Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Harvy666 írta: Jó hangosan kattog, meg gondolom nem spórolnak a gyártók hogy több billentyűt kötnek be egy helyre így nyugodtan lehet mortalozni ketten 1 billentyűzeten :)

Sajnos a mortalozás sem annyira egyszerű :) Hiába van feltüntetve a billentyűzeten, hogy multi key rollover, simán beszophatja az ember. Én pl Sharkoon Skiller billt vettem, 18 multi key rollover, na mondom az elég, egyszerre 18+ gombot ketten nem fogunk tapizni, csak ugye "elfelejtik" megemlíteni, hogy ezek csak bizonyos kombinációban érhetőek el. Tehát teszem azt, hasraütés szerűen, amíg q, w, e, s, d, p, n, u gombokat simán elfogad, addig ha mondjuk kicseréled a p-t egy h-ra, máris blokkol a faszba.
Itt lehet is szépen tesztelni.
Elvileg az N-key rollovereknél akarmilyen komboban lehet nyomni a gombokat, de gyakorlatban ott sem mindenhol működik. Szóval ha valakinek ilyen igényei lennének, akkor egyrészt nagyon alaposan olvasson utána, hogy konkrétan az adott billnek, amit kinézett milyen a valódi rollover performance-a, másrészt sharkoon skillert mortalos céllal ne vegyen :)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sajnos kimaradtam az említett épületes diskurzusból. Elhiszem egyébként, hogy a csillagok bizonyos együttállásánál jól jöhet, azt pláne, hogy igény van rá, csak az itteni kommentjeid alapján mintha az elnne a normális, hogy az ember villanyfény nélkül a billentyűzet mellett ütögetné az asztalt. Valahogy szürreálisnak tűnt az elhangzott formában.

Én most inkább valami vezeték nélküli megoldásban gondolkozom a mostani mellé, de extra igények nélkül aligha lehet mellényúlni.

Sors bona, nihil aliud.



Azért kerül többe, mert más a technológia (mechanikus). Próbáld ki, aztán rájössz. Mondjuk hozzátenném, hogy én speciel utálom a hangját, szóval ingyen se kellene mechanikus.

Amúgy Logitech EX110 wireless szett van itthon. Nekem kell a vezetéknélküliség. Elég régóta megvan, szerencsére még nem nagyon kopik, meg komoly baja sincs (a bill tartófülei eltörtek, de létezik ez a pillanatragasztó csoda) - csak azt bánom, hogy sűrűn eszi az elemeket (billentyű fél év, egér 3 hónap).



Legalább újratölthető aksikat használsz?

Egyébként nekem a vezeték nélküli billentyűzet egér kombó addig él, amíg egyszer játék közben nem kezd el lemerülni, mert akkor kihajítom az ablakon a fszba. Inkább vezetékes.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Mivel eredetileg sem érdekelt, hiszen arról sincs fogalmad, hogy most milyened van és még azt sem fogtad fel, hogy nem a világításért fizetsz, ezért ez igazán teljesen mind1.

Egyébként az utóirat része a többi kis paprikajancsinak szólt, akiknek sose volt 4 ezer forintosnál drágább (a rádiós 10 ezres is ez a szint minőségben, csak nincs kábele), de azért óriás meggyőződéssel magyarázzák másoknak, hogy nekik sincs rá szükségük.
Pont annyira meggyőzőek, mint a Suzukis tata, aki szerint az van olyan jó, mint a Porsche, mert amire neki kell, abba még jobb is a Suzuki! Szóval ez ilyen népi kognitív disszonancia.
De most, hogy magadra vetted, ennyiben is hagyhatjuk a dolgot.

>>> A szélesebb diskurzusba nem mennék bele, mert a Porsche-s példa visszafelé is igaz: Ahogy a többség nem engedheti meg magának, úgy a többség nem is tudja kihasználni. Valszeg én sem, bár túl rég óta nyomom ahhoz, hogy ne érezzem a különbséget.
Viszont ettől még használni bármire kurva jó (-hang), de nem ettől lesz vki progémer.

