Jelenlegi hely

Foci

Utolsó bejegyzés


Mennyivel tobb melo kellett ehhez :DDDDDDDDDD OMEGALUL
Egy focista edzesmennyisege lofasz barmilyen mas sportolokehoz kepest. Egy ping pong jatekos tobbet es kemenyebben edz, mint egy focista itthon valszeg.



Neked nem volt sprintelos edzesed 40 fokban a napon? A pinyosnak tuti nem volt...

Parizer forever.



:DDD ne idegesits mar.
Menj mar ki egy atletika edzesre, na azok dolgoznak kemenyen a 40 fokban, es nem ilyen havi 1 sprintelos edzesen. Vagy az uszok, vizilabdasok, kezilabdasok, teniszezok, ottusazok, sot a vivok, barki tobbet es kemenyebben edz, mint a focistak. Fociban a tehetseg szamit es kesz.
Melyik masik sportagban hallod allandoan h reszegen jartak edzesre a jatekosok meg full masnaposan? Lehet van par kemenyebb edzes vagy az alapozo idoszakban par het, de ne viccelj mar h kemenyebb munka, mint egy mernoki vagy termeszetttudomanyi diplomat osszehozni.



valojaban ezek kozul az uszok azok, akik kemenyebben edzenek. (meg nemileg a vizilabdasok) a pickes uposok itt alapoznak a ligetben, ahol futok, kb. ugyanaz, mint amit a gyerek csinal focin, semmivel sem nehezebb. csak a kezisek kozott tobb a kover, puhos. es ez a pick, a legmagasabb szint. tenisz, ottusa, vivas egy vicc a focihoz kepest, nezz mar meg par edzest.

a gyerek meg egy level4-es csapatban edz, 3 szint van felette. es ugy tart itt, hogy tehetseges, es legalabb megegyszer annyit rahuzott meloban, mint ami az edzesen volt.

ne viccelj mar, annyi lehutott lattam mar mernok/it/ttk szakon vegezni (lasd pl. engem), ami fociban a megye2-3 szintre lenne eleg.

Parizer forever.



Na meg nem kell úgy tenni, mintha most alakultak volna ki ezek a fizuk. Több mint egy évtizede lehet tudni, hogy a hazai fociban indokolatlanul sok pénz van alacsonyabb szinteken is, de régen is jobban keresett egy focista mint egy asztaliteniszes, vagy egy vívó. Igazságos, nem igazságos, ez van. A gyereket el lehet küldeni ebbe az irányba aztán jó eséllyel lemorzsolódik már az első pár évben, ha meg vhogy túléli és megüti az nb3-as szintet már van egy tisztességes fizuja.



Lehet, hogy a felkészülés meg az edzések teszik ki a "munkájának" a nagy részét, de akkor is a pályán töltött idő számít nem? Elvégre is a focista azért van, hogy az embereket szórakoztassa. Aki 0 percet játszik, az semennyit nem szórakoztat.
Erről eszembe jutott egy klasszikus :D
rwurl=https://pbs.twimg.com/media/DerEOIAWsAA1xUR.jpg


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Rengeteg háttérember (pszichológus, szertáros, pénztáros stb.), edzőpartner él meg sportból, anélkül, hogy közvetlenül szórakoztatna. Öreg nagymesterek is szoktak sakkozni edzésként pénzért maiakkal.

De mit mondom, a focista, akinek megműtötték a gerincét, vagy aki a korosztályos csapatban és válogatottban is játszott, az nem érdemli meg, hogy elverjék rajta a port, mert benne van a hivatalos felnőtt keretben, és fizetést kap.

Kéziben is mindig visznek fel fiatal játékosokat a felnőttekhez profi szerződéssel, ők részt vesznek az edzéseken, ez jól jön a nagyoknak, ők meg gyakorolnak velük a jövőre, közben meg játszanak az ifiben meg a másodosztályban. A felnőttben írják a gólokat, a korlátlan csere miatt kapnak perceket, esetleg vész vagy kiemelkedő tehetség esetén komolyabb szerepet kapnak. De ez az edzőn is múlhat, ha valaki az ő elképzeléseibe nem illik be, az a partvonalra kerülhet, és aligha úgy fogja fel, hogy "de jó, nem kell dolgozni". Nyilván a mai méretes, légiósokkal is megpakolt keretek mellett még nehezebb mind fociban, mind kéziben pályára kerülni. (Egyébként arra vonatkozóan is vannak szabályok, hogy mennyi fiatal játékos kell, szóval adminisztratív kényszer is van.)

