Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Basszus utolsó két része For All Mankindnak nagyon ütős lett.

ShowHide spoiler #the feels

Kedvenc sorink utóbbi évekből.



Miért nem hallottam még erről... pótolni kell gyorsan, jól hangzik.



the serpent

nagyon durva minisorozat, megtortent buneset(ek) alapjan. eszmeletlen jol megmutatja milyen az igazi vadkeleti vircsaft es milyen durva veszelyeket tartogat a felkeszuletlen hatizsakos hippiknek az esz nelkuli elvezet turistaskodas a tavolkeleten. az egeszben az a legfelelmetesebb hogy ugyan a 70-es evekben jatszodik, ha nincsennek a serok, bajszok, ruhak es minden idiota kezebe egy mobilt adsz akkor ma is teljesen megallja a helyet. a helyszinek szinte ugyanigy neznek ki, az emberek sem sokat valtoztak azota. sem a helyiek, sem a turistak. aki nem jart meg delkelet azsiaban annak azert erdemes megnezni (sztem teljesen autentikus volt es gyakorlatilag az akkori thailand szinte kikopopott masolata a jelenlegi cambonak, laosznak, de akar vietnek is) aki meg mar jart arra az nosztalgiazhat is ket gyilkossag kozott.

"okey-dokey!"



Nagyon jó sorozat. Látványos, tök jó az alapkoncepció. (Bár én a végén inkább néztem volna csak az usa-orosz játszmázásokat, mint kapcsolati drámákat.) És ahogy a második évad végét elnéztem, lesz folytatás is.




rwurl=https://youtu.be/hu0O-q7Kf2k

Szerk: szoval ez film es nem sorozat. Most mar mindegy :D



Amikor full begombázva a kezedbe kerül egy Amcsi törikönyv és történetesen forgatókönyvíró vagy.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Sweet Tooth - S1
Mit is mondhatnék? Éjjel hazaértem és gondoltam megnézek egy részt belőle. Persze reggelig ott ragadtam.
Oké, ez csak egy képregény feldolgozás. Oké, tele van olyan kis részekkel, amiket máshol már láthattunk, olvashattunk, rengeteg mindenből merít A Dzsungel könyvétől a Legyek Urán át, A Gyermekkor végéből, de még is van saját karaktere.
A sorozatnak vannak hibái, talán nem is kevés. De. Hangulata van. Nyilván lehet valakinek bejön, valaki meg szivárványszínűt fog hányni tőle.
Szóval egy napja jött ki. És már rengeteg ember keres rá mikor lesz folytatása. Remélem NEM fogják kaszálni, bár utóbbi időben rengeteg sorozat bukott pont azért mert volt benne víruspara vagy más korunk égető problémáit feszegető történet. 
Szerintem eredeti nyelven érdemes nézni, egyszerűen James Brolin narrációja már önmagában indokolja ezt. 

Szerintem három erős hibát tudnék felhozni a sorozat ellen:
1. PG13, a történet megértve brutális, nagyon. A szereplők személyes tragédiái is, nem beszélve az egész emberiséget érintőkről. Miért kell takargatni, a brutalitást, erőszakot, mindent amit a helyzet szűl? A fiam nemsokára 13 éves. NEM mutatnám meg neki így sem. Még nem.

2. A CGI és maszkok minőségének egyenetlensége. Pár helyen amilyen jó, sok helyen pont annyira rossz. Értem én, hogy pénzkérdés, de amikor hobbi grafikusoktól látsz sokkal sokkal jobbakat, akkor kiábrándító, pláne mert megérdemelné a legjobb minőséget.

3. Gyönyörű felvételeket láthatunk, szépen fotozva ... amiket rengeteg helyen elbaltáz a most divatos direkt homályos részeket alkotó lencsék alkalmazása. MIÉRT? Nem lehet ráfogni, hogy látványelemekkel akartak spórolni, a környezet sokszor nem érdemli meg a "kitakarást". Gyönyörű új-zélandi helyszíneken forgattak.

+1 A főgonosz szerintem fullban nyomja a kretént. Ráadásul tisztára úgy néz ki mint Dr. Robotnik.

