Jelenlegi hely

Autómánia

Utolsó bejegyzés


Mennék, de tegnapelőtt összetörtem a LaFerrarit. :(

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Ezzel nincs gond, a casco fizeti ;) Én csak utast kerestem, aki még szét akar nézni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Szoktam őket látni rendszeresen, de még a saját autómmal se jutna eszembe soha.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawFú pedig baromi nagy flash volt! Valószínűleg a nagy mennyiségben belélegzett kipufogó gáz miatt :D
Bár, mint azt kifejtettem a talis topikban is, ennek ellenszere a mindenki által nagy dózisban fogyasztott energiaital lehet.
Mi felkészületlenül nem fogyasztottunk ilyet, lehet ezért (Meg a Vajk iszonyat raj weszkó csizmája miatt) is néztek ránk olyan furán a népek :D

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawNekem is megjött tegnap előtt egy kis matrica Malajziából. Az egyetlen problémám vele, hogy valamiért arra számítottam, hogy belülről kifelé nézősen lehet felragasztani az üvegre, ezzel szemben csak egy sima "hátul ragadós" matrica, hiába van az elején és a hátlapján is fólia a felhelyezés előtt. Úgyhogy kitettem kívülre, remélem, bírni fogja egy darabig...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Talán meg kéne nézni, mit rendelsz? :D
Egyébként sem értem miért a világ másik feléről rendeled, ha itthon másnapra gyártanak neked bármit. (Te adod hozzá a mintát.)

...és miért ne bírná kívül?

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawMajd elválik.... ő izé..., ne váljon el :D

Azért rendeltem kintről, mert méretben, témában a célnak pont megfelelt, 5 dolcsiért pedig nem hinném, hogy ezt megkapnám itthon is. Ha majd az ajtóra megy fólia, az természetesen már egyedi gyártás lesz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Amúgy most rendeltem meg a jóféle téli gumikat. Lehet, fájni fog, de meg kellett tennem. Tolni kell neki

rwurl=http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/052/082/1240393095655.jpg

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Holnap este megyek csapatásra. Pólus -> Visegrád, Fellegvár.

Ha valakinek van kedve, jöhet utasnak, kapaszkodni az ajtóba.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Micsoda lehetőségek. Aréna garázs, Visegrádi csapatás ismeretlenekkel péntek este. Lehetek a csajod? :DDD

(Nem.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawTudod, ha az embernek ilyen téren nincs egy épkézláb barátja, rákényszerül, hogy a klubélet felé nézzen, aztán ha nem jön be, max nem megy többször. (mint pl az Arénába sem megyek a szmog okán) Minden esetre a klubos arcok többsége sem ismerte egymást mielőtt elkezdte...

Más: Reggel 7-re mentem azzal, hogy felrakják a gumit, megnézzük a felfüggesztést, oszt ennyi. Ehhez képest kettő után értem haza. Volt némi kinder meglepetés egy elnyalódott csavar képében, amivel el kellett menni a haverhoz, onnan a másik gumishoz, aki adott új csavart, onnan vissza a haverhoz esztergálni, majd újra a csavart dotáló gumishoz, ott vártam csak magában 2 órát, mert annyian voltak, aztán megint a haverhoz leadni a nyári gumit.
Na most asszem, alszom egyet.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Ömmm, a fellegvár felé, Visegrád felől vezető út KATASZTROFÁLIS állapotú. Annyi a kátyú, mint égen a csillag. Just sayin' , szal okosan.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Szóval az autó azért kellett, hogy lehessenek autós barátaid?

Én kurva jól elvagyok autós barátok/találkozók/parkolózások nélkül, kicsit sem hiányzik egyik sem, az autóm is pont ugyan olyan élvezetes és gyors nélkülük is.
Valójában sosem értettem, mi a fasznak mennék én ki oda, miről beszélgessek, stb.
Asztán mikor elmentem egy-két Celica találkozóra, akkor rájöttem, hogy teljesen igazam volt:
geci unalmas, viszont szűretlenül kell ostoba senkiháziakkal beszélgetnem főleg olyan dolgokról, amitől agyfaszt kapok, úgy mint kinek van nagyobb értelmetlen felnije és hasonló faszságok.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawIsmert előttem a probléma. Sejtésem szerint a másik úton megyünk. Köszönöm minden esetre :)

