Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nem ő volt az egyik Black Mirror részben?



WandaVision megvolt, a végére összeállt. Nem mondanám kihagyhatatlannak, de nem is rossz. Marvel fanoknak szerintem ajánlható.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Igen. Playtest-ben.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.






Snowpiercer Season 2

Big Alice és Snowpiercer is révbe ért. Úgy ahogy az első évadban kereste a helyét a sorozat, úgy a másodikra bőven megtalálta amazt és túl is nőtt rajta. Sean Bean remek Wilford választás, jobb is mint Ed Harris. Bong Joon Ho-ék nem féltek világot építeni és lore-t hozzá, hozzátéve hogy a Le Transperceneige nagyon spongyola és inkább bizarr viszont remekül működik fekete-fehér képregény formában. (Ajánlom olvasni egy-két délután alatt) Karakterfejlődés is volt bőven, utolsó négy rész kifejezetten chef kiss!!!! Season 3 számomra az egyik legjobban várt lesz az elkövetkezendőben a felhozatalból. Aki feladta az első évad elején az adjon még egy esélyt a második évad végéig szvsz. Jennifer Conelly is végig impozánsan alakít, de a legnagyobbat itt

ShowHide spoiler #

Mike O'Malley is nagyon jó Sam Roche szerepében.



Aláírom. Ugyan még nem néztem végig, de tényleg sokkal jobb, mint az első évad, ráadásul van egy nagyon finom, fekete humora is most már az egésznek. Tök jó. Meg is lepődtem, hogy tudtak szintet lépni, mert mostanában azért sajnos a sorozatok között is keresni kell a jót.



Szvsz nem sajnálom, hiába élveztem és követtem a 3. évadot is (Technical Boy és Blinquist is kapott bőven terepet hogy szerepeljen és kibontakozzon Anubissal egyetemmben) azért eléggé meh volt és a wrap up

ShowHide spoiler #

is langyos volt, főleg ha olvastad a könyvet. Vizuális effektek viszont nagyon jók voltak, annyiban kár hogy nagyon sok potenciál volt ebben egy "ensemble cast"-al.



Biztos vagyok benne hogy ebben közrejátszik hogy Bong Joon Ho, Tae-hun Lee, Chan-wook Park exec producereknek is köze van! 1. évad nagyon biztonsági volt, főleg az első felében.



Milyen a sorozat a filmhez képest? Jobb attól? Mert a filmet nagyon nem szerettem.



Kevésbé gritty, full reboot. Első évad fele kb. majdnem verbatim filmfeldolgozás, jobban követi a Le Transperceneige-t képi világban is. Viszont sorozat formátum miatt itt sokkal több hangsúly van aktuális drámára (sorozatbeli), cselekményre és cliffhangerre. Második évadra találta meg magát, első évad inkább bíztató mintsem bombajó.



Az első évad szerintem nem lett valami nagy szám, de a második szuper. Nem lehet a filmhez mérni, mert csak a setting ugyanaz, a történet meg a szereplők viszont tök másképp működnek benne. Nekem jobban tetszik az S02, mint a film, de azzal se volt komoly bajom. A sorozatban viszont több van, azt meg merem kockáztatni.



Köszi a válaszokat. Lehet akkor adok majd egy esélyt neki valamikor.



Amúgy az kiderül hogy végtére is miért jobb megoldás egy Vonaton furikázni a jegesmedvebaszó hidegben ahol sokkal több minden mehet félre (technikai hibák, kisiklás stb) mintsem valamilyen bunkerbe bevackolni?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem t'om. Még nem néztem végig.



Az ilyen hülyeségekre max mondvacsinált indokokat lehet faragni, úgyhogy tök mindegy. Ez az illúzió csak úgy működik, ha sok mindent egyszerűen figyelmen kívül hagysz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Isten is megteremtette valahogy a világot 6 nap alatt a 7.-en meg megpihent....



Add el az ötleted a Netfixnek!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Remélem Isten transzvesztita fekete lesz.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése




Protézis ide oda, ezek a néger nők igen csúnyán öregszenek.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



az illúzió csak úgy működik, ha sok mindent egyszerűen figyelmen kívül hagysz



Invincible 1-3

rwurl=https://miro.medium.com/max/2732/1*5bUhg2iNnJ0s2P1f2gM6VA.jpeg

A Robert Kirkman 2003-ban indul képregényeposzából készült animációs sorozat majdhogynem elkerülte a figyelmemet, de pár napja a kijövő pilot szerencsére az eszembe juttatta.

Mark Grayson egy átlagos tini, aki történetesen a föld egyik legnagyobb hősének a Bajszos Superman... izé Omni-Man a fia és már alig várja, hogy a apja képességei végre benne is felszínre törjenek. Amikor ez végre megtörténik az apja bevezeti őt a szuperhősök világába, amely egy Shield copy földi szervezet irányítása alatt igyekszik felvenni a kűzdelemet a földet fenyegető veszélyekkel.

Elég sablonos kezdet de bűn lenne többet írni erről, hiszen akkor elég hamar lelőném a képregény komolyabb csavarjait, de a lényeg az, hogy a helyzet távolról sem ilyen egyszerű, amit hamarosan Marknak is meg kell tanulnia.

Az első három rész nagyon jó volt. Követte a képregényt, ugyanakkor sok helyen elég sokat hozzá is tett a dologhoz. Mint például

ShowHide spoiler #ULTRAMEGA SPOILER! CSAKIS A KÉPREGÉNY ISMERETÉBEN KATTINTS RÁ!

Külön érdekes, hogy az animáció a szokásos 20-22 perces részek helyett 40+ perces részekkel megy ami még jobban fokozza a "nagy" sorozatos hangulatot.

Érdekes, hogy magyar fordítást még nem találtam hozzá, pedig azt hittem egy ilyen sorozatra azonnal zubogó nyállal csapnak le fordítók, de a hosszúpuskán még semmi, de remélem csak idő kérdése.

Mindenkinek ajánlom!

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)




Moken írta: Jericho de jó volt anno.

Van ilyen sorozat az utóbbi időben mint a Jericho és a Búra alatt, csak újabb?

(tehát külvilágtól random esemény által elzárt kisvárosban népek próbálnak meg boldogulni alapvetés?)

Chief Exorcist



Megszállás

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ez?

https://www.imdb.com/title/tt6774786/?ref_=nv_sr_srsg_5

A 4,7-es értékelés nem para? =)))) Ha azt mondod jó, akkor csekkolom.

Chief Exorcist



Snowpiercer

Első évad.

Ez tényleg jobb mint a film. Sokkal!
Az Andrééét játszó színész szerintem istentelenül pocsék. Kb Gina Carano szinten van a fickó ami a színészetet illeti.
Asszony rátette közben a magyar feliratot...
Eléggé érdekes dolgokat láttam. A "tailt" szó szerint fordították és ilyenek születtek mint:
Farokállomás, Farokmama, Faroklakó....
Ezt, hogy engedhették így? Ez google fordító szint kb...



Mellette szól, hogy Tom Hiddleston, tehát akkor is lehet jó, ha szar :-) Meg az ott Pedró bácsi?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!