Sunyi: Ne alázzad magad, ilyen silány poénok mindig csak olyan emberektől hangzanak el, akik sajnálnának rá ennyit. Ez a 'nem futja' poén, vagyis csak az röhög veled, akinek szintén nem futja. Így örül magának a sok csóró. (Persze, te nem vagy az, csak úgy viccelsz 38 ezer forinttal, mintha aranyozott Bentley lenne. Aha, igen-igen! ... Emelkedj felül.)
De a félár, az félár. Nem tudok rá válaszolni, mennyire jó egy 60 ezres klaviatúra, mert én sem adtam érte annyit.

Ennél sokkal viccesebb, hogy árulnak 20-30 ezerért nem mechanikusat is, és van olyan hülye, aki megveszi. Mivel azt se tudja, mi a különbség - igaz, Bandido? :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Sunyi írta: Legalább újratölthető aksikat használsz?

Egyébként nekem a vezeték nélküli billentyűzet egér kombó addig él, amíg egyszer játék közben nem kezd el lemerülni, mert akkor kihajítom az ablakon a fszba. Inkább vezetékes.

K800 ezt annyival megoldja, hogy jó előre (kb 4-7 nappal, feltételezve erős használatot) szól, hogy hahó, merül, és microUSB kábellel lehet tölteni. Töltés közben természetesen teljesen ugyanúgy használható, a farkincától eltekintve.

Megj: elég sok LAN-t végigvittem már vezeték nélkülivel, legnagyobb probléma eddig az volt, amikor benne felejtettem a diNovo-ban az elemeket, és így leutazás alatt lemerült. Helyi tesco-ban vettem újakat, ennyi volt az egész.



Te például mire költesz több pénzt? Biztosan van valami, amiből a minőségi terméket preferálod inkább és amin mások felhördülnek. Valakit egy klaviatúra nem érdekel annyira, hogy fizessen a minőségért. Mást igen. Valaki házból néz 4-5000 forintért, másnak meg 30-tól kezdődik a ház fogalma. Hogy a világítás hasznos-e? Nekem igen. Hogy a monitor megvilágítja a billentyűket? Vaksötét szobában a 28"-os bizony nem. Ha lefelé döntöm biztos... Céges laptopon is a világ legjobb találmányának tartom a világító gombokat. Faxnak sincs kedve villanyt kapcsolni hajnali háromkor, mikor megszólal a telefon és be kell jelentkezni.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



>mechanikus billentyuzet megeri vagy parasztvakitas?
a gumis billentyuk arra mennek hogy a leheto legolcsobb alkatreszekbol az epp hogy csak elfogadhato minoseget adjak.

a mechanikusok legtobbszor nem sporoljak ki az anyagot hanme magas minosegu, idotallo termeket fogsz kapni.

kerdes proli vonalon akarsz mozogni, vagy raszansz kicsit tobbet, egy normalis billentyuzetert.

>van erezheto kulonbseg?
persze hogy van, eg es fold a gumirozott es mechanikus, de ennyivel nem lehet lezarni mivel mechanikus kulcsokbol is egy rakat fajta van kulonbozo szituaciokra elolatva. Mindegyiknek pozitiv es negativ oldalaival, te meg eldontod mire akarod hasznalni es az szerint valasztod ki a cuccost.

>nem kurva hangosak?
lehetnek azok is ha akarod, de vannak olyan tipusok amelyek kb majd hogy nem egy hanguak a gumirozott tarsaikkal. Tipustol fugg.

itt egy hatalmas guide, ezt olvasd at esetleg, kifejezetten a kulcsos reszt erdemes atnezned, ott a mukodest es az adott kulcs tulajdonsagait is leirja.
http://www.overclock.net/t/491752/official-mechanical-keyboard-guide

nekem CherryMX red gombok a kedvenceim. A tulajdonsaga hogy ninca kattogasa mint a klasszikusabb megoldasoknak mivel linearis utja van a gombnak, gamingre es gepelesre is okes, es a leghosszabb elettartalma van. Mindig ugyanott regal viszzont, igy nem fogsz sohasem betut teveszteni.

