Jelenlegi hely

Destiny: Peter Dinklage-et kipeccselték

Utolsó bejegyzés

Destiny: Peter Dinklage-et kipeccselték

Címkék:

Azt hiszem, hogy az Év Égéséért járó díjat máris oda lehet ítélni Peter Dinklage-nek: a Tyrion Lannister karakterével világhírnevet szerző színész hangját a mai napon nemes egyszerűséggel kipeccselték a Destiny-ből. WHAAAAT?!


Dinklage nagyon rossz kritikákat kapott a megjelenés idején, szinte nem volt olyan cikk a játékról, ahol ne tértek volna ki középszerű alakítására. Ennek ellenére Mark Noseworthy producer szerint egészen más okból történt a váltás: elmondása szerint a játék folyamatos bővítgetése szülte a helyzetet. A színész naptára nagyon zsúfult, így egyszerűen nem tudott a szükséges mértékben a fejlesztők rendelkezésére állni. Dinklage karakterét, Ghostot a minden második videojátékban szerepet kapó Nolan North szólaltatja meg ezentúl.

A slusszpoén: az újságírók és a játékosok beszámolói alapján North sokkal jobb Dinklage-nél. Elég nagy blama ez így.

Forrás: Polygon

Szerkesztette: dulakh - 2015 szep 08

goq képe
goq

Ez jó kis bulvár hír :)
Vonzani fogja a népet ^^

egy állat



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nolan North-nak rohadt karakteres hangja és stílusa van. Peter Dinklage-nek esélye sem volt a közönyös hangnemével, mintha konstans unott arccal olvasta volna fel a szövegeket amiket elé nyomtak.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Kisebb problémának tűnik a szinkron színvonala azon írói teljesítménynél, ami olyan gyöngyszemekkel tud előállni, mint "careful, its power is dark".

Dinklage ingerszegény passzív epe, míg North túl játékosra/bohókásra veszi a figurát az én ízlésemnek. Most melyik a jobb? Maga a játék se jó, szóval miért is fontos ez?

ibi amentia latet



Dinklage ingerszegény passzív epe, míg North túl játékosra/bohókásra veszi a figurát az én ízlésemnek. Most melyik a jobb?

Nekem bejön North játékos figurája, de simán ízlés kérdése már ugye.

Ha viszont egyik se jön túlságosan be neked, 2 szar közül melyiket választanád? Gondolom nem az ingerszegényebbet amin elalszol.

Maga a játék se jó, szóval miért is fontos ez?

goq már kiemelte, bulvárhír + ingyen reklám a játéknak. Ennyi a létjogosultsága.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Néhány helyen sokkal jobban tetszik, mint Dinklage, pár helyen meg egy herélt buzit csináltak szegény Ghostból és csak fogom a fejem. Gondolom majd megszokjuk pár hét után és már az lesz a természetes. :)

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Nem tudom, mi ez a játék, és a megszólaltandó karakter micsoda, de nekem Dinklage sávja sokkal jobban bejön, a másik majdnem olyan, mintha valami amatőr színjátszó mondta volna fel az otthoni "műhelyében".

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nekem is ez a benyomásom. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!