Biztos léteznek ingyenélők, érdemtelenül meg sokan keresnek, kerestek mindig is pénzt (nem csak a fociban vagy a sportban, láttam azon kívül is eleget). A lényeg, hogy nem érdemes ezt egybitesen nézni. Pláne nem nevesített szégyenlistákat közölni. Az efféle (ön)hergelés az, amit más témákban másokban gyűlöl az ember, aki ilyenkor ezt elfogadja, élvezi, csinálja. Ez kifelé vezet a nemzeti mentális zsákutcából? Nem hiszem.

Sors bona, nihil aliud.



Ez az egyik legjobb kontent valaha :D Ennél csak a Gyulás-madárgecis űberebb



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



most bezzeg nem ugatnak a lippsik. pedig latszik, hogy a magyar nb3 is, ahol csak magyar focistak jatszanak, az is EL szinvonalu.

Parizer forever.



egy ideig csak az tűnt fel hogy a kollégáim háromszor annyit karomkodnak mint normál esetben, pedig az sem kevés, mondom mi a fene van? Aztán amikor jöttek a "az hogy nem volt les a kurvaanyad" és társai akkor kezdett gyanús lenni, látom mindegyik a meccset nézi :D

Chief Exorcist



Egyebkent valoban natalmasat fejlodott az alacsonyabb ligak es utanpotlas bajnoksagok szinvonala miota Fidesz beletolta a penzt az infrastruktura fejlesztesbe, akademiakba, stb. Akik kihullanak akademiarol azok elmennek nb3ba es lathato h el el tudjak kapni akar az nb1es csapatokat is. Par ev meg es magyar foci brutal megerosodik, gyakorlatilag most erik be Orbanek gyumolcse.



Gratulálok a Fradinak a csoportelsőséghez, bár a góljuk full szabálytalan volt :D VAR korában csoda, hogy ezt nem vonták vissza, főleg, hogy egész meccsen szinte végig Monaco felé billent a mérleg játékvezetés terén.



Chief Exorcist



:DDDDD

Parizer forever.



Vicc, hogy a Nyugat milyen gusztustalan módon próbálja aláásni a foci VB-t és Qatar renoméját.
Rohadtul szurkolok, hogy a legjobb foci VB legyen evör, és minden kis nyugati homár nyálcsorgatva nézze a végén a meccseket...



Nincs már mit aláásni azon



Azért az 5500 forintos sör ár még a Nyugatnak is húzós, nem? Kb. ennyi Münchenben is az Oktoberfesten, de ott legalább egy frissen csapolt maß-t kap az ember.



Húzós mindenképp, de most hallottam a rádióban, hogy idén újra megrendezik a bécsi karácsonyi vásárt, és 8 eur lesz egy forralt bor :)))) amikor legutoljára voltam 2 eur volt és szerintem már az is sok egy szaros forralt borért :D

Chief Exorcist



Főleg, ha átszámolod a rendkívül magabiztos és erős forintunkra.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Chief Exorcist



A szurkolóik meg a stadiont takarítják rendszeresen. Nem csak most, már az előző VB-n is.



Japánok nem ennének delfint meg bálnát, akkor tök jó arcok lennének.



Az angolok viszont igazi állatok :DDDDDDD

rwurl=https://imgur.com/wUanUxb

Chief Exorcist



gyalogg galopp végén van a jelenet hogy a rendőrök elviszik a lovagokat.
kár, hogy itt a vallási fanatikusok viszik el a vallási fanatikusokat, pedig a film lényege hogy az állam tudja megrendszabályozni az elmebeteg vallásosakat :)



Csak én érzem úgy, hogy eddig ezen a vb-n a meccsek többsége nagyon színvonaltalan? Vagy pont mindig csak a rosszakat fogom ki? :)

A másik, hogy kiestek a németek... mivel különösebben nem értek a focihoz, de az Eb-t és vb-t szoktam nézni, mindig úgy vagyok vele, hogy ha a magyarok nincsenek kint, akkor svábként automatikusan a németeknek szurkoltam, és akkor ezzel le volt tudva ez a dolog. De tbh most valahogy nem sajnálom, a szerencsétlenek már azt sem tudják mit szenvedjenek a mérkőzés előtt, hogy élő tudják adni a politikai demonstrációjukat, marha szánalmas az egész, joggal figurázza ki őket az internet.

Chief Exorcist



Nincsenek mar nemetek... birodalmi sast is lecsereltek mezukon. Bohoc nemzet.



4 éve is kiestek a csoportkörből. Pedig címvédők voltak



Heh, buzi brazilok



Nagyon poén volt :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!