Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Inkább american cucumber.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Streaming gondolom en. Nagyon kivancsi lennek hogy backel ki minden mozihalozat egy teljes evet filmek nelkul. Jo persze nyitva vannak sok helyen (itt is meg most) csak baszhatja mindenki ha nem jon semmi mozikba a veszteseg meg gondolom halmozodik. Erdekes lesz az biztos. :(



Igen. Senki sem akarja, hogy a filmje veszteséges legyen. Leforgatni valamit több 100 millióért majd elbukni nagy a nagy részét az üres/bezárt mozik miatt az nem túl vicces dolog. Ott lenne még a stream, de egy gigafilm költségvetését az csak nehezen hozná vissza, + a film megjelenése napján pár órával később már mindenki torrentezhené a FHD minőségű filmet.

Egy ideig a Tenet-ben bíztak és a végén már majdhogynem röhejes volt, mert úgy várták az a filmet mint a messiást, ami "majd megmenti a mozit" mert az nyitja majd a szezont.

Csak aztán a vírus nem akart elmúlni, de a Tenetet csak bemutatták, ami ha jól látom eddig, finoman szólva sem lett túl nyereséges bevétel szempontjából.
Amennyire várták, a Tenet nem a szezon kezdőfilmje lett, hanem inkább a 2020-as moziszezon hattyúdala. Ezután már senki sem mer kockáztatni, mert ha egy Nolan filmre nem mentek el elegen akkor a többi filmnek még kevesebb esélye van.

Szóval megpróbálják túlélni valahogy 2020-at és reménykednek hogy az év végén/elején jövő oltásnak hála legkésőbb 2021 tavaszán/nyarán már indulhat újra a mozizás.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



WoW. Magyar horrorfilm..
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=r3CjRjZaT6k

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A téma amúgy tök jó, érdekes, hogy eddig nem nagyon láttam még filmet, ami a halottak beállításáról és fotózásáról szólt volna.
De valamiért annyira hihetetlen, hogy egy-két magyar színészt látni sem kell, elég annyit hallani, ahogyan elgagyogja azt a pár sort és már onnan tudod, hogy valami nem stimmel.




Én ezt a kaptár "sorozatot" ott elengedtem/befejeztem amikor a (második?) részben beugratott motorral a templomablakon jelenet lement.



Van egyébként egy Korn klipp hasonló témával, bár nem hinném, hogy onnan jött az ihlet a készítőknek. Horrorokban nem kellenek azért hatalmas alakítások, és a trailerben a CGI is egész igényes, de egy picit tényleg fura horrort magyar színészekkel látni, én mindenesetre drukkolok a projektnek.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök






Annyira erőtlen, beleélés nélküli beszédek vannak benne, mintha egy ezeréves VHS-es alámondásos filmet néznél. Felejtős.
Valahogy a magyar szinkronokat is így képzelem el, gondolom nem nagyon lövök mellé...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Én akkor is kíváncsi vagyok mit sikerült összehozni..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Egy eselyt tolem is kap majd, ritka a magyar horror.

Hirtelen csak a Hasfalmetszok jut eszembe 99-bol :D
VHS-en megvettem anno, de digitalis kiadast nem leltem.
rwurl=https://youtu.be/wOjwaFyZqOo



Még a VHS korszakból emlékszem a Defekt című magyar filmre. Látni nem láttam, csak ismik emlegették, hogy magyar horrorfilm, de fent van Youtubeon. Csekkolom is. (Bár valószínűleg elég borzasztó lesz :D )

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=MiEiC6ULyt0

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Ha ez sem lesz jó, akkor tényleg mondjon le a Netflix... Bár a The Irishman is milyen gáz volt :/
Egyik legnagyobb filmélményem Citizen Kane, szóval nagyon várom.



Nekem bejött az ír, de kinek a pap...