Grif: Ez így most mondjuk vicces. Gyakorlatilag te is bepróbálkoztál a dologgal 2x is, és már a csalódottság beszél belőled, amit végül is sajnálok. Bízom benne, hogy ebből a szempontból én reménytelenebb nerd vagyok, és érdekelni fog, hogy miről akarnak beszélgetni (már, ha lehet velük egyáltalán).
Az egésszel kapcsolatban egy olyan (lehet, hogy téves, lehet hogy nem) koncepció van bennem, hogy én szeretek menni, és tanulni másoktól, hogyan kell jól menni. Szeretnék értesülni ezzel kapcsolatban olyan lehetőségekről, amelyekből az ismeretség hiányában kimaradnék.
-> példának okáért a klubosok, ahova most megyek, két hete szervezetek egy gyakorló edzést a tököli reptérre rally pilóta oktatóstul. Sajnos már beteltek a helyek, mire megláttam.

Egy szóval majd meglátjuk bejön, vagy nem. Úgy nem tudom meg, ha nem próbálom ki.

A másik dolog: A suttyók, akiket emlegettél. Ez egy érdekes dolog. Biztos a pedofil énem indul meg ilyenkor, de néha direkt arra vagyok kíváncsi, hogy a 1x éves kis arczoknak mennyire marad rajta a tekintete a kocsin. Nos, messze nem annyinak, mint amivel elégedett lenném.
Tudom, az autózás nem egy fenntartható dolog, a jövő másban van, talán jó is, hogy a fiatalabb generációkat úgy látom, már zsigerből nem annyira érdekli a dolog.

Mondjuk ettől még mind mocskos kis buzinak tartom őket, de ez más kérdés :D

Kik maradnak akkor a feltörekvő titánok közül? Hiszen a legaktívabbak nyilván a kora 2x korosztályból kerülnek ki. Hát igen, a helyzet az, hogy a netes megnyilvánulok alapján elég sok köztük a sutyerák. Mintha egy elmaradott hobbi vonzaná be az elmaradott elméket maga köré. Tény, hogy ilyen emberekkel nem sokat tudok kezdeni.

Azért némi reményre ad okot, hogy a mintavételezés a szóban forgó csapatnál jobb lesz, mint a Grif által tapasztaltak. Itt már idősebb arcok vannak, gyakran akár a párjukkal, komolyabb hozzáállással - legalábbis úgy tűnik, majd meglátjuk.
Azért teljesen más az, mikor egy jellemzően adott értékű kocsi, mint pl a Celica köré gyűlik a sok légy, akik jellemzően vagy túl fiatalok, vagy nem túl sikeresek, ha már egyszer Celicázni kényszerülnek :)

Jót tett ez az alvás, pihent vagyok :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Nem próbálkoztam, hanem kimentem azokkal találkozni, akikkel amúgy fórumon pofázok évek óta. Rájöttem, hogy jobb, ha ezentúl is fórumon beszélgetek velük :D
De én ez vagyok, te meg lehet hogy tök jól fogod érezni magad - amit én nem fogok érteni ;)

DE egy rendesen szervezett klub teljesen más. Én a sima prosztó gyülekezésről beszéltem.

Igen, az autódtól manapság nem leszel raj, ahhoz Iphone kell és MacBook.

A suttyók azok meg nem úgy suttyók, csak hát geci buták hozzá. Leginkább mindenhez, de főleg ahhoz, amiről nagyon beszélgetni akarnak veled: az autókhoz.
Jönnek az ostobábbnál ostobább felvetések és beszélgetések, amiket hallgatni is rossz, nem hogy részt venni benne. Pedig én se értek hozzá különösebben, mégis fogom a fejem az első mondat felénél...

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shawte meg lehet hogy tök jól fogod érezni magad - amit én nem fogok érteni ;)

Ha lesz jó menés (ami gondolom nálatok nem volt cél a találkán), akkor mindenképpen élmény lesz. Ha az árokba borulok, kevésbé :D

Amúgy az új gumik, amíg nincsenek bejáratva meglepően csúszósak. Ezt már tapasztalatból mondhatom.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Én ilyen álló-beszélgető talin voltam, utána jött volna a városon át 'konvojozás', nah az már nekem nem kellett.