negativ tulajdonsaga lehet hogy "konnyebben" le tudod nyomni ezeket a gombokat mint a klasszikus mechanikus tarsait, mivel nincs direkt hard-kapcsolasi pont amin at kell ugorjon es produkalna a specifikus click hangot, igy akik hozza vannak az effele rezisztanciahoz szokva, azoknak az elso par napban szokniuk kell a konnyuseget, de ez szemelytolmfuggo aspektus.

pl neke teljesen jol jon hogy konnyebben le tudom nyomni a gombokat, a fizikai rezisztancia szerintem pont eleg hogy megfelelo visszahatast adjon es ugy velem a nehezebb gombok jobbannfarasztanak a kezet wall of text irasnal, viszont vannak emberek akik sohasem tudnak megszokni, es masik tipusu kulcsokat preferalnak.

Te donts el neked mi felel meg, es milyen fizikai aspektusokat szeretnel a legkenyelmesebb gepelesre/japekra.

Mint mondtam nekem cherrymx red a nyero, de nezd at az osszes tobbit is.

>vilagitas jo/rossz?
te mond meg, ne mas.

ez egy extra ficsor a sok kozul, de nem core fontossagu mint a kulcsok fajtaja. Az az uberallesz. Szoval szemelyesen szukseged van ra vagy sem? En igenyelem a ficaort mert szeretem ha rogton tudpm pozicionalni magam vaksotetben is este, de siman lehet teljesen felesleges funkcio masnak.

>melyik markat? nektek mi van?
szinte teljesen mindegy, legtobben standard alkatreszekbol rakjak ossze a termekeiket.

Ugy vasarolj hogy valogasd ossze hogy milyen igenyeid vannak es milyen mechanikai kulcsokat akarsz, es az utan keress ceget ami kielegiti az igenyeidet.

tl;dr az egeszre
mindenkep mechanikus billentyuzetet vegyel, ha csak nem vagy csoro, illetve nem szarod full le hogy milyen beviteli ezkozon toldod szinte az osszes szamitogepes idodet.

Legfontosabb hogy azt donts el elsosorban hogy milyen tipusu mechanikai kulcsokat akarsz magadnak.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez a K800 jól hangzik, és egész pofásan is néz ki.

@psishock:

Jó sok minden van a linken, de az csalódás, hogy a mechanikusról annyit ír, hogy más érzés, és kész. Egyébként éppen nekem ez fontos, mert a legtöbb laptop gyenge visszacsatolású billentyűit sem szeretem, és az otthoni 10 éves membránoshoz képest a munkára használt K200 is zavaróan gumijátékszer. Egy egérnél vagy kontrollernél magától értetődő, hogy be kell állnia kényelmesen a kézbe, funkcionálisan is vannak fontos különbségek. Ahogy egy Porschénál is, hogy Gucciban benne feszítve fel lehet szedni a jó genetikájú csajokat, tán még a gyűlöletes vezetést is bevállalnám érte (bár mellette nem lehet inni a rossz genetikájú férfiakkal, ami komoly hátulütő). Szóval reméltem, hogy előkerül még valami konkrét előny, azon kívül, hogy hangerőben lenyomja az Erika írógépet, meg hogy lenyomhatok egyszerre annyi gombot, amennyit nem akarok.

De ezt nem a szájtépés kedvéért mondom, itthon benne vagyok az ergonómiai beruházásokban (új szék, DS3 helyett DS4, minél kényelmesebb játéksarok tévével), és 30 fölött már kímélném billentyűvel, egérrel is a kezeimet, amennyire lehet. Na most mivel nem tudok boltot, ahol lehetőségem lenne 30-100k-s billentyűzetek garmadáját órákig (itt vidéken 500 Ft-nál többet maximum VGA-ra költenek, minden mást rendelni kell). Tehát a témához meglehetősen sötétként pár ergonómiai tipp vagy útbaigazítás érdekelne, attól függetlenül, hogy mechanikus-e a célszerszám vagy sem.

