Jelenlegi hely

NFL – American Football

Utolsó bejegyzés


Ricsiék által közvetített meccsek nincsenek fent valahol? Az amcsi szakkomentátorokon el tudok aludni.

(Majd ők is úgy fognak hiányozni, mint Palik az F1-ből, vagy Korda&Jani duo a pókernél...)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nem értek a lovakhoz, de most rákerestem és én úgy látom, enkóron fent van az összes 720p-be.



ah ok :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Ne is mondd... Bár mostanában már ritkábban néztem a meccseket (anno vizsgaidőszakokban minden meccset megnéztem :D ), de el se tudom képzelni, hogy ne a Sport1-en menjenek :( Elegem van ezekből a Spíler, akármi4, stb. übergagyi csatornákból, tönkretették a sportközvetítéseket nekem, már be se kapcsolom legtöbbször, csak a Forma 1, amit fixen nézek.



Röviden:SoFi Stadium - Röviden: AZT A KÚRVA

Az eredetileg becsült 1,86 milliárd dollárról előbb 2,6, majd 5,5 milliárd dollárra, leginkább azért, mert a stadion nagy részét a talajszint alá rejtették. Ehhez helyenként több mint 30 méternyi földet kellett eltávolítani. Ennek köszönhetően viszont egészen egyedi élmény várna a nézőkre, ha nem lenne vírus, és bemehetnének a stadionba, hiszen a parkolóból komolyabb (mozgó)lépcsőzés vagy liftezés nélkül máris a legfelső lelátószinten találnák magukat, tökéletes rálátással a világ legdrágább stadionjára.

Ez két okból történt így: a Los Angeles Rams tulajdonosa, Stan Kroenke képzelte úgy, hogy ezzel vissza tudják adni Dél-Kalifornia egyszerre szabadtéri és benti életstílusát. De ennél praktikusabb oka is volt, mert egy teljesen a talaj fölé épített stadion bezavart volna a szomszédos nemzetközi repülőtér életébe is.

Az élmény szempontjából persze mindegy is, hiszen a nézőtérre lépve egyből szembetűnik a SoFi Stadium két másik éke is: a 6500 négyzetméter területű, 12 méter magas, több mint 900 tonna súlyú, duplaoldalú, 80 millió pixelből álló kivetítő a pálya fölött, amely a stadion minden pontjáról látható. Ahogy nehéz nem észrevenni a teljesen egyedi kialakítású tetőszerkezetet sem. Ez a stadion egyik legnagyobb különlegessége a megvalósítást nézve, ugyanis az áttetsző, a természeti elemektől védő, de a napsütést csak részben korlátozó speciális fólia több funkciót lát el.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Brady...
Filmben, sorozatokban nem mernek ilyen sztorikat irni. "ja, persze, 42 evesen atigazol egy suttyo csapatba es meccseket nyer? Rajatszasba jut? Megnyeri a super bowlt? Ugyan mar, ez csak mese!"

Es mar lenyilatkozta, hogy jovore ugyanitt. Hihetetlen ez az egesz



igazoltak mellé egy fél elit csapatot + bírók betolták őket, ha maguktól nem ment. Óriási cinderella story tényleg :D



A mondatod elso resze a sztori szerves resze, de amugy ennyi nem szokott eleg lenni a sikerhez, plusz NFL-rol beszelunk, nem europia focirol (tehat van fizetesi sapka). A birozas pedig egyenesen szanalmas. Rengetegen sirnak miatta, tegnapi meccs miatt is, pedig egesz egyszeruen a chiefs vedoi olyan hibakat kovettek el, amiket egy sima egyetemi meccsen nem szabadna, nemhogy a super bowlon



Ezeket a mindenért síró-rívó, 'nekünk soha semmi nem jó, történjék bármi bárhogy' embereket valaki már igazán pofán csűrhetné egy vasalóval a kábel végét fogva. Ha más nem, az élet.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Ez igaz, de voltak nagyon véleményes fújások, amik talán meghatározóak voltak, mint pl. pass interference egy elérhetetlen elkapásra, amivel rögtön asszem 10 yd-nál termett a bucs.

Nem mondom, megérdemelten nyertek bradyék, de ja, egy egész erős csapatot vásároltak össze hozzá. A chiefs botrányosan szar volt, futni alig futottak, azt is szinte csak Mahomes, és hát na: td nélkül nem lehet sb-t nyerni.

