Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


After Life 2. évad betárazva. Csak ma értesültem róla, hogy a Netflix már 24-én leadta. Sürgősen pótolnom kell! :D

Non serviam



Westworld s3 évadzáró

2-3 rész óta zuhan a színvonal, ennek megfelelően a lezárás is egy összecsapott katyvasz lett, Cassel önmaga pariódája lett, a csavarnak szánt dolgoknak semmi értelme és unalomig ismert közhelyek, ill. látványos lenyúlások váltják egymást. kár érte. az első évad mindig is etalon lesz, de ezt már nem kéne erőltetni... erre pár napja bejelentették a negyediket...



az első évad mindig is etalon lesz

LOL. Szvsz első évad egy overrated mesterséges lufi.




Második évad még jobb, mint az első :)

@Joda : Hát ez kevéske... Elég nagy red flag, ha a trailerbe egyetlen éplézláb poént se tudtak beletenni. Meg úgy nagyon az ötletet se látom benne. Mondjuk ez a kettő az Officra is elmondható, de akkor is... Nekem ez csak lecsavarta a hype meteremet.



Én imádtam Office-t, de ez tényleg gagyi.



Ozark S1-S2 wow. Szerintem kifejezetten ajánlott. Kíváncsi vagyok az S3-ra, hogy tudja-e tartani a színvonalat, (imdb pontszámok alapján igen. rottenen meg az a legerősebb)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Tudja. Ebben a pillanatban fejeztük be a harmadik évadot. Ritka sorozatok egyike, ami évadról évadra jobb.



Nem, hogy tudja, hanem jobb is mint az előző kettő.




Koszi nagyon!
ez tenyleg igazan zuzda volt. mar a gomorra is tokeletesen megfelelt arra, hogy teljesen kiolje az emberbol a "gengszter romantika" erzest de ez meg ratesz egy lapattal. Dane DeHaan baromi jo volt, rendesen vitte a hatan a jeleneteket amikben szerepelt. mindenkinek ajanlom (eros gyomor nem art hozza)

zerozerozero

"okey-dokey!"



Nekem bejött a Westworld S3, sőt, azt is mondhatnám, hogy egyre jobbak az évadok. Az elsőben elég sok volt - főleg az elején - az önismétlés, és voltak olyan jelentek, amikor megkérdeztem; ezt most miért? - pl, amikor Teddy és Dolores állnak a mezőn és játsszák egymásnak a preprogrammed szerepüket - holott már rég vágjuk, mi az ábra.

A második évad izgibb volt, viszont kissé túltolták az idősíkokkal való kavarást.

Számomra az S3 volt az, ami egy merész váltással filmként eddig legjobban hozta a Ghost in the Shell érzést. Ráadásul jó kis fricska a kínai szociális kreditrendszernek, szóval abszolút aktuális az üzenete.
Egyedüli uncsi részként a csávó 7 részbeni visszaemlékezéseit emelném ki. Itt szintén sok volt az önismétlés, és annyira nem volt érdekes, hogy ennyit foglalkozzanak vele.

Várom a folytatást!

No, de!

Komolyan, beírtam a fórum keresőjébe, de nem beszéltek róla. Joggal. Pedig náczik, meg minden. Mégis értem, miért.

Man in the high castle

Hát... ezt is max azért forgatta le Fegelein, hogy cukkolja a Führert. Meg engem!

Komolyan, művészet olyan dramaturgiát írni, hogy a szereplők nagy része teljességgel nélkülözhető lenne. Joenak ha még volt is némi szerepe love interest/védelmezőként az első évadban, a másodikban vakációra küldik, ahol nézhetjük, hogyan drogozik, majd a harmadikban beáll gyilkosnak (miért kellett megölnie Smith emberét???), amit az a terminátor gyerek is megoldhatott volna, akit Himler választott.
Szegény tréd miniszter már az elejétől fogva gyakorlatilag felesleges. Annak ellenére persze, hogy tök cuki, legszívesebben hazavinném. A második évadra annyira nem tud mit kezdeni magával, hogy ő is elmegy vakációra, a negyedikből meg egyszerűen kilöveti magát.
A főhősnő azért az, mert van egy alapérdeklődése a forgatókönyv iránt, és valamiért állandóan körülötte történnek a dolgok. Közben végig olyan fejet vág, mint Samanta, mielőtt a piáért nyúl.

