Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


az hogy elérte a rajongók közössége, hogy azt a szánalmas förmedvényt, amit a stúdió menedzserek összerakattak a szabotőr Whedonnal kidobják, és így elkészülhetett az eredeti koncepció alapján a film, ami nem mellesleg mestermű lett... na ez a filmtörténeti pillanat.



Az a Technicolor, filmszalagon a hang vagy az egyen-váltóáram?



Mestermű lett... Mhm.



Ti sosem tanultok? :DDDDDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



??? Mert nem az? Cyborg és Flash sztorija zseniális ilyen röviden is, a végkifejlet epic. Vannak hibái, de így is az egyik legjobb képregény film ever. És ugye így toldozgatni foldozgatni kellett hála stúdiónak...



Annyira nehéz :D



"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



ne b-zmeg, mert nem fogom tudni megállni... :D



Amúgy méltatlan hogy a mai napig nem tudnak olyan jó DC filmet csinálni mint a Batman Forever, abból kéne Snyder cut.
rwurl=https://imgur.com/w5aEcmU
rwurl=https://gfycat.com/damageddecimalantelope



CJ7 A kis zöld látogató

Volt benne pár klasszikus, Pofonok földjés/Shaolin focis poén, de összességében gyengébb volt.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Valami felelmetesen gusztustalan ez a helyi RWs cancel culture. Minden eredeti, onallo velemenyt elnyomtok, mert az nem illik a mainstream kritikusoktol lopott kis vilagotokba.



Kirúgtak a munkahelyedről az RW miatt?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Lou képe
Lou
Donator

kicsit fogalmakat a kevered sztem

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Army of the Dead - A holtak serege

You only had one job Snyder! Hogy csinálj egy elborult, tökös, pörgős, zombihentelős akciófilmet! - És még ezt is sikerült elbasznod!
Pedig minden adott volt. Alapból Las Vegas szerintem tökéletes helyszín lett volna egy Dead Rising féle elborult hentpartinak, de ilyen unalmas zombiapokalipszist (ami egyedülálló módon egy félresikerült cidázás miatt robban ki)én még életemben nem láttam.

Pedig maga a főcím telitalálat. Abból még meg is néztem volna egy filmet, de pár szerencsétlen balfaszkodása sokkal olcsóbban megvan, mintha hadsereg méretű ütközeteket kéne leanimálni.

A film unalmas! Közel egy (de inkább másfél) órán át SEMMI sem történik benne. Az is egy óra míg végre eljutnak addig a tetves városig, de magában városban sem a fegyvereké hanem a pattalan pofázásé a főszerep. Amit lehet hogy viccesnek gondolt a rendező, de még csak egy halvány mosolyt sem sikerült kicsalnia belőlem.
A karakterek borzalmasak. Bautista az Bautista ezen nincs mit magyarázni, de a többiek valami félemeletesen szarul játszanak. Külön kiemelem a széftörő palit, akit olyan szinten irritálóra sikerült megírni, hogy minden vásznon töltött perce komoly pontokat vont le a film élvezeti értékéből.

És minden karakter, pofázik, pofázik, POFÁZIK mindenféle faszságról, csak nehogy esetleg zombikat kelljen hentelni. Borzalmas párbeszédeket adtak a szájukba, amiket hallva már komolyan én szégyelltem magam. Bautistának meg a "lányának" a kapcsolatát kész kínszenvedés volt hallgatni.

Az akció ótvar. Snyder belezúgott a zoomba, ezért minden akciót annyira szánkba tolnak, hogy alig lehet látni belőle. Ja és trailerekkben sugalltakkal ellentétben az akciók 90%-a sötét félhomályos folyosókon meg szobában játszódik, szinte követhetetlenül. Az küldetés elmagyarázása közben bevágott "képzelt" akciók (amiket a trailerbe is bevágtak nyálcsorgatónak) sokkal menőbben néznek ki, mint a valós akciók. Van egy olyan érzésem, mintha az "álomjelenet akciókat" csakis a trailer számára forgatták volna le, mint anno Dark Rey 10 másodperces szerepét a Star Warsban.
Egyetlen többé-kevésbé jó akció van benne de többi rettentően vérszegény.

Maga a történet is tele van faszságokkal. Bautista szemlátomást nem tudja eldönteni, hogy ő akkor most Drax a Guardiansból vagy csak egy átlagos ember. Mert van amikor puszta kézzel vág át egy 50+ kilós asztalt egy szobán, tucatnyi zombit kilapítva, van amikor megy egyetlen nyavalyás élőhalottal sem bír.

De amúgy is tele van logikálan marhaságokkal vagy éppen kínos jelenetekkel az egész.

- Az ominózus "katonák a zombikat látva kiszállnak páncélkocsikból és gyalog menekünek.
- Hőseink szomorú szemekkel nézik, ahogy egy társuk tőlük 5 méterre hosszú perceken át mészárolja a zombikat, anélkül hogy segítenének, amikor megy egy mégis indulna segíteni egy "hagyd ő már halott" dumával lebeszélik.
- Minek dobták be a "A zombik felélednek ha eső van"-t ha ennek aztán SEMMI folytatása sem volt a film folyamán.

