Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Mivel áttétes a rák, így nem kizárható hogy nem fognak rögtön a tumorok megjelenni az új májon is, nyilván a transzplant lista elejére sem fog felkerülni egy már alapból rákos ember "fölöslegesen"

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ehh. Kibaszott idióták.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Minek töröltél? Félsz, hogy meglátják? :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nope. Csak szavakkal nem tudom eléggé leírni ezt a céges faszkodást. Egy-két jelző pedig inkább megfelel a célnak.:)

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



https://www.facebook.com/MythBusters/videos/10153307364048224/

Véget ér a Mythbusters, a januári az uccsó évad.

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(top voted comment: " I reject your reality and substitute my own -_-")


Tno képe
Tno

Fákjú, három hete volt 75% sale-en a Crusader Kings 2 a Steamen.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nagyon gyakran akciózzák, és nemsoká megint vásár lesz.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Közteres vagy? Akkor neked is a kurva anyádat.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Megbüntettek valamivel, vagy csak simán suttyóság forog fenn? :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



24 órán belül kétszer, két teljesen különböző időben és helyen, mindkétszer enyhén megkérdőjelezhetően:
- tegnap este (23.) 9 után (!) a Kolosy térnél, a parkoló övezetben, mert hogy felálltam a járda szélére (környéken parkolni egyébként sehol nem lehet, mert ugye fonódó villamost építenek, ez meg egy kis utcában volt) fél órára = 10k
- megálltam ma délután háromkor az Aqua előtt (Dohány utca), mert hogy kihozunk és berakunk 5 perc múlva egy "55-s TV-t. Gyalogátkelőhely előtt egyből, vagyis ugye 5 méteren belül. 2 perce se vagyunk bent, megjelenik 3 kis önkormányzati kommandós, megállnak a másik oldalon ugyan így (a tilosban, mint én), és már futnak, fotóznak, nagy fogás van. Megyek ki, mondom nekik hogy TV-t fogunk kihozni. Hogy személyi meg jogosítvány. Vetítés, előadta magát a három kis krampó, látszott, hogy frissen idomított kis droidok (egyik se volt 30, tiszta vicc volt az egész). Az egyik mondta, hogy ha babakocsi, akkor nem látják és meghal és elismerem-e, a másik meg rendőrnek is képzelte magát, egyből mondta, hogy felálltam a járdaszélére. Ekkor rámutattam, hogy az utcában végig így kell állni, ott a fefestés.
Máris magyarázta, hogy ismerem-e a kreszt, mert szabálytalanul használtam a 'vészvillogót'. Mondtam neki, hogy elakadásjelzőnek hívják. Ekkor még beszélgettünk arról, írhatok-e X-el alá, és akkor csekk és most szüntessem meg a fennforgást.
Kérdeztem, hogy miért, újra megbüntetsz? Akkor elmentek = 25k

Lassan egyértelmű elhatározásra jutok, hogy állami vagyont fogok rongálni.

// Amikor pár éve elvitték a kocsimat Budaörsre a reptér mögé, mert 'jöhetett volna a földalatti pótló is' (bár kétlem, hogy jött*) és este 9-kor távolsági busszal mentem ki érte, majd kilométereket sétáltam vmi elbaszott gyártelepen - nos, az alapozta meg ezt a románcot.

*A kerékbilincsekért nem haragudtam nagyon, feszegettem én is a határokat, meg aki leszedte, az mindig jó arc volt. Már megismert, meg is beszéltük, hogy amíg havonta egyet kapok, sokkal olcsóbb, mint a parkolási díj ;)
Mondta, hogy ő azért dolgozik este, mert akkor már csak leszedni kell. Azt is tőle tudom, hogy a BKK-sok a térfigyelő kamerákon nézték, ki áll meg a rakodási területen (ami a 4-6os pótlójának megállója is, már ha éppen pótolni kell) és hívtak rá mindenkit. Vagyis a kerékbilincses közteres meg az önkormányzati elvivős (a katasztrófavédelem üresjáratban kölcsönzött járművével, erről még hír is volt az indexen ;) ) versenyeztek, ki ér oda előbb és nem ám csak úgy járőrbe, hanem orbitális pályáról!

Szóval az van, hogy végül is tökmind1, útban van-e a kocsid, isten szeme mindent lát és fizess.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ha itt lenne Grifter, "kapnád az ívet" ezért a hozzászólásért.



