Jelenlegi hely

Foci

Utolsó bejegyzés


Tibre írta:

Schmidt Mára ezután azzal folytatja, hogy „az Eb-döntőn a britek, ahogy évtizedek óta mindig, csürheként viselkedtek. Megvertek több szurkolót, 11-est hibázó fekete bőrű focistáikat rasszista támadások érték. A meccsen jelen levő Vilmos herceg és Ön sem gratulált a győztes olasz köztársasági elnöknek, ami igazán bunkó dolog”.

Ebben éppenséggel igaza van, az angolok a legálszentebb népség egyike ezen a Földön. Nyilván a mi iq betyár ultrainkat se kell félteni, és jogos lesz a büntetés ha kapunk, de az angolok csak ne papoljanak a rasszizmusról mintha nálunk nem lenne jelen mert nevetséges.

Jaja. Biztos csak poénból vannak úgy bemutatva az az angol focihuligánok a filmekben, meg az adomákban ahogy. :-)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Hat ezt most... nem akarom elhinni. Ehhhhhhhh...

Chief Exorcist



Még több stadiont és fizetésemelést a fijjugnak! Ez az egyetlen megoldás.

Vill du bli ihop med mig?



Szánalmas. Remélem van annyi bennük, hogy nem veszik fel az apanázst.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Látszott a kezdőn, hogy nagyon gyengén és ötlettelenül tolják, érthetetlen számomra hogy miért nem cserélt 4-et rögtön a félidőben. Az Eb-n is az jött le nekem, higy vagy késtek vagy elmaradtak a cserék.

Szoboszlai mintha árnyéka lett volna önmagának.

Ez a 3 pont hiányozni fog.

Chief Exorcist



Na igen, engem ilyenkor nem tud érdekelni, hogy Lipcsében klasszis teljesítményt nyújt Gulácsi vagy Szoboszlai, ha itthon szarok, alibiznek, potyáznak akkor pont hidegen hagy a zsoldos teljesítmény egy kirakat csapatban.

És még mielőtt vki belekötne tudom, hogy ma Dibusz kapta a gólt, az angolok ellen viszont Gula olyan gólokat kapott ami elképesztő amatőr. A mairól Dibusz sztem nem tehet, közelről jött, erő volt benne és a védő lába alatt ment el.



:DDD Fidesz támogatottság most zuhant vagy 10%-ot kapásból :D
EB teljesen más kávéház volt, ott végig csak védekeztünk meg néha kontráztunk. Amikor mi lennénk papíron esélyesebb és focizni is kéne, na akkor bajban vagyunk.
Szoboszlai meg egy büdös nagy nulla. Volt 1 jó meccse egy harmatgyenge német csapat ellen és máris istennek hitte magát, köv meccsen már csak kerékkötő volt.
Dzsudzsák 10x jobb volt PSV-ben.



Az igazi szanalom ilyenkor az NSO cimlapja. A mai vereseg lassan mar csak labjegyzet lesz :D



Vill du bli ihop med mig?



ez a Szoboszlai... Bicskanyitogató a nyilatkozata nekem. Meg a sok hülye, aki így felsztárolta. Volt válogatottban egy jó szabadrúgása törököknek, meg Izland ellen bemákolta a végén. Akkora arca van ehhez képest, mintha valami Ronaldo lenne. Ilyen hozzáállással, amit látni lehetett tőle a pályán legutóbbi Lipcse meccsen, meg a válogatottban is sose fogja igazán sokra vinni. Pár meccs alatt kijátssza magát Lipcséből és mehet majd kölcsönbe vissza osztrákokhoz...
Dzsudzsák sokkal jobb spíler volt, de lehet még most is az.



Magyarország 1991-ben három labdarúgót adott el más csapatoknak, és cserébe pénz helyett többek között fagylaltport és tölcséreket, kávéfőzőt, tévéket, illetve 30 ezer üveg sört kértek.

https://telex.hu/eszkombajn/2021/06/28/fagyi-tolcser-tortenet-fagyitorte...
Most se érnek többet :D



mit nyilatkozott? azt lattam, hogy valami index/telex szavazason o kapta a legtobb szavazatot, hogy ra gondolt rossi, hogy nem kap legkozelebb behivot a valogatottba.

szerk: remelem zsolt (a faterja) picsan rugja, ha nagypofaju volt.

