Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Scrubsbol csak a 9. evad volt nagyon szar (de az maradjunk annyiban hogy nem is letezik) , Officebol az utolso ketto, Friends nekem vegig tetszett, HIMYMbol is csak az ending volt ami nekem melle ment. Azert az kulonbseg, hogy a vegefele leereszt valami mint amikor joforman tobb mint a fele nem tul jo. Nekem ofc. TBBT is mehetne akkor a nagyok koze hiaba nezhetetlen a 12bol 8 evad. :D

Igazabol nagyon sok embert ismerek akinek nagyon bejon a Modern Family, de nalam ugyanaz volt mint par masik sorozatnal (TBBT es Community is ilyen volt pl) ahol az elejen eltalaltak valamit ami mukodott aztan 2-3 evad utan kifujt es kar volt folytatni.



még csak a második évadot pörgetjük, szóval odébb van a várható lejtmenet



Community-t nem értem... elkezdtem nézni, de nem fogott meg. Ugyan ez a Parks and Recreation, pedig sokan istenítik azt is. :( Első évadnál nem jutok túl.

Ízlések és pofonok. :)

Malcolm in the Middle kimaradt a listámból! Az viszont végig jó volt!



Pedig a Parks and Recreation fenomenális volt! Sokszor volt olyan jelenet, hogy le kellett állítanom a playert, mert percekig fetrengtem a röhögéstől. Ráadásul van egy ilyen nagyon emberi, szívhez szóló vonal is benne, amiért szerintem magasan kiemelkedik a mezőnyből. Ha fent lenne a Netflixen vagy az HBO Go-n, akkor szívesen megnézném még egyszer.



Parks&Rec ugyanaz a szindroma mint az Office. Az elso evad (mind az a 6 resz) borzalmas amig kerestek az utat amin el tudtak indulni. Utana meg merfoldeket ver mindenre. Siman ott van a Top3 sitcom kozott az elmult 20 evbol szvsz. Ritka kivetelek egyike amikor a szinvonal se csokkent egyaltalan hanem vegig stabilan eszmeletlen jo volt es idoben is hagytak abba.



:insert laugh track: sajna se a TBBT, se a Friends és se a HIMYM -se jött be hogy nézzem :) de igaz hogy nagyon sikeres sorozatok kifulladnak/elvesznek néha szereplőcseréknél kreatív válságoknál. Office-ná borzalmas volt nézni az utolsó két évadot hogyan próbáltak meg bármi áron valahogy új életet lehelni bele bárminemű vízió nélkül. Community is kicsit hasonlóan halt el az utolsó 2 évadban de nem lehetett volna menthetetlen de jobb volt mindenkinek, lásd COVID-19 2020 alatt bármennyi jó reunion volt Zoom-on velük s még Pedro Pascal is behozták reenactmenthez.

Six season and a movie



rwurl=https://youtu.be/jdBUjYJ4-GQ

Két hét és folytatódik a Marvel sorozatozás. Jól csinálja a Disney.



Noctedam írta: Ez sajnos mindegyikkel így van. :( Utolsó évadok katasztrófák.

Szerencsére ez nem mindig igaz. a Parks&Rec, a Good Place vagy a Veep szerintem végig tartotta a színvonalat. A Brooklyn 99 is fasza eddig, de ott még hátravan 10 rész. :)



Debris - S1E1 (Pilot)
Ebből még bármi kisűlhet, de azt a középsz*r szintet amit az IMDB pontja sugal azt hozta.
Szinte biztos NEM mernek Hard SF irányba elmenni, pedig az alaptéma adná. Elvisselnék egy ilyen "emberiség találkozik valamivel, amit nemhogy nem ért, de fel sem tud fogni", amit a sci-fi nagy öregjei olyan jól tudtak csinálni.
Alaptörténetben megismerhetünk egy amolyan nemzetközi kutatócsoportot (nyomozókat) akik a címadó "törmeléket" próbálják felkutatni és összeszedni. Nyilván nem egy sima meteorit darabkáiról van szó, mert minden egyes darabka képes a természeti törvények újradefiniálására a környezetében. Meg valamennyire reagál a közelébe kerülő emberek pszichéjére is, aminek még az előbbinél is komolyabb következményei lehetnek. A buliba persze beszállnak páran a feketepiacról is.



Pacific Rim The Black

Ez akár jó is lehetett volna így 5 rész után....



Tiger King
Wow... Eddig elmaradt, de wow. :D



ez kérlek pure gold



A legjobb az egészében hogy más körülmények között sose lett volna ekkora hit az egész. Pure gold ahogy mondod!
rwurl=https://imgur.com/ptJCu4Q



A karakterek istentelenül szürreálisak! Az Operation Odessa volt még hasonló a netflixen, ott is irtó nagy figurákról szólt a sztori :)



A Louis Theroux epizód megvolt a csávóról még régen, igazából azért nem is siettem el, mert már abban is elképesztően elborult dolgok voltak. :D Viszont minden elvárásom felülmúlta a dolog.





rwurl=https://youtu.be/q9rYJBI8rnQ
Hát még nem láttam de jön egy ilyen sorozat.



Superman and Lois

3dikk rész.