WTF jelenetek is bejátszanak, mint amikor a csaj meg akarja rendezni a halálát és valahogy segítség nélkül betesz a kocsijába egy hullát, majd felgyújtja azt. Mind ezt 2 perc alatt.

A japán birodalom lemond az amcsi területeiről, mert már unja, hogy pár feka robbantgat, és reméli, hogy majd az ellenük szervezkedő németek olcsón adják nekik az olajat, ha már benyomultak oda... Ez már youjo no senki szintű agybaj!

Az egyetlen értékelhető vonulata a sorozatnak Smith, a meghasonlott karrierista portréja. Az utolsó évadban a készítők rájöhettek erre, mert végül is róla szól már az egész... De... Izé...

Szóval nem ajánlom.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


LY képe
LY
Donator

Westworld harmadik évada összességében szerintem is jó volt, még ha megvoltak azért a korábban is jellemző bakugrások is. Utsó rész credits utáni része viszont annyira nem tetszett amúgy.

Az meg elég durva hogy Szingapúrt el lehet adni egy 50 évvel későbbi jövő díszletének.



The Last Dance első 6 rész

Én max. hobbi NBA fan vagyok, kosárlabdát se nagyon szeretem, mint sportot, de gyerekkoromban Michael Jordan volt az isten számomra is pedig nem tudtam róla igazán semmit.
Fantasztikus ez a dokumentumfilm, csak úgy elrepül az 50 perc. Ahogy írta is valaki youtube-on: This was the peak of western civilization. És tényleg. Mind a sportban, mind a filmekben ezt az időszakot követően csak lejtmenet van. Ugyanúgy, ahogy nem bírom az új hollywoodi filmek véleménykutatók meg managerek által patikamérlegen kimért filmjeit, ugyanúgy nem szeretem a sportokban sem ezt a marketing és pénz által mesterségesen sterilizált környezetet. Hiányoznak az egyéniségek. Igazi időutazás ez a sorozat számomra.



Westworld S3

Első pár rész jó volt, utána átment paródiába. Dolores meg Maeve ahogy a semmiből átmentek terminátorba az röhejes, de a millió logikátlanság is amivel tele van az egész. Trónok harca utolsó évad szintű a cselekmény. Remélem megy a kasza neki.



Egyetértek. Nem vagyok egy nagy kosárlabda rajongó de ezt élvezettel néztem végig.
Külön jó, hogy egy csomó csapattársról, edzőről, tulajról is meg lehet tudni dolgokat.



Detto. Szerintem nincs olyan mostani 30as aki gyerekkent ne csodalta volna azt a csapatot. Baromira nem erdekelt a kosarlabda azon a korszakon kivul, de akkor kivetel nelkul mindenki meg volt orulve a Bullsert. Mentek is a kosaras kartyak meg minden szar ami azzal volt kapcsolatos. :) Jo kis idoszak volt.


KMZ képe
KMZ

Nem hogy a kasza nem megy, hanem 5 évad helyett 6 lesz :D
Amúgy nemtom mit szed Vajk meg LY, valami nevetséges volt az egész.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Lou képe
Lou
Donator

Tegnap fejeztem be. Vannak benne bénaságok sajnos (pl az alapötlet kapasbol :)), de ettől még pörgős (kb 24-szerűen) és izgalmas, nekem bejött, várom a folytatást. Ha nem jönne, akkor meg lehet könyvhöz fordulni.

Szerk: de átfutva a linke-elt cikket (ami eléggé spoiler-es sajnos), ugy tűnik, hogy a könyveket inkább inspirációnak vették, és nkább azoknak előzmény a sorozat, meg mintha el is térne tőle pár dologban.

