Xbox

Utolsó bejegyzés


Elméletben igen. Szerintem ott az lesz a kérdés, hogy mi ad jobb eredményt, adott esetben a temporal reconstruction minimum felbontásának lejjebb vitele, vagy a felskálázott képre még ráengedni az FSR-t.

Az ideális megoldás valójában egy DLSS-féle gépi tanulásos megoldás lenne, és ha jól emlékszem az MS épített is be erre hardvert az XS GPU-kba, és a DirectML-en keresztül fogják megvalósítani.

Ezzel együtt persze nem rossz egy extra lehetőség, mint az FSR, főleg hogy a tapasztalatok szerint egy délelőtt alatt beépíthető a meglevő futószalagba.

Szerk: megvan az MS slide-ja erről:

https://images.anandtech.com/doci/15994/202008180228381.jpg

Chief Exorcist



Új Xboxokból mekkora a hiány itthon?

Csak mert most délután láttam SX és SS-ből is kettőt dekkolni a csömöri Auchanban, ha valakinek kéne esetleg.

Chief Exorcist



kellene a jobbik. megveszed, elkuldod? :)

Parizer forever.



Kűgyé zsét oszt intézem :D

Chief Exorcist


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

SS-böl nincs hiány, SX eddig többnyire volt, csak rátettek a boltok egy kis hasznot. Az Alza listaáron adta eddig is, de az az SX-re kellett várni egy-két hetet, amúgy végig bárki hozzájuthatott, ha tényleg kellett neki.

Ahogy nézem, az Auchan is tesz rá extraprofitot, szóval ha 200k-ért nem adnak hozzá még egy kontrollert, inkább elörendelném az Alzától (185k a sima, 200k a két kontrolleres), eddig se kellett sokat várni. (És már csak elvböl se támogatnám a nyerészkedést, ha más tisztességes áron adja.)

De egyre több a még olcsóbb alig használt példány is. SS-böl is, az szerintem boltból nem is éri meg, az SX sokkal jobb, használtban meg 80k alá beesik az ára, ha valaki valóban spórolni akar. Persze 1080p-re jó az, de fps-ben is van különbség, nincs lemezmeghajtó, az SSD meg kicsi. Ha meg bövítené az ember, akkor helyböl SX, abban nagyobb van. Persze a mai hardverárak mellett egyik sem rossz ajánlat.

Sors bona, nihil aliud.



Az árát nem is néztem, de akkor ezek szerint relatíve könnyen hozzáférhető. Gáborunk akkor meg tudja oldani Szögeden. :D

Gabi, zsét ettől még küldhetsz, megígérem hogy sörbe fektetem!

Chief Exorcist


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én cak online néztem, és ott nem írnak hozzá második kontrollert. Hogy a boltban lehet- valami eltérés, vagy csak információszegények online, azt én nem tudom kizárni, de nekem ugyanannak a lehúzásnak tünik, amit a Media Markt csinált. Mindenesetre véletlenül sem olyan nehéz szerezni, mint PS5-öt. Mondjuk, tudtam volna már azt is leakasztani, csak luxus lenne XSX és PC mellé, annyi idejük csak munkanélkülieknek van.

Sors bona, nihil aliud.



Persze, simán elhiszem én is, hogy lehúzós az Auchan, csak elfelejtettem megnézni az árat (vagy talán nem is volt kint, azért nem akadt meg rajta a szemem?).

Zoo írta: Mondjuk, tudtam volna már azt is leakasztani, csak luxus lenne XSX és PC mellé, annyi idejük csak munkanélkülieknek van.

Tbh, így is csodálkozok, hogy sokatok mennyit játszik itt :) én a Last of Us 2-t kezdtem el (végre) kábé egy hónapja, de sejtésem szerint még a felénél se járhatok :))

Chief Exorcist


Lou képe
Lou
Donator

Örülök, hogy nem csak nekem tartott ennyi ideig végigvinni :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Azt írja, az általam nézett ár online rendelés esetén érvényes, szóval lehet még trükk a tarsolyukban :) Mindenesetre a többi azonnal szállító üzlet még többet tesz rá.

A játékmennyiségem nekem meglehetösen változó (nagyrészt co-op), de többször érzem soknak, mint kevésnek. Nyilván valami helyett játszik az ember, ha van élete. Ettöl még jól tud esni, de egyedül nem mindig jutok el játékindításig egy-egy héten.

Sors bona, nihil aliud.



gyengek vagytok :) tobb het utan bekapcsoltam az x-et, letoltottem a gamepassban az egyetnel xbox one-s 4x gamet (nem jut eszembe a neve, orion utanzat), 15p a tutorialbol azota egy hete megint nem kapcsoltam be :)

Parizer forever.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Microsoft’s Xbox backward compatibility program returns with 76 new games

Microsoft adds FPS Boost to 37 more games on Xbox Series X / S

Ez nem gyenge! A Red Dead Revolvert meg is veszem lassan, a Redemptionre a múltkori akcióban lecsaptam. Mindkettő megvan PS3-ra, csak minek?

Sors bona, nihil aliud.



https://museum.xbox.com/

Ha esetleg még nem láttátok, jópofa interaktív böngészőből "játszható" múzem az Xbox történetéről, benne a balul elsült dolgokkal is (pl. a nem sikerült Nintendo-felvásárlás).

A saját profilotokról is mutat mindenféle érdekes statot, ha bementek arra a részre.