Amúgy az új gumik nem lehetnek csúszósak, csak ha még nem melegedtek be (ami minden gumira igaz), vagy van rajta vmi szennyeződés/akármi réteg, vagyis valójában nem az új gumid ér az úthoz.
De ha pár nagyobb gázadás meg fékezés, szóval egy felületkezelés után is csúszik, akkor vagy benned van a hiba, vagy a gumiban ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawA gumis, meg a haver is mondta, hogy az első 300km-en még nem hozzák a szintet. Nekem is új infó volt.

(Amit nem ezért mondtak, mert közük volt a gumikhoz, tekintve, hogy nem. Amúgy az ADAC tesztek alapján válogattam össze a közel legjobbakat - mert elöl-hátul más méret kell)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Fura, de mind1.

Mit vettél?

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawHátul Hankook, elől Continental.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


goq képe
goq

Ehh, erről lemaradtam :-/
Pedig fenéksúlynak mentem volna.

egy állatMotoroknál is oda kell figyelni ez első 20km-en a gumira, mert a formaleválasztó, vagy miatököm még le kell, hogy kopjon, addig csúszik. Sajon egyébként az ADAC teszttel ez a probléma, hogy adott gumimérethez van, egy random autóval, ami nem egy 350Z, igen nagy valószínűséggel.

Én a motoros klubban abszolult megtaláltam amit kerestem, sok barátom lett (nem haver, cimbi) akikkel nagyon jól elvagyok, összejárunk és tulajdonképpen visszük a klubbot, szóval remélem Neked is sikerül pár értelmes formát találni hasonló érdeklődési körrel! Lényeg, hogy ne vállald túl magad a jaszkarizás jegyében.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Látod, te se értesz hozzá, még mindig nem írtad le, hogy MILYET vettél ;)

(Ez kb. olyan válasz volt, mint hogy milyen autód van? Nissan! :D)

Disploiler: Ennek a formaleválasztásnak meg utána keresek :3

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawAz ADAC-ban konkrétan van a márkán belül a típus megnevezése is természetesen, és ez alapján választottam. Az a helyzet, hogy nem tudom viszont fejből, és lusta is voltam utána nézni :) Annyit akartam csak közölni a márkákkal, hogy nem valami xar kínait vettem.

Viszont: Ez gecijóvolt.

Ott kezdődött az egész, hogy totál értelmes társaság jött össze. Persze voltak kettes golffal is huligánok, de ők is normálisak voltak, aztán megjelent egy 50 körüli fószer a Maseratival, és ő is jött velünk. Nem szarozott, ő is úgy nyomta neki, mint állat.

Lényeg, hogy Szentendréről végig toltuk a szerpentint át Visegrádra. Bent voltam a menet közepén, előttem egy R32 Golf (az a bizonyos négykerék hajtású állat), mögöttem egy E46. Nem volt mit tenni, nyomni kellett neki. A menetstabilizátor küzdött egy két kanyarban az életemért, mikor a gumik túlestek a tapadási határon. Néha egészen félelmetes volt.
Visszafelé már jobbára egyedül mentem 80%-os tempóval. Úgy már totál wellness volt :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Engem is érdekel, ha találsz valami okosat! Nekem ezt a verseny szerelő barátom mondta, gondolom nem mondd túl nagy blődséget, de sosem lehet tudni. Minden esetre én is szoktam érezni új guminál, hogy az elején baromira ne tapad. Azt mondják a zokosok, hogy a kis szőrők a gumin sem valami pozitív dolgok, míg le nem kopnak.

@ Vajk
Végül Szentendre felől mentetek, Visgerád és Esztergom közti részre? Mert arra van egy fasza szerpentin, múltkor motorral megtoltuk, fasza volt!

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.goq írta: Ehh, erről lemaradtam :-/
Pedig fenéksúlynak mentem volna.

Ha érdekel, szombaton lesz a köv. alkalom. Addig, ha lehetséges változz át bögyös szőkévé ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket.""Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


goq képe
goq

Köszi, mostmár félek. :S

De tényleg miért nem egy bögyöset viszel?
Fogadj fel egy escort csajt :D

egy állatFelröhögtem, amikor a drone-ra ránézett. :)
rwurl=https://youtu.be/7kx67NnuSd0

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!