Jelenlegi hely

Warhammer Multiverzum

Utolsó bejegyzés


Ez játék lesz? Vagy animáció?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)Fan múvi/animáció.

Choose your next words with excpetional care!Ha már ott tart a technika, hogy egy kertvárosi ház pincéjében "mozi minőségű" CG filmet lehet előállítani, továbbgondolva lehetnének ilyen fan supported filmes projektek, ahol ha összeáll a támogatás mértéke, készülne egy rendes film/sorozat. Függetlenül hálivudtól, a terjesztést online meg is lehetne oldani. Kár, hogy bilibe lóg a kezem. :/Kár, hogy bilibe lóg a kezem. :/

Nagyon sok részében... pl abban, hogy fan csoportok könnyen megmondanák, mennyibe is kerülne egy filmes projekt ténylegesen. Ahhoz már nagyon előrehaladott, kvázi teljesen kész terv kell, ami profi csapattal se mindig van meg. (Lásd még: hollywood és az a nem kevés projektjük, ami folyamatosan limbóban van)Igazad van, bár itt a "kertvárosi ház pincéjét" csak képletesen kell érteni, elsősorban közösségi finanszírozású mozifilm projektre gondoltam, mint ahogy egy Star Citizent is pénzelnek már évek óta, még sincs kész, de legalább megvan rá az esély, hogy olyan lesz, amire a közönség vágyik.
Vagy nagyon el vagyok tájolva és javíthatalanul naív vagyok? :D


KMZ képe
KMZ

Ja, igazából teljesen elvenné az "ártatlanságát" az ilyen magányos projekteknek, mindenki pofázna, kérnék az updateket, szóval túl sok zaj lenne na. Szerintem jó ez így hogy csendben hegesztenek kisfilmeket az ilyen figurák.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólFulgrim története csak nekem nem kerek?
Megtalálja a Laer kardot, ami aztán lassan korrumpálja őt + a légiója is áttér Slaanesh "hitére". Az Istvaan III on miután megöli Ferrust rádöbben a tette teljes súlyára és lehull a "fátyol" a szeméről. Látja mivé fajzott a légiója és hogy mi lett vele.
Kétségbeesésében ezért átengedi magát kard démonának.

Na eddig teljesen oké a sztori. A primarcha elbukott és ezután már egy Slannesh démon vezeti a Emperror's Childerns-t.

Na erre a következő novellában amiben szerepel, kiderül hogy vissza az egészet, mert a démont ő már rég kiűzte magából, szóval ez a szál ment a levesbe.
De ezt követően Fulgrim full Slannesh hívővé válik, mintha el lett volna felejtve, hogy ő RÁJÖTT mibe keverték bele és pont azért hagyta magát megszállni, mert nem bírta elviselni azt amivé és ő és légiója lett.

Kb semmi értelmét nem látom ennek a "csavarnak" Egyszerűbb lett volna, ha az Istvaan után már egy démon vezeti az EC-t ami aztán később az Angel Exterminatus eseményei során végül fuzionál Fulgrim testével-lelkével és új alakot ölt.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)Necromunda szeptember 8-án

És még mindig NULLA gameplay videó... gg, marketing team!

Non serviamNa, lassú voltam!
Azt írta a cég, hogy most már jönni fog a gameplay.
Sanszos hogy ezt majd az első nagy patch után kell megnézni :-) Ugyanakkor nem hiszem hogy mint játék szar lenne, a Mordheim nekem bejött tőlük, és a Necromunda sztem hálás alapanyag.Kelleni fog majd oda több patch is, az az érzésem:)
Máig nem tudom mire jó ez. Mármint értem én, hogy elfogy a fejlesztő pénze és ki kell adnia, de a kiadónak és a fejlesztőnek se tesz jót ha katasztrófa a megjelenés. Nyilván a seggemből húzom elő ezt, de szerintem többet árt bugosan kiadni valamit és elidegeníteni a playerbase-t, mint rááldozni még pár hónapnyi büdzsét és normálisan kiadni. Persze kitudja mióta tilitolizzák belül, de akkor is.

Choose your next words with excpetional care!
Choose your next words with excpetional care!rwurl=https://scontent.fbud3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/119061302_42956775738375...
A szégyen napja volt. A hipertér mocskából világunkra törő alattomos és számító entitás előtt gyenge fűszálként törtek meg az egykor oly dicső Astartes légiók.
A Sötét Bestia örömét lelte a gyilkolásban, és abban, ha halálra szánt magatehetetlen áldozataival hosszan eljátszik, míg azok végül már kívánják a megváltó halált. Mocskos kéjelgését, kárhozott teste legmélyéről előtörő hangos és elégedett kerregő hang kísérte, ami őrületbe taszította azt aki csak hallotta.
Russ fiai életükben először farkukat behúzva menekültek a bolygóról és vissza se tértek többet, ártatlan civilek milliót hagyva kiszolgáltatva a Nagy Vadász beteges élvezeteinek prédájaként...

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)


KMZ képe
KMZ

mondd neki hogy "Tzeetc Tzeetc Tzeetc" :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólLOL

Nice one.

Non serviam


Tno képe
Tno

Glory to the False Empurror.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.:-D nice oneChoose your next words with excpetional care!A játék egyelőre vérlázítóan bugos (állítólag, én még nem futottam beléjük de amit írnak akik de, az elbátortalanító), de a zene ott van. Ha szereted a stílust. Én igen.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=2CTfqKJpAwU&list=PLWbCw3ZBtuWySFZHgmraxd...Ez tényleg fasza. Megvan holnap, mi megy majd munka mellett:)

Choose your next words with excpetional care!Több helyen olvastam a Daemonculaba-rol, hogy az valami eszement beteg, gyomorforgató dolog, de nem igazán találtam róla semmit.
Valaki letudná röviden írni, hogy pontosan mit is takar ez a fogalom és melyik könyvben találkozhatok esetleg vele?Elég grimdark folyamat, de ezt a WH-nak abszolút pozitívumként könyvelem el :) Luetin csinált is róla egy videót, majd meghallgatom.
Nokedli leírását viszont szívesen fogadnám, hátha kapunk egy kis plusz csemege infót ^^Habár csak ezt az egy képet találtam róluk, az általános leírásnak nem felel meg.

ShowHide spoiler #Daemonculaba


rwurl=https://youtu.be/B08xZ4EB_6o

Astartes 1: "Do you hear that, brother?"
Astartes 2: "Yes, brother. It's boss music."
Astartes 1: "Boss music? Aren't there only a few rebels?"
Astartes 2: "Yes, brother. It's our boss music. Rip and Tear."- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)rwurl=https://i.imgur.com/k3LmLsv.jpg
Cadia emlékmű 28mm lépték
"The planet broke before the guard did."Most ezen röhögök. Amúgy honnan jött ez a "Blood Ravenek ellopnak mindent" mém?

rwurl=https://scontent.fbud3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120627381_26528940117076...

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)Az volt a lore hogy gyűjtik a tudást meg az artifactokat, aztán ebből lett hogy másoktól :-) Ha jól tudom. Tévedhetek.Nokedli írta: Tévedhetek.

Úgy érted, hogy a hashajtó, amit köhögésre adtál, esetleg nem garantáltan hatásos...? :O

Non serviamNeked garantáltan :-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!