Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Naigen, ha BR-el egyidőben jön, akkor már ott van a BR is. :) Így érthető.
A webdl (retinaTM) azért egy hónappal a BR előtt szokott.



WebDL = iTunes.

Leginkább mert minden kijön rá, és kulcsra kész feltörés van hozzá, mint ahogyan az amazon e-könyvekhez is.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Megpróbálom letesztelni, de egyelőre még nem tudom, hogy hol és mikor sikerül megoldani. Régen csak megvette az ember a Videotont, oszt jól van (volt) :)

Sors bona, nihil aliud.



Nem firtattam, hogy miért, csak jeleztem, hogy abból nem szabad következtetéseket levonni az igényes streaming szolgáltatások irányába :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


CJ képe
CJ

Do you want to netflix and chill? :DD

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Topkek

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


CJ képe
CJ

Létezik olyan fülhallgató ami nem lesz kontakthibás és nem töredezik meg? Szeretnék egy olyat venni ami többet bír 1/0,5 évnél...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



A rapzenébe idővel mindegyik belerokkan. :P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


CJ képe
CJ

De most komolyan, valaki ajánlhatna nekem párat... :(

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nekem van egy sennheiser cx 300 ii jópár éve, töredezésnek, repedésnek, kontakthibának nyoma sincs. Különösebben nem vagyok tőle elájulva, ez az első in-ear fülesem, de lehet, hogy egyben az utolsó is. (mert annyira tartós :-))



Nekem van egy 27 éves SONY fejhallgatóm (a mai napig használom), a fülest kellett javítani 2x (eltört a műanyag), de a vezetékelésével sosem volt baj. Ha kell, este megnézem a típust, bár nem hiszem, hogy manapság bármi szórakoztató eszközt hosszú távra terveznének.

Tango

"Lagging is a lifestyle."


CJ képe
CJ

Megköszönném! :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ja, akkor még jót gyártott a sanyi.... Már vagy 15 éve nem merném senkinek se ajánlani.

Amúgy fülhallgató =/= fejhallgató. Én fél éve egy maxell rythmz-t nyüstölök, a MM-ben vettem, adtak rá 2 év garit, és volt vagy 3000 kemény forint. Ha beszarik gari idő előtt akkor csere, ha meg utána akkor leszarom azt a 3 rugót. Minőségre meg nekem megteszi.



Sony MDR V5

Valóban nem fülhallgató, de nem is túl nagy, rendszeresen látok embereket ekkorával mászkálni utcán. Az is tény, hogy nem arra tervezték, 2 méteres kábele van. :)

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Ajánlások után egy figyelmeztetés is...

Én legutóbb megszoptam Sennheiserrel, igazán elengedték magukat minőség terén, és a magyar szerviz katasztrofálisan szar. PXC-310BT egyik oldalán a zajszűréshez használt mikrofon egy év alatt megpusztult, a csúcsmodell MM 550-X anyagminőségével nem vagyok megelégedve, se hangjával, és nem is fekszik fel kellően a fülre ahhoz, hogy zárjon. (Haverok most egy-egy high-end zajszűrős Samsung fejhallgatót vettek.)

és egy ötlet
A füleseikkel anno, 5-10 éve meg pont az volt általában a gondom, hogy zsebben tartott lejátszónál mindig kontaktos lett a minden lépésnél mozgó dugójuk. Nem tudom, nálad is emiatt halnak-e a fülesek, de ha igen, esetleg szerezz be egy rövid minijack hosszabbítót. (Esetleg gondolkozz el egy 90°-ban döltötten, van, hogy az segít.) Olcsóbb eBay-en, mint egy high-end fülhallgató.


CJ képe
CJ

Köszi a tippeket/ajánlásokat! :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Eztetni hogy a bánatban hívjuk magyarul?

Non serviam



lábazat



Pont most jutott eszembe nekem is. Mondjuk azt hozzátenném még, hogy süllyesztett, vagy valami.

Non serviam



Nem ismerem a szöveget, de szerintem felesleges így jellemezni. A szekrény lábazatok ilyenek. Úgy hangzana, mintha azt mondanád, megfogható fogantyú.
Vagy pont a linkelt cikkecskét kell fordítanod?



Nem, egy mosogatógép kézikönyvét fordítom. Nekem úgy jött le, hogy fontos az, hogy ne a szekrénnyel egy szintben legyen az a bizonyos lábazat, hanem annál beljebb.

Igazad van amúgy, én vagyok már rohadt fáradt, le is teszem a lantot mára.

Non serviam



Csak azt akartam mondani, még nem láttam másféle szekrény lábazatot, csak ami beljebb van, mint az ajtó. De nem értek hozzá, elképzelhetőnek tartom, hogy ez a tulajdonság külön említésre érdemes.



+1 a nothing special-hoz :D



Szóval váltottam Digire pár hónapja, 100/100 csomag. Ugye adottság, hogy itt bent nincs modem, közvetlenül a routerbe fut be a zzinternet, oszt jóccakát.
Egy Cisco/Linksys E1000 ez a bizonyos router és nem nagyon tudja már elvégezni a feladatot: vezetéken 80 megabitet tud kipréselni magából, wifin pedig igazán szörnyű, 3-15 megabitet.

Szóval kéne valami olyan router, ami képes ezt a 100/100-as csomagot kezelni és wifin sem ilyen rapszodikus, förmedvényes teljesítményt nyújt. Van valami minőségi, ám nem túlárazott termék, amiért nem kell a gyerek bal veséjét eladni?



Nemtom mi számít gyerekvese eladásnak nálatok, de ezt a konkrét eszközt pl. sok helyen dicsérik: http://www.asus.com/hu/Networking/RTAC3200/
(Én magam nem értek hozzá egy lelkes laikusnál jobban, szal. ha egy pro azt mondja rá, hogy túlárazott kaki akkor bocsi.)



Na, 100k egy routerért már bőven gyerekvese eladás kategória :)
30k max, lévén nem használom semmi különösre a hálózatot, de a rajta lévő asztali gép, 2 tablet, 2 telefon + eseti laptop eszközpark normális netet kapjon és ne kelljen egymást marcangolni a 15 megabites wifiért (illetve örülnék, ha kábelen átjönne a 100mbps).



HDD ellenőrzésre mi most a legjobb ingyenes szoftver? A rendszerlemez csapkodja a fejet egy ponton, azt lenne jó megtudni, hol és mit lehet tenni esetleg.

Google keresés ezt dobta ki: http://www.techsupportalert.com/best-free-disk-health-monitoring-utility...

Ez alapján a HDDScan tűnik a legszimpatikusabbnak: http://hddscan.com/

Non serviam




+444!négy

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Kösz. E szerint 98%-os az állapota a HDD-nek és nem kell csinálni vele semmit. Pedig nekem a fejcsapkodás nagyon nem tetszik...

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!