Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


The admiral: Roaring currents
Nekem picit gagyi volt, a sztori viszont érdekes. Mármint a valódi történelmi. 12 hadihajóval és 30 felderítő kishajóval állította meg, illetve verte tönkre a címszereplő a japánok 200+ hajós flottáját. Tengeri utánpótlás nélkül a szárazföldi inváziós sereget is legyőzték, így emberünk gyakorlatilag megmentette az országát. Kár hogy túl van játszva, a téma önmagáért beszélne. Amúgy maga a csata elég látványos.



Nobody

A John Wick filmek alacsonyabb költségvetésű, kevésbé komolyan vett, de tök ugyanarra a kaptafára felhúzott kistestvére, ami mégis működik. De nagyon rezeg a léc. Engem alapból bántanak már az egymásra dobált klisék, a családapa mimikrit választó, visszavonult virtigli szuperzsoldostól, a kíméletlen és mindenre elszánt orosz (mi más?) maffia pénztárnokon keresztül az összes előre látható fordulatig, de mivel jó a tempó, ügyesen összerakott az OST, a bunyók full profik, és pont megfelelő a hossz, így elnéző vagyok. Pláne, hogy feltűnt a jó öreg Michael Ironside és Christopher Loyd. A második rész szinte garantált, egy John Wick crossover pedig kihagyott ziccer lenne.



WW84

Az első jobban tetszett, de nézhető volt. Érezhetőbben alacsonyabb költségvetésű volt a főgonosz. Állt a reflektorfényben és magyarázott, mint valami régi hősös sorozatban.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nobody
John Wick light, de baromi szórakoztató és sallangmentes film. Ajánlom :)



riders of justice
a trailer alapjan feltem kicsit, hogy ez nem a szokasos Anders Thomas Jensen film lesz (bar eleg arulkodo a szereposztas, hiszen a szokasos "bandabol" all a foszereplo garda), hanem valami total nyomaszto es darkos drama. ez felig igaznak bizonyult - az alaptortenet es a cselekmeny sokkal sotetebb mint a regebbi filmjeiben de a rettenet kreten feketehumor amitol minden filmje sajatos itt is hamar elokerul es elobb utobb eluralja teljesen a dolgokat.
megaoszom/7

"okey-dokey!"



+1

Attila, Dante

Kösz a tippet, jó volt az is.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Fú, köszi az emlékeztetőt. Erről totál megfeledkeztem.

Szerk: Netlixen vagy HBO-n megtalálható vagy tékás a film?



szivesen! :)
en tekaztam.

"okey-dokey!"



Csorgatom már én is lefele. Röhej, hogy hiába van az embernek Netflixe és HBO Go előfizetése is, akkor is minden második filmet torrentezni kell. Vagy fizethet elő még 5 másik szolgáltatóra. Na, azt nem. Toljuk ilegálban, mert warez rulez.


Lou képe
Lou
Donator

Még azt is megnéztem, hogy esetleg a forgalmazónál nincs-e vmi online mozilehetőség rá, de csak vmi fesztiválon volt egy rövid ideig online, és ennyi..

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



A Mór megtette a kötelességét :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



nekem elofizetesem nincs, csak enyhe lelkiismeret furdalasom. lehetetlen minden csatornara elofizetni amugy is amin olyan tartalom van ami erdekel, legalabbis orultsegnek tartanam pl egy disneyre elofizetni azert, hogy hetente egy 25 perces marvel sorozat epizodot megnezzek.

"okey-dokey!"



Bowfinger (Fergeteges forgatás)
Régen láttam nagyon, akkor tetszett. Most asszonnyal együtt. Neki új volt. Teljesen jó agyatlan vígjáték. Az a kevés amire emlékeztem, most is ütött (Pl. A legjobb stáb amire futja, Lefeküdtél vele-na és, Bemutatom Hollywood legbefolyásosabb leszbikusát, stb...). Jól szórakoztunk.

Master and commander (Kapitány és katona)
Három részletben tudtuk megnézni három nap alatt, a gyerek miatt. Nem tudom milyen lehet egyben... Jó volt. Kicsit idealizált néha meg kicsit hollywoodi, de többségében tök jó bemutatása a kornak és az életmódnak, meg jó kis film.


LY képe
LY
Donator

Master and commander méltatlanul elfeledett szerintem is



The Irishman

Három nap alatt néztük meg, nagyon lassan haladt a történet, sokszor értelmetlen dolgokon pörögve, mint a hal a kocsi hátsó ülésén. Nem lett volna baj, ha a fiatalkori történéseket fiatal színészek játszották volna el, nagyon látszott a mozgásukon, főleg a lövöldözésnél, hogy nem bírják felemelni a karjukat vízszintesig és úgy mennek, mint aki beszart.

