Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Én már minden jó filmet láttam, hidd el :)

Akartam is csinálni egy elfeledett gyöngyszemek filmes topikot (már jó ideje), mert csak elvésznek az itteni zajban az ajánlásaim, de sajnos mostanában megint sok a meló/utazás.

A Tomorrow war amúgy simán nézhető 1x.



Pedig nem lenne rossz ötlet.
Jöhetnének a néznivalók, akár a 90es évektől kezdve.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Éstényleg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem, ez nem erre való topik.



No erre nagy uppot adok én is! :)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Black widow
Majd' 2 év után beülni egy Marvel filmre... Nem rossz érzés, na.
A film teljesen okés, a sztori érdekes, de a trailerből is látszott, hogy a karakterek fogják vinni a mozit a hátukon. Baromi jó, érdekes figurák mind, de ez a Florence lányka a legjobb találat mind közül. Szuper a szerepben, mert egyszerre badass, gyerekes, sebezhető és vicces is, ráadásul tényleg így tűnik, hogy élvezi is az alakítást.
A stáblistás jelenet pedig szépen ráköt 2 D+ sorozatra is.
Én jól szórakoztam.


Lou képe
Lou
Donator

Nobody
Pár jó jelenet volt benne, és ennyi. Sótlan, kínosan izzadságszagú, untam.
John Wick folytatásokhoz képest tényleg jobb, de az első részt sztem sajnos messze nem éri el.

Wrath of Man
Jason Statham nagyon keményen néz, és ennyi. Sótlan, rettentően izzadságszagú, unom.
Még van 45 perc, de nulla izgalom, nulla meglepetés, nulla színészi játékok, nulla rendezés, ez egy fos. Guy Ritchie inkább keressen vmi más szakmát.
De legalább felértékelődött bennem egy hajszálnyit az előző film. Az ügyvéd hihetőbben hozta az akcióhős szerepet, mint itt bárki.

szerk: Nobody-val kapcsolatban lehet túl szigorú voltam, de vhogy a felétől elveszett a stílusa, és az érdeklődésem is. Egyszer nézhető mondjuk.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King


KMZ képe
KMZ

Wrath of Mannal voltál szigorú, szerintem kurvajó volt :)
A Nobody meg egy selejt szar,méltatlan szegény Lloyd papához, műmájerkedő, magát keménynek mutató kis pincsifilm. a John Wick hozzá képest mestermű.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



+1

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



KMZ írta: A Nobody meg egy selejt szar,méltatlan szegény Lloyd papához, műmájerkedő, magát keménynek mutató kis pincsifilm. a John Wick hozzá képest mestermű.

Szerintem a John Wick komolyabban vette magát, mint a Nobody, és mindkettő felejthető.


Lou képe
Lou
Donator

De mi a jó ebben a Wrath of Man-ben? Komolyan kérdezem. Borzalmas színészi játékok, kínosan rossz sztori, full logikátlan cselekmény. Meh akciójelenetek.
És az az időben ugrálás.. úristen de fölöslegesen erőltetett volt, nulla releváns új infóval.

Nobody-t egy pillanatig se vitatom, hogy felejthető film, de ez viszont vmi bosszantóan gyenge eresztés volt.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Lou írta: De mi a jó ebben a Wrath of Man-ben? Komolyan kérdezem. Borzalmas színészi játékok, kínosan rossz sztori, full logikátlan cselekmény. Meh akciójelenetek.
És az az időben ugrálás.. úristen de fölöslegesen erőltetett volt, nulla releváns új infóval.

Ez a hozzászólásod azért jó, mert kb változtatás nélkül fel tudod használni a Tomorrow Warhoz is :-)



Black Widow.

Taskmaster mikor üldözi őket Budapest utcáin egy páncélozott harci járművel (mert azt találni minden utcasarkon így könnyű ellopni ?!?!) az elég erőrsen Fast and Furious utánérzés volt. Ezt leszámítva szerintem az egyik leggyengébb Marvel film. Kiütötte a Black Panthert az utolsó helyről a listámon.

UI: A főcím volt a legfaszább az egész filmből.



X-men Apocalypse

Nem volt ez rossz. Ha elfogadjuk azt, hogy az idővonalon visszaugrott Logan megváltoztatja a múltat, hogy a jövőben az őrrobotok ne pusztítsanak, és ezek a filmek onnan a változott idősíkon haladnak tovább, akkor teljesen elfogadható az egész. Persze ennek az infónak a megléte nem ártott volna official a filmben megjelenítve lennie.

Higanyszál jelenetei sokkal-sokkal >>>>>> sokkal menőbbek, mint a Bosszúállós kiherélt verziója, de még a DC-s Flash a JL-ben.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



black widow
ha a marvel filmeket zenéhez hasonlítjuk, akkor azok a bociboci tarka.
ez a film egy hamis, ritmushibás bociboci tarka.
na jó, ez erőltetett hasonlat.

utálom a marvel filmeket, de legalább néha látványosak, "scifisek" (még ha álscifi is). ez meg egy nagyon béna, semennyire se látványos szuperügynök film, folyamatos gáz jelenetekkel...



