Jelenlegi hely

Forma-1

Utolsó bejegyzés


Bevallom, nem követem az F1-et mióta nincs Schumacher, nagyjából az egyetlen kontaktom a sporttal, hogy valamelyik cég, leginkább az Emirates meghív minden évben a Hungaroringre, a boxutca fölötti Paddock Clubba, ahol legalább van korlátlan ingyen pia és kaja, meg egy rakás politikus és pornós csaj, majd a végén hazamegyek úgy, hogy a mezőny háromnegyedéről fogalmam nincs ki, és megjegyzem, hogy az autóknak még mindig szar hangja van.

De most a különleges helyzetre való tekintettel elkezdtem elolvasni a Telex összefoglalóját, és rögtön az elején ez:

"Hamilton a rajtnál azonnal megelőzte Verstappent, aki alig pár kanyarral később egy merész előzési kísérlettel megpróbálta visszavenni a vezetést. Hiába került azonban Hamilton elé, vissza kellett adnia a pozíciót, mert nem hagyott neki elég helyet a manőver közben."

Tényleg fogalmam nincs mik mostanában az aktuális szabályok, az úgy nagyjából megvan, hogy milyen brutálisan túlszabályzott lett az utóbbi években, de hogy izé..... előzni amúgy még szabad? :DDDDDDDDDD

Chief Exorcist



Elolvastam még néhány cikket, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek :o

Chief Exorcist



Na Verstappen csak visszakapta a sok balszerencsét és a Silverstone, Hungaroringi nullázást (amit Hamiltonnak és Bottasnak köszönhet, ezek nélkül már meg lett volna a VB). Hamilton idén már úszott meg teljes nullázást, pont mázlis piros zászló miatt (alusityak: amit ráadásul Bottas+Russell okozott).



#troll Ha angol vagy és színesbőrű, akkor kb bármit szabad, egyébként meg így jártál...



A karma működik azt hiszem.

Hamilton most törlesztette az adósságát, amit 2008-ban Glock utolsó pillanatos megelőzésével folyósítottak neki.

De ettől függetlenül is, ha nincs Baku, Silverstone vagy épp Magyarország, akkor Verstappen már versenyekkel ezelőtt bajnok lett volna. Úgy gondolom, hogy a Red Bullnak is kijárt egy kurva nagy mázli az évad végére, ami szerencsére a legjobb pillanatban jött.



Milyen karma??? FIA dontotte el a veget, semmilyen karma nem volt itt. 2008ban teljesen onjogan lett vilagbajnok hiszen megelozte oberobol a tobbieket mert cserelt esogumira. 2007ben viszont az a nyomorek Raikonnen valoban erdemtelenul lett bajnok, akkor Lewisnak kellett volna nyerni, viszont karma elvette tole. Szanalmas Ferrarinak azota se jott ossze semmi, Raikonnen meg senkikent vonulhat vissza pialni egezs nap.



Ha neked erre nincs kiírva, hogy karma, akkor elég elvakult lehetsz :)

A lekörözött autók nem vehetik vissza a helyüket SC alatt? Miről beszélsz bébi? Hallottál már ilyet 20+ év alatt? Én nem. Ott billent a merci felé megint kurva keményen az FIA (as usual), de aztán végül elengedték őket (kurva későn és vitatható módon).
Nem a FIA döntötte el, hanem a balfasz Mercedes, aki 2 alkalmat is kihagyott arra, hogy lecserélje hamci kerekeit és így 45 körös kemény gumikkal kellett küzdenie a friss lágyakkal. Ennyi.

Ja, és azt még nem is mondtam, hogy Perez a nap hőse számomra. Az a védekezés, holy shit, zseniálisan csinálta a lerongyolt lágyakon.



Mirol beszelsz? Legalabb te ne legyel mar ennyire elvakult! A lekorozottek nem vehettek vissza a koruket, csak a Hamilton mogottiek, akik raadasul fel se ertek. Ilyen a vilagon nincs, teljesen ellentetes a szabalykonyvvel, egyertelmu h szandekosan Hamiltont szivattak ezzel, hiszen az SC mogott ertek volna be normal esetben. Egy bohozat h 54 korig vezet aztan piros zaszlo vagy safety car finish helyett hagyjak rengedni friss gumikon egy utolso korre.
Higy cserelt volna kereket??? Akkor Verstappent hagyjak kint es megelozi a palyan, es akkor meg azt sirjak ki h ne legyen ujrainditas. Fogalmatlan vagy te is ugy latszik.



Ki is az elvakult? Ezen a futamon jobb volt Hamilton? Igen. De a VB nem egyenlő az utolsó futammal. Hamilton csak és kizárólag azért volt még versenyben, mert Verstappen 2-szer nullázott Mercedes pilótak miatt, és Hamilton legalább kétszer úszott meg saját hibás nullázást, úgy hogy Verstappen is kiesett (defekt) vagy jött egy jól időzített piros zászló. Csak a szerencse faktor miatt volt még nyitott a VB. Ha csak a két pilótán múlik, már rég eldőlt volna ez.

Az meg a világ vicce lett volna, ha még most is bevédik Hamiltont a lekörözött autók otthagyásával. Volt egy SC, amit az RB jó reagált le, meg kellett adni az esélyt a versenyzésre.

