Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Egy újabb erős, független, fiatal, babaarcú nő, akit nem tudnak legyőzni a csúnya gonosz férfiak.
De van gonosz Floki! :)



epic battle scene: Floki VS lábtörlő!




Fallout sorozat készül az Amazonnál, a Westworld alkotóitól.

Jonathan Nolan ír, Todd Howard is közreműködik




After Life S02

Not enough "fuckin' 'ell".

Amúgy az első évad viccesebb volt. Ez inkább drámai. Ettől még tök jó, persze.

Non serviam


Lou képe
Lou
Donator

Dark
1 hét alatt befejezve a 3 évad.
Sajnos 3. évadra már megfáradtam egy kicsit- és engem is zavart a sok némán bámulás a szereplők részéről, de összességében egy kerek egészet kap az ember, érzetre előre jól kitervezett kerek sztorit.
Tetszett, ajánlom a népeknek.

És egy másfajta ajánló is:

ShowHide spoiler #

Franc, remélem nem látta senki, akit zavarhat, most jöttem rá, hogy spoileres.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King





Csak szerintem gáz, hogy a CGI rosszabbul néz ki, mint a 2010-13-as Transformers Prime sorozatban?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Dark S03E05-08

Az összes rész megtekintése után már sokkal kedvezőbb a kép, és a vége is szuper volt. Két gondolat.

ShowHide spoiler #

Jó cucc volt. Felkerült a kedvenc sorozataim top 100-as listájára, annak is az elejére.



Végre modern egy sorozat, aminek nem gányolás a vége. Csak számít az, ha az írók nem csak részről részre próbálják meg életben tartani a sztorit.

ShowHide spoiler #brainfuck


rwurl=https://youtu.be/Me0eoCwLj-A

Annyira jól néz ki. :D



A Snowpiercer az első pár rész után szerintem egyre jobb lesz.
Az 1-4 részek elég döcögősek voltak, de arra legalább jók voltak hogy bemutassák az egész "vonatcivilizációt". A 2013-as filmben majdnem semmit sem kaptunk a vonat felépítéséből és olyan volt mintha csak két rész (nyomorult faroklakók VS dekadens kő-gazdagok) létezett volna az egész vonatból. A sorozatban azért lényegesen jól be vannak mutatva a "köztes" területek is.

A 4-ik résztől meg tényleg egyre nagyobb és nagyobb fordulatszámon "zakatol" a sztori.

Melanie Cavill (Jennifer Connelly) az első 1-2 részben eléggé döcögött de azóta az egyik kedvenc karakter lett. Viszont érdekes módon éppen hogy a "főhős" Layton karaktere sikerült nagyon gyengére.
A sorozatot megéri nézni de határozottan érzem, hogy NEM szabad évadokon át húzni. A világ nagyobb érdekes, (főleg az viszi a hátán a sorozatot) de egyszerűen NINCS 1-2 évadnál több ebben a sztoriban...

Aki annak idején az első 1-2 rész után kiábrándult, szerintem tegyen még egy próbát.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)




ezt akartam én is elhelyezni ide. damn

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



- Hiszen a nagy erő nagy felelősség. Nemigaz Homelander ?
- Deh

rwurl=https://www.tvinsider.com/wp-content/uploads/2019/08/the-boys-homelander...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



ez a szerep kurvajól áll neki

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ozark s1-s3

Hiába van tele full irreális történésekkel, valahogy mégse zökkentett ki egy pillanatra se. Nagyon ott van, végig megvan a feszültség, egyszerűen nézeti magát. Kár, hogy a lezárást csak 1 év múlva kapjuk meg =/.
8/10

Dark (a második évad közepéig)
Anno szemeztem én ezzel, de valamiért kimaradt. Most hogy lezárult a sztori a harmadik évaddal és sokan írtatok is róla, belevetettem magam.
Hát OMG, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla, abszolút lebilincsel a történet, alig várom, hogy legyen rá időm és folytathassam :D. Majd írok a végén egy hosszabb véleményt.
Eddig erős 9/10



Warrior Nun
Újabb, sokadik, Netflix képregény feldolgozás. Az eredeti anyagból sokat nem láttam, de valószínűleg kevés köze van a sorozathoz, karakterekből meg kb. Vincent atya az egyetlen aki hasonlóságot mutat.
Szokásos streamer "betegsége" a sorozatnak, hogy egy komplett szezon oda fut aki, ahova normál esetben egy jobb dupla pilót. Ez elég sok Netflix, Amazon, Youtube, stb. sorozattal van így. Vannak benne üresjáratok, meg töltelék epizódok, ezek nem lennének, még viszonylag nézhetőnek mondanám.
A toborzott szinészek nagy része ilyen senki által nem halott európai filmekben meg pár sorozatban szerepeltek, hivatalosan a film portugál, így a legtöbb szereplő is az. Belenéztem pár riportba, úgy látszik arrafelé alap, hogy a szinész átlag 6 nyelven beszél.
A főszereplő AVA-t játszó Alba Baptista meg olyan babaarcú, hogy azt is elhinném neki csak 16 éves. Ettől kissé olyan anime beütése van az egész harcos apácák sztorinak. Ja igen, az egyik apácának Lilith a neve, ami nekem kissé fura, mert ez jó ideig egy tabu név volt. Az őt játszó csajnak meg olyan baltával faragott arcvonásai vannak, hogy a régi Azték királyokat ábrázoló festményekre hasonlít, amire lehet magyarázatot ad, hogy britt szinész létére erősen kolumbiai származású.
Szóval ha valaki arra számít, hogy ilyen Constantin szintű démonölős akció fantasy filmet lát, az ossza el tízzel az elvárásait, mert van pár akció, de a sorozat nagyrésze Ava lelkizéséről szól, aki egész életét nyomorékon, bezárva töltötte és most hirtelen rászakadt a végtelen szabadság ...





Én is megnéztem a Dark S3-at, szerintem is méltó lezárása lett a sorozatnak.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Mondjuk még az első évadot se láttam, de majd 1x.

rwurl=https://youtu.be/QElL7QXWNrU



Sean Bean miatt szívesen belenéznék, de a mozifilm(?) szar volt.

Non serviam



Az egyik legjobb!



Szvsz végig lapos volt az utolsó 3 részeg kb. De semmi hűdenagy állejtős csavar nem volt. Elég Mediocre, de lehet még belőle valami...



Dark

Imádom az ilyen 'buborék' sorozatokat, ahol a külvilág történéseivel egyáltalán nem foglalkoznak, csak és kizárólag Winden van a fókuszban. Nagyon tetszett a 2. évad végéig, de a 3. évad fordulata nekem már picit sok volt.
Pár gondolat spoilerben:

ShowHide spoiler #néhány random pozitívum
ShowHide spoiler #negatívumok

Annak ellenére, hogy sok negatívumot soroltam fel, simán megér egy erős 8/10-et a sorozat, ritkán találkozni ilyen jó és jól megvalósított ötlettel.



erre most +1.
olyan idegesitoen buta film -mar az alapkoncepcio is- hogy keptelen lennek akarcsak belenezni a sorozatba.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!