Chief Exorcist



Persze, hogy a múzeumban rögtön ott virít a Halo. Talán pont azért nem lopta be soha a szívembe magát a konzol, mert ez az elkúrt cím a signature játéka :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



+1, sose értettem miért olyan nagy szám. Monoton, unalmas játékok, egyiket se tudtam végigvinni,mert eluntam. Még a remastereket sem PC-n.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Furák vagytok :D

Szerintem meg a Halo 3 a legjobb FPS evör. Osztott képernyős coopban kevés szebb emlékem van annál. Coopban próbáltátok?

Az új Halo Infinite multija meg egyszerűen mennyei. Végre egy klasszikus arena shooter a sok battle royale, meg hero shooter meg CoD után.

(bírom amúgy a CoD-ot is, nem azért mondom, csak a Battlefielddel lehet kikergetni a világból, na azt meg én nem fogom megerteni soha)

Chief Exorcist



H1-2-t anno split-screenbe toltuk még orig Xboxon, de a sok egyforma és ures epulet, sivar kidolgozottsag miatt hagytuk a francba, inkább a BLACK-et toltam, mert azt viszont imádtam, nekem örök klasszikus.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ahhh a Black de jó volt! Én PS2-n nyomtam, de emlékszem hogy vadállatul nézett ki.

Chief Exorcist



Én egy rendes új Burnoutot szeretnék ütős soundtrackkel, de ha vmelyik régit remasterelik még az is ok. És nem a hulladék paradise-ra gondolok.



+1 erre is.

Nem is értem miért a paradise lett a legnépszerűbb, egy szar volt, sok üresjárattal, ami egy akcio-versenynek nem áll jól.
Ellenben egy Revenge szerű allatkodast elfogadnek szivesen (kereszteződés káosz "verseny"? legjobb )
Viszont ha jól tudom, már nincs Criterion és a jogok meg az EA-nel vannak... Good luck with that.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Hatalmas +1, habár szerintem a Burnout 3 még jobb volt, mint a Revenge. A Paradise-t nem tudom hova tenni a mai napig....

Criterion még történetesen van, csak beállították tizenkeddik csicska stúdiónak a Battlefieldre, meg talán Need for Speedet fognak még valamikor csinálni, mintha az bárkinek is hiányozna :D

Chief Exorcist



Criterion van még, a BF játékokba segítenek be. Amúgy az eredeti fejlesztők már rég leléptek és indiként elhozták a Danger zone 1-2őt, és a Dangerous Drivingot. Egyik játék se váltja meg a világot, de Burnout hiánypotlónak nem rosszak.



Burnout 3: Takedown a legjobb. A paradise egy rossz vicc ahhoz képest.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Online co-opban jó volt együtt szidni a baromságait. De legalább szép se volt.

Azért a Bungie tudod újítani és érdekes dolgokat beledobálni, de sajnos fájdalmasakat is. Ironikus valahol, hogy nélkülük lett jó grafikás és élvezhető a játék a negyedik résszel, de cserébe lőttek az innovációnak. A széria meg tipikusan az, amelyiknek könnyű gyűlölni a látványvilágát.

A Burnoutokat én is sajnálom, hogy nincsenek BC-ben, mindig vonzottak, de a Pardise nekem se jött be. A Hot Pursuit viszont jó volt a Criteriontól, jót tett neki, hogy csak opció az utakon kószálás, de túl sok volt nekem az időhúzó sallang, a filmes bejátszások verseny közben, na meg a driftmánia.

Sors bona, nihil aliud.



Nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan mi, de van valami különleges a Bungie játékaiban, valami olyan pure játékélmény, amit sehol máshol nem kapok meg FPS-ben. És ugyanez megvolt a Destinyben is, minden hülyeségével együtt.

Idegesít, hogy nem tudok pontosan rátapintani arra, hogy mi az (vagy miknek az összessége), és ennek okán le se tudom írni.

De az biztos, hogy a 343 eddig nem tudta reprodukálni.

Chief Exorcist


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A Myth: The Fallen Lords frankó volt tőlük, sőt látványra is ütős ;) A Destiny gunplayre és grafikára is újra rendben volt, de az MMO-s jelleg számomra antijátékélményt adott. Shadow Warrior vagy Doom inkább, de a Wolfenstein: The New Order is okés FPS volt.

A Gearseket inkább megtanultam kedvelni idővel, a co-op mmellett a feszesség nagy erény az erőltetett loothegyes, "RPG-elemes" homokozó lövöldék korában.

Sors bona, nihil aliud.



Nincs azzal gond, ha nem tudod leírni, elvégre nem ezzel foglalkozol.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mondjuk, tényleg nehéz feladat elhitetni, hogy valaki élvezi a Halókat, tudtommal még soha senkinek sem sikerült. Persze propagandarivjúkat olvastam már róluk, de InGentől ilyesmit nem várnánk el.

Sors bona, nihil aliud.



Némi doritossal, meg energiaitallal felitatva szerintem bármi élvezhető. Én a mai napig hiszem - mennyire hiányzik innét mgsfan! - hogy a HALO ŰROPERA élvezetéhez minimum az kell, hogy mondjuk megvedd az első konzolod, ami történetesen xbox, és rácuppanj bármire, ami csak arra kapható. Szerencsére ez tévedés, nem látni ilyen mintát most mondjuk a ps5 és bármilyen lagymatag szar kapcsán, amit csak arra jelenetetek meg.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Egy játékdesigner kéne hozzá. Én elmondanám, hogy mit érzek, ő meg levezetné, hogy ez milyen mechanizmusokból meg apróságokból áll össze olyanná, ami miatt számomra utánozhatatlanná teszi. Mert felszínesen el lehet mondani persze, hogy mitől jó, de az úgy érzem nem tesz igazságot a dologban, meg az azt jelentené, hogy könnyen másolható, de mégsem sikerült se 343-nak se másnak ilyet csinálnia.

Chief Exorcist

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!