Végeredményben végignéztük, de nem fogom duplázni.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Mortal Kombat

Fan service van dögivel és amúgy ez többnyire működik is.
A színészek nagyrészt istentelenül szarok és a sztorit is tök fölösleges volt bonyolítani.
Ami a legnagyobb baj, az a trailerből is látszott: egy sorozatban, ahol van vagy 100 karakter, baromira szükségtelen egy vadiúj arcot behozni... Értem én, hogy a nézőnek kell egy ugyanolyan kívülálló, mint saját maga, de ezt bármelyik létező karakterrel is megoldhatják volna és akkor nem kellett volna kitalálni egy ilyen se íze, se bűze alakot, mint ez a Cole Young.
A bunyóknál sem éreztem azt a brutális, átütő jelleget, az érzést, hogy "na ilyet se láttam még sehol".
A hangulat amúgy jó, az R rating szintén baromi jól működik és a karakterek megvalósítása is nagyon oké.
Félreértés ne essék, ilyen mozi-ínséges időkben teljesen nézhető a film, de sajnos egy bődületesen nagy kihagyott ziccer ez.



ma már lehetett moziba menni??



Persze, az HBO max moziba :)



Ami tudtommal itthon nincs, de már fenn van tékában négykában.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



riders of justice

Jó film, de:

ShowHide spoiler #titok

Emiatt csak 6/10.
Amúgy simán 8/10 lett volna.



Dán háziőrizet :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Mortal Kombat

egyáltalán nem baj a faék sztori, viszont cserébe kb minden más is kurvaszar. Kano az egyetlen értékelhető, mert legalább nem veszi komolyan magát, esetleg még Jax, de minden más olyan komolyan van előadva, mintha Dosztojevszkij lenne. a bunyók szarok, az a pár jó mozzanat el van lőve a trailerekben, a hangulat rossz értelemben 90es évekbeli.
a régi filmek legalább olyan szarok, hogy már jók.



Delfinkaland

Jó kis családi, állatos, érzelmes film.

The King of Staten Island

Nagyon szórakoztató, önéletrajzi ihletésű vígjáték/dráma. Nem fogjátok végigröhögni, de mindenképpen ajánlom.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


KMZ képe
KMZ

Rakás szar indeed. Kano egy darabig tetszett, Kabal is mutatott valami színészi játékot a maszkban :)
Amúgy a nyomorult Liu Kang/Raiden/Kung Lao trio egy fokkal még gyökerebb volt mint a gonoszok, szóval nem nagyon lehetett nekik drukkolni. Reptile meg Goro is faszán nézett ki, de nagyon méltatlanul hamar legyakták őket, a zene meg gyakorlatilag az alja stock_epic_album, borzalmas. Shang Tsung ugye semmi a 95öshöz képest. A harci koreográfia az elbaszott vágással, meg a fanservice fatality és beszólások már csak hab a tortán.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



The Father (2021)

No, ez az a film, amit nem bánok, hogy megnéztem, de eszement szarul éreztem magam közben és utána is. Hopkins (ki tudja, hányadszor) megint olyat alakít, hogy leszakad a plafon, de maga a téma eszement kellemetlen - időskori demencia - és látni, ahogy egy ekkora zseni el tudja játszani (aki ráadásul 80-on felül van), az hátborzongató érzés. Érdemes megnézni, de csak óvatosan.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Oscar bácsi meg is gyütt az éjjel.



Mortal Combat
hat ez eleg gyenge eresztes volt. a sztori problemakat pont nem ertem, minek is kellett volna tobb? eddig is ennyi volt nem? de a fightokat valaki -koreografus/operator/rendezo- nagyon elb@szta, legalabb olyan rosszak voltak mint a john wick 3-ban. a karakterek is roppant gyengek lettek meg a vizual (goro egy vicc volt, a regi majdhogynem jobban nezett ki) meg a zene is. akarmilyen gagyi szutyok volt a regi MK film, megiscsak voltak benne monumentalis meg hidegkirazos jelenetek, meg ugy is h nem voltam/vagyok kulonosebb MK rajongo.

the courier
ez viszont jo lett. minden orosz es kinai baratkozas fele kacsintgatonak meleg szivvel ajanlom (hallod Moken?!). kumberbiccs hozza a formajat, a film kelloen izgalmas es feszult annak ellenere, hogy egy masodpercnyi "akcio" sincs benne.

"okey-dokey!"



Szerintem az MK fasza volt, Kano vitte a hátán a jeleneteket.

Ami probléma volt számomra egyrészt, hogy valahogy nem szippantott be eléggé - és ez az a minőség, amelyet a legkevésbé tudok logikus érvek mentén megindokolni. A másik problem a semmilyen főhős volt.
Mindezek ellenére számomra üdítő volt a produktum.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A söröd szar, plusz mindjárt megiszom az utsót is, szal mehetsz a boltba! - Kano
(Ez az 1 poén maradt meg :-) )



ugyan szamomra semmi Kano-s nem volt benne (nem az volt fel cyborg v valami a jatekban?) de valoban o lett a legjobb karakter az egeszben.

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!