Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés

Lou képe
Lou
Donator

Jeffrey Epstein - The Filthy Rich
Azt a temérdek bűnözőt, (politikust, híres embert, stb,) aki megúszta ennek a gerinctelen féregnek az "öngyilkosságával"... Ez egy olyan eset, amiben elhinném, hogy a legvadabb összeesküvés elmélet is mélyen alálő a valóságnak.
Jó sorozat volt arra, hogy felhúzzam magam..

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Space Force

Elrő rész, és egyben az utolsó is számomra.
Még csak el sem mosolyodtam egyszer sem. Meg kellett néznem imdb-n, hogy ez tényleg valami poénos sorozatnak szánták? És igen oda van írva, hogy Comedy.
Rettenet szar volt az egész.
Az agyalágyult, szenilis titkár beenged mindenkit az irodába és "elfelejt" róla szólni a főnökének ez lenne a nagy poénok egyike? A harmadik ilyennél egy hajszál választott el attól, hogy kikapcsoltam, de megadtam neki az esélyt, hogy hátha összeszedi a végére magát. Kár volt.
Malkovich is egy nulla sajnos.
Lisa Kudrow szegény úgy néz ki mint egy egyhetes halálból feltámadt zombi. Különösen az első jelenetében.

Értékelhetetlen/10



ajjaj :S Már traileren se sikerült egy pillanatra se elmosolyodni (pedig office-t imádtam), de ezek szerint bukta az egész. Na mindegy, első részt csekkolom én is, aztán max. kasza.



Kíváncsian várom a véleményedet miután megnézted.



Már az előzetesén látszott hogy egy kalap szar.


KMZ képe
KMZ

Az értékelhetetlentől azért messze áll, gyenge közepes az első rész alapján. Még nem írom le, mert az utolsó jelenet pl. bejött :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



LY képe
LY
Donator

The Great
Nagy Katalin cárnő története, Elle Fanning és Nicolas Hoult átkirándultak a tévébe és körberakták őket kiváló angol tévés színészekkel meg elszórtak sok pénzt díszletre-jelmezre.
Túl vagyunk a felén és baromi jó, a színészek zseniálisak, a történelmi hűség sehol de így jó, a látvány pazar, ha tetszett a Favourite akkor is ajánlott (bár nem annyira abszurd)

Zoey's extraordinary playlist
"Baleset" miatt a programozó (...) hősnő elkezdi néha hallani emberek gondolatait, de úgy hogy azok az emberek énekelnek neki. Szó szerint. Tehát ez musical. De működik!
Szóval talán csajosabb, barátnőm akarta nézni - de azt kell mondjam hogy tényleg hatalmas mű, szakadtam a röhögéstől is végig, meg azért az érzelmes dolgok is egész jól mentek neki. Külön poén találgatni, hogy melyik popzene feldolgozását kezdi éppen előadni valaki.

Defending Jacob
Itt meg Amcsi Kapcsi megy a tévébe, creepy sorozat, de ez is jó. Bár eddig a másik két Apple sorozat amit láttunk, az sztem jobb (The Servant és The Morning Show)



Defending Jacob

Végignéztem.
Jó kis sorozat volt, habár a nyomasztó fajtából.
Egy kicsit talán elnyújtott volt.
9/10



Space Force

Egész jó. :D Nem egy Office de fényévekkel jobb, mint a trailer.

rwurl=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a9n7976_460swp.webp



Space Force

Hát első rész inkább kínos volt, mint vicces. Barátnővel ezt nem fogom nézni, max. egyedül, ha nagyon nincs más :D



Hát nemtom. Én most hétvégén megnéztem hat részt. A másodikon jót röhögtem, de a többi részben alig volt valami am vicces volt.



En masfel resz utan nyomtam ki, borzalmas. (Space Force)


KMZ képe
KMZ

Ennek a Space Forcenak még magára kell találnia, de simán van benne lehetőség. Sajnos elég nagy az aránytévesztése, komédiának nincs benne elég poén, drámának nincs benne elég dráma.
Nyilván a szatírát célozta meg, de ahhoz meg nem elég feszes; sokszor elmélázik érdektelen részeken és gyengébb színészeken sajnos.
Én simán adok neki még esélyt, már csak Malkovich papa miatt is, aki szokás szerint elbűvölő :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Én rendkívül jól aludtam rajta a hűvös szellő cirógatta időben az izlandi bárány pokrócom alatt a kanapén a második rész után.



Malkovich profin lehozza a szerepet amit írtak neki. Steve Carrell mintha kiégett volna.
Fogalmam sincs Lisa kudrow karaktere miért van börtönben. Egyszer csak ott volt.
A tini lány szálnak semmi értelme, idegesítő kis luvnya, lázadok-keresem önmagam, mindenki hülye- teljesen felesleges a sorozatba. (ja hogy most ez a karakter divat?)

A személyi titkár poénjai egyáltalán nem viccesek. megakasztja az egész történetvezetést. Mint amikor társaságban valaki elnyom egy k...va béna viccet, és beáll a csend.

