Jelenlegi hely

Készülő sorozatok, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


A film is az volt. Csak akkoriban még nem tűnt fel annyira, hogy Armand alig várja már, hogy Louis zacsija csattogjon a homlokán. :P



Akkor ez az aspektusa tényleg elment anno mellettem :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nem, pont az a lényeg, hogy a vámpírok nem szexuális vágyat éreznek, nincs is szexualitásuk. Nekik a személyiség a lényeg, az iránt esnek "szerelembe", azért éreznek vágyat, tökmindegy, hogy nő vagy hímnemű fizikailag az egyén. Ezt sokan nem fogták fel és gaynek titulálták a filmben őket, de valójában sose lépték át a határt.


KMZ képe
KMZ

Inkabb ilyen bi romantikus (ha van ilyen szo) aszex cucc ja, zacsi csattogason mar reg tul vannak, vagy ha nem is aszexek akkor nagyon mashogy csinaljak az tuti 🙂
Claudia is szerelemme valt amikor mar elegge erett vampir lett belul, csakugy mint Armand.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



És akkor Lestatról és az édesanyjáról még nem is beszéltünk :-)


KMZ képe
KMZ

Ja valami remlik 😃 baromi reg olvastam.
Amugy a sori egy jo rakas szarnak nez ki sajna.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



mi történt Lestat és az anyja között? :D



A teljes környezetük bunkó volt az anyja és ő kivételével, meg később a haverja. Úgy nőtt fel, hogy ők voltak egymás bizalmasai, mindent egymással osztottak meg. Aztán miután vámpír lett, egy idő után elment az anyjáért és elmagyarázta neki mit tapasztalt mint vámpír, és hogy akarja-e ezt ő is? Akarta. Aztán mint vámpírok, megszűnt egy idő után az anya-fia viszony, és mintha szerelmespár lennének, úgy voltak együtt, a sok új fasza élményt élvezték együtt, persze szex az nem volt mert hát vamp.



Ilyesmi kialakulása sztem vámpír dolog nélkül is elképzelhető. Mindenesetre nekem gyerekkoromban nyomasztó volt kicsit Brad Pittet, Banderast, meg Tom Cruiset látni ahogy így körbeudvarolják egymást, de főleg azért, mert féltem hogy anyámék - akik nem igazán rajongtak azért ha melegséget tolják az ember arcába a filmekben - emiatt le fogják fikázni a filmet, igazából nekem már akkor is átjött, hogy miről szól ez, de mivel a felnőttek se szóltak be rá végül semmit, így valszeg nekik is :D Felnőtt fejjel meg sztem zseniális ahogy ábrázolták ezt a "vámpír vonzalmat", na a trailer alapján ez kurvára nem sikerült a sorozatban...

Nekem a top3 kedvenc filmem között van az Interjú a vámpírral, számomra tökéletes, és ami még fontosabb, hogy hihetetlenül egyedi alkotás. Viszont a könyvet nem olvastam éppen emiatt, szal lehet, hogy a megállapításaim nem felelnek meg a könyvben leírtaknak, én csak a film saját magam által történő értelmezéséről nyilatkozok.
Banyek, meg is nézem este újra :)



jól értem hogy már a vámpírok is a homokeksz mögé bújtatják a biszex szexmániájukat? :))


KMZ képe
KMZ

Ne felejtsuk el Elliot Goldenthal megveszekedett zseni zenejet sem, azt se eri semmi sem utol, nemhogy a latvanyt

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nokedli írta: A teljes környezetük bunkó volt az anyja és ő kivételével, meg később a haverja. Úgy nőtt fel, hogy ők voltak egymás bizalmasai, mindent egymással osztottak meg. Aztán miután vámpír lett, egy idő után elment az anyjáért és elmagyarázta neki mit tapasztalt mint vámpír, és hogy akarja-e ezt ő is? Akarta. Aztán mint vámpírok, megszűnt egy idő után az anya-fia viszony, és mintha szerelmespár lennének, úgy voltak együtt, a sok új fasza élményt élvezték együtt, persze szex az nem volt mert hát vamp.

