Jelenlegi hely

Metal Gear Solid

Utolsó bejegyzés


a kazettákkal az a legnagyobb gond, hogy akkor szoktam hallgatni őket mikor haladok a következő küldetés helyszíne felé, kitöltendő az üresjáratokat. Erre simán belepofázik a játék, amikor éppen úgy hozza kedve. Gyors pause gombról nem tudok, pörgethetem vissza állandóan.

Ha már üresjárat, fast travel opció van a játékban? A helikopter pick me up opciója lassú, mint a dög. :S



Közben rájöttem, hogy a menüben van Return to ACC opció, amivel azonnal visszakerülünk a helikopterre. Fast travel így a legegyszerűbb.



Ha már üresjárat, fast travel opció van a játékban? A helikopter pick me up opciója lassú, mint a dög. :S

Elvileg erre vannak a dobozok, de valami számlát és szállító levelet kell szerezni, hogy felvegyenek a falukban található felvételipontokon.




Joda te mit csináltál, amikor a karavánt kell elfoglalni Afrikában és megjelennek

ShowHide spoiler #

Már annyira kezd idegesíteni, hogy lebombázom az egészet a francba. :D



Mivel nem tudok 24/7 jatszani ezert meg csak a 7. Kuldetes el tartok ami meg boven afganisztan. :( Tul sok idot vesznek el a side opsok meg csak a boklaszas. :(



Dettó, de most belehúztam a fősztoriba. Utána, majd szórakozok az apróságokkal. Egyébként mocskos addiktív a cucc. Elvileg 17 órát öltem a játékba és valami 13% teljesítettségnél tartok. Imádom menedzselni a kis seregemet és még a multi része meg se jelent igaz?



Jatekmenet szempontjabol van valami jelentosege a kuldetes rankingnek vagy csak epénisz?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Megőrülök annyira rohadt jó ez a játék. Igyekeztem egy side opshoz és hirtelen elkezdődött egy másik epizód. :D Rossz helyen (vagy éppen jón) voltam rossz időben. Viszont damn, milyen isteni volt. A küldetés is meg utána a videó, áááá. Kész vagyok tőle, nagyon bejött.



A legjobb Pokémon-játék. Egyszer majd arra is rájövök, hogyan és mivel tudok élve elkapni egy medvét!

Joda, az nálam is úgy zajlott.

ibi amentia latet



Az a küldetés direkt van side missionnek álcázva. Csak egy út vezet oda, ezért mindenki ugyanúgy belefut.

Medvére meg jó a legalapabb kábítópisztoly is, csak várni kell, amíg elalszik tőle. Én kb két percig ugráltam előle, közben folyamatosan pumpáltam bele a kábót. :) Persze eltartott egy ideig mire rájöttem. Egyszer volt olyan, hogy pont mikor kinyírt a medve, rá egy pillanatra összeroskadt. Miközben bejött a mission failed menü. Kicsit sem anyáztam. :)



Azt hittem, hogy pölö erősebb kábszert kell hozzá kifejleszteni. Én belelőttem majd' egy hangtompítónyit és szintén kergetőztem vele egy darabig, de ezek szerint mégis túl hamar lettem a vacsorája. :)

ibi amentia latet



Csütörtökön hozzájutottam a példányomhoz, azóta túlvagyok az első 4 főküldetésen, pár mellékküldetésen és egy kis szabad bóklászáson. Eszméletlen módon magába szippantott, annyi de annyi lehetőség van a játékban, hogy az valami hihetetlen, és még a többi buddy-val nem is találkoztam...

Ha a Witcher 3 az év RPG-je, az MGS V kétség kívül az év taktikai akciójátéka. Egyszerűen zseniális, amit Kojima és csapata letett az asztalra...



Fél órás dokumentumfilm a MGS eddigi részeiről

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=lMx_vEHpn64

Na ebben viszont már tényleg felettébb furcsa és gáz, hogy David Hayter sehol...




