Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Még pár apróság akkor, ami annyira felbaszott... Moken volt itt aki nagyon ki volt a Holland mezőkön landoló géppel a Pókember 2 kapcsán? Tessék felkészülni, mert itt annyira sok faszság van, amit még képregényben sem látni.

ShowHide spoiler #ERŐS SPOILEREK

Reggelig tudnám sorolni a hülyeségeket. Nagyon felbosszantott, mert az első részt szerettem minden hibájával együtt.



Igazsag szerint szinte barmelyik jelenetbe bele lehetne kotni, legyen mondjuk ez:

ShowHide spoiler #jujj, titok

Es ez csak egy apro jelenet a 2.5 oras filmbol. A CGI tenyleg annyira rossz, hogy kb. 20 eve nem lattam ennyire rossz zold hatteres megoldast. Gondolom az eredeti Superman filmeknek allitottak emleket

Erthetetlen, hogy ezt a forgatokonyvet es ugy, ahogy van, az egesz produkciot elfogadtak. Valami nagyon-nagyon nincs rendben a WB-nel



Most komolyan amikor feltalálták a sugárhajtású és gázturbinás repülőgépeket a tesztpilóták mennyit repültek hasonló eszközzel előtte? Egy repülőgépnek a legfontosabb a pitch/yawn/roll az irányításához, egy tapasztalt pilóta nem lesz ász azonnal de nem fog lezuhanni és elvezeti mint egy kamiont. (Nem láttam még a filmet)



pull stick, plane goes up brrrr :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


ShowHide spoiler #
ShowHide spoiler #

ON:

Közben megnéztem a Soult is.
Iparos Pixar munka. Nem a legjobbjuk, de még mindig jobb mint a dinós.
Nagyon szerethető karaktereket tudnak csinálni, ami ha gyenge is a sztori eladja az egészet.



Szoval azt mondod, hogy aki elvezeti a T-modelt, az megbirkozik egy teslaval? Mert kb. ekkora a kulonbseg. Ha egy kicsit modernebb gep, oke. Na de bazzeg elso vh-s pilota vs sugarhajtasu repulo. Nem vagyok en sem kepben, de szerintem meg azt sem tudna, hogy nyilik a pilotafulke. Miert gondolom ezt? Mert en sem tudnam, emberunk meg azon is fennakad, hogy milyen anyagbol van a nadragja



Halivud logika :D



Igen, triciklit tudsz vezetni. Velocipédet is valószínű kis gyakorlással. De még egyszer egy repülővel a pitch/yaw/roll a legfontosabb minden más másodlagos/harmadlagos. És ég 1VH óta nem változott.



Ez nem egy tricikli, meg csak nem is auto. Modern harcaszati repulogep. Elso dolog, hogy be kell allitani mindent a szamitogepen, meg kell neki mondani, mi is tortenik. Egyszeruen nem jutott volna el addig emberunk, hogy pitch/yaw/roll. Ez nem egy auto, hogy elforditod a kulcsot, ralepsz a gazra es megy. Igazsag szerint meg egy auto sem ilyen, ugyebar :)
Szoval ez egy szamitogep, nem csak egy egyszeru repulo, amin feltolod a gazkart es elindul. Arrol mar nem is beszelve, hogy miert allna ott tele tankkal
Mindegy amugy, ha ez lenne a film legnagyobb hibaja, orulnek. Sajnos nem az, mint azt mar fentebb kiveseztuk



Nézd sok mindenbe bele lehet kötni, én próbáltam neked ésszerű magyarázatot adni. Továbbra is vicces számomra amikor bármilyen képregényfilmnél bárki magyarázatot és következetességet vár. Nagyon örülnék ha eredeti filmeket látnánk a jövőben és Marvel vs. DC kihalna 2020-végre.



Ámen.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



boss level
beszaras jo.
grillo papa felpumpalva, hozza a maxot (lasd kingdom)

"okey-dokey!"


Lou képe
Lou
Donator

RE@L írta: Marvel és DC kihalna 2020-végre.

Fixed it for ya

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Klaus

Nagyon jó! :) nem is tudom tavaly miért maradt ki nekem ilyentájt. Toy Story 4 nyert ehelyett!?
rwurl=https://youtu.be/taE3PwurhYM



Egyetértek. A német humor iskolapéldája
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ChOHnSL7ZCg

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Pedig írta mindenki itt a fórumon milyen jó :D



Restellem magam :(



RE@L írta: Reseteltem magam :(

Fixed it for ya

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



wander woman nyocannegy
kb el is felejtettem mar, hogy lattuk. rettenet lapos es semmitmondo.

arkansas
lassu de vegig lekotott, szorakoztato, igen jo szereposztassal.

another round
amire szamitottam. erdekes drama, beteg, eszaki fekete humorral amit imadok-remek szineszi jatekkal.

"okey-dokey!"



Ha valakinek úgy általában nem tetszenek a képregényfilmek, ne nézze. Mintha fegyverrel kényszerítenék. A DC féle vég nélküli bénázás miatt meg ne kezdjünk petíciót írni a Marvel ellen is...