Ez melyik könyvben van? Felkeltetted az érdeklődésemet.

Mellesleg Lestat az utólag megírt karakterek iskolapéldája. Az interjúban még csak egy bunkó, felszínes gyökér volt, aztán az író később megírta az előzményét, hogy "várjatok már valójában nem is ilyen volt!"

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



mármint a könyvben? A filmben nem volt bunkó felszínes gyökér.



Louis meséjében szörnyeteg volt, aztán utólag valóban másnak lett leírva, mondván hogy Louis sarkított és ferdített.
A Lestat könyv Lestatja viszont eszméletlen! Elképesztően karizmatikus, nagyon rokonszenves figura.



amugy nem akarok kiabranditani senkit, de ha valaki tavolabb jutott konyvekben, akkor bizony anni neni kesobb olyan szinten tultolja a buzulast, hogy en feladtam egy ido utan. pedig a vilag eleg erdekes es az esemenyek is izgik, de a vege fele tenyleg teljesen rakattant a pasi melegpornora. (armand konyve pl mar eleg szornyu, kesobb javul kicsit aztan megint visszagorbul a temahoz)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



"Tolkien világa ráadásul tele van olyan szoros és intenzív férfibarátságokkal, amelyekben ma már nem nehéz akár homoszexuális értelmezést látni."

mindig van lejjebb, amikor a mocskos szemét újságírók még mélyebbre sűllyednek... és gondolom közben röhögve böfög is a diplomás értelmiségi telex újságíró

https://telex.hu/szorakozas/2022/09/01/a-gyuruk-ura-a-hatalom-gyurui-ras...



szerintem pár év múlva azt is hkeksznek tartják majd ha két férfi beszélget.
aztán azt is, ha csak neten csetelnek.
aztán azt is ha 5 méternél közelebb vannak egymáshoz.
és az újságírók böfögve röhögnek majd...



My Brother, My Captain, My King

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



kismalacka hey hay írta: szerintem pár év múlva azt is hkeksznek tartják majd ha két férfi beszélget.
aztán azt is, ha csak neten csetelnek.
aztán azt is ha 5 méternél közelebb vannak egymáshoz.
és az újságírók böfögve röhögnek majd...

Akkor a Warhammeres szpészmariskák is mint fullhomik nem? Adva van egy seregnyi, genetikailag tökéletesített deltás félisteni szuperharcos, akik napi szinten együtt edzenek, meghalnának a másikért és folyamatos jelleggel "brother" -nek szólítják egymást miközben nő ezer fényéves körzetben nincs. :)

Csoda, hogy ezt még eddig senki sem próbálta belemagyarázni. Mondjuk a hivatalos magyarázat szerint a Astartesek aszekszuálisak, mert nincsenek nemi vágyaik, de ugyanez volt igaz Anne Rice vámpírajira is.

Mondjuk a Slaanes által elcsábított mariskák nevében nem nyilatkozok. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



amúgy most én nem azon húztam fel magam hogy mit művel az amazon a gyűrűk urával, hanem hogy már ilyen primitív szinten megy a hkeksz propaganda. és nem, nem a "hkeksz titkos háttérszervezetről beszélek", meg ilyen hülyeségekről. ezek a kis hülye újságírók önként csinálják ezt. kattintásért. még csak nem is a hkeksz vagy bármiféle lbmtqdmgdnfnz védelmében. gyártják a szaftos híreket, hogy jöjjön a kattintás. most épp az emberi barátság az amit átváltoztatnak hkesz-re...
aztán szépen sorban mindent...



nekem van barátnőm. de egyszer megmaszíroztam egy baratom vállát. meg warcraftoztunk is együtt. akkor ez azt jelenti hogy biszex vagyok? vagy esetleg hobbit?

