Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Zsiir. Birom azt a tökkelütött csapatot! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Blackkklansman

Szokásos újkori Spike Lee propaganda film... Ha uccsó 3 perc nincs, akkor jobban tetszett volna, így felbasztam magam a végén.
De egyébként szórakoztató volt, volt pár vicces jelenet.
Nyilván túlhypeolt nagyon, de hát a mai világban ezen már kár fennakadni.



Onward
Ez nagyon jól sikerült! A Pixar jobb eresztései között van simán. Érzelmes, vicces, ötletes és baromi szép.



The greatest showman
Ez is faxa kis feelgood mozi.



Avengers végjáték

Jó lezárása volt másodjára is, de nem ez a film lesz az, amit bármikor újráznék, túl sok szereplő túl sokat alkot és 3 órában. Megértem, hogy ezt így kellett, bár lehetett volna 3 db. 2 órás film is a 2 db. 2.5 és 3 órások helyett. Gyerekeknek tetszett.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Temple Grandin

Az eleje ásítósan, unalmas. Aztán a végére jó kis film lesz belőle.
7/10

Men in black disznó(thoros)

Az első rész jobb volt.

7/10

Love and Monsters

Jó volt.

7/10



nezem ezt a feminaci fost, elso 22p
minden ferfi vagy bunko vagy bunozo, es persze csak noket ment meg a pitscha

szep uj vilag

Parizer forever.



:D
12 percnél a kislányok lopnak szemcsit, aztán utána ugyanők

ShowHide spoiler #spoiler

Ava
B múvi, de a szarabb fajtából. Pedig akartam élvezni, de hát akkora lyukak tátongtak benne, hogy bármelyik csillagász megirigyelné. A nyitójelenet után ha úgy érzed nem érdemes tovább nézni, akkor ne nézd tovább, jobban jársz :)
3/10

The Courier
Csak Gary Oldman miatt tettem a listára, de totál kár volt. Űberkaka.
2/10



vegul is bejott, vegig olyan rosszabb fajta mumia/tombriader utanerzes vo't. a vegkovetkeztetes meg jo, a fiad tobbet er mint a penz , vilaguralom, orokelet. ingyensor...

Parizer forever.



Time Lapse (2014)

Kellett már egy jó film, szerencsére találtam is. Mindenkinek kötelező megnézni, aki még nem látta, jó kis időutazós filmecske. Viszonylag kis költségvetésű, nincsen tele sci-fi effektekkel, de okos, jól megírt (elsőre nem is találtam hibát benne), és izgalmas.
Aki trailert néz, az kibaszik magával, már most szólok... (mint minden ilyesmi filmnél)

8/10



Wonder Woman 84

Egy ilyen film otthoni megnézése után szoktam magam vállon veregetni, hogy mégis jó vétel volt az 55 collos UHD TV a Yamaha házimozi rendszerrel, és ami még ennél is fontosabb, hogy nyugodt maradt a lelkiismeretem amiatt, hogy nem rángattam el erre a filmre a pajtásaimat, hanem inkább az otthonomban néztük meg az alkotást. OMG! Ez most vicc vagy komoly? Frankón megértem, hogy sokaknak fontos a mozi, a filmszínház, a székek bársonyos puhasága, de ez mi a fene volt,? Ha ennyire fussa csak a talentumból, akkor tényleg hagyjuk inkább az egészet. "Normál" körülmények között kifizettem volna 2 rugót, és elpazaroltam volna sok-sok órát, hogy időt szakítsak erre az izére, de "szerencsére" a pandémia megvédett a felesleges áldozatoktól. Csak azért nem ez volt idén a legrosszabb, mert a Tenet szerintem (igen, így gondolom még most is!) még ennél is vállalhatatlanabb volt. Ez egy ilyen izé volt, szar effektekkel, meg picsáskodással. Nem akarok időt pocsékolni az elemzésre, de kiemelnék kettőt a sok hülyeség közül. Steve ugyan nem képes felismerni egy modern utcai szemetest, de képes

ShowHide spoiler #spoiler

Logikus!