Sors bona, nihil aliud.



Ha már csórósag: meghalt az SGS2-m, milyen telefont vennetek 30ig bezárólag? :-)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



hasznalt lumia820-at

Parizer forever.



nekem egy logitech g11 van, szeretem, de a vilagitasa sz@rt sem er sotetben

Parizer forever.



Zoo írta:
@psishock:

Jó sok minden van a linken, de az csalódás, hogy a mechanikusról annyit ír, hogy más érzés, és kész.

oszinten mit varsz el egy gombtol? mert a mechanikussaga azt hatarozza csak meg.

amikor lenyomsz egy gombot, milyennek erzed, mennyire kemyelmes es termeszetesnek hato a gepeles rajta, mekkora a visszahato ero, mekkora a hangja. Ott irja mint mondtam a gombtipusok fajtajanal hogy melyik mire ajanlott, mik a pozitiv es negativ tulajdonsagaik es pontosan hogyan mukodik a mechanikaja.

mint irtam, gumirozott=kisporolnak mindentvaz alkatreszeken, mechanikussag=itt kezdodik a minoseg. az osszes tobbi elem, trapez alaku gombok, hatterfeny, aluminium boritas az masodlagos gimmick, ha valakit erdekel akkor figyel azokra is, ha nem nem, de lenyegeben nem fogjak befolyasolni a gepeles minoseget.

milyen leirast varsz meg ez mellett?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mondjuk valami jó kis bullshitet, hogy kézkímélőbb :) Csak mert mintha a kultusz valami kevésbé esszenciális tulajdonság köré épülne. Nem a mechanikus billentyűknek szóltam be, mert szimpatikus, és talán éppen én vagyok a célközönség. De amikor felütöttem pár random magyar cikket (nem szokásom ilyesmire fanyalodni), akkor mind elsütötte, hogy mennyivel időtállóbb a membránosokhoz képest, mert azok 1-2 évente mindenképp meghalnak. Az összes. Szóval szektás idiótaságokat képesek összehordani. Egyszerűen csak örültem volna még pár adaléknak a serpenyőbe.

Ebből persze itt csak annyi csapódott le, hogy tovább tart (ami nyilván igaz), de mivel az összes napi szinten használt billentyűm halhatatlan, így ezen is csak mosolygok, mert marginális előnynek tűnik. Persze tudom, hogy sokaknál fogyóeszköz, de nem akarom tudni, hogy ők mire használják a klaviatúrát.

Szerk.: Másrészt cseszheti az ember az itt kezdődik a minőséget, ha a hangorkán is ott indul be. Nem akarom, hogy a szomszéd hallja, éppen milyen betűt ütök le :)

Sors bona, nihil aliud.



Lekezelő, bunkó stílusban írtál, és csodálkozol, hogy felcsesztem magam.
És ez nem elég de folytatod is ezt a stílust ahelyett, hogy értelmesen válaszolnál.
Leesett mindenkinek, hogy te egy kifinomult, gazdag úriember vagy aki magas lovon ül.
De most már unalmas a dolog úgy hogy abbafejezhetnéd igazán :)
Érdekes módon mindenki más tud normálisan válaszolni.



Nem is tudom, relatíve jól keresek, ha igazak a statisztikák, akkor az átlagkereset 2xesét kapom bejelentve, meg még az extrák.

Bőven kitelne egy milliós konfig is, ha úgy tartaná úri kedvem. De teljesen feleslegesnek ítélem meg az ÉN felhasználási körömre. Ezért megvehetném a csupiszupi 40k-s billentyűzetedet ajándék (azért ez lol, lásd már be) táskával, de nem teszem, mert a gyerekek felkelnének mert hangos, meg semmi hátrányát nem éreztem még a konfigokhoz adott 1000Ft-os billentyűzeteknek sem. Bírják akár 3-4 évig is, aztán levágom a kábelt, odaadom a fiamnak, hogy játszon vele, majd kidobom.

