Fallout

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez hogy jön ahhoz, hogy a Bethesda-játékoknak nem a szószátyáran megírt sztori az erőssége? Vagy most nedvesedni kéne attól, hogy sok lesz benne a szöveg? Remélem, hogy a börtönből szökve Patrick Stewart szól hozzánk, akkor tutira jó lesz!

Sors bona, nihil aliud.



Azt ugye tudod, hogy Night "New Vegas objektív szuperioritását el nem ismerő" Bagolynak intézted a kérdésed? Ebből alapból következne az eretnekként megégetés, de a Fallout 4 le nem fikkantása - a Fallout univerzumához fűződő viszonyától független - egyértelművé tette, hogy hitetlenségét csakis a Bethesdához kötődő rajongása szülhette.

Thus, Bethesda fanboi confirmed. Psishock, hozhatod a plecsnit gyere madarat gyűrűzni!



Az egésszel arra "próbáltam" célozni, hogy eddig BÁRMILYEN infó kijött a Fallout 4 kapcsán, még az is, ami akár ígéretes is lehet, azonnal kapta itt a fórumon a fikát. Nem kéne megvárni a teljes játékot, mielőtt... ehh, mindegy, igen, jöhet a gyűrű.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Persze, elsülhet ez jól is, kívánom nekik, de fel kéne tennem a spórolt pénzemet, akkor nem voksolnéka szépirodalmi mélység mellett. Persze kinek mi az elég, de én tipikusan a szokásos mennyiségi nagyotmondásra asszociáltam ettől a hírtél. A sok akkor jó, ha - meglepő módon - jó is, ez pedig a játékok X év után gyakran fájdalmassá váló sablonpofázásaira is igaz.

Tehát én meg azt kívántam kifejezni, hogy nem ezzel vonz majd be előrendelésbe a Bethesda, legalábbis a nyálelválasztásom nem változott tőle semmit.

De majd ha a Doom 4-nél is dupla szöveget ígérnek, akkor örülni fogok.

@swoder

Meg olyan csörgős sityakot is szoktak az éji vadászturulok fejére húzni, ugye? Mert jöhet neki az is!

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: De majd ha a Doom 4-nél is dupla szöveget ígérnek, akkor örülni fogok.

If only you could talk to these creatures

ibi amentia latet



eddig BÁRMILYEN infó kijött BÁRMI kapcsán [...], azonnal kapta itt a fórumon a fikát

rwurl=http://i.imgur.com/5QdBVLe.jpg

No nem mintha ez nem lenne néha gyakran zavaró, a Bethesdára legalább olyan könnyű rárepülni, mint a Blizzardot Rohadtnak hívni. Visszaolvasva mondjuk itt is akadnak a Bethesda eszképista világának rajongói szép számmal. De miért kéne ujjongnunk, ha már távolról is bűzlik a Fallout 4? :D

Viccet félretéve, mit vársz/remélsz a játéktól?



swoder írta: Viccet félretéve, mit vársz/remélsz a játéktól?

Mit várok? Kihívás és komolyabb mélységek nélküli vidámparkot, ahol a szórakozás olcsó és számos, és ami újkorában könnyed fun, aztán a túlcukrozott nektárja idővel megtűrt guilty pleasure-ré fekszi meg a gyomromat, végül letagadhatatlan, puszta OCD-kiszolgáló MMO-pótlóvá maszktalanodik, utólag pedig letagadott időbelefektetésű maszturbáció-ekvivalenssé silányul a kijózanodott és bölcsebbé lett világ szemében.

Hogy mit remélek?
Nem.

ibi amentia latet



Viccet félretéve, mit vársz/remélsz a játéktól?

- Nagy, nyílt világot, sok-sok részlettel
- Érdekes mellékküldetéseket
- Atmoszférát
- "Csak még egy helyszín" fílinget

A harmadik felvonásból kiindulva ezeket borítékolhatom, ha ezen felül sikerült javítani pár dolgon (sztori, szintezés, lehetőségek), én személy szerint már boldog leszek, pedig tudom, hogy ellentétben a New Vegassal nem hághatok meg droidot ;(

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-09-fallout-4s-big-season-pass-...

Hova jut a világ, amikor jó dolognak számít, hogy csak $30-t kell majd kifizetni a DLC-kre.



Pirates get them for free.

Non serviam




A Fallout 3-mal az a baj, hogy amióta megjelent kijött egy New Vegas meg egy Wasteland 2 is. Az NV különösen azért problémás, mert majdnem minden benne van, ami jó volt a Fallout 3-ban, viszont nagyon kevés rossz dolgot örökölt belőle.

Az F4 kapcsán egyelőre én kb. úgy vagyok a dologgal, hogy nem értem, miért kell már megint elcseszni a Falloutot, amikor ott van az Obsidian által lefektetett minta, ami alapján még a Bethesda is egy igazán szép folytatást tudna kreálni (sőt, ha a Bethesda féle felfedezgetés találkozna NV féle világépítéssel és sztoiralkotással, akkor akár még überelhetnék is az NV-t). Nem újításokat látok, hanem egyszerűsítéseket, így azt sem érzem, hogy ez a játék engem hosszú távon le fog tudni kötni, mert szép dolog a VATS meg a véres harc, de már a New Vegast sem tudta volna csak az eladhatóvá varázsolni a számomra. A felfedezgetősdi persze biztosan erős lesz, csak ezzel az elemmel is az a baj, hogy nem volt annyival rosszabb a New Vegasban, hogy egyedül meg tudja menteni a Bethesda próbálkozását.

