Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


mikkamakka írta: koszi az otletet, mar csorog is lefele! cserebe ezt javaslom, sztem tok latvanyos es vicces is:
https://www.imdb.com/title/tt12838766/?ref_=nv_sr_srsg_0

Látványosnak látványos de inkabb olyan koreaian vicces ami nem biztos hogy mindenkinek bejön :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



+1 erre.

A koreai filmek baromi jók, amikor nem valami elszállt látvány blockbustert akarnak, mert olyankor egyszerűen felejtős élmények.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Speak No Evil

Eztet látta valaki? Nem tudom eldönteni, hogy mérhetetlenül ostoba irritáló idegesítő fos, vagy pedig pontosan és profi módon eléri a célját a film.

Chief Exorcist



én ezt írtam rá:
a feléig bírtam. és nem, nem azért mert a tutyimutyi pár tyutyimutyi volt, a másik meg elmebeteg. sokkal alapvetőbb dolog idegesített végig: itt nem emberek szerepeltek, hanem marha primitív csordaemberek, akiket SEMMI NEM ÉRDEKEL. két család között barátság? miközben SEMMIRŐL nem beszélgetnek? SEMMI nem derül ki senkiről? hát, gratulálok. (a szeretjük a sört meg a "minden zenét szeretek" az nem valami). nem vagyok kíváncsi ilyen szintű csordaemberek elmebetegségére és mindennapi "normális" életére sem.

de ezt meg más írta, teljesen egyetértek vele:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163450560&t=9011441



még a junk_e-hez: családi dráma, ahol a szerető kislány a szeretett anyjával milliószor eljátszatja egy szimulációban a véres harcot és szenvedést... hát, vannak gondok a koreai lelkekben :)

ShowHide spoiler #


Hát de gondolom pont ez lett volna a lényeg? Hogy végső soron a film a nyugati jólét által kitermelt kiüresedett, nihilista ember közönyét, semmirevalóságát, hüllővérű langyosságát mutatná be (gondolom én), nyilván szatirikusan eltúlzott horror-körítéssel.

Chief Exorcist



ja, az a lehet.
lehet hogy pár év múlva megnézem és túlteszem magam az erőltetettségen, akkor meg zseniálisnak fogom tartani :D



jah... azért mondom, én se tudom eldönteni, hogy ez a film igazából borzalmas vagy zseniális :D

Chief Exorcist



megnéztem újra a gran torinót, most is nagyon jól filmnek tartom, már nagyon régen láttam. clint eastwood nagyon tud. ilyen egyszerű történetet ilyen jól megcsinálni, ráadásul ő is rendezte.
amire felfigyeltem, a végén, amikor lelövik, egy pillanatra mutatják hátulról, ahogy átmennek rajta a lövedékek. hogy még véletlen se jusson eszünkbe hogy esetleg golyóálló mellény volt rajta :)



Golyóálló mellény is for pussyz!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


KMZ képe
KMZ

egy zsenialisan gyomorforgato szatira nyilvan, en imadtam, kb. rohogtem a stablista alatt hogy milyen jol atbasztak 🙂

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



The secret life of Walter Mitty-t látta anno valaki? Trailere különleges volt anno, de kimaradt. Viszont ha fos, akkor nem akarnék elpazarolni rá 2 órát.



Egynek elmegy. Kicsit közhelyes, vannak benne szép képek, mindenki jó benne, de semmi emlékezetes



Rózsaszín párduc 1-2

A második rész kifejezetten viccesebb volt. Jól szórakoztunk rajta.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



jabberwocky
https://www.imdb.com/title/tt0076221/
ez a terry gilliam film teljesen ismeretlen volt nekem. hát, nem egy mestermű, nem hasonlítható a nagy klasszikusokhoz, de azért érdemes megnézni. kissé vontatott, erőltetett, nem túl vicces, de a lényeget átadja: "a sötét középkor még annál is sötétebb volt, mint amit gondolunk róla", ahogy ez a mondat el is hangzik a film bevezetőjében. a látvány szokás szerint marha jó.



Megnéztem. Kb. pont amit írtál, de végül is kellemesen szórakoztam, annak ellenére, hogy nagyon kiszámítható. A tájak tényleg nagyon szépek. Kristen Wiig meg anno jó kis csaj volt <3
A deszkás jelenetnél meg egyből levágtam, hogy Rodney Mullen a dublőr :D



black panther 2 wakanda blablalba
ment is rá az 1-es imdb-n



Schware Panther zwei

Nem számítottam rá, hogy alá tudják múlni az első részt....
Igazából magammal csesztem ki mert tudtam, hogy ezt nem szabad megnézni, de valamiért mégis belekezdtem.
A fürdőgatyás főgonosz meg vitte a pálmát.