Well.... f*ck. o.O



ezt a kerekbilincs temat nem ertem, 1-2 db leszedesenek arabol kijon a makita mobilflex...

Parizer forever.



Azt ugye tudod hogy kerékbilincs felrakásával a rendszerbe is bekerülsz és ha nem fizeted ki a bírságot akkor előállítanak? Plusz azt is tudják hogyha leveszed hisz két nap múlva mennek érte trailerrel.

@Sleepy

Még jó hogy most nem parkolási társaságokról volt szó...



Igen, tudom. Attól még eszembe juthatott, és témába vág :P

Well.... f*ck. o.O



nem tudok semmirol, mikor en odaertem se bilincs, se papir nem vo't
gonosz csunya emberek elloptak

Parizer forever.



Attól meg a rendszámot felírták s üzembentartót lekérték, fénykép is készült.



A kerékbilincsben mi a logika? Ha rossz helyen áll, ez a módszer nem szünteti meg (pl. tűzoltó nem fér el / nem tud befordulni). Ergo nettó pénzleszívás a cél, mert a bilincs azt igazolja, hogy valójában senkit nem zavar, ha ott állsz. Ha meg gáz akkor nem bilincs kell, hanem elvontatás (pl. Ausztria).
Az egyértelmű, hogy a térfigyelőt 90% pénzbeszedésre használják, na de csak a kényelmesebb módokban. Autónál hamar odanő egy cetlis a semmiből, majd ugyanolyan gyorsan eltűnik (tapasztalt jelenség), de ha parasztok rongálnak/szemetelnek, sehol senki...

+
A legjobb kombó a költözés szokott lenni olyan helyen ahol pl szartak az ott lakókra és utólag úgy alakították át az út menti részt, hogy senki ne parkolhasson arrafelé (persze a szemetes eldöcöghet és még mellett is van egy plusz sáv. Ha te költözöl akkor ott kattognak a közteresek, meg a zsernyákok. (A taxisokat is szívatják rendesen - utas fel/ki.)
Tőlünk nyugatra van útvonal engedély és szépen leparkol a teherautó, kirakja maga mögött a táblát, aztán lehet szépen kikerülni.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



A kerékbilincsben mi a logika?

Ugyanaz, mint sok másban is: Szopjon mindenki!



Kérlek fejtsd ki.

Veralafutas: A 'tilosban parkolót odabilincselni', hogy legalább egy órát még tilosban legyen (amíg jönnek leszedni), DE akkor azonnal szüntesd meg - sztem ez így önmagában mindent elárul.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Úgy általában itt az RW-n visszafogottabbnak vagy bénábbnak tűnsz, mint a HW-s Grifter (nem mintha ő annyira hiányozna).
A "régi" Grifter egy ilyen hozzászólásra olyanokat írt volna, hogy:

Veszel egy 55"-os TV-t, de vagy annyira fillérbaszó, hogy nem kérsz házhozszállítást.

Meg hogy:

Mintha meglepődnél, hogy csak a lehúzás megy a szerv részéről, aztán megemlíted, milyen régre nyúlik vissza a kapcsolatotok.

Illetve:

Ha tilosban állsz, számíts rá, hogy megbasznak.

Szerintem az én sztorim jobb, amikor olyan helyen büntettek meg 2x, ahol szabad megállni, és a második büntit még azelőtt kaptam, mielőtt az elsőről kijött volna az értesítés. Persze fellebbeztem 2x, elfogadták. Az elsőnél még volt indoklás, miszerint az intézkedő rendőr az elhaladó villamostól nem látta a keresztutcát... Aztán kb. 6-8 telefon és 1 év kellett, mire mindkét illetéket visszautalták. De biztos vagyok benne, hogy az akkor ott parkolók nagy része nem szarakodott fellebbezéssel.



Ha már hatósági faszság, most megkötöttem onlány a biztosítást, mert anélkül egyébként sem adják ki az új ótó rendszámát. Erre a biztosítási díj kalkulátor kapásból felszámol nekem 11.000 Ft plusz költséget arra, hogy a kocsi nem a vétel első napjától lett biztosítva otthon - mert az ugye milyen thug life dolog..........

Na mos 1: A németeknél nem kapom meg az ideiglenes rendszámot, ha nem fizetem ki rá az érvényességi idő biztosítási díját is, tehát amíg közlekedhet, biztosítás is van rá.

