Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés



rwurl=https://youtu.be/UNgI2sRzr8I

Ezt a trailert direkt csinálták olyanra, mintha a sorozatnak csak a legminimálisabb köze lenne a képregény sztorijához, vagy a sorozatnak csak a legminimálisabb köze lesz a képregény sztorijához?

ibi amentia latet



új star trek sorozat!
http://arstechnica.com/the-multiverse/2015/11/star-trek-will-return-to-t...
http://www.startrek.com/article/new-star-trek-series-premieres-january-2017

...bár sajnos az új kontinuitásban lesz valszleg. Damn you, Jar Jar Adams!



Jó az. Csak legyen igazi Star Trek.
Boldogság van!

Choose your next words with excpetional care!



Új Shannara trailer voltmá? Nagyon durván néz ki.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=rCr3z_sTSNU

Vill du bli ihop med mig?



Troll or Lame? :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Új? Majd' egy hónapos. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Fargo 2x04

A hentes csávó és rém idegesítő (Kirsten Dunst) felesége szál kivételével a többit már kezdem egészen élvezni is. Továbbra sem egy S1 és nem is lesz de most már kezdem élvezni csak a fura hangulata miatt.

Mr. Robot S1

Megvolt. Nem rossz de ahogy irták sokan mások is sok az üresjárat a közepén. A koncepciót ebben a formában nem tudom meddig lehet lovagolni, hogy érdekes maradjon amúgy. Szerintem nem fog ez menni nagyon S2-ben de egy pár rész erejéig benézek majd.

Halt and Catch Fire 1x01 - 1x02

Kedvenc évtizedemben játszódik valamint az alapkoncepció / téma is érdekes számomra (személyi számítógép forradalom első előszele) de egyelőre nem akar igazán magával ragadni a cucc sajna. Pedig a főcím is nagyon baba :) Remélem itt is hamarosan magasabb fokozatba kapcsolnak a dolgok és nem vész kárba a cucc.

rwurl=https://youtu.be/RY8NO8R4AI8

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Érdekes minap filóztam rajta, hogy milyen jó film lehetett VOLNA az Arany iránytűből, ha nem köpnek a levesbe cenzorok, viszont a bukta után senki nem fogja felvállalni. Hát de:
The BBC wants to right Hollywood's 'Golden Compass' wrongs
Remélem eléri vagy meghaladja a Jonathan Strange színvonalát.



Ash vs Evil Dead E01

Jó volt határozottan, de ennél kicsit komolyabban is vehetné azért magát. Az eredeti evil dead-et nem láttam, a remake-et meg talán másfél éve, de nem rémlik, hogy ennyire komolytalan lett volna. Azért egyelőre ez mindenképpen nézős. Ha meg tudom szokni, hogy ez ilyen, akkor szerintem nem lesz vele problémám.


Lou képe
Lou
Donator

nem láttam a remake-et, de az előzetesből ítélve nem volt túl hű az eredetiekhez.
azoknak sztem első résztől kezdve része volt a komolytalanság is
(talán a Within the Woods-ban nem rémlik, hogy lett volna)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Remake nem mérce mivel ez a sorozat az eredeti filmekhez köthető. A remake csak fogta az eredeti alapkoncepcióját részben és abból csinált egy gorefest horrort. Még az eredeti ED sem volt hasonló.

ED1 teljesen komoly horror volt annó. ED2 már humorral fűszerezve , AOD meg már full slapstick.

Szóval ilyen értelemben a humor amit itt látsz teljesen helyén van és valahol az ED2 és AOD szint között mozog jelenleg.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Már az ED1 is tartalmazott komikus elemeket* (mai szemmel meg már az is annak tűnhet, amit nem szántak annak), a második rész, a széria szerintem legjobbja, pedig annak kvázi paródia-remake-je volt. Az AoD meg már tényleg gyógyszerelgurulós volt.

*

ShowHide spoiler #

Sors bona, nihil aliud.



Pedig az első rész nem volt komikusra véve vagy tervezve tudomásom szerint. Az más kérdés, hogy mai szemmel hogyan értékeli az ember mert nyilván nem öregedett meg kimondottan jól plusz mindenki kb kezdő volt a filmnél és ha jól emlékszem egy kvázi főiskolai filmprojektből született meg az egész.