témával kapcsolatban: az a fajta purista vagyok aki a játékokat is mod meg cheat nélkül játssza szinte mindig. tényleg remélem, hogy bukik mert frusztrál amit csinálnak vele. aztán lehet meggondolom magam, megnézem az első részt de nagyot kell gurítaniuk hogy megváltozzon a véleményem.
ha diverz sztorit akarnak miért nem vesznek elő valamit ami eleve olyan vagy készítsenek oridzsinál kontentet mint ez a srác Quinn Howard - The Lie behind the star



naaah, ha igazan szerencses lennel akkor eccercsak MO-n is eljutna a tarsadalom arra a szintre (meg az usaban is) hogy ha valaki homo/fekete/muszlim/whatever akkor a qtyat sem erdekli, mindenki megy a dolga utan, senkit nem zavar/nem erdekel hogy pl a kollegad valamelyik a felsoroltak kozul, max csak az hogy jo arc-e avagy sem.
en ket fekete muszlim sraccal, ket oreg meleg maltai pasival, egy hetero filippinnel es egy hetero maltaival dolgozok egyutt. es nincs konfliktus a kulonbozosegek miatt.

igazabol ez a lenyege az egesz pride felvonulasnak is, ha vegre nem ulnel fel a vadmalacra nyalat frocskolve, hogy "buzik, buzik mindenhol" (valaki betehetne a toystris kepet) hanem nem erdekelne az egesz, akkor ok sem hisztiznenek az elfogadasert. az elfogadas az, hogy leszarod ki micsoda. (bor)szinre, nemre, vallasra es szexualis beallitottsagra fuggetlenul.

SZERK
upsz, most latom h a forumtemahoz nagyon off, sry! menjunk et mashova buzulni Endy pls!:D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



A Rings of Powerrel nem az a baj, hogy identitásukat kereső tündékkel meg hamiskásan éneklő törp asszonyokkal van tele, hanem az a rendkívül gusztustalan és színtisztán piaci logikán alapuló gondolkodásmód, hogy minél szélesebb célcsoportot kell elérni, és - valamiért - minden áron el kell kerülni, hogy az internetes közösségi terekben hemzsegő sok kis önjelölt véleményvezér balos faszkalap lehúzza a produkciót a közönsége előtt.

Nem az elfogadás hirdetése meg az egymás iránti szeretet tisztelete motiválja az Amazont, a Disney-t, a Netflixet meg a többi hasonló woke céget, hanem a színtiszta profitéhség. (A megértés hirdetése meg egyébként is kissé hamiskás olyan lelketlen mega cégektől, mint az Amazon.) Amit egyébként megértek. Piaci szereplőként minél több emberhez kell eljuttatnom a rakás pénzből készült produkciómat, hogy rentábilis legyen. Ez tiszta sor.

A probléma az, hogy ez a fajta szándék gyakran nem párosul művészi igényekkel és tehetséggel. Tehát engem kurvára nem vígasztal az, hogy ha patikamérlegen kimérve megkapok egy rakás etnikumot meg szexuális kisebbséget, ha maga a produkció egy rakás szar.

Természetesen a hétvégén meg fogom nézni az első két részt, de erős a félelmem, hogy egy látványos és igényes kivitelezésű sorozatot fogok kapni, ami viszont olyan blőd és dög unalmas lesz, hogy a többi hat részre már nem lesz igényem.



a valóságban ha 2 nyíltan meleg emberrel találkoztam egész életemben (és speciál egyik se viselkedett úgy, mint ahogy a filmekben előadják őket) + valami részeg meleg angol egyszer megfogta a seggem valami pesti buliban.
A Sandman-ben kb. nem is a szereplők fele, inkább 2/3-a meleg volt vagy biszex. Iszonyatosan felülreprezentálják őket. Los Angelesben se láttam egy darab feltűnő meleget se csak így a városban mászkálva, pedig ott biztos vannak azért sokan. De kurvára nem jön szembe minden utcasarkon, mint ahogy a filmekben ábrázolják.

És én rohadtul nem szeretek meleg faszikat egymásnak udvarolni látni vagy csókolózni vagy egyéb. Sőt, a női szereplőket sem szeretem így látni, mert egyszerűen unalmas és erőltetett. Persze, ki ne nézett volna anno jó kis leszbi pornókat, de az valahogy teljesen más, mint amikor itt Joanna Constantine-ról kiderül, hogy egy nőbe szerelmes...