Meg persze az is banális már 2020-ban, hogy azzal próbálják meg érzékeltetni egy karakter rossz útra térését, hogy az egyre vadabb göncöket vesz fel. Siralmasan felszínes. És a zene! Te jó ég, azt a nyáltengert! A végére azért az legalább valamennyire tűrhető lett. Igazából csak egy dologra volt jó nekem ez a film: Újfent bebizonyosodott, hogy Pedro Pascal egy bődületesen jó színész. Az ő alakítása (és Kristen Wiigé is egyébként) némiképp elviselhetővé tette az élményt. Kár, hogy ilyen szarokból kell fizetnie a rezsijét.


KMZ képe
KMZ

Pascal meg Wiig tényleg értékelhető, viszont Pedró bácsi arca mintha kezdene valami nagyon ocsmány átalakuláson átmenni. Botox vagy nemtom, de a sármja rohamosan csökken szegénynek.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nem hiszem. Direkt toltak rá barnító krémet meg hamvasítót, de csak mert ez kellett a karakterhez. Gondok inkább Pine-nal vannak, akinek szerintem komoly alkoholproblémái lehetnek viszont az elnyúzott feje alapján. Legalábbis durva, hogy 4 évvel fiatalabb nálam, de mégis idősebbnek tűnik.



Én ugyan nem tervezem megnézni a Wonder Bulát, de látom, mindenki panaszkodik a CG miatt. Nem lehet esetleg, hogy amikor rájöttek, hogy ebből home cinema debüt lesz, egyszerűen hagyták a picsába az utómunkát?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


LY képe
LY
Donator

Sztem csak felszedett pár kilót és kikerekedett a feje tőle. Mandalorian S2-ben sem volt olyan mint előtte mondjuk a Narcosban, de azért már jobban nézett ki.



The midnight sky
Elment egynek, mert a hangulat jó volt, a látvány pazar, a sztori meg... hát azt hagyjuk.



Chiller írta: :D
Ava
B múvi, de a szarabb fajtából. Pedig akartam élvezni, de hát akkora lyukak tátongtak benne, hogy bármelyik csillagász megirigyelné. A nyitójelenet után ha úgy érzed nem érdemes tovább nézni, akkor ne nézd tovább, jobban jársz :)
3/10

Erről az ezer éves klisékből felépített izéről szerintem ez a legjobb kritika.

Wunderfrau 2

Ez a valami csakis annak köszönheti, hogy nem lett a világ legszarabb képregényfilmje, hogy ott van előtte a Zöld Lámpás és a Daredevil.
Tudom, hogy a CGI nem minden, de ez a szint manapság már egy komolyabb sorozatban sem állja meg a helyét, nemhogy egy elméletileg Blockbusternek szánt filmnél. Úgy tűnik hogy az egész jó első rész csak valamiféle anomália lehetett és DC ismét hozta a szokásos szar minőségét.
Pedro feje tényleg kicsit fura volt, de szerintem csak felszedett pár kilót. Biztos Mandóként túl sok kék tejet ivott. :)

A spoilerhez.

ShowHide spoiler #SZPOJLER

Dante írta: The midnight sky
Elment egynek, mert a hangulat jó volt, a látvány pazar, a sztori meg... hát azt hagyjuk.

Ezt hívjuk Netflix minőségnek. Jó színészek, szép fényképezés és ótvar forgatókönyv. A "hatalmas" csavar pedig kb az első 5 perc után kitalálható volt.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Mosul
Helyi SWAT-osok (tehát nem 'murrica), harcolnak az ISIS erők ellen. Megtörtént események alapján. Háborús piff-puff, városi környezetben. Semmi extra, de azért egynek teljesen jó volt.

Choose your next words with excpetional care!



Doom patrol

Az első három rész trágya, aztán van két egész jó rész, aztán megint egy lapos. Abbahagytuk.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Én is kb 4-5 részig bírtam.

Onward

Egynek elment. Jó volt, de nem volt egy nagy durranás.

7/10



Wrong topic



Nem kedvenc sorozat, vagy van úgy általában ne nézd meg ezt a filmet/sorozatot?

Kaktusz Jack

Gyerekként sokkal viccesebb volt. Gyakorlatilag egy gyalog kakukk, csak Swarczi a kakukk és Kirk Dougles a prérifarkas. A gyerekek két poénon röhögték el magukat, én meg egyiken sem. Cserében feltűnt, hogy mennyire meghupákoltam volna a nőt.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



? Ez valami liberális hozzáállás?
rwurl=https://i.pinimg.com/originals/2d/be/e3/2dbee36de5270b80c3f914a93a5888ef...