Leginkább az a baj, hogy érzetre a két kölök (Beavis and Butt-head hasonmás) kapja a legtöbb időt, és pont ők nem érdekelnek a legkevésbé sem.
Így három rész után max középszerű a sorozat.



sense8 SE1-2

valahogy teljese kimaradt, a hugom ajanlotta nagyon lelkesen. vegulis tok jopofa, misztikus nemtommi (krimi/thriller/sci-fi/fantasy?)a vilag korul. a wachowski izek csinaltak ami soxor erezheto a tul tolt mennyisegu meleg szereplon es a szerintem felesleges oncelu szexjeleneteken. vegulis a vegeredmeny szamomra pozitiv volt, a karakterek nagyon jok, szerethetoek, az egesz egy nagy rakas lavpiszhepinessz vagyalom jo sok izgalommal nyakonontve szepen befejezve egy ket es feloras zaro epizoddal.

"okey-dokey!"



Falcon and the Winter Soldier ep1

Volt egy látványos 10 perces akció jelenet + 30 perc nyafogás. Dögunalom.

ShowHide spoiler #


F and WS

Ez követte a WandaVision nyitányát, avagy értékelhetetlen vacak volt.



Ti valami perverzek vagytok, vagy ennyire unatkoztok? Vagy annyira imádjátok a Marvel univerzumot, hogy mindig úgy ültök le a monitor elé, hogy 'na majd most'!

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Van F1: Drive to survive Season 3 !



Vezércsel (Queen's gambit)
Sokan áradoztak róla hogy milyen istenkirály ez a sorozat. Ezt mondjuk nem adom, de jó volt végig nézni. Szép volt az operatőri munka és a viszonylag nyugodt sztori.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



WandaVision SE1

szerintem zsenialis volt az elso percetol fogva. egyszeruen tokeletesen lettek visszahozva a nyitanyoktol kezdve a humor kifinomultsaganak valtozasaig minden az otvenes evektol a ketezresekig ami a sitcomokra jellemzo. iszonyat kreativ agyak dolgoztak rajta. a keparany valtozasok, meg a reklamok is, amik direkt lettek arcba tolva is szuperul hoztak a valtozas hangulatat. a vegere meg ugyesen belesimitottak az egeszet a klasszik marvel univerzumba.

akik az elso reszek "unalmassagan" sirnak azokat nem ertem. kb 3x20 perc. ennyire nincs turelmuk/igenyuk az embereknek, hogy bevezetodjenek egy hangulatba, megteremtodjon az atmoszfera, elhintsek a keszitok a vilag es a szituacio alapjait?
(raadasul qrvara nem unalmas, elveztem a kreativok tombolasat, jo a humora, erdekes megismerni a mozis MCU eddig leghanyagoltabb karaktereit)
mikozben visszasirjuk a 80as-90-es evek thrillerjeit, horrorjait ahol a masfel ora jatekidobol siman kitett ugyanez az alapozas ugyanennyit! -ezert lehetett azonosulni es megszeretni a foszereploket.

akik aztan azert sirnak mert "atmegy marveles fosba" a vegere azok meg mit vartak? mibe menne at, twin peaksbe egy marvel film?:D

"okey-dokey!"



+1.

Itt is a héten ment le, elejétől végéig élveztem. Gondolom akik fanyalognak 9x30 perc blockbuster akciót várnak nem pedig világ/karakterépítést. Ahogy nézem az új Falon sorival is ez lesz a gond, hogy "volt 10 perc akció a többi meg siránkozás, MEH!". Nagyon bejött, hogy szepen átemelték a régi sitcomok alapjait és magukévá formálták. A Malcolm in the Middle/Modern Family áthallásos részek kurva jók foltak. :D A "váratlan" cameo is telitalálat volt. Jutalomjáték volt ez ott mindenkinek igazából, mert nagyon egyértelmű volt mire ment ki ez az egész csak fel kellett rá húzni egy jó storylinet (és ami az alapját szolgálta ennek az egész dolognak pont kapóra is jött szóval két legyet tudtak csapni egy csapással). A Disney végre megkapta a jogokat úgyhogy nevén nevezhette a dolgot és végre meg is magyarázhatták mi az igazi power Wanda mögött. :D Ideje volt már, mert 7 év kásakerülgetése már egy kicsit ciki volt.

Ami nem tetszett az Agnes karaktere a végefelé. Túl lett tolva. Nagyon nagyon szájba akarták rágni amit annyira nem kellett volna. Két dolog miatt. Aki nem ismeri a karaktert (azaz nem volt az első pillanattól fogva a napnál világosabb, hogy Wanda a Scarlet Witch) annak most se fog sokkal többet mondani. Aki meg tudta és ismeri annak kurva nyögvenyelős volt ez az egész szájba adagolás. Volt még pár ilyen apróság aminek most így nagy hirtelen nem tudom mi értelme volt, de gondolom pár éven belül ki fog derülni.



Ahogy nézem az új Falon sorival is ez lesz a gond,

Nézd meg, aztán meglátod, hogy mi a gond vele.
Ez nem falcon meg mittudom én mi volt, hanem random eberek, random problémái, barátok közt stílusban kb.



+1



Meg fogom nézni ha vége van ezt is, persze. Lehet egy véleményen leszünk, de arra akartam reflektálni, hogy itt is ment a tömeges sírás hogy mekkora szar a Wanda aztán igazából nekem tökre bejött ennek ellenére az eleje is. A Mandoról is mindenki csak sírni jár ide aztán igazából az is teljesen jó sorozat.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!