A fás rész szerintem meg kimondottan ötletes volt már az akkori idők fényében is.

Az ED2 eleve azért jött létre (szintén ha emlékezetem nem csal) mert végre volt pénz is és Raimi gondolta megcsinálja úgy a filmet ahogy eredetileg is akarta (jobb minőség, több humor). Így lett abból egy kvázi remake.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



hát nem tudom, én a második részen is majd befostam. igaz lehettem vagy 7 éves amikor láttam először

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én nem tudtam legalább részben humorosnak értékelni, ugyanez ez egy Halloweennél vagy Friday the 13-nál meg sem fordul a fejemben. (A frissebb utódféle Drag Me to Hellnél viszont megint csak igen.) Tény, hogy a kimondottan viccesen öregedő látvány és felerősíti ezt a hatást.

A második és harmadik bekezdést osztom, de azok nem állnak ellentétben a szériáról alkotott véleményemmel, sőt nagyon is egybevágnak azzal, amit írtam. Persze az ED1 komolyságát sem "cáfolják".

Sors bona, nihil aliud.




Látod, mi lett belőle...

Non serviam



:DDD

Azért ez belépett :)



nem lehet elég korán kezdeni :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Itt ajánlotta valaki, és megnéztem a Jonathan Strange és Mr. Norrell-t. Tetszett!



AVED 1x02

Azon gondolkoztam, hogy mi lesz ha minden rész ilyen lesz kb 30 percben és azt hiszem nagyon hamar ki fog fogyni a gőzből a cucc.

Az ütős humort még mindig hiányolom. A gore effektek többnyire jók néhány kivétellel. Viszont ha minden rész kb annyiból fog állni, hogy egy-két deadite-ot nyirunk ki valahol majd pár eröltetett beszólás akkor sajnos hamar ki fog ez fulladni pedig lenne benne potenciál.

Meglássuk hová vezet ez a 10 rész.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Marvel's Jessica Jones - Official Trailer 2
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=s3UYWK2jeX0
Na, ez már igen!

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Ash vs Evil Dead S02

Jó ez rákaptam, bár meglepődtem, hogy csak szűk fél órás volt a rész. Azért igaza van Freak-nek, ezen azért illene majd csavarni lassan, mert a 10. részre ez már lehet kevés lesz.



Fargo 2x05

Nem tudom mi történt de az elmúlt 2-3 rész alatt valahogy megkedveltem ezt az évadot is. Ahogy többször írtam is más kaliberű és hangulatú lett mint az első évad és leszámítva pár dolgot (Malvo kaliberű karakter hiánya, hentes mellékszál érdektelensége) frankón halad az évad ha azt vesszük, hogy még csak most vagyunk a felénél és azért már most eléggé keményen beindultak a dolgok.

Halt and Catch Fire 1x03 - 1x07

Itt is hasonlóan alakulnak az érzéseim bár azért elmarad a Fargo javulási színvonaltól. Itt talán a legnagyobb problémám még mindig az, hogy túl sok rész túl hasonló nekem tartalmilag. Karakterek meg fejlödgetnek ugyan de némelyik csiga lassúsággal. Gordon karaktere pl kimondottan idegesítő és antipatikus ezen a ponton pedig nem hiszem, hogy teljesen ez lenne a cél vele itt. Cameron is kurvára egysíkú és felpofozandó H.P. Joe karaktere az ami lényegében számomra érdekessé teszi a sorozatot. Azért, ahogy írtam összkép kezd egyre jobban kibontakozni itt is szóval remélem a javuló tendencia marad és csak magasabb fokozatba kapcsol.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Arrow-t valaki nézi még?
A 4x01-02-t megnéztem, de azóta nem nagyon tudtam rávenni magam, hogy folytassam...



Harmadik közepe felé felejtettem el folytatni. (Csak a szigetes részek voltak érdekes.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Én az első szezon második részénél leragadtam :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nézem, de minek?

Nagyon full retard lett ez már.



Flash is az, bár abból csak 1 részt néztem meg S02-ből. Közhely és klisé halmaz, a párbeszédek 90%-a meg önostorozás meg mártírkodás.
Ez a Jessica Jones viszont nem néz ki rossznak, csak a szereplő csaj picit fura.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!