Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Az az igazság, hogy amikor letöltöttem, még nem tudtam, hogy kaszálták (2018-2019 környékén), csak most jutottunk oda, hogy megnézzük, mert befejeztük az előtte nézett szintén elkaszált Búra alatt című SK sorozatot.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Harmadik évad elején éztem utána, hogy hány évados és akkor láttam, hogy kasza lett a vége. Ha előtte tudom, lehet bele se kezdek, bár haver mondta az első két epizód után hogy egész jó, nézzem. Mindenesetre így se volt rossz, a felütés egész Hal-Life-os ezzel a (ha jól rémlik) 9 órás "háborúval", elkerített városokkal, proxykkal. Kár, hogy az utolsó két évadból semmi se lett, kellemes cliffhangerrel ért véget.



Ja, a végén a robbanásnál tuti túlélte volna a spiné, ha még 2 évadra tervezték. Bár a fiuk után akár meg is léphették volna a halálát. Mondjuk nem vágom a kívülállós szálat, ugyan miért lettek volna jobbak mint azok a drónok, amik pillanatok alatt vérpermetté lőttek egy kisebb szürke sisakos szakaszt az erdőben.

Az a másik faj meg ultra OP ragadozók =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


ShowHide spoiler #Colony spoiler

ShowHide spoiler #

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Na basszus, a The Expanse sorozatnak vége lesz a hatodik szezonnal. Akkor nagyon zanzásítani kell vagy utolsó (utolsó 2?) kötet megy a levesbe?


ShowHide spoiler #


Mando S02 E05

Továbbra is kurvajó!

ShowHide spoiler #


+1

ShowHide spoiler #


+1 mielőtt megjönnek az ellenszurkolók



Szintén bejött a rész. Ismét több világépítés volt benne mint az új trilógia 3 filme alatt.

Ja és poén volt, amikor

ShowHide spoiler #SZPOJLER

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Discovery S3E7

Abszolút mélyrepülés, katasztrófaturistának érzem magam. A nők már minden részben sírnak, a kapitány ideiglenes elmebajt kap (más magyarázat nincs), mikor kinevezi Tillyt, egy zászlóst ideiglenes első tisztnek (!), a vita a vulkániakkal meg bődületes facepalm volt. Nagyon kaszálhatnékom támadt a rész után. Ha több sci-fi sorozat lenne, már nem nézném. Hol a francban van már a következő Orville évad?? Star Treket akarok nézni, kompetens írással.


Lou képe
Lou
Donator

Egyelőre nem mertem belevágni a harmadik évadba, és ezen halogatás helyességét csak erősíted :D

Orville új évadot én is nagyon várom, kár, hogy Seth MacFarlane ki akar szállni teljesen a sorozatból ez után.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Elég jól indult, de a harmadik résztől eddig csak lefele mozdult a színvonal. Sajnos a modernkori tévés ST eddig gyász, Picarddal is nagyon elbántak. A Pike-Spock-og Number One fémjelezte Enterprise-tól se várok már sokat.

Orville fejleményeket olvastam, és sajnálatos, de őszintén szólva, ha kikerekítik a S3-at egy tisztességes lezárással (és persze a színvonal is hozza az előző évadokét), akkor nekem egy szavam se lesz. Inkább ez, mint egy kasza, vagy egy fél szívvel vitt S4.



Teljesen vállalható a disco 3. évada, világépítés megy mivel tulajdonképp egy soft reboot volt a hőzöngők miatt. Volt egy tök jó utalás Spockra, volt egy seed vaultos filler rész, nagyon szép Izlandon játszódó részek némi westernnel, volt egy David Cronenberg vallatás. De mint a Mandót ezt is teljesen “felkapott” lett picsogni...

@Jabba boy:
rwurl=https://i.ytimg.com/vi/E6WAGn76eAc/maxresdefault.jpg



Nagyon edgy vagy, mióta ismét ide irogatsz! Tényleg, olyan jó az ilyen kommenteket olvasni! Csak így tovább!



Bro, nem kell felkapni a vizet.. értem én hogy szerinted szar a Disco. Picard vállalhatatlan kínszenvedés volt számomra is mindegyik része. Lower Decks is kurvajó volt, eleinte lassan indult de teljesen megtalálta magát félidőre és van benne potenciál. Disco-t is teljesen rendbe rakták két évad alatt, jó karakterekkel és sztorival megalapozva további világ és lore építésnek immáron korlátlanul. Vagy zavar hogy színes a gárda? Hogy továbbra is tabu témákat feszegetnek? Ne nézd.