Egyelőre az egyetlen pozitívum, amit a F4 védelmében fel tudok hozni az, hogy láthatóan jobb FPS lesz, mint a F3 meg az NV volt. I never asked for this.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.





Háh, harmonika, mint "happy and almost quirky". Na a cikkíró se hallotta még mulatóson kívül...

Egyébként meg :D~~~~~~~~~



Nem tetszik. Egyszerű újramelegítése a Fallout 3-énak.

Harmónika hol van benne?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Strato írta: Nem tetszik. Egyszerű újramelegítése a Fallout 3-énak.

Harmónika hol van benne?

Todd már a Skyrimnál elmondta, hogy a játékaik zenéiben mindig lesz egy közös motívum, amire a későbbi játékok épülnek majd, vagy legalább is magukban foglalják.

Nekem tetszik ez a főcímzene, jóllehet harmonikát én sem hallok sehol, nincs is benne.

Itt a második dalban (The Last Mariner) van harmonika: http://bethesda.net/#en/events/game/fallout-4-behind-the-score-with-inon...

Bónusz:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=xn8fQMRsaqU

Non serviam



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ez is jó lett :D



Részletesebb perk leírás
http://kotaku.com/perks-are-changing-big-time-in-fallout-4-1732900625
http://bethesda.net/#en/events/game/fallout-4s-character-system/2015/09/...

Bethesda claims that not only will leveling in Fallout 4 be faster than before, the game will also feature no level cap.

You get 28 SPECIAL points to start out with, if you want to start plotting out your character now.

The higher the SPECIAL requirement, the more focused or exotic the Perk was for that playstyle. Take for example the Agility 1 Perk Gunslinger (20% more damage with pistols), and the Agility 10 Perk Gun Fu (your 2nd target in V.A.T.S. takes 25% more damage regardless of weapon).

What’s important is that each of these Perks is actually a mini Perk tree*, with multiple ranks that also do new things. Gun Fu above allows even more damage the more targets you select, increasing to instant Critical Shots. Gunslinger has ranks that up the range of pistols, add a chance to disarm enemies, and even instant limb crippling shots.

These additional ranks do require your character to be a higher level. [...] For example, the Fallout 3 perk Paralyzing Palm (paralyze enemies through hand-to-hand), now becomes the Rank 5 Perk for Iron Fist. But you need to have chosen the previous 4 ranks of Iron Fist and be level 46. We also pushed old Perks to do new things at higher ranks. Strong Back doesn’t just up the amount you can carry; higher ranks of it allow you to fast-travel while encumbered or even run while encumbered at the cost of Action Points.

With each SPECIAL having 10 Perks, there are 70 base Perks. With Perk ranks, it increases that number to over 270. That number also includes a top-level Training perk for each SPECIAL, so that you can essentially skip a regular Perk and raise a SPECIAL by 1. This gives you the benefit of the new SPECIAL value, and allows access to higher Perks in future levels.

(Tehát van minden special-ra 9 perk + egy special-növelő perk. Szintekkel együtt összesen 270.)

In Fallout 4 Sneak becomes a Perk that not only makes you harder to detect, but wraps in previous perks like Silent Running and Light Step into its ranks.

(setöbbi)

rwurl=https://youtu.be/vsFpH4jm-QI



nagi írta: leveling in Fallout 4 will be faster than before

Fuckfuckfuckfuckfuck...

Muszáj megvárni a slower leveling modot.

Non serviam


pme képe
pme
Donator

ha igen ez eleg gyanus igy, de hatha nem leszel par ora utan 10+ levelen..



Abban bízok azért, hogy egy slower leveling megoldást a mod kit nélkül is összedob valaki majd a megjelenés után pár nappal.

Non serviam



Jó, de azért itt nem 20 szint van, mint az előzőben (minusz BS), beszél még itt is lvl46-ról is (viszonyításnak, mert amúgy no cap), szóval nyilván gyorsabb lesz a fejlődés, mint az előzőben. Egyáltalán nem biztos, hogy kelleni fog a slower leveing, de legalábbis nem a fentiekből következik, szerintem.



Nem, az abból következik, hogy minden szar, főleg amit még ki sem próbáltunk, és már a megjelenés előtt meg akarjuk változtatni, ezzel is bizonyítva, hogy jobban értünk hozzá, mint azok, akik készítik! :)

Respect is not given. It's taken.



Úgy gondolod, hogy egy 30 vagy 50 vagy 100 vagy 120 százaléknyi szintlépés-elnyújtás nagyobb kihívást jelentő vagy érdekesebb élménnyé teszi majd a F4-et? Még az átlag Bethesda teljesítménynél vitathatatlanul hardkórabb, kevésbé megbocsátó címek játékmenetében sem oszt vagy szoroz vagy érzékelteti magát komolyabban középrövid/középhosszú távon, amikor elodázok néhány szintlépést "majd meglástjuk, mi kell" alapon.

ibi amentia latet



Bethesda: amikor a játékosok már hetekkel a játékod megjelenése előtt annak hibáit javító modokat akarnak. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



season pass -23%-kal, így már olcsóbb, mint magyar boltokban:
http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/action/fallout-4-season-p...
23PERC-AUTUMN-SAVING
össz: 19.25 GBP, azaz ~8200 huf, ellenben pl cdgalaxis ~9500-ért adja, és csak kód jön a dobozzal, semmi egyébb.

Ugyanez a kód érvényes a fallout 4-re is, az 30.8 GBP-re jön ki, ami viszont magasabb, mint a magyar bolti ár.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!