Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


olyan mint a trailerje. Ha az bejön, akkor a sori is be fog.



Írtam fentebb, hogy így jobban bejött, hogy saját sorozatot kapott. Meaning az SS ben nem tetszett annyira.
Egyébként magasan a harmadik rész volt a legjobb. Judomaster HATALMAS figura :D



Peacemaker az első rész alapján... Bandido hasonlata jól megállja a helyét a Deadpoollal, körülbelül itt is azt éreztem, hogy sokszor inkább fárasztó, de sokszor valóban vicces. John Cena jó. Az intro tényleg zseniális :)))

Egyelőre az első rész után hasra azért nem estem tőle, de valószínűleg nézni fogom.

Chief Exorcist



the expanse S06
hat ez igy eleg visszas lett -plane hogy kozben kijott az utolso -befejezo- konyv es a soriban elkezdtek felvezetni de kozben elvileg nem lessz tobb. annak meg aki nem olvasta a konyveket kulonosen bosszanto lehet a Laconia vonal (pl az asszonynak szejjel szpojlereztem azzal h elmagyaraztam)
alapjaraton persze meg mindig baromi jo, kulon vicces hogy a sorozat elindulasaval az irok elkezdtek kicsit hozza igazitani a karaktereket a sorozatbeliekhez igy egyre inkabb tokeletes masai a konyvbeli karaktereknek. az uccso reszben az aliens trubute-tol majdnem leestem a szekrol ugy rohogtem.

ShowHide spoiler #valami

baromi gaz hogy nem zartak le, de talan majd 30 ev mulva (a filmben torteno esemenyek utan a sztori ugrik 30 evet) eloveszik egy uccso evadra.:D
az tuti hogy nekem mind a sorozat mind a konyvek felkerultek a best of listamra.

SZERK
LoL!
az a tribute megtobb volt mint amit en eszrevettem:
a teljes ki kicsoda lista a nevekrol a kijelzon

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



már vége is? :O

Remélem az 1. rész után összekapták magukat, mert az óriási visszaesés volt az 5. évad után, mintha hirtelen összeverbuválták volna a bagázst, hogy gyerünk gyorsan forgassuk le rendező meg próbák nélkül a 6. évadot... Nem akartam hinni a szememnek, hogy mekkorát zuhant a színvonal.

Mindenesetre örülök, hogy ez a sorozat létrejött, első három évad mindig nagy kedvencem lesz.



azabaj (reszemrol legalabbis) hogy kb pont asszem a harmadik evadnal elkezdtem olvasni a konyveket es nekem onnantol a ketto tokeletesen eggye olvadt, szal nemtok elfogulatlanul beszelni roluk. pont az ilyen" szinvonal zuhanasokat" nyilvan eszre sem vettem.:)

ez ugyanolyan mint a vicserrel nalam.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



A pálya ördögei

Focis anime 1991-ből (?). Régen adták RTL Klubon talán hétvégén reggelente. Emlékszem, hogy anno gyerekként nagyon érdekelt, de elvétve tudtam elcsípni egy-egy részt. Most a TrollFoci eszembe juttatta egy képpel, rákerestem, kiderült hogy fent van az összes rész szinkronosan youtubeon.

Csak poénból elkezdtem nézni, gondoltam majd kinyomom pár perc után. És legnagyobb megdöbbenésemre teljesen beszívott így felnőtt fejjel is. És ennek legfőbb oka szerintem, hogy nagyon érdekes és jól eltalált karaktereket sikerült alkotnia a készítőknek. Sose gondoltam volna, hogy pont a japánok ilyen jó jellemfejlődést tudnak írni egy-egy szereplőnek.
A másik dolog ami meglepett, hogy mennyire "jólelkű" a sorozat. Nincsenek benne 1 dimenziós gonosz karakterek, a bullyk-ról is kiderül, hogy miért olyanok amilyenek, az ő motivációik, gondolataik is tökéletesen ki vannak dolgozva, integráns részét képezik a cselekménynek, nem csak a főszereplő ellenpólusai.
Rendkívül motiváló és jóra nevelő az egész történet, a párbeszédek. Egymás elfogadásáról, segítéséről szól végig, a sok suttyónak akivel együtt fociztam anno ifiben le kellett volna ezt vetíteni.

Ha lenne gyerekem ezt a rajzfilmet biztos megnézetném vele, mert lehet belőle tanulni. Ráadásul a női karakterek is jelen vannak és hozzátesznek a cselekményhez, ők is jól ki vannak dolgozva, szal még lányokat is érdekelheti, úgyis szerelmesek lesznek Ericbe :D
Nem tom a mai elbaszott gyerekeket mennyire kötheti le ez, de egy próbát szerintem érdemes tenni vele.



Sas lövés!

Chief Exorcist



a sok suttyónak akivel együtt fociztam anno ifiben le kellett volna ezt vetíteni.

miert mi volt?

