Jelenlegi hely

BUBSY a Steam Greenlighton!

Utolsó bejegyzés

BUBSY a Steam Greenlighton!

Címkék:

Senki sem kérte, de most itt van: Bubsy! A 4. generációs konzolok „szőrnyen” borzalmas szériája Steamen szeretne új otthonára lelni.

A 90-es évek állatszereplős platformáradatában született néhány igazi klasszikus figura – elég csak Sonicra, Conkerre vagy Spyróra gondolni –, azonban ezeknél hatványozottan több, eredetileg jópofának szánt hős merült a feledés és a pöcegödör homályába-bűzébe. Bubsy, a repülő hiúz is a bukottak közé sorolható: a Bubsy in Claws Encounters of the Furred Kind leginkább humortalan humorával és idegesítő játékmenetével hívta fel magára a figyelmet annak idején. A fejlesztő Accolade érdekes módon a bukás ellenére sem adta fel a dolgot, így jött két folytatás is, az első epizód „hagyományait” továbbörökítő Fractured Furry Tales és a hihetetlenül béna Bubsy 3D. Sokan emlékeznek vissza utálattal a karakterre, a GamesRadar 2009-ben például simán beválasztotta a 13 leggyűlöltebb videojátékos kabalaállat közé.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=AGIykm3KF_Q

Nos, Bubsy most a Steam Greenlighton folytatja rossz szőrviccekkel teli ámokfutását: a Bubsy Two-Fur az első két játék PC portja szeretne lenni, ha a szavazók is úgy akarják. A Szent Szőrmadár irgalmazzon ártatlan lelkünknek!

Szerkesztette: Doom - 2015 nov 17


Inkább Jazz Jackrabbit 3-at kérek (2D-ben továbbra is persze). Köszönöm.



Bunkó vagy, Bubsy!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!