De ettől még jó volt nézni, itt is inkább a karakterek viselkedése és interakciói a lényeg. Ebből a szempontból a Mist ugrott be róla.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Dark Season 01-02

Egy ideig nem foglalkoztam ezzel a sorozattal, de ismeretségi körömből annyian ajánlották, hogy tettem vele egy próbát, a próba eredménye pedig az lett, hogy négy nap alatt kipörgettem mind a 18 részt. Fantasztikus! Általában nem szeretem, ha egy sorozatban nincs humor, de ennek az alkotásnak valamiért jól áll, és a szigorra a német szinkron is rátett egy lapáttal. Sokan hasonlítják a Stranger Thingshez, amit én nem igazán értek, mert míg az a sorozat egy rózsaszínű vattacukor, addig a Dark egy láda százasszeg. Mind a kettő szuper.

Disenchantment Season 01-02

A Dark után kellett valami (jóval) lightosabb cucc, ezért ebbe is belenéztem, és ez is megfogott. Kicsivel több humorra számítottam, de nem volt rossz.

Ghost in the Shell SAC_2045

A trailer alapján valami full gagyira számítottam, de egyáltalán nem az, sőt! Elsőre sokaknak fura lehet ez a hibrid CGI/anime rajzstílus, de ha sikerül megszokni, akkor már lehet figyelni a történetre is, ami részről részre lesz egyre jobb és jobb. Nem szoktam animéket nézni, de itt várom a folytatást. Ami azért zavar, hogy van pár tipikusan gügyögő meg sipítozó kawaii figura, egy másik jelenetben meg

ShowHide spoiler #spoiler

Nem mindenkinek jön be, és ez abszolút érthető.

Scrubs

Egy olyan űrt tölt be az életemben, amiről eddig nem is tűnt fel, hogy jelen volt. :DDDD



Thx. Sehol se láttam még feltöltve, azt hittem elhalasztották. Cikket szerencsére nem olvastam igazán el, csak a trailert néztem meg. :D



Ghost in the Shell SAC_2045

Nem rossz ez s történetvezetés is kicsit lassabb kimértebb ahhoz képest hogy SAC-okban hogyan volt. CGI cell-shaded az elején nagyon furcsa és talán még szar is. Később van amikor nagyon jó, s az immerzio is király aztán autós üldözés olyan lesz mintha fa kockákat tologatnának kisgyerekek :) a végére viszont egyenesen be is jött a CGI-és a teljesen új kamerabeállások miatta. HDR is nagyon király benne. Viszont így hogy félbeszakították az egészet és így meh.



Egy nagyon régi klasszikus, hátha valaki még nem ismeri. Nagyon beteg fantasy paródia.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=yv3DedNXN4o



Tegnap HBO Go-n megláttam, így elkezdtük nézni Az elit alakulatot, mivel barátnőm még nem látta, én pedig szívesen újrázom.
Ez még mindig fantasztikus. 5 részt úgy ledaráltunk, hogy észre sem vettük. Tudom, hogy azt mondják manapság éljük a minőségi sorozatok fénykorát, de ilyen minőséget én azóta se nagyon láttam. 19 éves, de az ejtőernyős jelenetek kivételével nem fogott rajta az idő semmit, barátnőm azt hitte, hogy ez zsír új sorozat. Utólag nagyon érdekes, hogy tele van később ismertté vált fiatal színészekkel pl. Sherlock sorozatból Moriartyt játszó színész, James McAvoy, stb.
Tisztára megjött a kedvem egy kis Medal of Honorhoz :D



Ja, elég durván castoltak. Jimmy Fallon, Simon Pegg, Tom Hardy, Dominic Cooper, Fassbender, David Schwimmer.... :D Újra kéne nézni, én se láttam középsuli óta.



Ha nem láttad akkor ezt is tudom ajánlani hasonló minőségű sorozat mint a Band of Brothers.
Szintén HBO gyártotta.

The Pacific



Nem olyan intenzív mint a BoB, de érdekes volt.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Inkább a kevésbé mainstream film: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Saints_and_Soldiers

Vagy a zseniális Thin Red Line.



Ha jól emlékszem ez volt ami a BoB sikerét próbálta meglovagolni jó pár évvel később aztán lényegében mindenki csak húzta egy kicsit rajta a száját, mert közel se volt olyan jó.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!