Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Attól még, hogy simpelsz, nem leszel az esetem ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



bayer meg bulvárkeresztény. ugyanaz a szint.



nem szeretem zsotikat. de meg o is merfoldekkel jobb minosegben ir.

Parizer forever.



ezt hiaba szeretned bro :) de latod, a macskas sracok mind hombarok :)))

Parizer forever.



Ez meg hogy jött ide? Még az előző témával kapcsolatban reagáltam.

Deakkormár, megfeszült barom volt a Homonnay is. Ha nem is ugyan az a szint, de értékben azonos kvalitás.




Jól indul az év. Közeli rokon vizsgálaton volt. 200/100 feletti vérnyomással egyből mentőbe rakták. Aztán kórházban diagnosztizálták láb és tüdőödémát. Aztán elkezdtek szívkatéterrel ereket tágítani. Most meg kiderült, hogy a veséi is leálltak. Ma sikerült az orvossal beszélni családnak, mondta hogy ha nem egyezik bele nyaki katéterbe dialízishez akkor nincs sok hátra.
Nemtudom mi a picsa van, nyilván már levolt épülve, de most adja meg a vese magát hogy kezelik vagy ez most hogy? Na mindegy, loszar ez így.



én nem akarok okoskodni, mert csak közvetett információim vannak, de már nem ez az első eset, hogy azt hallom, hogy valakit kórházba vittek rossz állapotban és a veséje hirtelen leállt. Lehet ez tipikus biológiai reakció a szervezet részéről, de lehet a gyógyszerektől is, én nem tom, csak tényleg ez a szitu amit most leírtál olyan ismerősnek hat.

Jobbulást kívánok!



Ez a vese érdekes kérdés. :/
Egy nagyon kedves és elég fiatal ismerősöm hunyt el most hétfőn. Eredetileg a hasnyálmirigye gyulladt be, ezért került kórházba, de aztán leállt a veséje, felhalmozódott a víz a szervezetében, így a szívburokban is, ezért lélegeztetőgépre kellett tenni. Majdnem 6 hetet töltött gépen, közben a veséje újraindult, az állapota hol jobb, hol rosszabb lett, majd a hasnyálmirigye elkezdte feladni a harcot és elhalt egy része. Innen sajnos nem volt visszaút és bár kitartóan harcolt, sajnos nem sikerült.



Gabika írta: nem ismertem a csavot, de iszonyat buta, primitiv agitacio amit folytatott, meg rezsisziszi es bajerzsotika szerelemgyerekenel is rosszabb. rendkivul nivotlan, es kurvara irrital, hogy az EE vezetoi ott hozsannaznak, mintha egy ertekes embert veszitettunk volna el. nem. nem tudom mi a ner sajto legalja (azokert sem lenne kar), de ez a csavo annal is lejjebb volt.

Néztem pár írását anno de rendkívül nívótlan és néphergelő volt az egész. Pl a "ha koronás leszek megyek a Fideszesek közé." A halála előtt meg konkrétan egy fél évig még csak nem is hallottam róla.

Nem volt ő akkora hatalmas megmondóember, mint amilyennek tartotta magát. Az meg hogy a Vezér kinyíratta volna egyenesen közröhej. Ha a magyar titkosszolgálat ilyen könnyen kinyírathatna bárkit akkor tuti nem egy ilyen huszadrangú hangulatkeltőre pazarolnák a kapacitást hanem a komolyabb "nagyhalakra".

De az is hülyeség, hogy most a baloldal mekkora feddhetetlen szellemi óriásnak állítja be a palit, mintha korunk egy kivételes zsenije távozott volna.

Viszont a cicája nagyon aranyos. Remélem jó gazdája lesz majd.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



azért közben kiderült, hogy az olasz ügyészség már büntető eljárás keretében nyomoz...
Ha meg kinyíratták akkor valszeg nem titkosszolgálat ágon csinálták, hanem privátban.



Az igen :(

Bezzeg régen, régen bezzeg. Volt egy pár ismerősöm, akiknek vesegondjuk volt, a többség 10-15 évig is kihúzta úgy, hogy kéthetente/havonta járt dialízisre kórházba.

Rohadt vese!



két hetente/havonta? Akkor ők még a szerencsések. Sokan vannak, akiknek 2 naponta kell! Vagy van már ilyen otthoni dialízis gép éjszakára, amire rákötheted magad, de én az életbe nem merném rábízni magam, meg nem tom, hogy lehet úgy aludni :/
Ez iszonyatos dolog lehet, nekem is elvileg a vese a gyenge pontom, vigyázni kell rá nagyon.



mindenki felül a részvét-vonatra, amiről aztán bármit lehet kiabálni, mert ha valaki beleköt, arra rásüthetik hogy nincs benne részvét...



moken, tobb eve dumalunk itt, neked valojaban a fejed a gyenge pontod :)

Parizer forever.