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



WW84
Ez tényleg egy fos volt. A green screen valóban annyira szar, mint a klónok támadásában, rá kellett néznem, hogy valóban 2020-at írunk -e...
A film maga hosszú, a nyolcvanas évek tök jó setting lenne, de a szar frizurákon és a neonszínű ruhadarabokon kívül SEMMI mást nem sikerült átemelni az évtizedből.
Aztán ott van még a csomó infantilis "poén", a Steve Trevor beleerőszakolás, a plothólok és a sehova sem vezető dolgok (pl a nyitójelenet szintén baszom hosszú, és az üzenete annyi, hogy csalással elért eredmény lófaszt nem ér, köszi Patty).
Két és fél órát NE szánjatok rá az életetekből.

Disclaimer: szeretem a képregényfilmeket, még mindig nem unom őket és az előző DC felhozatalból a WW első része volt az egyetlen, ami ért is valamit.


LY képe
LY
Donator

Nekem az is gázos volt a WW84-ben, hogy egy ekkora eseménynek kéne maradjon nyoma a későbbi filmekben is, de persze az már nem oldható meg. Megpróbálhattak volna kitalálni erre egy alternatív magyarázatot, de nem is próbálkoztak vele. Ráadásul se az amazonok, se az atlantisziak nem törődtek vele? Meg ha már itt tartunk, mit szólt Diana a második világháborúhoz?
Plusz egy ilyen mágikus tárgynak a több ezer évnyi írott történelemben sem maradt semmi nyoma, jahh, persze.
Ehh, béna, ennyi.

Viszont...
Soul - az új Pixar film
Ez nagyon-nagyon ajánlott mindenkinek, nem csak a jazz zenét szeretőknek!
Elképesztően szépen néz ki, a bevilágítás és a részletgadagság miatt nagyon live action-ös kinézete van, de közben a karakterek és az animáció is megmarad stilizáltnak - mármint a valóságban játszódó részekben.
Ugyanakkor van benne (kicsit a szintén Pete Docter által rendezett Inside Outhoz hasonlóan) egy elég elvont, de tök jól működő nem-evilági rész is, de erről vétek lenne többet elspoilerezni.
Van még benne tök jó humor és jó pár egyedi karakter is; de ami a legfontosabb, hogy egy nagyon jól működő érzelmi és elgondolkodtató oldala is van, ami még a Pixar filmekben sem általános.
Tényleg kiemelkedően jó film, különösen ennek a 2020-as évnek a végére, aki teheti, nézze meg már most (Disney+) vagy majd január végén a mozikban... ... ...



Soul

Tényleg jó volt! Végre újra Docter film Inside-Out s Up után. Humor nagyon jó volt, minden működött egy lighthearted meséhez. Bármennyire is underdog favorit részemről a Cartoon Saloon, megint Pixar fog nyerni az akadémia gáláján!



Parizer forever.



rwurl=http://imgur.com/a/7nYxuhs

Azóta a Suicide Squadot is leverte a trónról (5.8). Tényleg várom, hogy itt is végre valaki megtalálja az aranyat mint a "kritikusok".



John Wick 1/2/3

Örülök hogy a régi jó dolgokból még mindig meg tudták őrizni azt hogy valami rated “R” de marketed towards children.
rwurl=https://i1.wp.com/bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2019/06/johnw...



LY írta: egy elég elvont, de tök jól működő nem-evilági rész is

Arrol, pontossabban az ott bemutatott karakterek designjarol ugye nem csak nekem jutott eszembe ez:

ShowHide spoiler #

:)



WW84

Gabika írta: https://geekz.444.hu/2020/12/27/wonder-woman-1984-suritett-remeny-a-venaba

lol pasztmek
na megnezem

Ahogy nézem ezt a cikket másolták le:
https://screenrant.com/wonder-woman-1984-2020-movie-reviews/

Amúgy én is láttam, szerintem is szar, de azért nem kapcsoltam ki. Jók a zenék, jó a setting, jók a színészek. Sajnos minden más kaki, de a film nem értékelhetetlen. Mindenesetre már be is jelentették a WW3-at :DD

3/10



RE@L írta: Klaus

Nagyon jó! :) nem is tudom tavaly miért maradt ki nekem ilyentájt. Toy Story 4 nyert ehelyett!?
rwurl=https://youtu.be/taE3PwurhYM

Mi stílszerűen december 6-án néztük meg és szintén nagyon bejött. Külön tetszett az enyhén Gru-ra hajazó kissé elszállt rajzstílus. A történet kitalálható de ettől még kellemes és élvezetes.
Fel nem tudom fogni, miért nem ez nyert Oscart a Toy Storyval szemben.

A WunderFrau 84-meg... ahogy egy másik fórumban találóan kifejtették...

"A Wonder Woman 84 csak azért nem a legszarabb szuperhősfilm, mert van Green Lantern, mellbimbós Batman és affleckes Daredevil is."

Amúgy Diana mit csinált a II. Világháború alatt? Mert ha már az I. VH-tól is könnyekig meghatódott, akkor a II-től a sokszorta nagyobb áldozatszámmal, a haláltáborokkal, a terrorbombázásokkal stb.-vel tuti agyfaszt kapott volna.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Amúgy Diana mit csinált a II. Világháború alatt?

Hiába keresett producert a filmjéhez ;-)

Ahogy azok a hősök is, akik a huszadik század végi USÁban küzdenek a szörnyű igazságtalanságok ellen, de a menetrendszerű afrikai tömegmészárlásokat simán elengedik a fülük mellett :-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!