Parizer forever.



akkoriban nem az értelmiségiek gyerekei voltak túlsúlyban a focicsapatokban... Volt pár iszonyat nagyképű kölyök, akikből aztán persze nem lett semmi :D



aham. hat a focizo gyerekek 99.99%-bol nem lesz semmi, valakinek a kispalyan es a megyei bajnoksagokban is kell bohockodni :)

nekem erdekeset mondott valamelyik nap a gyerek, hogy az uj csapatban jobb fejek a sracok, mint a regiben volt (ket havert kiveve). ami fura, mert hogy ott evekig jatszott. akkor gondolkodtam, hogy nem lehet e az, hogy a fix kezdo onnan mar mind jobb csapatban jatszik, kiveve a fiam meg egy vedot, a tobbiek mind B/C csapatosak voltak es hogy nincs e egy valag irigyseg emogott, meg hogy nyilvan az A kerettel volt jobb viszonyban. (szintre kb. ugyanaz most a ket egyesulet)

Parizer forever.



Boba Fett E04

Nah, ez most egy egészen jó kis rész volt. Még a végén lesz ebből valami értelmezhető a végére, bár azt továbbra is tartom, hogy igazából az SW alapvetően nem működik low conceptként.

Chief Exorcist



Boba 4

Engem idegesít, hogy egy ilyen közlekedésre alkalmatlan "bölénylajhárral" hasít a sivatagban. Ami kb 2km/h tempóra képes... Sajnos nem sokkal jobb mint a mandó ez így nyilvánvalóvá vált a 4-ik részre.



ne bántsd már szegény banthát, olyan cuki volt :(((

Chief Exorcist



Nekem tetszett.

Más: Reservation dogs, Taika Waititi. Első rész. Indián rezervátumban gyerekek túl sok gangstarap klipet néztek vagy valami, és bűnbandának gondolják magukat. Eddigi legnagyobb balhéjuk, hogy elloptak egy furgonnyi csípős chipset...
Eddig nagyon aranyos.



hahh! ez pont ugy hangzik mint a kedvenc shadowrun partim! mindenkepp belenezek, koszi!

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



mint a kedvenc shadowrun partim

Mesélj :-D !
Izé, lehet hogy szerepjátékos topicban vagy privátban kéne, de mesélj :-) Nekem is van több évtizednyi felgyülemlett szerepjátékos hülye sztorim, és mástól is szívesen hallgatom ezeket :-)
Shadowrunban amúgy a legjobb sztorijaink ahoz kötődtek, amikor a roma ork, a narkolepsziás mesterlövész törp, az újraélesztésmániás medvesámán, és a morálisan abszolút nulla dekker biztonsági BT-t alapított Budapesten :-)



Amikor összeül egy visszafogott baráti társaság 10 mécsesezni, majd az első akciónál kiderül, hogy mindegyik vér rasszista és a party elment egy kibaszott nagy hosszú kések éjszakájába?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ezt írtad, és qrvajó volt :-D



lehet hogy szerepjátékos topicban

oda ment egy kicsi, ami most kifert.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Peacemaker 4

Na, ez a rész nagyon unalmasra sikerült. Kár érte.



Peacemaker 4

Én nem tom mit láttál Bandido, de nekem eddig ez a kedvenc részem :D Vigilante minden jelenete gold. Tele volt jó jelenetekkel ezen kívül is az egész epizód.



Basszus most latom h a valosagban Harcourtot James Gun szurja :O



Archive 81 (Netflix)
Három rész után elég vállalhatónak tűnik, nem a hype miatt kezdtem nézni, hane jól hangzott amiket írtak róla. Még nem tudom hova fut ki, de elég érdekes. Picit emlékeztet pár régen olvasott rövid sci-fi történetre, van egy pici "Rosmary gyermeke" áthallása is mert egy fura épület, meg a szektának látszó lakói központi szerepet játszanak benne. Egy film és videószallag restaurátor srácot egy gyanus cég felbérel, hogy egy tűzesetből kimentett videókazetta gyűjteményt állítson helyre, persze mindezt egy elhagyatott épületben egy hegy tetején.



Boba 5

Ezt nem tudom értékelni, merthogy ez nem a boba sorozat egy része volt.



Peacemaker 5

Ez most tényleg gyengébb lett. Kőegyszerű epizód (utolsó 5 percet leszámítva), kezd unalmassá válni most már a sok rock and rollra vergődés, Vigilante se szerepelt sokat. A közös facebook csoport meg nagyon cringe volt.



Bandido írta: Boba 5

Ezt nem tudom értékelni, merthogy ez nem a boba sorozat egy része volt.

Yep. Azért nézem a Bobát, hogy ne a balfasz Mandót kelljen nézni ahogy levágja a saját faszát, erre most visszatér. Mondjuk nem mintha Boba jobb lenne, őt is csak állandóan megverik aztán megy chillelni a bacta tankjába.

A Halo ring jópofa volt, minden más körülbelül értékelhetetlen ebben a részben. Mindkét sorozat eddig olyan, mintha a Star Wars paródiája lenne ezzel a low concept - low budget dologgal.

Chief Exorcist



low budget? de hát a cg-sek sok pénzt keresnek!
XD



ennek az egész Favreau koncepciónak az a lényege, hogy valami óriási nagyfelbontású TV-k előtt veszik fel a jeleneteket és a háttér így kvázi oda van vetítve mögéjük, nem klasszik green screen technológia. Egy fos, mint minden SW a Rúzs Vánon és Rebelsen kívül.



De nem attól szar, hogy virtuális a díszlet, hanem mert faék karaktereket és forgatókönyvet hoztak össze egy nem túl összetett, egydimenziós képregény karakterből.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!