áttették másik irodába) már jó előre bejelentettem, hogy stipi-stopi a sarokban a falnál lévő helye. Így senki nem lát rá a monitoromra, én viszont belátom az egész teret =))))

Ha az iroda közepén ülnék, az valszeg frusztrálna.

Szintén valid, de tippre csak a gyökér multikra jellemző, hogy szar lehet, amikor nem engedik kialakítani legalább az asztalodon a saját területed. A Telekomnál például úgy megy, hogy nem rendezkedhetsz be egy asztalra, mert mindenkinek át kell tudni ülnie arra a részlegre/szobába, ahol éppen kell, és közben meg lehet, hogy más ül a te helyedre. Nyilván full gyökérség, mert a gyakorlatban semmilyen cég nem így működik (főleg, hogy azóta már be se járnak, megérte az ország legnagyobb irodaháza :D), de gondolom valami nagyokosnak elméletben kurva jól hangzott a saját fejében.

Nekem mondjuk semmi permanens dolog nincs az asztalomon (a titkárnő egyszer idehozott egy művirágot, azon kívül), de idegesítene, ha tudnám, hogy ha AKARNÉK nem tudnék saját dolgokat fixen lehelyezni oda. De a csajokat meg tuti a halálba kergetné, mert nekik aztán tele van van minden személyes limlommal mindig az asztaljuk, meg persze az ezer fénykép a gyerekekről, kutyáról meg a többi szokásos dolog.

Chief Exorcist



Irigylem azo kat akiknek ez a legnagyobb gondja, hogy van/volt 1db ősz hajszala



Veled minden rendbe van?



Lesz egy műtétem (ez egy más betegség miatt) holnap beszélek a sebésszel akkor majd okosabb leszek, vagy legalábbis többet fogok tudni. Egyelőre annyi, hogy nem sürgős, de az elkövetkező hónapokban meg kell ejteni.
A kontroll CT meg aug 4 ikén lesz +pár nap míg meglesz az eredmény.



hat te kapod az ivet a sorstol. drukkolok mindket esemenyedre, hogy ne legyen gond.

Parizer forever.



Köszi!



Kitartás! Majd írd meg, mi ett!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Kibaszott Balatonon egy hét alatt nem volt egy nap rendes strandidő.

Parizer forever.



#minekmentoda



Faszom a globális felmelegedésbe, lehetne végre lokális is.

Chief Exorcist



Ezt mindig elfelejtik erdekes modon megjegyezni, hogy elmesz gorogbe felaron Balcsihoz kepest es garantalt a jo ido vegig. Balcsin meg a sok loveert nezheted a vihart az ablakbol



Mindenki túlélte az éjszakát? Pest megye rekt.

Chief Exorcist



Itt (Újpest) éjszaka folyamatosan fotóztak, azt láttam a sötétítő mögött, ki is mentem az ajtóhoz kinyitottam a kisablakot, megnéztem ki az akit ennyire vakuznak... :)
Az udvarunkon nem keletkezett különösebb kár, annyi hogy minden el volt ázva, ami nem volt a sörsátor alatt, de ez teljesen természetes.



Most voltunk Mömaxban, mondom baratnomnek setaljunk inkabb, 1.5 km, kell ennyi mozgas. Erre ahogy bementunk 10 perc mulva leszakadt az atombrutal jegeso, nagy nyitott parkolo, emberek rohantak ki a kocsijaikhoz, de azoknak full rekt volt mar addigra... nagyon nagy ötlet volt a séta.



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nah az jó, akkor relatíve jól megúsztátok.

Nálunk csömörön úgy áztunk be, hogy minden ablak bezárva és a redőny csutkára lehúzva. Oké nem horror, de azért mégis. :o barátunknak mentünk át kiönteni a vizet a házából, mert ott tényleg merni lehetett kannával.

Reggel 9-10 között jött vissza az áram, egy bolt se volt nyitva, nem járt a busz, fák mindenhol kidőlve az útra, és általános apokalipszis :o

Chief Exorcist



hogy elmesz gorogbe felaron Balcsihoz ke

az hogy jon ki? repcsivel? vagy vezethetek 2x24 orat?
torokorszagot neztem az duplaja most, lehet majd februarban tudunk jobban foglalni. itt ajanlott valaki valami jo oldalt...

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!