Fear Street pt1.: 1994
Elvárások nélkül ültem le a Netflix elé ma este, de még engem is meglepett, milyen kellemesen szórakoztam ezen a slasheren.
Kurva jó soundtrack, teljesen korhű, szimpi és fiatal színészek, érdekes sztori. Maradok a másik 2 részre is!
(Moken, meg ne nézd, streaming leszbik mindenhol..:D )



a quiet place I-II

imadom a jo horrorfilmeket. a szornyes-scifiseket a leginkabb! (nagyon nagyon keves a jo) viszont utalom a buta filmeket, amik logikatlanok, csupa ostoba es nem kedvelheto karakterekkel van teli (es ez nem csak a horrorra igaz) ebbol kovetkezoen a legjobban a szornyes scifis horrorfilmeket utalom ha azok rosszak. anno mikor kijott az elso resz es ment a hype, elkezdtem megnezni, de en kb 20 perc-fel ora utan nem birtam tovabb. a hype ment tovabb, -hogy mekkora josag- sot keszult masodik resz is. naivan aszittem akkor legalabb az alapsztorira lesz valami logikus magyarazat. hat nem.
igenyesen kivitelezett, qrva jo szineszeket felvonultato (es ezek okan meg inkabb duhitoen) foshalom. ennyire sok butasagot es blodseget osszekatyvaszolni 3 oraban eddig meg nem lattam, ilyen magas szinvonalon. talan meg a 18-as Annihilation jut eszembe mint hasonlo. meg persze az ujgeneracios scott fele alien folytatasok...

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Black Widow

Lassan ráférne egy kiadós update a Marvel Movie Maker-re, mert ez lassan kezd kevés lenni. Nem mondom, hogy nem szórakoztam jól a filmen, teljesen rendben volt a story, a látvány, a poénok, a színészek, no meg Budapest. Csak épp az ég egy adta világon semmi olyan nem volt benne, amit ne láttunk volna már legalább 1000x. Teljesen felesleges idő és pénz pocsékolás volt ezt a filmet elkészíteni, de legalább a színészek jól érezték magukat benne. Az is valami. (A Loki klasszisokkal izgalmasabb, de az sorozat.)

Major Grom

Általában mindig csalódok az orosz látványfilmekben, mert mindig ugyanaz a kaptafa. Fasza látvány, elsőre érdekesnek tűnő történet megpakolva egy jóféle trailerrel, a végeredmény viszont kiábrándító. Szoktam nekik esélyt adni, de a legtöbbet nem bírom végig nézni, de a Major Grom más volt. Az előbb felsorolt paraméterek most is adottak voltak, viszont végre a film is rendben van. Kicsit sajnálom azt a fajta szolgai igyekezetet, ahogy ezek a fiatal filmesek (a rendező 31 éves) megpróbálnak megfelelni az amcsi filmek által kiváltott "elvárásoknak", de itt azért sikerült megőrizni a jellegzetes orosz ízt. A látvány világszínvonalú, a CGI főcim extrém profi, a karakterek szimpatikusak, és a történet is OK, attól eltekintve, hogy egy csomó dolgot már szintén láttunk. Jó volt. Remélem, lesz folytatás.



Özvegy hugi stílusa és oltásai nagyon bejöttek

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egy böszme nagy kincs az a lány. :)
("We're both doing a great job!")



Az a baj, hogy túlságosan elaprózzák már a "szuperhősöket".
Most ezzel a Florence csajjal lett egy újabb töltelék karakter akire az égvilágon semmi szükség nincs/nem volt. Akárcsak a filmekben Hawkeye vagy Falcon. Egy nagy nulla töltelék karakter mindkettő. Egyedül David Harbourtól láthattunk alakítást. A többi max középszerű volt.
T-master egy rakás kaka volt. A főgonoszt alakító színészre meg már nem is emlékszem annyira hitvány senki volt.
Ellenben a film főcíme alatt futó jelenetek (cold open?) na, az jobb volt mint maga az egész produkció. Az a 3-4 perc konkrétan 10/10 volt.



Black Widow és Hawkeye nem szuperhősök. Viszont megmutatják a közönségnek, hogy "normál" (és ezt erősen idézőjelbe teszem) emberek is meg tudják állni a helyüket az űristenek meg egyéb szuperpotens hősök és ellenfelek forgatagában. (Erre amúgy tök jó példa Hawkeye pep talkja az Ultronban) Egyáltalán nem töltelékek. Pláne akkor, ha jó karakterek.
Illetve azzal egyetértek, hogy Harbour jó volt, de Florence volt az igazi scene stealer ebben a filmben, tökéletes elegyét hozta megannyi egymásra merőleges személyiségjegynek és karakterjellegnek.



Dante írta: Black Widow és Hawkeye nem szuperhősök.

Ezért is ítam idézőjelben.

Na, de melyik a jó karakter ezek közül? Mert Hawkeye és Falcon szerintem nem. Most meg BW lecsúszott az ő szintjükre kb ezzel a filmmel.
Csapatban, szuperhősök között lehet, hogy működnek úgy ahogy, de mint önálló karakterek, önálló filmben/sorozatban szerintem nem.
Jó bizonyíték erre a Falcon és Bucky balladája. Vagy most pl a Black Widow. Előbbi szar sorozat volt utóbbi meg egy erős jóindulattal közepes film.
Florence től én nem voltam hasraesve őszintén. Szerintem, Harbour lenyomta színészileg simán.



Akkor Batman és Iron Man se szuperhős?



Batman egy ipari alpinista :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


KMZ képe
KMZ

Puzsert idezve milliardos extremsportolok 🙂

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Batman megmondta:
Flash: -Neked mi is a képességed?
Batman: -Gazdag vagyok.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Iron mannek az a természetfeletti képessége, hogy RDJ játssza. Engem ő vett meg legalábbis kilóra a Marvel univerzumnak :-)



+1

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!