Brady érdemeit elismerem, és szerintem szinte csak azért igazolt a tampához, hogy talán ő legyen az első qb a történelemben, aki hazai pályán szerepel egy sb-n, na meg hogy meglegyen mindkettő konferencia döntő győzelme is. :) Hihetetlen az az ember, mennyir rekordot beállított már...

Az nemes gesztus volt tőle, hogy az MVP nyereményét közcélra felajánlotta, kérdés, hogy vajon Mahomes ugyanezt megtette-e volna.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Oke, persze, ezeket nem lehet vitatni. Na de itt a lenyeg tenyleg Brady. Miatta ment oda az a harom ember, aki tegnap TD-t szerzett. Kijelentette, hogy nincs alku a tamado-koordinator nelkul. Aztan ezt a cspatot ossze is kellett kovacsolni (lasd szezon elso fele aztan a 7-0). Raadasul ugye ott van a vedelem, akik egy Mahomes-t fogtak meg tegnap

Nem vagyok Brady-rajongo, sot. De a sok siras es a birokra mutogatas mar tenyleg nevetseges



én nem is a tegnapi meccsre értettem a bírózást...



Én i szeretnék már egy Brady-mentes NFL-t, mert csak leárnyékol mindenkit. Próbáltam a Chiefsnek szurkolni, de el kell ismerni, Bradyék fényévekkel jobbak voltak, ráadásul úgy tűnt, hogy behisztisedtek Kansasék. 95 yd bünti első félidőben az azért elég sok (amiből 15 rögtön szövegelésért ment).

Viszont hoznék egy olyan szabályt, hogy SB-MVP nem lehet QB. Fantáziátlan minden évben, hogy szinte borítékolható a győztes csapat qb-je. Most pl. inkább adtam volna Gronknak, vagy a védelemből valakinek.

rwurl=https://i.imgur.com/3U4CKtU.jpg

rwurl=https://i.imgur.com/8rvU7lR.jpg

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Brady nagyságáról mindent elmond, hogy annyi Playoff győzelme van összesen, mint Manning-nek, Rodgers-nek, és Brees-nek együtt. Ha ehhez a 3 kimagasló játékoshoz hozzávesszük Roethlisberger-t, akkor sincs annyi Super Bowl győzelmük, mint Brady-nek.

Azért ez durva :D
Sztem Brady már azért megérdemli SB MVP címet, mert átöltözött szerelésbe a meccsre. Egyszerűen a többiek olyan lelki pluszt kaphatnak a jelenlétéből fakadóan, mint valami RTS-ben a Hero környékén szaladgáló figurák.



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



-Do you've a knife on you?
-Oohh no.

I like to pretend i'm a creature of the night.

:DDD

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Apa! Elkezdődött! És eddig a nyitómeccs is jó!

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Passz. De amúgy műfű nem jó az izületeknek, hiába gumi dara meg aládolgozás, nem ugyanaz, sokkal sérülésveszélyesebb mint a rendes fű, meleget is jobban nyomja vissza stb.

Idézve magamat a fentiekben másik topicból ugyan nem európai foci, de csak megerősítést nyert, hogy más sportágakbban sem szívlelik a műfüvet. Most sérült meg Aaron Rogers. Amit gyakorlatilag 1-2 órával a meccs előtt egy Twitter/X postban meg is jósolt valaki, nagyban okolva a műfüvet is.
Mit ad Isten a meccsen rögtön meg is sérült, úgy tűnik az egész szezonnak annyi, meg talán a Jetsnek is egyben. Azóta ömlik X-en, hogy a játékosok 1000+1 alkalommal reklamáltak már érte, de a döntéshozókat nem érdekli a játékosok egészsége, csak a dollár milliók, szarnak rá, hogy rendes füvön akarnak játszani többnyire.



Ain't life a bitch?



Mi a helyzet a keverttel, vagyis a félig mű, félig normál gyeppel? Mintha alkalmaznának ilyet is, nem?
Btw. Rodgersnek már rég el kellett volna takarodnia nyugdíjba, csak valamiért még mindig hozza a Brady-betegséget... Az elmúlt 3-4 éve a packersben egy katasztrófa volt, és már kínossá vált volna mindig a falra fogni a dolgokat.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



igen, a grosicsban ilyen van. rendes gyep, de egy gep munyagszalakat fuz a fu kore, igy tartosabb.

Parizer forever.



Igen alkalmaznak, de én nem vagyok oda semmilyen kombinációban a műfűért, de jobb mint a gumidarás teljes műfű.
Hát Ridgers meg, hja, nem egy mai bútordarab... :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!