Enterprise 2005-Ben annyira hazavágná az egész trekket hogy sose gondoltam volna hogy visszahozza. De fel hozhatnánk azt is hogy DS9, Voyager ( bármennyire is örök kedvenc), Next Generation bármennyi cringe résszel s akár egész évaddal bírt. Ehhez képest Disco ég és föld a modern narratívájával, kár volt gonosz AI-ra leredukálni Leelandet de Lorca, Philippa, Saru, Pike, Micheal és igen Tilly is mind sokkal jobb karakter mint egy Wesley vagy Dr. Crusher....

De aranyos hogy Orville-t mint kiváló minőségi Sci-Fi-ként felhozni amikor egy rosszabb évad Family Guy poénjaival vetekszik amikor konkrétan erőltetve próbálnak “hahotára” bírni egy vasárnap délután. Nem hiába igyekeztek váltani a második évadba, és jobbára sikerrel hogy van egy-két komolyabb ötletük is...



Ez pedig ugyanolyan kínlódás mint a Picard ... egyedül a látvány ér valamit az egészből, az tényleg elég jó, de a többi része a dolognak nagyon rossz. És nem, nem a sokszínűség a gáz. Az már sokkal inkább, hogy nem volt még ST, amiben ennyire lapos és kidolgozatlan karakterek lennének. Az pedig nem sokat ad hozzá a Disco-hoz, hogy a TNG-ben is volt pár béna karakter. Ebben legalább egy lehetne, ami jó. Nekem az is furcsa, hogy a karakterek érzéseit bemondásra kellene elhinni, a rész eleji összefoglalóból, ahelyett hogy normálisan kifejtenék ezt, de akkor nem jutna annyi idő a teljesen ST idegen agyatlan akciózásra. Talán nem is teljesen rossz az egész, csak nem kéne ST-nek hívni, simán lehetne valami random generic sci-fi, bár jó sztorit ahhoz is kéne produkálni.



Az már sokkal inkább, hogy nem volt még ST, amiben ennyire lapos és kidolgozatlan karakterek lennének. Az pedig nem sokat ad hozzá a Disco-hoz, hogy a TNG-ben is volt pár béna karakter.

Harry Kim, Chakotay, Tasha Yar, Katherine Pulaski ( A Crusher replacement),T’Pol ( eyecandy 7of Nine replacement), Travis Mayweather, B’Elanna Torres, Nog, Christine Chapel... soroljam még vagy megszépült emlékeinket inkább feledjük el mindörökké?



Nem kell kösz, a TNG-t és a DS9-t nem rég néztem újra, a VOY-t meg pár rész után kaszáltam. Az első kettő (és még az Enterprise is) szerintem minden hibájával - mert szó sincs róla, hogy tökéletesen makulátlan mindegyik :) - együtt is pont végtelenszer jobb mint a Disco vagy a Picard.



Egyedül az Enterprise-nél szisszenek és számomra a DS9 sose tudott megfogni még 1-2 évad után se. De kinek a “pap” kinek a “paplan” :)



A szintén megboldogult ld50.hu fórumon ilyenkor megkapta a delikvens, hogy "mennyédugni":D



Voyager volt a legjobb ST :) change my mind. Minden megvolt benne amitől ST az ST. Felfedezés, technológiák, anomáliák, intrika, politika, jó karakterek, jellemfejlődés...
Disco-t elkaszáltam anno fél évad után, de asszonnyal most újrakezdtük nézni. Az a bajom vele, hogy egyszerűen nincs benne szerethető karakter :D márpedig az alapvető feltétele annak, hogy egyáltalán esélye legyen egy sorozatnak nálam.



DS9 úthenger ha jól rémlik, épp a 3. évadtól indult be csak igazán.

ShowHide spoiler #

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Ld50 <3

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr




arMando

5

Erős közepes rész volt. Szinte már majdnem jó!



Beindult. Aztán a 6. is.



arMando

6

Itt ugyan beindultak a dolgok, de sok hülyeség történt.
Megvilágosodtam, hogy az eddigi részekben azért nem történt semmi sem mert úgy nem volt mit elbaszni. Amint sürüsödtek az események, és figyelni kellett volna a logikára úgy egyből nem jól sült el.



The Undoing

első rész

Az első rész mondhatni kicsit unalmas volt. Csak a legvégén van egy kis csavar ami érdekessé teszi.
Ami viszont döbbenet, hogy milyen munkát végeztek Nikol Kidman plasztikai sebészei.
Hoooooly fakk. Konkrétan harminc évesnek néz ki így 53 évesen. Le a kalappal a sebészek előtt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!