És a cuki kis szárnyai a lábán? Meg a hősugárzós taktika? 🤣



Az egész egy buta film volt nagyon.

Főtábornok golyófej: "Azonnal indulok megmenteni" Halvány fogalmuk sincs, hogy hol van úgy eltűnt, de ő indul megmenteni azonnal.

Professzor gimnazista: "Segíthetek? - Gyere gyorsan!" Akkor látott először ilyen cuccot de ő azonnal tudta , hogy mi a búbánatos pékfaszát kell csinálni....

A böszme hajó aminek a tetején úgy ömlött ki a fekete, füst mint régen a gőzmozdonyokból?
Szén tüzelésű volt vagy odaégett az ebéd?

És még lehetne sorolni a következő oldal aljáig.

Egyedüli pozitívum volt, hogy kurva jól hangzik a Yucatec Maya (valódi, haszálatban lévő) nyelv amin beszéltek a bóvli navik.

Szerk: Szív alaku szív gyógyszer vagy mi a fasz volt? :DDDDDDDDDDDDD Ezen azóta is röhögök.



Gondoltam, hogy vér faszság, de ez túl tesz mindenen. Eddig is biztos voltam benne, hogy nem nézem meg, most még ráerősítettél :)

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Fekete párduc 2

Igazi szar volt, mint vártam. A kis ropi karú tudós hugi lett az új párduc, csak hogy kevésbé legyen hiteles. Meg az egész koncepció. Van egy igen ritka anya, amibő konkrétan hegynyi van Wakanda alatt. De ők ülnek rajta, mert majd ők tudják, hogy attól a többi fehér csak gonoszságot fog csinálni, csak ők nem.

Aztán felépítik a kis nigga utópiát belőle, de nem tudnak elszakadni a törzsi balfaszkodásoktól, így fabotokkal, meg hímzett pásztor köpenyekben vannak, harci festésben, meg csontocskák vannak mindenhol rajtuk, csak kéken világít a cucc itt-ott. Mi ez, ha nem rasszizmus önmagukra nézve? Igazi sztereotíp niggák továbbra is.

Az aki a világon egyedül tudott olyan gépet összerakni is persze hogy nő és feka is, kizárt, hogy férfi legyen és fehér. Abból már volt egy, de meg is kellett halnia.

Kívánság sárkány

Klasszik Aladin történet, csak kínaiakkal. Viszont szórakoztató volt.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Aztán felépítik a kis nigga utópiát belőle, de nem tudnak elszakadni a törzsi balfaszkodásoktól, így fabotokkal, meg hímzett pásztor köpenyekben vannak, harci festésben, meg csontocskák vannak mindenhol rajtuk, csak kéken világít a cucc itt-ott. Mi ez, ha nem rasszizmus önmagukra nézve? Igazi sztereotíp niggák továbbra is.

Kihagytad, hogy úgy huhognak mint a csimpánzok meg úgy verték a mellkasukat ahogyan a gorillák szokták. Az is mókás volt.



Jó hát azok a ghetto wakandaiak voltak :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



mondjuk a gumigatyába öltöztetett fehérkeresztény szuperhősök is kb ilyen gáz mint ez a huhogás :)))



Ja igen, azt is lefelejtettem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Egyik ismerősöm írta:

