Jelenlegi hely

Ingyenes lett a Guild Wars 2

Utolsó bejegyzés

Ingyenes lett a Guild Wars 2

A játék azonban nem ment át teljesen Free to Playbe. Csak az alapjáték érhető el térítésmentesen, a Heart of Thorns című, október 23-án megjelenő kiegészítőért (és a vele együtt érkező Raid fícsörért) továbbra is csengetni kell majd.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=pyGDLVPtH_A

Szerkesztette: Strato - 2015 aug 31


Van kedve valakinek ezt kipróbálni? Illetve kérdés azokhoz, akik már játszottak vele: érdemes rá egyáltalán időt vesztegetni? Nem vagyok egy MMO fan, de úgy hallom, a GW2 alapvetően más, mint a többi statikus grindfest.

Non serviam



Sok éve hatalmas grindfest volt sajnos. Azóta nem néztem rá. A mission-rendszere távolról jópofának tűnt, de közelről már nem volt annyira rózsás a helyzet. ("dinamikus küldetések" -> nem tudod, hova kell pontosan menni a köv mission-ért) Persze endgame-ig közel sem jutottam, és PvP távol áll tőlem, de ennyi elég is volt belőle.



érdemes rá egyáltalán időt vesztegetni?

A felszín alatt több hasonlóságot oszt a statikus társaival, mint azt elsőre feltételeznénk, de a megszokott trió hiánya és a pörgős harcrendszer miatt elég frissnek hatott. Cimborákkal szerintem érdemes belevágni, mivel a régivágású MMO-k gyermekbeteségeit elég jól lecsiszolták, és klasszikus értelemben vett grindolás nincsen (a műfajra jellemző fantáziátlan küldetés struktúrát és az elcsépelt high fantasy motívumokat persze ez sem mellőzi).

End game tartalom híján igazi MMO-nak nem lehetne nevezni, és a megszokott tank-healer-dps struktúrát sem sikerült jobbra lecserélni, sőt, viszont a Borderlands, Dead Island mintájára bejárható co-op kalandok közül a jobbakat erősíti.



Köszi.

Non serviam



Mikrotranzakciós lett az n+x mmo, mivel a szokásos, hamar megunható monoton játékmenetből kifolyóan a havidíjas modellre fizetők hiányában nemtudták fenntartani magukat.

rwurl=http://i.imgur.com/0Me3NoS.jpg

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Lou képe
Lou
Donator

egy apró megjegyzés: tudtommal a GW sosem volt havidíjas ;)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



fair enough, el is felejtettem de ugy van ja.

Fuggetlenul a tobbi "fiuk vagytok meg? pliz nezzetek ram, pliiz!" feeling azert erzodik az ilyesfajta lepesekben, amikor a kiado az elozoleg fizetos tartalmakat ingyenesse teszi valamilyen formaban. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ez azért erősen más történet ám... Azt akarják elkerülni, ami a LOTRO rákfenéje - van 4 kiegészítő, és ha valaki új jön, akkor 3123123123 pénz kell költenie, hogy elérjen mindent. Itt meg azt mondták, hogy mostantól amikor jön egy új kiegészítő, az összes előtte lévő ingyenessé válik. Szerintem korrekt lépés, mert így könnyebb bevonni az új embereket.



nagi írta: A mission-rendszere távolról jópofának tűnt, de közelről már nem volt annyira rózsás a helyzet. ("dinamikus küldetések" -> nem tudod, hova kell pontosan menni a köv mission-ért) Persze endgame-ig közel sem jutottam, és PvP távol áll tőlem, de ennyi elég is volt belőle.

Az első ponton már javítottak (kis pointer/nyíl jelzi, merre menj, nyilván figyelmen kívül lehet hagyni, de jó támpontot ad). A "vonatozás" is megszűnt, azaz amikor annyiból állt egy map, hogy összeverődött 50 ember, és sorra járták az elit ellenfeleket, 3 másodperc alatt lecsapva őket :-D

A rendes endgame pedig pont most érkezik, a kiegészítővel, persze fogalmunk sincs, hogy milyen lesz, de mivel ez volt az egyik leggyakoribb kritika, hát léptek rá. Én óvatosan optimista vagyok.



A fizetős és ingyenes fiókok között azért vannak különbségek:
https://help.guildwars2.com/entries/95982157

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!