Jelenlegi hely

Therefore I Am - rövidfilm délelőtti józanodáshoz

Utolsó bejegyzés

Therefore I Am - rövidfilm délelőtti józanodáshoz

Címkék:

Az alábbi rövidfilm egy remek kis időutazós sztori, mely a kvantummechanika 'sok világ értelmezésével', illetve kellemes elektromos zenéjével tűnik ki az átlag időutazós filmek közül. Jó szórakozást!
rwurl=https://vimeo.com/129969087
Szerkesztette: dulakh - 2015 nov 07

Lou képe
Lou
Donator

ez tényleg jó volt. köszi.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



kicsit hosszabbra szamitottam, de amugy zsir volt.

Az ilyen idoutazos filmeknel sohasem vagom hogy miert mindig az utolso pillanatra utaznak vissza, hogy szinte lehetetlen legyen nekik felkeszulni vagy megoldani a problemat. Ahelyett hogy meg gyokereben folytanak meg a kellemetlen szituaciot (pl a csaj gyilkosat vagy mitol halt meg ugye).

Ha meg multiverse-ben gondolkodnak, akkor eleve egyfasz mit csinalnak, csak vesztegetik az idejuket. Vegtelen mennyisegu helyzet lesz ahol eleve nem is esik meg a gyilkossag, es vegtelen mennyiseguben kulonbozokepen, idoben, hal meg, vagy pl meg se szuletik. Azaz a sajat univerzumukban eleve egyfasz mit csinalnak, ami megtortent mar megtortent, max keletkezik egy ujabb sik egy ujabb random esemennyel.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Egynek jó volt, szeretem az ilyen amatör short muvikat, csak valahogy a színészek mindig kizökkentenek a hangulatból. Hiába a profi felszerelés meg beállítás, ha a színészek gyengék =/

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!