Olyan jó lenne, ha ebben az elbaxott magyar egészségügyben nem a betegeknek meg a hozzátartozóiknak kellene rájönni, hogy mi baja valakinek... És akkor előadják mindig, hogy jajj a sok interneten képződött hobbi orvos, holott arra nem képesek - valszeg kapacitás hiányában - a rendes orvosok, hogy kibaszott patterneket észrevegyenek, vizsgáljanak. Kb. meg van a saját kis rutinjuk, amivel a leggyorsabban és legegyszerűbben tudnak minél több beteget végigfuttatni a "gyártósoron", és zéró out-of-the-box thinking. Elmennek már ezek a picsába az EMMI-től a főorvosokig mind. Tisztelet a kivételnek.



Azért ez a betegség ritkaságától is függ, nagynéném abban a ritka kórba halt bele, mikor az érfal átengedi a vérből a vízet a többi szövetbe. Szerencsétlent kezelték mindenféle gyógyszerrel, meg azok ellenkezőivel is. Mivel NEM azzal kezelték ami baja volt, nem élte túl. Ellenben a rendszer pitiánerségét mutatja, hogy a boncolási jegyzőkönyve, amit a családja követelet, "véletlenűl" eltűnt. Ez meg egy látlelet a hazai orvosi felelősségvállalásról, meg arról milyen esélye van bárkinek idehaza orvosi műhiba perben.



erről a betegségéről tudnál többet írni? valami hasonlót gyanítok én is, és orvosok ugyanúgy balfaszkodnak, nem is tudják mivel kezelik.



apukad? :(

Parizer forever.



Sokat nem tudok róla írni. Gyakorlatilag olyan mint a "vízmérgezés", a szövetek megdagadnak a túl sok víztől, amitől meg mindenféle bajai lesznek a betegnek.
Neki azzal kezdődött, hogy állandóan szédűlt, meg zsibbadtak a végtagjai, akkor első körben azt találták ki a dokik, hogy "valamitől" víz van a gerinccsatornában, ami nyomja az idegeket, így volt operáció ennek a víznek az eltávolítására. Közben meg elkezdett a vérnyomása hol extrém magas, hol extrém alacsony lenni, az erre adott gyógyszerek pedig nem javították az állapotát hanem rontották. Csak azért tudom mi baja volt, mert egy ritka betegségekről szóló sorozatban egy egész rész egy manusról szólt, akinek ugyan ez volt a baja, csak neki a végén rájöttek mi baja, ezért ő túlélte. Cserében élete végéig szedni kell a gyógyszert ami az érfalat védi.



(Hát ez mondjuk tényleg így, a kivételnek pedig maximális respekt, és ha kivételt találunk, jól tegyük el az elérhetőségét.)



Kurva anyját!

Éjszakát nem mondom, hogy átaludtam. Olyan vagyok, mint a mosott szar. Most is totál befeszülve ülök a gép előtt, de ez majd elmúlik, egyben Help!, ha tudtok valami jó gyakorlatot, vagy ilyesmi.

Kb 10 napja, egyik reggel szerencsétlen mozdulattal nyitottam bukóra az ablakot. (már ez is röhejes) Ekkor a nyakam jobb hátuljától a jobb vállamig valami baromira meghúzódott. Ez napközben nem okozott gondot, de este, alvásnál annál inkább. Napról napra múlt a dolog, és már szinte el is felejtettem, mire most zuhanyzás közben egy semleges mozdulatra megint előjött, de még durvábban.
Az estém második fele úgy telt, hogy csak baromi fájdalmak árán tudtam megmozdulni, de ha nem mozogtam, akkor is képes volt az izom úgy magától megfeszülni, hogy kipattant a szemem a fájdalomtól. Rohadjon meg, aki ezt kitalálta!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Tolj magnéziumot =D lehet nem az a baj, de amúgy se árt.

Chief Exorcist



nyomtál valami keményebb edzést mostanában?



Korral jár... (Nekem egy tüsszentéstől húzódott meg egy bordaközi izmom, jóféle fájdalom volt :D

Amúgy Ingen +1, magnézium. Plusz Lóbalzsam, nekem az csodákat tett.



szerencsére 2 éve senki sem mer tüsszenteni :D



Ez a vicc az egészben, hogy köze nincs az egészhez.

Mindenkinek köszönöm a tippeket!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



valami diclofenac tartalmu gellel kenegesd az izmot, plusz magneb6-ot toljad. labad nem gorcsol?

Parizer forever.



Nem, semmi egyéb bajom. Ja, de ; fáradt vagyok 😑

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Flector kenőcs, pár nap alatt csodát tesz.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!