Ennyit ér, nem várok többet tőle, meg is vagyok vele elégedve. Tudok vakon gépelni teljes sötétségben, zero világító, lekopott tasztatúrán is. Meg játszani is. Akkor is, ha a monitor nem világít rá. De természetesen nem teljes sötétségben játszok, csak mondom, tudnék.

Kifejezetten taszít a karácsonyfa világítású extra keyboard. Alap halvány színen, ha világít, az ok.

Nem alázom magam. Illetve nem is érdekel nagyon mit gondolsz rólam. Mert ugye a vélemény olyan mint a segjuk. Mindenkinek van belőle és a többség nem kíváncsi a máséra.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



meh, inkabb maradnek az android ökoszisztemaban, valszeg egy regebbi moto G kéne vagy egyet ugorva egy SGS3 :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Szép kerek!

// A Razer saját kapcsolót gyártott, aminek 'rövidebb' a nyomáspontja, mint a Cherryknek:
rwurl=http://www.razerzone.com/?ACT=27&fid=1426&d=15911&f=switch-green.png

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Se kifinomult, se gazdag, se úriember nem vagyok. Viszont téged nem oltottalak le elsőre, értelmes választ kaptál, csak nem tudsz vele mit kezdeni, mivel alapból olyan csekély tudással rendelkeztél a dologról, hogy édes mind1 volt mit mondok = utána kellene nézni esetleg?
(Konkrétan azt hitted, hogy azért kerül ennyibe, mert világít.)

Amikor pedig X év HW (ismersz engem, meg a helyet és annak kereteit is), meg egy internetre kötött gép és (gondolom) vagy 20 év klaviatúra használat után NEM nekem kellemetlen, hogy ennyire fogalmad sincs róla és nekem dobsz be egy ilyen kérdést.
Soha nem szedtél egyet se szét, hogy mondjuk kitakarítsd? Vagy basztál rá egy nagyott, hogy kirepüljön egyetlen gomb és lásd, milyen belül, hogyan működik?
Ha nem is egy klaviatúra, legalább egy számológép, vagy kvarcjáték, vagy távirányító, vagy...

Nem is vagy férfi b+ :3
// Ez a többiekre is vonatkozik, akik csak gumival csinálták idáig!!! :D

Sunyi: Bocs, de nem olvasom végig, ugyanis én nem hiszlek téged csorónak, de ha az lennél, az sem zavarna - ezt itt alátámasztja bármikor egy tucat ember.
Csak a poén volt szar, ennyi ;]

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ja a szar poén a védjegyem. De azért erőltetem. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Grifter írta: (Konkrétan azt hitted, hogy azért kerül ennyibe, mert világít.)

Bár csak tudnám, hogy ezt miből szűrted le.
Még véletlenül sem hittem azt, hogy azért kerül ennyibe. Na de mint egy is lényegtelen.



Mivel én említés szintjén sem hoztam fel a világítást, te viszont ezt kérdezted meg elsőként, majd ebből vezetted tovább, hogy nem tudod mi kerül rajta ennyibe...

Próbálj ki egyszer egy mechanikust, tökmind1 világít-e ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Kifejezetten taszít a karácsonyfa világítású extra keyboard. Alap halvány színen, ha világít, az ok

nekem ilyen a g11, de ez szar
napfenyben alig latszik a gombokon a felirat (vakon gepelek, de akkor is zavar)
meg toksotetben is

nekem meg van kiraly mechanikus billentyuzetem, ingyen kaptam, IBM tipusu, ps2-es madzaggal (tartaleknak, vagy ha hoznak valami gepet kendacsolni) (meg nincs rajta win gomb, a 90-es evekbol valo. szerintem tulel mindannyiunkat)
ha valaki esetleg akar 40 rongyot fizetni erte, az jelezze, annyiert odaadom

Parizer forever.



Múltkor láttam aprón, ott csak 25-t kértek érte ;) (Nem vicc, mondjuk az zsír új volt.)

