Jelenlegi hely

Filmek a szem izgatásához - Macbeth és The Danish Girl trailerek

Utolsó bejegyzés

Filmek a szem izgatásához - Macbeth és The Danish Girl trailerek

Két remekül fényképezett film előzetese tolta be a sütis kocsiját ma este szerény hajlékunk vetítőtermébe, és ha már ott voltak, megkínálták epertortával az értő közönség vizuális ízlelőbimbóit. Első versenyzők a Michael Fassbender, illetve Marion Cotillard fémjelezte Machbeth, mely valószínűleg nagy csatákat fog vívni Inarritu Revenantjával az év legjobban kinéző filmje címért.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=017nWFKsshY
Második fogásnak pedig Fassbender barátnője, Alicia Vikander és a friss Oscar-díjas Eddie Redmayne kínálja fel a The Danish Girl előzetesét, mely az első nemet változtató operáció igaz(?) történetét kívánja elmesélni. Oscar bait a javából, de adjunk neki egy esélyt!

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=d88APYIGkjk

Szerkesztette: Strato - 2015 szep 01


érdemes hozzátenni, hogy a készülő Assassin's Creed múvit, amiben ugyancsak Fassbender a főszereplő, ugyanaz rendezi (Justin Kurzel) ill. fényképezi (Adam Arkapaw), mint a Macbethet. szóval sanszos, hogy ipari áram szinten fog ütni.



+1

Viszont kár, hogy mindez semmit nem számít, ha a forgatókönyv esetleg ótvar lesz.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



írja Michael Lesslie (szintén Macbeth és rövidfilmek), Bill Collage és Adam Cooper (ezek ketten Accepted, Tower Heist, Exodus, Transporter Refueled). utóbbiak miatt necces, reménykedjünk


LY képe
LY
Donator

Reményhal

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!