És igen, lehet mondani, hogy homofób vagyok, pont leszarom. A homofóbia egy büdös nagy kamu kifejezés, amit a libsik találtak ki és töltöttek meg valótlan tartalommal. Nekem ne mondja senki, hogy egy hetero férfi szívesen nézi, ahogy két másik csávó udvarol egymásnak meg smárolnak.
Nem bazmeg, én azt akarom látni, hogy Sly kúrja Sharon Stone-t a zuhany alatt. Aki meg nem, annak van egy rossz hírem.



Ami érdekes, hogy a 444 és a Telex is úgy érezte, hogy rohadt hosszú cikkekben már előre fel kell készítenie, edukálnia kell a közönséget ezzel az egésszel kapcsolatban, gyakorlatilag az Amazon önjelölt "ügyvédeiként" viselkednek.

A másik érdekes, hogy mindkét cikk, de főleg a telexes tele van olyan mondatokkal, hogy "2022-ben nem lehet" ... feketék, nők, lmbtq satöbbi nélkül sorozatot csinálni. Csak nekem az a furcsa, hogy ha valamit "nem lehet", akkor tehát a kreatív szabadság torzul és gyakorlatilag elfogadjuk (sőt éltetjük?) az öncenzúrát? Ez persze nem meglepetés, sőt, ennek a kurzusnak az alapvetése.

Ráadásul valahogy az általad említett üzleti rész sosem jelenik meg szempontként ennél a kurzusnál. Úgy tesznek, mintha a világ legnagyobb részvénytársaságai egyszerűen megértették volna a modern idők hívószavát, és szívükre vették, hogy márpedig fontos az utolsó utáni marginális kisebbség lelkét is megmelengetniük. Közben meg hát nyilvánvaló, hogy ha azzal keresnének több pénzt, hogy a Gyűrűk urában mindenkit kínaivá változtatnak, akkor azt csinálnák.

Chief Exorcist



ha egy LMBTQ-s se nézne mozifilmeket meg sorozatokat az mennyivel vetné vissza Netflix bevételeit? És vajon hány nézőt veszítenek folyamatosan az LMBTQ propaganda miatt?



Még csak nem is feltétlenül erről van szó szerintem, hanem az Attila által említett rohadt hangos kisebbséggel, megmondóemberekkel, akik Twitteren / YouTube-on / újságcikkekben egész egyszerűen elásnak, ha nem állsz be megfelelően a sorba. Szerintem nekik akarnak megfelelni, és nem magának az adott LMBTQ-társadalomnak.

Szerintem ez rohadt káros, és nem hinném hogy a "normális" LMBTQ-emberek többsége kívánt magának ilyen önjelölt vérharcos "képviseletet".

Chief Exorcist



ezt a cancell culturet tüzesvassal kellene kiirtani. Szó szerint.



Cancellálni a cancellt! Az a Ctrl+Z!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



leírtam hogy nem ezzel van bajom, hanem hogy mindent hkeksz-é változtatnak. régen egy csak a szexre volt igaz, azaz minden szexuális töltetet kapott. a kutyaeledelt is szex-el reklámozták. most is ez van, de már nem elég, most már a hkeksz-et kell mindenre ráhúzni. a barátságra is.
újra beidézem neked ezt az okádást:

"Tolkien világa ráadásul tele van olyan szoros és intenzív férfibarátságokkal, amelyekben ma már nem nehéz akár homoszexuális értelmezést látni."

és hogy ne legyen off: amúgy a gyűrűk urára rá lehetne húzni hogy fajok közti szerelem van benne, pl. tünde+ember. na de tudjuk hogy a tünde lényegében tök ugyanaz mint az ember, csak éppen nem öregszik meg és nem halhat meg öregségtől. és ha jól emlékszem, ha egy tünde összeáll egy emberrel, akkor megszűnik az örök élete, tehát súlyos árat fizet érte. ez valahol nemes dolog.
de bakker, "nem nehéz akár homoszexuális értelmezést látni" - idáig sűllyed a világ... és olvasom a hozzászólásokat máshol, SENKI SE AKADT KI EZEN...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!