És kb 5 percenként történik egy ilyen marhaság. Ha moziban néztem volna most nagyon dühös lennék, hogy képes voltam pénzt kiadni erre a szarra, de a Netfix esetében most egy kicsit könnyebb.

Adva volt egy remek alapötlet, amiből egy tökös-zúzós Dead Rising szerű hentorgiát lehetett volna kihozni, de ehelyett kaptunk egy 2+ órás dögunalmat, szar színészekkel, szar sztorival és minimális akcióval.

Megtekintését senkinek sem ajánlom.

2/10 de csak azért mert ha mondjuk a film megnézése helyett egész nap betont kellet volna kevernem, annál azért jobb volt.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



:DDD

"okey-dokey!"



Adva volt egy remek alapötlet

az alap otlet eleg train to busan 2, csak mar ott szuper scifive valik a dolog, hogy a fegyelmezett es szabalykoveto amerikaiak el tudnak szigetelni egy ilyen brutal virust az orszag kozepen.

"okey-dokey!"



Csak, hogy tetézzem a pontatlanságok sorát: a kritikusok általában véve szerették a Snyder cutot.



promising young woman

ez meglepoen jo. kicsit tul lett tolva a hajp, nem volt sok kedvem megjeleneskor megnezni de mostanra gyozott a kivancsisag.
nem talaltam benne semmi feminista egbekialtast, kimondottan a szomoru valosagot tukrozte a film szvsz es kozben szorakoztato is. lehetett drukkolni es egyutt erezni a foszereplovel, a "happy end" meg szinte vicces volt.

"okey-dokey!"



+1

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Jaja, én is az overhype miatt halogattam, aztán nagyon kellemesen csalódtam benne.



jah es ha pontoznam akkor +1 csakmert van benne clancy brown. :D

"okey-dokey!"



ugyanolyan véleményterror van itt RW-n is, mint a közösségi médiában és a mainstream médiában, nem mondom kik által.



haver, vagyel be egy nyugibogyot, vagy igyal egy teat.
van egy hatara hogy meddig erdemes bohocot csinalni magadbol. a sertett hajtudobalo dramaqueen viselkedes nem illik bele a beszologatos szuparmacsoskodo imidzsedbe, csak szolok. ;)

"okey-dokey!"



és tovább csinálod bammeg. Hihetetlen. Észre sem veszitek magatokat. Itt valakinek önálló véleménye mer lenni - ami egyébként jelenleg nem is annyira egyedi, hiszen a nagy többségnek Snyder cut iszonyat bejött -, azonnal rárepültök és gúnyoljátok, terrorizáljátok, csak mert az ízlésficamos nagy RW plánumnak nem jött be, mert biztos a kedvenc hipszter youtube revieweretek lehúzta...



csak kirohogtunk, nincs ebben semmi diktatura... :)

"okey-dokey!"



Army of the dead

Sótlan, hosszú és uncsi.
Nincsenek jó akciók, vannak okos zombik, rengeteg pofázás és szar színészek.
Külön poén, hogy néztem, mintha néhány jelenetben fókuszt veszítene a kamera (pár helyen persze szándékosan, de sokszor nem) és az IMDb szerint persze az operatőr is Snyder volt. :D



Sajnos egyet kell értenem veled, azt leszámítva hogy dieter karaktere nekem valamiért működött.
Viszont ott volt a bazinagy körfűrész amit nem is használtak (leszámítva egy 2mpes flashbacket) és a film végi kimenekülést leszámítva alig volt hent.

Nem tudom mit tudnak állandóan félre érteni egy zombi akció filmen, főleg azok után hogy a zombik hajnala tetszett tőle

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



The Relic (1997)
Nem emlékeztem hogy ilyen kibaszott sötét végig ez a film

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



:D
nagy kedvencem az a film, perma helye van a winyomon. nyilvan gumiszornyet es az akkori cgi gyengesegeit dugtak a sotet jelenetek moge, meg ma is egesz jol megallja a helyet szvsz.
nem tudom tudtad-e, hogy egy regeny sorozat reszebol keszlult a film es csak a foszereplot/cimszereplot hagytak ki belole.:D amugy eleg jok a konyvek es meg ennek a sztorinak is van folytatasa (nemtom h magyarul megjelentek-e de mindenkepp erdemesek az olvasasra).

"okey-dokey!"



A filmet én is szeretem és a monszta is elég korrekt lett (kivéve a legutolsó jelenetét amikor kinyiffan) de hogy azon kapom magam hogy hunyorgok a tök sötét szobában mert alig látom mi van a képernyőn, a vége felé már inkább idegesített.
Meg az hogy órákig áztak a tűzoltóberendezés okozta mesterséges esőben komikus volt. Ezt leszámítva még most is fasza volt.
Amúgy a doki miért akarta leszedni a ládákat a hajóról? A levelek (peték) kellettek neki annyira?

Azt meg olvastam a triviák között hogy könyvek is vannak és a filmben ki is nyírták a második rész két főbb szereplőjét. Ami lássuk be, megsüvegelendő, hogy nem rögtön trilógiában netán filmes univerzumban gondolkoztak csak csináltak egy n+1-ik horrort

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!