Ki milyen filmet látott a héten?


Lou képe
Lou
Donator

Kaktusz Jack

WTF
Ez hogy tudott elkerülni ennyi ideig? sosem hallottam még róla. De azt hiszem hagyom is inkább, jobb ezt már nem bolygatni :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



WW 1984 2020

Már nagyjából leírták az előttem szólók, hasonló problémáim voltak vele. Bár a DC meglepett pár teljesen oké szuperhősös filmmel az utóbbi években, ez most a leggyengébbek közé való. Nekem túl női film volt.

We can be heroes 2020

Robert Rodriguez szuperhősös filmje, bár inkább családi film. Teljesen nézhető, még ha kicsit erőltetett is helyenként. Bónuszként láthatjuk Christian Slater-t szuperhős szerepben.

A sztori annyi, hogy jönnek a csápos űrmumákok és elrabolják a föld szuperhőseit, és a gyerekeik indulnak a kiszabadításukra.

Edit: Ja, volt még egy:
Skylines 2020

Ez is egy űrmumákos film. A Földet megtámadták az idegenek, el is foglalták egy időre. De aztán lett egy ember/mumák hibrid, aki győzelemre vezette az embereket, még ha csak időlegesen is. Sok mumák is békében él a tropa Földön. Rájönnek viszont, hogy a mumákok anyahajója nem semmisült meg teljesen, és expedíciót szerveznek az elpusztítására.

Közepes, egyszer teljesen oké.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



We can be heroes 2020

ez nekem is tetszett, aranyos csaladi film.

Parizer forever.



WW 84

Ha csak a repcsi lenne itt a probléma :D. Kizártnak tartom hogy celluloid sárga képregényben látva ilyesmit hogy valaki beleül egy légi járműbe s rögtön tudná vezetni fennakadást okozna. Vagy insert bármelyik másik elcsépelt klisét. De nyílván ez csak a jéghegy csúcsa a cringefeszten.



A ZődFőd alias Greenland

Egy egész korrekt katasztrófamozi, ami -gondolom pénzügyi okokból- de inkább egy család személyes drámájára és a pánikra fókuszál, mint a pusztításpornóra.
1-2 apróbb jelenettől eltekintve konkrétan az ÖSSZES katasztrófajelenet benne volt a trailerben.

Gerald Butler jól hozta a családjáért aggódó apát és Morena Baccarin is jó volt.
Ha már család... A katasztrófilmek történelmében először, végre NEM egy elvált apuka kereste a családját, hanem itt már katasztrófa kezdetén is egy család voltak. Bár azért már eléggé rezgett a házasság, szóval lehet hogy ha meteor vár még fél évet, akkor Gerald már egy elvált apuka lett volna. :)
1-2 dolog meglepően reális volt a filmben és az a pár robbanás is jól nézett ki. Érdekes volt még, hogy még a hadsereg tagjait is próbálták egy kicsit humanizálni, szóval nem voltak akkora seggfejek, mint más filmekben.

Ha érdekel a személyesebb katasztrófafilm és nem kapcsolod ki a tévét, ha nem robban fel minimum 5 percenként egy földrész, akkor megéri megnézni.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



The last thing he wanted

Anne Hathaway, Ben Affleck, Willem Dafoe. Jó alapszitu, bár kicsit már elcsépelt (kontrák, szandinisták, CIA), jó színészek, elvétve egész jó ötletek. De akkora nagy határ fos rendezés és forgatókönyv, hogy elmondani nem lehet. Értékelhetetlen. Meg ne nézzétek.

A netflix ránk öntötte a szart, egy egész vonattal, már alig lehet kiválogatni közte az nézhető filmeket. Ennek nem lesz jó vége, ez biztos.
1/10

The new mutants

Tegnap láttam, a fentihez képest így átértékelve végül is erre inkább mondanám, hogy nézhető. XD

Amúgy ez se nagy dobás, sőt, de ez inkább filmszerű élményt nyújtott. Kár hogy nem vette magát komolyan, így azért az ijesztés faktor elég alacsonyan maradt. Na meg hát a karakterek, te jó ég. Inkább ezt se nézzétek meg, szerintem :D
3/10



We can be heroes 2020

Ez nekem inkább már a gyerekes, mint a családi kategória. Részletekben tudtam csak végignézni.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!