A többi meg olyan töltelék karakterek masszája, hogy szót se érdemelnek.



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Malkovich profin lehozza a szerepet amit írtak neki. Steve Carrell mintha kiégett volna.

Fura, mert ezt én pont fordítva látom. Carell az egyedüli értékelhető karakter kb az egész sorozatban. Malkovich meg egy hatalmas nagy nulla. Pontosan ugyan azt a karaktert hozza mint az utóbbi időkben. Mindegy, hogy mit játszik mindig ugyan azt adja elő ugyan úgy és a hangja is egyre inkább idegesítő valahogy. Egy unott vén színész lett belőle aki mindent ugyan olyan középszerrel ad elő az utóbbi időkben.



Giga +1



Space Force (Farce)

- Michael Scott jatsza a tabornokot, nem Steve Carell
- szatiranak ez edes-keves, sot. Ha ezt megmutatjak Trumpnak, elelvez a gyonyortol. Nem hiszem, hogy ez lett volna a terv
- olyan blodsegek vannak benne, amit nemhogy ilyen veteran keszitoktol, de meg nigeriai, amator filmesektol sem varok el (legjobb pelda az 5-ik resz vege)
- erzodik, hogy nem tudnak mit kezdeni a keszitok ennyi karakterrel/stabbal/ budzsevel
- a legtobb karakter teljesen mellement, foleg Carell titkara es a Parks & Rec-es idegesito arc. Ott oke volt 10 reszenkent 2 percre, itt mar boven sok
- Lisa Kudrow wtf. Ott mi tortent? Mi ez a szal? Tenyleg semmi ertelme



Tiger king

Hát nem volt könnyű lenyomni. Beteg.

Egyrészt érdekes, mert -tévedés ne essék- Joe Exotic meg a többi tigrisparkos nem csak állatokat, embereket is tartott az állatkertjeiben. Igaz nem ketrecben, de ugyanúgy, ki-ki ilyen olyan függőségi viszonyban. Hívhatták alkalmazottaknak (a társadalomban senki másnak nem kellő ex sittesek) "feleségeknek" (Doc Antle) vagy "önkénteseknek" (a big cat rescue-nál) - ugyanarról beszélünk. Elképesztő hogy egy karizmatikus alak mit művel pár ostoba, gyenge akaratú emberrel.

Másrészt sokat mond arról, mennyi hipokrita él ott. A végén tisztán látszik, hogy pont leszarta mindenki a tigriseket, élő díszlet volt az összes a látogatóknak, meg a tartóiknak is.

illetve én a végén inkább a hátteret néztem, a helyszíneket, a kietlen pusztaságokat egy wallmart-al az útszélen, lepusztult romokal, a lepukkant kalyibákat ahol az interjúkat felvették. Szinte tanulmány volt a redneck kultúráról.



Johan Renck (a.k.a. Stakka Bo) fog rendezni a The Last of Us sorozathoz is, így a Csernobil író-rendező párosa ismét együtt dolgozik.

https://www.comicbookmovie.com/video_games/last_of_us/the-last-of-us-hbos-adaptation-finds-a-director-for-the-pilot-in-chernobyls-johan-renck-a175868




Designated survivor. - Ez hol volt eddig? Baromi jó. Mint egy West wing és egy kémelhárító krimi keveréke.


KMZ képe
KMZ

ez még ongoing vagy már befejezték? nekem is tetszett az első évad de utána elfelejtődött

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



The Mandalorian S01
Nem tudom az RW meta szerint szeretni vagy utalni kell, de nekem nagyon bejott. Egy reszt leszamitva (ep6 the prisoner) telitalat volt. Jo vilagepites, fasza karakterek, ultek a poenok (komolyan mondom az utolso reszben a ket stormtrooper beszelgeteset elneztem volna egy teljes reszig is akar, zsenialis volt! :D), faszak voltak az akciok, a set design is boven 5/7. Jobban star wars mint az uj trilogia ami nagyon udito erzes volt. Rengeteg a throwback ami nem is baj es nem is volt zavaro egyaltalan. The Child is a vilag legcukibb dolga, de ez nyilvan evidens mar mindenkinek. Meglatjuk mi lesz belole hosszutavon, de ilyen minosegben en igazabol azt is elneznem ha tok epizodikusan ketten csak mennek rendszerrol rendszerre es belebotlanak random dolgokba. Hebe-hoba elorebb tolva a main plotot (ami gondolom a child otthonanak a megtalalasa lesz). Le a kalappal Favreau es Filoni elott, hogy ezt ossze tudtak hozni.



Jul 26th új 30Rock rész!!!


Lou képe
Lou
Donator

Whatthe? Azt meg hogy?

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



ősszel jön a sorozat a Comey-ügyről, Trump is lesz benne, Brendan Gleeson (In Bruges) alakítja, profilból stimmel. amúgy Jeff Daniels lesz Comey
rwurl=https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3349/33493/334937/33493746_1b8d32c3f2875...



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!