Christian Convery szerintem elég jól nyomja a címszerepben, úgy értem jó választásnak tűnik. Remélem nem éri utol sok jó gyerekszínész átka, hogy eltűnik, elkallódik vagy kiég. Valamiért Max Records(!) jut eszembe a Where the Wild Things Are filmből, aki szintén elég jó volt és eléggé eltűnt.

Nem tudom értékelni. Szerintem megosztó lesz és vagy nagyon bejön valakinek, vagy nagyon nem. Meg a szokásos fanyalgás is várható, mert ritka nagyon, hogy jobb legyen a feldolgozás a forrásanyagnál.



Sweet Tooth

Az utolsó rész van hátra.
Egyetlen "bajom" van vele, mégpedig az, hogy írtózatosan gyerekes néhol. Olyan mintha 12 évesek lennének a célközönség.



Ozark záró szezonnak nem mostanában kellene jönnie valamikor?



De, csak két blokkban. :(

Netflix first announced Ozark would return for a fourth and final season last June. The final season will be divided into two parts; the first part could be released in late 2021. The second part is likely to debut next year, possibly spring 2022.




:O :O :O
Jizz in my pants


LY képe
LY
Donator

Ha ez is csak annyira lesz jó mint a For all mankind...

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=6xW8fKK_5IE



Loki 1x01

ez a legjobb Marvel cucc a CA: Winter Soldier óta. és a production design elképesztő



ez a legjobb Marvel cucc a CA: Winter Soldier óta

Azt a mércét nem nehéz megugrani...



Ez jónak néz ki, de adhatnának már valami életjelet az Alapítvánnyal kapcsolatban is az almásék... Tavaly volt egy trailer valamikor ősszel talán, azóta síri csend.



Kevered a Falcon and the Winter Soldierrel szerintem.

CA: Winter Soldier minden idők egyik legjobb képregény filmje, this coming from a hardcore DC fan.



SBKMozes írta: Loki 1x01

ez a legjobb Marvel cucc a CA: Winter Soldier óta. és a production design elképesztő

Ez azért egész jó hír. A Wanda + Falcon elő része után a reakciók kb ilyenek voltak, hogy "hááát majd beindul." :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



a lecsóba itt sem csapnak bele, de az látszik, hogy nem kell (egyelőre) valami mestertervhez igazodni, érkező filmeknek megágyazni és ezzel nagy szabadságot kaptak a készítők. Owen Wilsontól féltem egy kicsit, de nagyon jól működnek Hiddlestonnal



Igazad van. Valamiért az a förmedvény ugrott be azonnal.



Hírek szerint a Netflix, a szokásos 28 napos nézettségi adatokat NEM megvárva, berendelte a Sweet Tooth S2-t. Ezek szerint nagyot ment egy hét alatt?




Awww <3

Loki
Jofele, de azert nagyon kiszamithato volt ez az elso resz, bevezetonek tokeletes volt



Loki

Hibátlan volt az első rész.


LY képe
LY
Donator


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ez hatalmas, szinte felpattantam a székemből a trailer közben, mint egy 10 éves :D



Ezt a sorozatot láttad a héten?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Egy rakás ilyen figurámat adtam el pár éve, pár még ki sem volt nyitva a dobozából. Volt Skeletor koponyafejes helikopterem is.

Úgy játszottam vele gyerekként, hogy kb. 1 rajzfilmet sem láttam.

Ilyen az, ha az ember apja Mattel raktárban dolgozott mint diszpécser. Nyáron párszor vele voltam a munkahelyén. 5-6 méter magasra pakolt dobozok tetején mászkáltam, egészen a csarnok mennyezetéhez érve. Ha valamilyen doboz megsérült a szállítás közben, a németek kidobták megsemmisítésre.

Na akkor a dolgozók ráraboltak, gyerekként azt az élményt, amikor ilyen 2m x 2m-es hasadt oldalú dobozt kinyitnak és azt mondják vihetsz amit akarsz...

Felnőttként már teljesen átlátszó, hogy miért volt nekem Karácsonykor csupa Mattel, meg Hot Wheels játékom, tuti mindig megsérült pár doboz Kari előtt...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



:D
Tisztán vissza tudom idézni azt a gyermeki örömöt, amikor én is kaptam egy-egy ilyen figurát, áh de jó volt :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!