Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


8. Rész de csak azért haladok ilyen gyorsan, mert pörgetve nézem...
Nem vagyok elégedett. Nem értem, hogy ha valaki 15 évet edz kőkeményen és kiérdemli a vasökloző tisztet, akkor egyrészt miért ilyen béna, miért nincs egy szikrányi önkontrollja sem és miért nem látványosan jobb minden random thugnál...
A corporate részeket már zsigerből pörgetem át, a Joyt és Wardot alakító páros ritka antipatikus és a szerepe szerint kb 25 éves lány úgy nyomja a kőkemény bizniszvument, hogy konkrétan fájt a jeleneteit nézni.

Mindegy, nem sorolom, most már végigmegyek rajta.
Remélem a defenders jobb.



Mondtam én, hogy a főszereplővel mellélőttek. Még a mellékszereplő csajsziból is jobb vasököl lett volna.


ShowHide spoiler #titok


Tales from the Loop

Simon Stålenhag zseniális retrofuturisztikus festményei által inspirált és személyes közreműködésével készült Tales from the Loop nagyon jó. A képi világ (HDR újfent), a fényképezés és az antológikus formátum is találat. Nem mindegyik rész egyenlően jó, egyáltalán nem eseménydúsak, viszont klasszik sci-fi klisékkel és kellőképp miszticizmussal hagy fantáziálni mivel nem kell mindig mindent a kedves néző szájába rágni hogy mit miért. Remélem lesznek még mesék!



For All Mankind S01E01-02

Nekem nagyon tetszik eddig, minőség top és tök érdekes, ahogy az alternatív történelem alakult.
Főleg úgy érdekes, hogy nem rég néztük újra First Man-t és Apollo 13-at, így érdekes az ottani karaktereket látni itt is. Meg Von Braun is végre előtérbe kerül.



WandaVision-t folytatta valaki?
Én egyszerűen képtelen voltam belekezdeni a második részbe, annyira megülte a gyomromat.
Pedig már kintvan a harmadik rész is.
És ahogy olvastam a kommenteket mindhárom rész ugyan olyan kb sőt a harmadik a legvacakabb. Nem jó kilátások..



én nézem, szerintem király. nagyon faszán építik, hogy nincs rendben a világ, amiben élnek, Wanda nem igazán érti mi történik, ugyanakkor próbálja kontrollálni, a mellékszereplők sem mindig világos, hogy beépített emberek, vagy őrültek, kiváncsi vagyok mire fog kifutni. amolyan Westworld s1 és Truman show keverék eddig



Igazából csak annyi történik az első három részben, hogy nincs rendben valami. A harmadik részre konkrétan eléggé már kilóg a lóláb. Szerintem most fog beindulni talán. Idáig eléggé fura érzéseim vannak a sorozattal. Lehet jobb lett volna egyben megnézni.




Ez a For All Mankind gyorsan előlépett az egyik kedvenc sorozatommá 4 rész alatt. Akit érdekel űrhajózás története és esetleg kimaradt neki, az mindenképp pótolja.



Hatalmas +1. Kevesebb, mint egy honap es kezdodik a masodik evad



Iront Fist szenvedés volt, a végén már tényleg csak pörgettem.

Defenders viszont nem volt rossz, tetszett! Jöhet a Punisher.



Snowpiercer S02 E01

Ígéretes, s jobban indul mint az első évad!




de szerettem a filmet <3
Ha lenne gyerekem biztos nézném ezt a sorit.



Resident Alien

Egész jó első rész volt!

Alan Tudyk erre a szerepre született!



Köszi, nem tudtam, hogy kijött
Töltöm mint a káposztát!



Nincs mit! Majd véleményt írd meg.



Expanse

Eddig nekem eléggé unalmas volt ez az évad.
Remélem, hogy a végére belehúznak.



Az Iron Fist(ing) tényleg eléggé gagyi ilyen szempontból.

Dante írta: Nem értem, hogy ha valaki 15 évet edz kőkeményen és kiérdemli a vasökloző tisztet, akkor egyrészt miért ilyen béna, miért nincs egy szikrányi önkontrollja sem és miért nem látványosan jobb minden random thugnál...

Nekem is talán ez szúrta legjobban a szememet. Nem vártam Thor szintű testi erőt de a sima ellenfelek ellen minimum olyan erőkülönbségnek kellet volna lennie a bunyóknál, mint amikor pl Amerika Kaptány v. Bucky verekszik egyszerű emberekkel.

Erre még vasöklöző képesség beizzításával is épp hogy csak, hogy nyer a helyi izomtibik ellen.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



ha mar Iron Fist fikazas -nemtom akkor leirtam e- en attol is kesz voltam, hogy a faszi a vilagegyetem legnagyobb kung fu mestere de semmilyen igazi mesterszeru viselkedest nem tudott felmutatni (nyilvan akik irtak meg egy "tornatermes" karate/wushu edzovel sem talalkoztak) tehat turelem, onmerseklet, onfegyelem, stb...

"okey-dokey!"



KMZ képe
KMZ

Nem rosszak, bár a Corinthiant nem nézem ki a Boyd csávóból, inkább ilyen Fassbender féle lenne jó arra a szerepre, de majd úgyis látjuk. Mondjuk amiben Dance papa bennevan az +1 pont nekifutásból :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Tilda Swinton hogy nincs benne? Annak a nőnek már csak a kinézete alapján alanyi jogon szerepelnie kellene bármilyen Sandman feldolgozásban. Anno amikor képregényt olvastam és megláttam Lucifert, azonnal ő ugrott be.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



jól hangzik, egy-két szereplőre még azért kiváncsi leszek, pl Halál, Constantine. esetleg Batman :D



Aki nálam jobban imádja a Sandmant, az csal, DE ez sztem nem fog jól sikerülni. A rádiójáték is erőst fura lett, pedig a színészek nagyszerűek.
Amúgy a szereposztás jó.



American Gods S03E1-E2

Hááát..... nem az igazi. Szép meg minden, de valahogy nincs meg benne az az energia ami vitte az első szezont. Már a második szérián is érezhető volt picit a visszaesés, de az s03 eddig a mélypont, ami nem jelenti, hogy szar, csak jobb volt az első kettő :D.
Túl sok idő telik el a szezonok között, túl sok a szereplőváltás. Először Media-t alakító Jillian Anderson tűnt el, most pedig Gerorge McFly se jött vissza Mr. World szerepében =/. Nem lehet ennyiszer kereket cserélni menet közben, mert kizökkenti az embert (engem legalábbis).



Mr. World maradt a régi. Ha akar, másképp néz ki. Ez majd fontos lesz később, ha tippelhetek...



Amúgy vizuálisan szerintem az egyik legjobb sorozat amit láttam :D
A történet egyedi és érdekes, még azt is megfontoltam, hogy megveszem a könyvet, pedig az utóbbi időben (sajnos) nem tud lekötni az olvasás, pedig kicsit el kéne szakadni a folyamatos képernyőbámulástól és picit visszalassulni a könyvekhez.



Ja, nagyon szép képileg a sorozat.

Jó a könyv. Csak más.

ShowHide spoiler #nem spoiler csak hosszú

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!