2: Ha tréleren hoztam volna be, értelemszerűen nem is mehetne az utcán - rendszám híján - amíg az okmányok és a biztosítás nincsen rendben. (a németeknél nem jár a kocsihoz rendszám, hanem a tulajé, tehát lepattintja azonnal, amint kifizetted a kocsit)

Akkor most milyen elméleti fennforgás is indokolja pontosan a "nem biztosított" időszakra jutó büntetést??

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



> Nem volt opció, még aznap el kellett hozni.
>> A 3 kis faszarc baszott fel, ha lett volna egy öregebb róka, simán szót értünk, mérsékli 10-ezerre és ennyi.
>>> Ezúttal tényleg azért álltam meg az Aqua ajtajában, mert nem akartam a kisutcában bóklászni egy 55-s TV-vel. Tényleg 2 perce álltam ott és tényleg nem tartott az egész 10 percnél tovább.

// Bénábbnak? Ugye tudod, hogy ezzel pozitívan visszacsatolsz az agresszív imázs-parasztságra? :D

Mondtam, hogy előtte levő este engem is olyan helyen büntettek meg ;)

Vajk: Az adjál pénzt elv. Benne van az új Alkotmányban is.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ezzel én is beszoptam. Kicsit kevesebbre.
Megoldás: Bérelsz 1-2 napra P-s rendszámot.
Ugyan én itthon vettem a svájci autót (régi A4, már el is adtam azóta...), de a genyó nepprekben nem bíztam és inkább hazavittem a kocsit. long story short: Neten találtam apróhirdetést. Kb a 100-at hívtam fel, hogy nekem aznapra kell a rendszám(mellesleg előre egyztetve sokkal könnyebb szerezni) Arcz hozta a rendszámot, kötöttünk egy munkaszerződést aznapra. Este visszavittem a rendszámot és utólag fizettem.(Itt mondjuk mindkét oldalról élt a bizalom) End of story.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Ugye tudod, hogy ezzel pozitívan visszacsatolsz az agresszív imázs-parasztságra? :D

rwurl=http://38.media.tumblr.com/9a766211199891c99ed7d44252c77b0d/tumblr_mgnd6...

Mí eprúv

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Én megkérdeztem ezt a P-s rendszám dolgot (persze lehet, rossz embertől: a Becsületesneppertől a totalcar-on), és ezt írták vagyon nekem:

A P rendszám nem érvényes onnan ide, csak innen oda, az osztrák és német rendőr tudja is ezt, ha megfog 300 eur, és mindjárt meg is érte nagyon.

Jobban nem mélyedtem bele a dologba, inkább full legálisan játszottam meg, erre most ilyen szarokkal próbál a rendszer szopatni.
Már előre látom, hogyha megkérdezem ezt a biztosítótól, a legjobb esetben is azt fogják mondani, hogy ez a 11.000 Ft bünti rögtön az állam bá felé lett utalva részükről, ott meg visszakaphatom, ha kitöltök ezer formanyomtatványt az ezer hivatalukban x hónapon át...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nekem azt magyarázta az Arc ahol vettem a kocsit, hogy máris kössem meg onlány a biztit, ha van rendszám, ha nincs, mert alvázszám alapján is lehet, vagy miatököm. Persze szartam rá, meg is szívtam, de elvileg úgy kellett volna.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Én is alvázszám alapján kötöttem most, ezzel nincs is gond. A dolog indokolhatóságával van.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Pár hónap után beszéltem ma egy barátnémmal, akit nagyon szeretek. 34 éves, gyönyörű, okos, intelligens. Kiderült, hogy készül a második műtétjére, túl van már egy életmentőn. Oka - endometriózis, ami azért alakult ki, mert a nőgyógyásza nem vette komolyan a panaszait és nem vizsgálta meg körültekintően. Következmény: meddő lett.....
Úgyhogy most üvöltök és sírok egyszerre.

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



a magyar egészségügyben csak egy személyi számmal rendelkező húsdarab vagy. régóta ott tartunk, hogy ha komoly bajod van, lehet jobban jársz ha te magad jársz utána a dolgoknak, mert mire elmegy az idő azzal, hogy a dokik ide oda küldözgetnek, úgy hogy fingjuk sincs arról mi bajod van, vagy megdöglesz (ezzel együtt megoldódik a probléma) vagy már késő lesz drasztikus közbeavatkozás nélkül kezelni (ezzel együtt megoldódik a probléma)

sajnálom a barátnédat, van gyereke?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!