A Merci óvás se jött be, talán jobban ismerik arrafelé a szabálykönyvet.



jah, azért mennek sportdöntőbíróságra valszeg... Bár lehet az amcsik beígérnek fűt fát, hogy ne tegyék és majd valahogy kompenzálják őket. Látszódott már múltkor is a Ferraris csalás kapcsán, hogy inkább elsimítják sunyiban a dolgokat...



Nem, azért mennek oda, mert a Merci két dolgot nem tudott tegnap: nyerni és veszíteni. Szerintem csak magukból csinálnak bohócot újra. Azokat az idei eseteket, amik nekik mákosan jöttek ki egyszer sem óvták meg.



szerinted, ha olyan szabályt alkalmaznak, ami nincs benne sőt ellentétes a szabálykönyvvel és ezzel kizárólag 1etlen versenyzőt sújtanak a futamon, az hol igazságos és védhető dolog? Hogy tudtok ti egyáltalán így örülni a győzelemnek, amikor Hamilton fair and square szétalázta a kis bohócot utóbbi futamokon, és most is. Erre a FIA megnyerette vele utolsó körben ordas nagy csalással. Csak gratulálni tudok az ilyen emberek igazságérzetéhez, ezért tart itt a világ.



De Moken, előtte meg 16 futamon Hamilton-t alázták szét... vagy az utolsó négy futam többet ér, mint a többi? És megint finoman ignorálod azt az apróságot, hogy Hamilton csak a szerencse faktor miatt volt még egyáltalán versenyben. Önerőből, már futamokkal ezelőtt Verstappan lett volna a VB és Hamilton kb 80-100 pont hátránnyal érkezik az utolsó futamra. Az hol igazságos, hogy így is ő nyerjen?



tökmindegy mi volt évközben. Az utolsó futamon tiszta lappal indult mindenki, itt volt a lehetőség eldönteni, amit végül az FIA, az irányítóteremben tett meg, nem a versenyzők a pályán. Ilyen ad hoc személyre szabott szabálymódosítás a világon nincs. De a múltkor is bohózat volt, amikor elkezdtek alkudozni a csapatokkal a rádióban. Egész F1 bohózat lett, többet az életben nem nézek egy futamot se, amíg ez a nyomorult banda vezeti.



Moken írta: Egész F1 bohózat lett

Na, ebben totál egyetértünk. :D Masi-t ki kéne rúgni páros lábbal a picsába. De ehelyett Jeddah után még dícséretet is kapott. WTF? A másik témát meg szerintem engedjük el, maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet.



Azért jó a Red Bull - Ferrari harc, mert bármelyik is győz, én örülök :)
rwurl=https://imgur.com/a/20wcII9



A bizonyítottan csaló Ferrari és a "mindenki tudja, hogy mi történt" csaló Red Bull... Meg se lepődök, hogy nekik drukkoltok ;)
De jó, hogy nem nézem már ezt a fost. Hamilton elbaszta, hogy visszajött erre a szezonra, be kellett volna mutatni az egész FIA-nak, elküldeni mindenkit a picsába még utoljára, és szépen visszavonulni.



🤣🤣🤣
Hát, már most is pont olyan, mintha visszavonult volna. Ott volt egyáltalán a pályán?



Véletlenül 10-ediknek bejött (13-ból).



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



kimész külföldre mindenhol alapból ennyibe kerülnek ezek a dolgok. Ez csak magyarnak durva, de a hungaroring sose a magyarokról szólt...



Jah, vinni kell kaját, piát. Vagy a VIP-be járni mint én, ott ingyen van :D

Chief Exorcist



Majd szólok, hiba küldd a jegyet jövőre.
Idén ki akartam menni a kölyökkel, de baszki január végén már csak szakadék szar helyek voltak elérhetőek :(



Most erre nem mernék mérget venni, de szerintem a Paddock Clubbos belépővel lehet +1 főt vinni... majd előadjuk hogy homik vagyunk :))

De idén én se kaptam, elég random :(

Chief Exorcist



InGen írta: Most erre nem mernék mérget venni, de szerintem a Paddock Clubbos belépővel lehet +1 főt vinni... majd előadjuk hogy homik vagyunk :))

De idén én se kaptam, elég random :(

:D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Simán megpuszilgatlak a nagyközönség előtt.



Az autóm szervizben, így az imént egy csere-Suzukival "nyomtam le" Charles Leclerc Ferrariját az Andrássy úton :D
Nagyon benne volt a mérnökével a témában, de a lámpánál kedvesen visszaintegetett nekem és a lányomnak <3



:O :O :O



Tavaly azt kapta a kölyök szülinapjára, hogy idén a helyszínen nézzük a versenyt. Ma lesz boxutca séta, aztán holnaptól rendes program <3



Grat, biztos jó lesz! Gondolom nem először vagy, úgyhogy tudod h a gyereknek ajánlott lehet fülvédő. Sok felnőttön is látok mindig, amit nem értek, mert nekem az a bajom, hogy habár a V6-éra kezdeti időszakához képest jóval hangosabbak az autók, még mindig nem elég hangosak.

Még pár éve tök jó volt, hogy az időmérő után jött a GP2-es futam, amik még rendes szívó V8-asok voltak, szóval azt így bónuszként megnéztem, azok baszott jól szóltak. De azóta már azok is turbós V6-osok :/

Chief Exorcist

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!