// Azt az alapvető félreértést pedig oszlassuk már el, hogy ezek csak ilyen halálsugár módban tudnak világítani. Az enyém pl. 16 millió színt tud, tetszőleges fényerősséggel és programozható effektekkel. Én borzasztóan elégedett vagyok a halvány zölddel minden effekt nélkül, DE látom benne a fantáziát, hogy akár fullos fényterápia is generálható, nyugtató, látványos vagy bármilyen mezőben.
Már a gyári alap beállítás (szép lassan végigmegy a teljes színskálán körbe-körbe) is nagyon megkapó, de ha vki kimaxolná:
rwurl=https://youtu.be/1pd934M95go

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ez jonak tunik fenyero ugyileg, plusz nem csak a betuk vilagitanak

Parizer forever.



@Grifter - Azért ez fasza.

Ehhez képest a K800 kissé diszkrétebb. Mondjuk emiatt is tetszik. Fényérzékelő szenzor állítja be a fényerőt -vagy te- és csak akkor világít, mikor fölé nyúlsz.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=w9Jp9krP5LA

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Volt K800-am (még HW-n posztoltam is, mikor együtt vettem a G710el okosba), nagyon menő volt, de rájöttem, hogy nem jó rendszeresen (napszak/felhasználás) cserélgetni a halkat meg a jót, mert az ember keze egy picit mindig a másikat nyomkodja még, de pl. a sorok enyhe tolódása miatt folyamatosan félregépelsz így mindkettőn :3
(Ráadásul US volt mindkettő, agyfaszt kaptam tőle, így a K800 pár héten belül vándorolt tovább Guzafhoz, a G710-ből meg magyar lett, abból meg ez. De mint itt korábban jeleztem, én Logitechet egy jó ideig nem veszek, ami kizárólag a két G710 hibája, nem a K800-é :) )

>>>
rwurl=https://youtu.be/OooSHo3mHbg
Ha egy ilyennel visszamennék 30 évet az időben, akkor hülyére kerestem volna magam hálivúdban, minden űrhajón ez lett volna 10 évig! ... ha találok kettő (igen, kettő) USB portot :DDD

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Kipróbálnám szívesen csak ismerőseim körében nincs senkinek tudtommal. Szóval nincs rá lehetőségem.



a Griftertol behuzott US kiosztasu k800-as tokeletesen funkcional, idom nagyobb reszeben amugyis angol szovegeket kell produkalnom szoval nem problema. egyetlen problemaja, hogy kicsit maceras szetszedni, szoval a pacalporit nem erdemes rajta enni. De ha mar a szabad- es munkaido jelentos reszet a gep elott toltod, akkor nem ertem hogy miert buntetne valaki magat a tescos szarokkal (nyilvan ha zsiroskenyerre kell a penz az mas) ahelyett hogy egy normalis billentyuzetet venne.

vilagitas kapcsan meg aki annyira kemeny mint a kad szele es tud sotetben gepelni annak gondolom az apukaja is erosebb volt mindenkinel mar az oviban is, de szerintem nem elhanyagolhato komfortfaktor a vilagito billentyuzet, tekintve hogyha valaki sotetben akar filmezni/aludni melletted akkor ez tokeletes megoldas. Akinek ez meg uri hobort es megoldja a monitorfenynel, vagy XxXnoscope360XxX vakongepelobajok az meg nem tudom hogy miert problemazik ezen, mint mar fentebb is irtak, kismillio fostaliga minosegu szart lehet venni olcson. (vagy dragan, lasd a logitech g710-est :D)

mechanikus cuccokrol mondjuk nem tudok nyilatkozni, nalam elsodleges faktor volt a halk+hattervilagitas kombo, de ez nyilvan prioritas kerdese.

MOSZAD inszájd



Használ valaki jelszókezelőt?

Elsődlegesen a Lastpass (felhő) és a KeePass ról érdekelnének vélemények.
Utána olvastam mindkettőnek de ettől függetlenül szívesen olvasnék tapasztalaton alapuló, hozzászólásokat.
Kurva sok helyre kell jelszó és már már kezelhetetlen a dolog. Szóval elgondolkoztam rajta, hogy érdemes lenne ilyet használni. Last passnál kizárólag két faktoros azonosítással persze.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!