"Black Panther Wakanda Forever - Azaz tiszteletből az elhunyt iránt, húzzunk le róla még egy bőrt.
Nagy Marvel fan vagyok, de ez sajnos bődületesen közhelyesen semmilyen lett, illetve sokszor inkább szar.
Mostantól spoileres leszek, szóval, ha nem láttad és tervezed, ne olvass tovább...
Először is minden nagyon szép és mindenkinek nagyon fullos a szerkója és persze ha gyász van, akkor mindenki fehérben tolja, de folymatosan azon járt az agyam, hogy mennyit moshatnak és milyen fehérítőt használhatnak, mert iszonyat durván fehér az a fehér. Gondolom a legjobb jelmezt elhozza az oscarról, mert ugye illik...
A királynő is tud szenvedni, neki is lehet gyün az oscarbácsi, bár remélem nem...
Ott nyit, hogy a király halott, hogy "valamibe" belehal a király, gyász, tragédia, nincs utódja a Fekete párducnak, Wakanda védelmező nélkül maradt...
Spoiler... mégsem, mert ezek tökös csajok ám és megoldják, hogy pályán maradjanak és holmi USA, vagy Franciaország ne merje őket basztatni...
A felütés nem is rossz, majd jön a folytatás és feltűnik "szárnyasboka úr" Namor herceg, aki egész jól hozza a karaktert, csak hát a motiváció gyenge, sőt buta... mintha nem lett volna egy rendes forgatókönyvíró... (megoldás: nem volt)
Jelzem, hogy DC Aquaman mindenben lenyomja a vízalatti világot, de mintha ezt tudták volna, mert nem is nagyon szenvednek vele, jópofa, de semmi.
Persze berántják az új vasemberpótlékot Ironheart személyében, akit egy iszonyat bugyuta powerrangers ruhába raknak a végére, zsenialitása csak ki van mondva, mutatva nincs... persze Ő is egy exWakandai csaj, aki jóban lesz a többi Wakandai csajokkal, Shuri és a kopasz Ninjalány is nagyot mennek végig. Ha éppen nem depi van, akkor nagyon keményen néznek és 100kg-os palikat pakolnak halomba rutinból.
Aztán mi van még.... na logika az nincs, startégia szintén, pont ez a két nép kellene hogy tök megértse és segítse egymást, de Namornak nincs agya. Nem kevés van neki, hanem nincs, semennyi, biztos a sós víz tehet róla, csak az lehetett.
Viszont a nyomást azt bírják a lányok is, szó szerint, van itt benne sokszáz méter mélyen akció, majd kb 1000m-ről izomból feljövetel 30mp alatt, persze utána 2 hetet keszonkamrában vannak... ja nem, csak nagy levegő és futás tovább harcolni, mert ezek a csajok nagyon kemények. Azért vannak erős férfiak is benne, ők arra valók, hogy fogják a nők köteleit, amíg azok harcolnak (konkrétan nem csörlő, technika, hanem férfiak fogják a köteleket, egy kb. 100milliárd-csilliárd dolláros szuperhajón), vagy rosszak, vagy háttértámogatók. Asszem ezt kicsit túltolták az arcok a disney-nél.
Na és az új Black Panther? Tök egyértelmű és gyáva választás, de legalább tök hiteltelen, le sem írom, annyira egyértelmű.
2 óra és 40 perc, két részletben, büszkeségből néztem meg. Van benne érzelmi töltet, de egy idő után ez már nem elég, kéne történet is, meg rendes karakterek.
A helyzet az, hogy éppen nézhető, de ha ez lesz a Marvellel, ha ez a következő fázis amit most csinálnak, akkor bukó van, de meredek..."

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



azon röhögtem, hogy a lábszárnyat alig mutatták, mindig gyors vágás, nehogy még röhejesebb legyen.
viszont ha a keszonbetegséget említi, akkor azzal miért nincs baja hogy a vasember és társai olyan gyorsulást meg lassulásokat csinálnak, aminek hatására folyadékként folynának ki a páncélból, amikor az kinyílik...



The outpost

Jobbra számítottam, egynek elment. Valahogy csak az maradt meg bennem, hogy tök értelmetlen döntés miatt erőszakosak kitartanak egy szarul védhető pont mellett, amiről mindenki tudja, hogy halálcsapda. Aztán unottan kotorják a szarukat és amikor beüt a baj, csak felpörgetik a szidkozódás/minutet meg össze-vissza lőnek. Semmi sem indokolta, hogy a PSZH-juk meg a Humvee a nyitott placc közepén legyen a lőszer raktártól távol, meg miért nem lőtték RPG-vel az épületeket is a tálibok?

Olyan meh volt.

The Witcher Nightmare of the Wolf

Ez egészen zúzós volt. Nem számítottam ennyire gore jelenetre és ilyen hamar. =)

Without remorse

Amolyan klasszikus bosszúálló ügynökös film, de elsőre félrevezetett ki és miért tette amit. Felirat utáni rész is van, ami jó kis Rainbow Six előzményfilmmé is teszi egyben.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Sajnos nehez felulmulni a "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi"-t mint ilyen base defense haborus filmet

Az elejen mondjuk tetszett ahogy korbeneztek es mutattak hogy egy kibaszott gödörben vannak :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!