én is.
szerintem a horror műfaj az egyik amit kis pénzből is normálisan meg lehet csinálni (blair witch, paranormal activity, stb) a másik meg a krimi és a vígjáték.
kell hozzá egy megfelelő sztori, szép fényképezés, jó színészek és kész.

ez a falusi paprikafüzéres miliő meg pont illik az ilyesmihez, az amúgy is hátborzongató tud lenni magában is.

szóval én is támogatom a projektet

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




https://www.forbes.com/sites/elanagross/2020/10/12/disney-reorganizes-to...

Ha megmaradnak a mozik, akkor is sokkal kevesebb létszámban lesznek jelen.



Cartoon Saloon, régóta várom.



Varhato volt sajnos. RIP cinemas :(



Amúgy mi fog hiányozni benne / belőle?

Komolyan kérdezem, mert gyak. az utóbbi időben itt is csak a fika szállt a mozira, mert hogy pl. geci hangos. Vagy a személyes kedvencem, ami miatt évtizedek óta nem mozizok: a mindigvanegyrandomtahó.

Haverokkal össze lehet majd ülni filmezni máshol, máshogyan is.

Non serviam



Imádok moziba járni, nekem úgy az igazi a filmes élmény. A Tenet igen gecihangos volt, de inkább néztem meg úgy mint itthon ülve "kis" 43"os Tv-n. Jobb a kép/hang, teljesen más a feelingje. Megértem ha valaki utálja, mert x, de nagyon vissza fogom sírni azt az időt amikor bérlet miatt akkor és azt nézhettem moziban amit csak akartam fillérekért kvázi. Ráadásul az itteni mozi most lett felújítva teljesen új kurva kényelmes székekkel, új vászon, új hangfalak... Aki szerint úgy rosszabb filmezni az én nem tudom mit szívott, de jöjjön le róla.



Premier plán pl. Hiába van 65 colos OLED Tv-m otthon, a filmek mozivászonra lettek megálmodva.



+1
Ha filmélmény akkor az nekem a mozi. És ez felnőtt koromra hatványozottan igaz lett, gyerekként még a gagyi másolt VHS-es filmek is fantasztikusak voltak, de ma ha van olyan film, ami igazán érdekel, akkor azt csak is moziban akarom látni először.
Egy Interstellar, egy Inception, egy Függetlenség Napja, Gyűrűk Ura, Avatar, First Man, Avengers End Game, ezekért hálás vagyok, hogy moziban láthattam őket. Az életbe nem adná vissza azt a feelinget egy haveri társaságos TV előtti "mozizás", mint ezeknél a fullon lévő nagyterem.
És érdekes módon én tahókkal is ritkán találkozok, olyannal meg aki kizökkentően idegesít tényleg csak elvétve. Sztem Reaper atomérzékeny, fullstressz személyiségével van itt a baj.
A mozi nekem szinte egy rituálé vagy meditáció, 2 órára kiragadt az unalmas szürke hétköznapok valóságából és elvarázsol. Ha megszűnnek a mozik, akkor rohadjak meg az lesz a célom, hogy vegyek egy sajátot.



Ha filmélmény akkor az nekem a mozi. És ez felnőtt koromra hatványozottan igaz lett, gyerekként még a gagyi másolt VHS-es filmek is fantasztikusak voltak, de ma ha van olyan film, ami igazán érdekel, akkor azt csak is moziban akarom látni először.

Ez így is van. CSAK... a másik meg amit Reaper is írt, hogy mindig van egy tahó. De ha nem is mindig akkor 10 ből 9 szer igen. Sőt néha nem is egy hanem több. Ez pedig nálam abszolút hazavágja a "filmélményt". Azért meg nem fogok sűrűn moziba járni, hogy egy büdös gyökér tönkrebassza az egész szórakozásomat.
Emiatt fogtam vissza a mozizást én is. Évente 3-4 film volt és kész.



Joda írta: mint itthon ülve "kis" 43"os Tv-n.

Há' nagyobb tv-t kell venni ázze'.. :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Most vagy az én tolerancia küszöböm magasabb vagy csak szerencsém van, de mondom én 10ből inkább 1x találkozok tahóval, pedig sokat járok moziba. Általában ilyen este 8 óra utáni vetítésekre járok.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!