Parizer forever.



https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egy-kis-turelmet-kerek-mindenkitol-vissza-fogok-terni-szoboszlai-2848787

úgy viselkedik, mintha ő már valami sztár lenne. Ez egyrészt az idióta magyar média felelőssége is, de tudnia kellene hol a helye. A válogatottban is többen vannak még előtte, akik már tettek le az asztalra sokkal többet.



nem erzem igy. o elsosorban a sajat hibairol beszel, hogy nem birta azt hozni, amit vartak tole. nem mast hibaztat, nem a jatekostarsakat, edzot, a korulmenyeket, az ellenfelet, a palyat...

Parizer forever.



úgy beszél magáról mintha valami messiás lenne, és hogy ő a legfontosabb láncszem. Közben az egész csapat egy nagy nulla volt, viszont ő itt azt érezteti, hogy ha neki ment volna, akkor mekkora lenne a különbség. Egy CR-től oké egy ilyen nyilatkozat, ettől a kis nyikhajtól nagyon nem.



azt olvasom valogatott forumbna, hogy szoboszlai 4 kulcspasszt adott az egy felideje alatt. akkor megse volt annyira szar.

kleininek 27 labdaerintese volt, na az fos.

Parizer forever.



kleinit lerúgták. És a 3 meccsen ezerszer jobb volt, mint bárki.
A statisztika önmagában szart sem ér fociban. Rettentő gyenge és beképzelt a srác, sztem menni fog Koman Vladimir sorsára.



Megy az EB, és közvetítik is!
https://www.facebook.com/EuroAMP/



ez most wtf?



https://hvg.hu/sport/20210921_zart_kapus_meccs_fifa_rasszizmus

Azt a nevetséges pénzbüntetést 1 óra alatt megkeresi V... vagyis mi.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Eddig döntetlen az ÁLLás.
rwurl=https://i.imgur.com/mFdu3lA.jpg

Én természetesen az albán pékeknek szurkolok!

rwurl=https://uploads.disquscdn.com/images/5f34802cba53136f72b13f478336aa9f42b...

https://youtu.be/MuORUJYvIF4



meanwhile tegnap az évszázad csalásának lehettünk tanúi a nemzetek ligája döntőjében... Jó ez a VAR, hogy élő egyenes adásban is így el lehet csalni mérkőzéseket. Még csak vissza se játszották, mint az NFL-ben, hogy megmagyarázzák a döntést. Szánalmas lett az egész labdarúgás.




egy vicc, egy teljesen félremagyarázott szabály. Ilyen szabályt sose lehetett volna alkotni, ahogy a valódi jogban is megvannak az alapelvek. És 3 éve egy ilyet se adtak meg, mindet behúzták lesnek, most meg persze bekamuzzák ezt...



Nekem sem tetszik ami a focival történik mostanában. A csomó csere lehetőség, a VAR, meg a szabályok hajlítgatása, cserébe viszont a kamuval meg színleléssel mintha nem tudnának semmit kezdeni (nem tudom, lehet-e?).

Chief Exorcist



Ezt a balfasz gólt - magáról a teljesítményről ne is beszéljünk.
https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2021/10/12/video-dobbenetes-vedelmi-...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



EZ A VAR A VILAG SZEGYENE! Szabalytalan golt megadjak PSG-nek most is, aztan meg a 11est se nezik vissza a Lipcsenek a taposasert. Ez verlazito h a szemunk elott csaljak el a meccseket!



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



térjünk vissza rá tizenx év múlva :)



https://telex.hu/sport/2021/11/08/akademiai-rangsor-europa-magyar-szerep...

A CIES módszertana egyszerű, megvizsgálta Európa 31 számottevő bajnokságának futballcsapatait az előző szezonban – természetesen a magyart is –, és ha egy adott játékos 15–21 éves kora között minimum három szezont lehúzott egy klubnál, azt tekintette a nevelőműhelynek. Európához 55 tagállam tartozik a futballban, az európai szövetség (UEFA) rangsorában Magyarország most a 28. helyen áll, amiben komoly szerepet játszott a Ferencváros szereplése az előző három évben.

Magyarországról két akadémia került fel ebbe a százas rangsorba, az MTK és a Honvéd.

Úgy látom kéne még pénz, főni :DD

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!