A zene kurvajó még mindig, de számomra kellemetlen nézni - mindig is az volt - hogy valaki magas, kitartott hangokat énekel kamera előtt, ez továbbra sem változott. :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Valahogy eddig kimarad MGS az életemből, így kérdezek pár nyilvánvalót. Ezek az elementálok/lények, mint az elején a gyújtósember, pontosan mik? Emberi kreálmányok, idegenek hagyták itt őket, keleti kultúra (szellem)lényei (mint pl. Godzilla és többi gigamonszter)? :)



Jézus isten... Nem fogok spoilerezni, de beleoltem a játékba 32 órát, ez idő alatt csak fősztorit csináltam m (pár melleket mert nem volt rakétavetőm). Meg volt a boss harc, nagy szokásos filozófiai monológ. Erre jön a második fejezet bemutatója ... Milyen hosszú ez a játék?! :D



Howlongtobeaten 8 beküldő idejének átlagolásával 31h 17m-re hozták ki a főstoryt és csakis a főstoryt. Na persze ez fenntartásokkal kezelendő, legalábbis egy jóval nagyobb mintavételi bázis eléréséig.

ibi amentia latet



Meg se volt tulzas a 200szor nagyobb dolog... :D en valahol 20 oranal tartok, 15 kuldetes van kesz. Elvileg 50 valamennyi van osszesen. Meg a 150 sideops. :D



Ez a legnagyobb bullshit. Szerintem valaki random beküldött valami számot. Volt, hogy a célpont előtt lőttek agyon és kezdhettem az egész küldetést elölről... És beleszámítja ezt is a játék.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

És ha azt is beszámítaná, amíg alszom, akkor azt is hozzá kellene adni? A legtöbb játék simán nettó játékidőt ír a mentett állásnál, tehát velük szemben ez "csalás". Mondjuk gyanítom, hogy a How Long to Beatre is összevissza küldenek fel nettó és bruttó időket.

Sors bona, nihil aliud.



Nekem most 24 órát ír, 17 küldetés van kész és elvileg ez a Mission completion 35%-a. A sideopsokat is külön számolja. Nem hinném, hogy 60 óra alá be tudom szorítani a fő szálat. Ez a 37 óra nekem ennek fényében nagyon nagyon végigrohanós stílusra utal amiben egy deka stealth nincs. =/

Más: Quiet elég hasztalan buddy, de imádok vele lenni. Ahogy hümmög. ^^ csak kéne neki az a fránya altató rifle amihez még kell a medical team. Viszont ha az meglesz akkor hörr! Volt egy nagyon szép pillanat így is. Épp alert legszélén álltam úgyhogy azt gondoltam hogy fuckit. Teljes fejpáncélos őr jött felém és 100% volt, hogy észrevesz, de altatóval sok esélyem nincs csak max ha a hajlataiba bele tudok lőni gyors 3at, de inkább mondtam Quiet-nak hogy lőjjön. Ő lőtt is erre reflex egyből, a csávóról lerepült a páncél én meg fejbelőttem altatóval. :DDD Annyira kibaszott jó pillanat volt, ááá. :D Igaz utána alert mert úristen sniper stb, de akkor is, megérte. :)



Vágod hogy erre való a share gomb a controllereden :D

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Quiet elég hasztalan buddy

LOL

Épp az imént ment le egy bossharc-szerű küldetés, és ha nem lett volna ott Quiet, még mindig szopnék velük. Így is kb hússzor kezdtem újra, mire meglett.



Egyelőre törekedek a nokill-re és vele elég nehéz. Felderítésre jó, de arra jobb D Dog pl. Szóval ilyen szempontból nem a legjobb, de ha meglesz az altatófegyver neki akkor egyből nagyon hasznos lesz nekem is. ^^



Rohadt Skulls ellen ő legjobb, mármint azokra gondolsz. Walker Gear is jó cucc, de drága... A lovat tartom a leghasztalanabbnak... jó gyorsan eljutsz ide-oda, de még nem jutottam el vele olyan buddy szintre hogy haszna legyen.


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Úgy tűnik a Konami kivágott egy elég fontos jelenetet a játék végéről... Csak azok nézzék meg akik befejezték a játékot!

SPOILER!
http://kotaku.com/one-of-metal-gear-solid-vs-most-important-story-scenes-1728467641

Szerk.: CJ, az általad linkelt video is spoileres kicsit.

Szerk 2.:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=jbYcToMMLqI



Quiet énekli Quiet számát. ^^ Nice. Btw csinált egy csajjal egy let's play-t is a prológusról.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=7M3WYB-l-yI
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Dc4kk_0YzHY

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!